Регистрация
Публикувано на 11.09.2017 / 15:04

ЧЕТЕТЕ И НЕ СЕ ГНУСЕТЕ! ТОВА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ СЕ НАРИЧА „ЖУРНАЛИСТИКА“. КАК СЕ ПРАВИ ИЗУМЕН ПОРЪЧКОВ „ПИАР“ НА МВР

ИВАЙЛО КРАЧУНОВПрепечатваме умопомрачителен коментар на лицето Ивайло Крачунов от Агенция Блиц, поради умопомрачителния му характер. И поради нагледността: когато цяла България е свидетел на това какво пробито МВР, пробити служби и пробита прокуратура има, как се прави изумен поръчков „пиар“ на нещото, наречено МВР на тази територия.

Четете и не се гнусете, това на тази територия се нарича „журналистика“:

Мръсна игра срещу МВР! Щяха ли да са доволни изродите, ако детето на Тони Златков беше убито? Кукловодите искат кръв и трупове…

Водевилна канонада от нечисти политически интереси се опитва да настрои общественото мнение срещу МВР, след щастливата развръзка с Адриан Златков. Изглежда на кукловодите на задкулисието никак не им харесва, че 25-годишният мъж е невредим, а държавата в лицето на оперативните служби за сигурност си свърши работата.

Долнопробни медийни клоаки продължават да изливат бидони с отрова по полицаите, които денонощно полагаха усилия за успешния завършек на драмата. Задкулисните играчи значително подценяват интелекта и познанията на аудиторията, която се опитват да отровят с внушенията си, че бащата Тони Златков едва ли не сам се е справил с похищението на сина му.

Истината е, че службите за сигурност са действали дискретно и без много шум в интерес на безопасността на Златков-младши. Специалисти работили по разкриването на отвличания са категорични, че престъпната групировка, която е похитила Адриан е със сложна и добре подредена йерархична структура. Една част от бандата е отвлякла младото момче, друга го е привела до тайно и добре защитено място, трета го е пазила, четвърта е водила преговорите с бащата, а пета е отишла да прибере парите от откупа. Престъпната група се отличава с висока степен на конфиденциалност и обезопасяване на средствата, с които се е провеждала комуникацията с бащата на ВИП пленника.

Полицаите биха могли да арестуват главорезите още в момента, в който са получили плячката. Но това е могло да се окаже фатално за Адриан Златков. През цялото време родителят си е давал сметка за рисковете от откритата полицейска намеса и сам е помолил служителите да стоят настрана. Законът му дава това право. Добре известно е какво се случва при такъв тип престъпления, когато бандитите усетят щракването на капана.  Политическите интриганти, обаче никак не са доволни, че ситуацията приключи благополучно за Адриан и семейството му.

Кукловодите искат кръв и трупове. За да сеят зарази в и без това разделеното българско общество. Готови са да минат дори през мъртвите тела на деца, за да постигнат мръсните си цели. Номерът им, обаче няма да мине.

Интересно какво ще избълват, ако бандата, отвлякла Адриан Златков бъде заловена и изправена пред съда. Така както се случи със сатрапите от бандата „Наглите“, които изтърпяват присъдите си зад дебелите стени на Софийския централен затвор.

ИВАЙЛО КРАЧУНОВИвайло КРАЧУНОВ

Агенция Блиц“

Бележка на АФЕРА: Припомняме, че при предишните отвличания, по времето на управлението на Борисов и Цветанов, бяха хванати единствено мишките в „Наглите“ и нито поръчителят, нито парите бяха търсени, нито открити. Ако и сега някой си въобразява, че ще бъде заловен поръчителя и някой ще търси и върне парите, значи се нарича крачун-ов. Иначе очаквайте екшънови „операции“ след дъжд качулка от типа на „наглите“, само за да се хвърли пясък в очите на некрачуновците. И така, до следващото отвличане. 

Afera.bg

На снимките: Ивайло Крачунов – последователно с Бойко Борисов и с Делян Пеевски

Коментари 13 за
“ЧЕТЕТЕ И НЕ СЕ ГНУСЕТЕ! ТОВА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ СЕ НАРИЧА „ЖУРНАЛИСТИКА“. КАК СЕ ПРАВИ ИЗУМЕН ПОРЪЧКОВ „ПИАР“ НА МВР”

 1. Изключително нечистоплътен човек. Той не видя ли какво стана с Бареков…..

 2. Световно признати експерти потвърдиха,че всички отвличания са извършени от изключително подготвени професионалисти.Оборудвани с най модерна техника, те бяха винаги преди „спец“службите.Разиграваха ги като мишоци и на финала вземаха парите.С Ангел Бончев буквално се изгавриха с ченгетата.Пуснаха го, взеха парите и отвлякоха жена му под носът на спец полицаите.Накрая хванаха най-дребните рибоци,а парите никой не намери.Тоя палячо пише буквално глупости.Щели да ги хванат ама бащата рекъл сакън ще дам един милион и това е.Нищо чудно сега да има бум на отвличания.

 3. Тоя Крачунов с тоя блясък в очите или не си е пил хапчетата или е пил нещо страшно некачествено.

 4. НА 11-ти МАЙ КОМЕНТАРЪТ ПО-ДОЛУ БЕШЕ ИЗТРИТ, ЗАЩОТО МОЖЕ БИ ЩЕШЕ ДА ЗАСЕГНЕ ЕДНА ОТ СВЕЩЕНИТЕ КРАВИ НА бЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА.
  ОЧАКВАМ СЪЩОТОТО И ДНЕС.
  АКО НЕ СЕ СЛУЧИ, ЗНАЧИ БИЛ Е МАХНАТ ИЗБИРАТЕЛНО.

  „Най-низката степен, до която хората могат да изпаднат пред бога се определя с думата ЖУРНАЛИСТ ….. Ако бях баща и имах дъщеря, която е съблазнена, аз не бих се отчаял; бих се надявал на нейното спасение. Но ако имах син, който е станал журналист и е бил такъв в продължение на пет години, бих се отрекъл от него.“

  Това пише С. Киркегор в своя Дневник от последните години.

 5. Огледалния тандем Мутрьо § Шиши не можа да свие Дунарит, но получи 3000000 лева от откупа.

 6. Сега вече няма спиране.Ще има още отвлечени.След като се плати веднъж очаквайте следващите похитени.Нормалната логика е да се блокират сметките на семейството за да не се плаща,но след като не се прави значи парите са за наши хора.

 7. Информацията, която лицето Крачунов цитира в дописката,е достатъчна за да се елиминира цялата група!Ако МВР и ДАНС са имали тази информация, учудващо е защо не са действали!?Освен ако не са участници!?Или съучастници!?
  И този наглец хвали спецслужбите!?Ами, то няма такива!
  А как да има при този високоинтелигентен премиер, да се свети името му!
  Защо ми се струва, че за някои може би трябва да добавя, че се шегувам за премиера!

 8. Едва ли през ибрикчийската кратунка на Ивайло е минала мисълта, че отвлечения е жив именно защото бяха елиминирани пробитите от всякъде МВР и Прокуратура.Информацията от там изтича като вода от пробита кофа.Поръчковите му дописки в порно сайта „Блиц“ са точно израз на този теч.Както към него тече информация от МВР и Цацаратурата, така си тече и към престъпниците.И това е неборим факт.

 9. Срам и позор е цели 27 години да бъде тероризиран българският народ и престъпните групировки да бъдат закриляни от управляващите вместо да гният кокалите им в затвора. Това не е държава или по скоро държава на мафията и крадците.

 10. Крачунчо си е минетчия и си го ебкаме където поискаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>