Регистрация
Публикувано на 15.02.2017 / 17:16

ЧЕСТИТО „НАДГРАЖДАНЕ“ НА МАФИЯТА! ДЯСНАТА РЪКА НА ПОРОЖАНОВ, ЖИВКО ЖИВКОВ – ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“!

живко живковТова, което единствена АФЕРА оповести още вчера, се случи. Както винаги що е рекла АФЕРА, все е вярно. Дясната ръка на Румен Порожанов е новият шеф на ДФ „Земеделие“. Предложението, както писа АФЕРА, е дошло откъм Румен Радев.

Вчера АФЕРА публикува шокиращи факти за Живко Живков, известен като Живко „Желето“:

ЕТО КАК ГОТВЕНИЯТ ЗА ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“ ПОДПИСВА НЕИСТИНСКИ ДОГОВОР И „ВЪВЕЖДА В ЗАБЛУЖДЕНИЕ“ С НЕЗАКОНЕН ПОДПИС!

ПРЕЗИДЕНТЪТ С ВТОРИ БЕЗУМЕН ОПИТ ЗА ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“! СЕГА ПЪК ЖИВКО „ЖЕЛЕТО“. ЕЕЕ, ДОКОГА „АФЕРА“ ЩЕ ВИ СОЧИ КОЙ КОЙ Е!

АКО НЯКОЙ ИМА ОЩЕ И ГРАМ ИЛЮЗИЯ, ЧЕ „ПРЕЗИДЕНТЪТ“ И НЕГОВОТО  „ПРАВИТЕЛСТВО“ НЕ НАДГРАЖДАТ МАФИЯТА И КОРУМПИРАНАТА СИМБИОЗА, ДА СЕ ХВЪРЛИ ОТ ВЪЛНОЛОМА.

Afera.bg

 

 

Коментари 12 за
“ЧЕСТИТО „НАДГРАЖДАНЕ“ НА МАФИЯТА! ДЯСНАТА РЪКА НА ПОРОЖАНОВ, ЖИВКО ЖИВКОВ – ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“!”

 1. Надграждане на всякъде. А вижте коя назначиха за областен управител на Ловеч?Крадла от всякъде! Има образувано досъдебно производство за туристическо влакче което според статията в в. „Ловеч прес“ на Иво Райнов е закупено за 16000лв и продадено на общината за 365 000лв!!!Общината бе глобена с 275 000 лв. по оперативната програма.И това е само молко част от злоупотребите на тандема и с бившия кмет.Вместо в затвора отива областен управител, а целта е МРРБ.Там ще усвояват евро средства. Мръсни боклуци!

 2. Че то е ясно!Ттрябва да се изхвърли всичката вмирисана риба,и да остане само свежа!

 3. И като връх на всичко Атидже Алиева – Вели остава заместник директор вместо да е подсъдима за „дребна“ афера като проектите на Марио Николов (тук говорим за милиони лева) или пък за пълния хаос с обществените поръчки по ПРСР (тук говорим за милиарди лева).

 4. ако ша си играими на рима по-добре Местан Маста или Маврутка Кацарова да ге тургат да онодат фондо и земледелността из къде БеГетия

  кръкането немое да се отменя със закон

 5. Реално погледнато е жалко, защото имахме / и още имам/ надежди, че истински генерал е символ на достоен и честен човек. Не знам на негово място Вие, г-жа Томова, кой бихте предложила, и то не само за това място, а за цялото служебно правителство – това не е заяждане, а действителен интерес, тъй като е ясно, че сте много запозната и имате източници.

 6. Пускайте по всички канали да се върти ,,ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО,, и пращайте танковете да идват!!!!

 7. Току що гледах по държавната телевизия(разбирай Бойковата)едно недоразумение назначено за външен министър!Изумен съм от цялостното му изложение в което предимно хвалеше себе си и привеждаше примери с цитати на немски език!Този комплексар въобще не е в час със промените ,които предстои да настъпят в Европа и света и продължава да говори в стил либерализъм и глобалистика!Бедни ми ,бедни български народе,какво правителство ти дойде пак на главата!А ти,Господи ,моля те,прибери си вересиите!

  1. Ами тия НОВОПОЯВЯВАЩИТЕ се все такива комплексари и недоразумения….

 8. Радев , Радев! С такива съветници, врагове не ти трябват – ще ти приключат мандата преждевременно, да не се мъчиш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>