Публикувано на 26.03.2020 / 12:29

ЧЕСТИТА ДИКТАТУРА! ЧЕСТИТА ХУНТА! 7 000 000 СТОЯТ ЗАКЛЮЧЕНИ, ЗАЩОТО ЗА 2 СЕДМИЦИ 2-МА СА УМРЕЛИ!

ЧЕСТИТА ДИКТАТУРА! ЧЕСТИТА ХУНТА! 7 000 000 СТОЯТ ЗАКЛЮЧЕНИ, ЗАЩОТО ЗА 2 СЕДМИЦИ 2-МА СА УМРЕЛИ!Веселина Томова:

Ако сте толкова тъпи да разберете диктаторската манипулация, в която ви вкараха като мишки, то ПОНЕ НАБЛЮДАВАЙТЕ!:

Всеки ден, от сутринта генерала Мурафетчийски с гробовен тон и отвратително високомерен поглед ви ВНУШАВА как НА РЪБА са … по един, двама болни. НЕ обяснява обаче, че са със съпътстващи заболявания и са на ръба толкова, колкото през всички години досега са били на ръба купища хора със съпътстващи заболявания, умиращи на финала обикновено от бронхопневмония.

Облъчвани сте от ИДИОТИ НА ВЛАСТ, които непрекъснато, заедно с медиите, ви ВНУШАВАТ, ЧЕ АХА ЩЕ УМРЕТЕ ВСЕКИ МОМЕНТ!

Всеки ден ДИКТАТОРЪТ боко умира от кеф, че остава на власт и ще стои толкова, колкото държи племето в извънредно положение, и плещи тъпотии за „икономически мерки“. Баш му брига на уя!

Отворете си очите, бе, овце! ВКАРАХА ВИ В ДИКТАТУРА, КОЯТО ПРИЕХТЕ С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ И И РЪКОПЛЯСКАТЕ!

Най-точното, което може да се каже за това племе, а не народ, са думите на Ботев: „А вий, вий сте идиоти!“

Васил Петев:

Очевидно е, че като последователи “епидемията” от коронавирус е на път да задмине дори християнството. Вярващите винаги са били мощ. Ирационална, в повечето случаи, но все пак мощ.

Ето ви един FUCK, в който никой нямаше да повярва, само преди два месеца.

7 000 000 стоят заключени, защото за 2 седмици, 2-ма души са умрели.

Само аз ли съм луд или само аз не ходя на черква?

Мозъкът ни се нуждае от карантина, уважаеми, мозъка.

Тази война не е нова. И не е биологична. Това е война за контрол върху мозъците на хората.
Отивам да си купя хумана. И да се отъркам целият.

Нали знаете, че ако няма медии, няма да има коронавирус…

Велислава Дърева:

ГЕРБ суспендира Конституцията, захлопна кепенците на Парламента и овласти велемощно правителството на ГЕРБ, сиреч на Боко. Честита диктатура! Честита хунта! Парламентът абдикира!

Георги Дренчев:

държавата премина успешно на телевизионно управление

Не разбирам гладните, които очакват от добре охранените да ги защитят!

Afera.bg

Коментари 58 за
“ЧЕСТИТА ДИКТАТУРА! ЧЕСТИТА ХУНТА! 7 000 000 СТОЯТ ЗАКЛЮЧЕНИ, ЗАЩОТО ЗА 2 СЕДМИЦИ 2-МА СА УМРЕЛИ!”

 1. Българска банка за развитие – там следете нещата. Голямо грабене пада

 2. Права се оказа водещата на предаване в една все още свободна телевизия ,че повечето българи не обичат свободата. По им е гот да има диктатура.

 3. Казах ви го няколко пъти, ама не ме слушате/както казваше Светльо Лазаров, снахата,/ следите ли топчето? Пара идва, мбого пара, близо 3 млрд лева, рова им дойде дюшеш. Със закона за извънредното положение ще е страшно. Казах ви да следите парите, не вашите измислени говорения и длонтифлюшки. И питайте по здои – пътуват ли корабите на БМФ до Азия; има ли заловен каптагон на вход и на изход в страната, ако няма – защо няма; какво се случва със средствата във фонд Белене и фонд Козлодуй, къде са; Бълахрска банка за развитие, в лицето на Стоян Мавродиев джиросало ли е кредити на двама български биснесмени на дружество свързано с едрото момче; някои хора знаят ли, че карантината спаси Ковачки и Златев от щавене? Нищо не знаете, стоите заблудени. Този вирус им дойде дюшеш

  1. Днес затвориха под карантина българската демокрация! Кажете последно сбогом на „Съединението прави силата“.

 4. Интересно ми е на тези 2-3 починали/Лека им пръст/ какво пише на смъртния им акт?Предишните им заболявания или covid-19 ?И как един „журналист“ не се сети да попита?!?

 5. Опитах да коментирам решението на народното събрание от днес и получих следното съобщение, което копиран от ДИР
  Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари.
  Даже вече и това не може да правим. Някой беше написал, че му е блокиран фейса. Връщаме се в каменната ера.

 6. Наши близки се върнаха от чужбина и бяха поставени в карантина – хубаво .
  Но … те трябва да ядат и да си купят лекарства – да ама не .
  Поискали разрешение от полицията, но от там им казали – НЕМОЖЕ, длъжни сте да си стоите в къщи !
  Няма кой да ги снабди, а на тях не им е разрешено да си купят храна и лекарства …
  Мила родна картинка !

 7. Сега ог г-н „БЕЖЕНАР“ разбирам за предложението на небезизвестният и твърде услужлив Ненчев за бъдат иззети оръжията на гражданите. Това не могат да го направят тихомълком,защото в Народното събрание трябва да се гласуват съответните промени не само в т.нар.“извънреден“ закон,но и в ЗОБВВПИ /Закон за оръжията,боеприпасите,взривните вещества и пиротехническите изделия-последни изм.и доп.07.05.2019 година/. Кой се страхува от народната любов ?

 8. Върнах се от разходка,още няма телевизия. Сега се сетих,ще питам чичо гугъл знае ли нещо по въпроса. Ако е добричък,ще ми отговори. Почна да ми се разхожда,не мога да се сопра. Всичките наопаки,а аз на терсене.

 9. аниткеееее,срах ти в устата. Не знаеш ли ,че е неприлично да се говори с пълна уста.

 10. СИТУАЦИЯТА с комиците от ПАРЛАМЕНТА е в областа на психиатрията…а тази с НАРОДА на гръцка ТРАГЕДИЯ …В световен мащаб виждам АВТОСАНКЦИОНИРАНЕ на ДЪРЖАВИТЕ в ИМЕТО на ГЛАВНИЯ САНКЦИОНЕР и ПЕЧАТАР на ЗЕЛЕНИ хартийки….ВЛЕКАТ ни към ДЪНОТО и КОЙТО оцелее за нас не важи НИЕ отдавна го КОПАЕМ…Държава която унищожава дребен и среден бизнес и остава да дере КОЖАТА на ГРАЖДАНИТЕ СИ…Един недохранен и то с некачествена храна дишащ мръсен въздух стресиран от безпаричие има възможноста да умре от хиляди причини…има и ДРУГО…ВОЙНЪТЪ праи ХРАНЪТЪ …ЩЕ ВИДИМ…абе АЛЕНА нещо се СПОТАИ….

 11. За съжаление както винаги г-жа В.Томова и форумците тук излязоха прави, предсказвайки и ходовете на хунтата до въвеждането на фашистко извънредно положение. На Боко не му трябва да е прочел повече от една книга за да знае как се прави това, защото си има началници. А те държат Европа и страните от ЕС в железни клещи не само за да ги командват, но и да предотвратят всякакви рискове за капитала плюс да оказват натиск върху Русия, поставяйки начело на правителствата и ЕС само техни марионетки, т.нар. наши кучи синове.
  Ето някои цифри: във ФРГ е базиран най-големият контингент американски войски – 40 хиляди. На нейна територия са разположени 5 от 7-те американски гарнизона в Европа, другите са в Италия и Белгия. Във въздушната база Бюхел пък се съхраняват минимум 20 ядрени бойни глави, а общия им брой в Европа е 200 – в още 4 страни. САЩ и НАТО имат военни бази в балтийските държави – в Естония 800 войници, в Латвия и Литва – по 1200; в източноевропейските държави – в Полша – 4 хиляди плюс военни контингетни в Румъния, България и Украйна. Край бреговете на Европа в Атлантическия, Тихия океан и Средиземно море се намира огромен и супермодерен военноморски флот на САЩ, начело с атомни самолетоносачи, главната удара сила на американците.Числеността пък на щатските военни съветници и разузнавачи във всички европейски държави е неизвестен, но със сигурност е от няколко хиляди души. След избухването на коронавируса от м. януари 2020 г. под предлог за маневри на нашия контингент бяха дислоцирани още ДВАДЕСЕТ ХИЛЯДИ американски войници и офицери и огромно количество бойна техника и самолети под предлог за маневри. Голяма част от тях цинично преминаха през Италия, демонстрирайки „евроатлантическата си солидарност“.Явно е, че страх лозе пази… В духа на тази поговорка вчера се стигна и до нещо трагикомично у нас. Явно ББ и аверите му в лицето на още една креатура на янките бившия военен министър Ненчев, явно уплашени от коментари в Афера за това, че властта не може да си разиграва коня при наличието и на многохилядна добре обучена и въоръжена армия от ловци, бивши военни, полицаи и настоящи охранители, поиска органите на реда да изземат оръжията на тази категория хора или те доброволно да си го предадат по силата на извънредното положение.

 12. Гладните! Те никога не са могли да мислят. Освен за един комат хляб. Четете историята!

 13. КАТО НЯМА ТЕЛЕВИЗИЯ,ИЗЛИЗАМ НА РАЗХОДКА. АКО ПОЧНАТ ДА ПАДАТ БОМБИ ОТ НЕБЕТО,АЗ ПЪРВА ЩЕ ВИ ОБАДЯ. АБЕ,НЯМА ЛИ КОЙ ДА МИ ЗАТВОРИ МРЪСНАТА УСТА. ПЕПЕЛ МИ НА ЕЗИКА.

 14. А на бас кой първи ще нападне граждани заради храната им.

 15. Хора помислете, ние сме за убиване. Ние нямаме държава, ние сме окупирана теритотория (без война) това е окупационно управление от дупедавци. Каквото им каже големия брат това се изпълнява. Просто ще видите как след няколко месеца ще ви гушнат париците защото този филм сме го играли но не сме си взели поука. Ще се сетим с задния си акъл.

 16. ОЩЕ ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ ПАПАТА КАЗА,ВОЙНАТА ЗАПОЧНА. БОЙКО И ТОЙ СЛЕД НЕГО КАЗА,ВОЙНАТА ЗАПОЧНА,САМО ЕДИН ГОСПОД МОЖЕ ДА НИ СПАСИ. ЦИТИРАМ ПО ПАМЕТ,РАЗБИРА СЕ. А НИЙ СЕГА СЕ ВАЙКАМЕ И СЕ ЧУДИМ,КАКВО АДЖЕБА СТАВА. СТАВА ТОВА,ЧЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДЪЛГОГОДИШНИТЕ КРАДЦИ НА НАЦИОНАЛНИ БОГАТСТВА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ТРЯБВА ДА ВЪРНАТ ВСИЧКО ОТКРАДНАТО,ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО,А ПЪК ТЕ СЕ ДЪРПАТ,КРЪВ ЩЕ ВРЪЩАТ,НО ПАРИ НЕ. ОТ ТАМ ИДВА ЦЯЛОТО НАПРЕЖЕНИЕ В СВЕТОВЕН ПЛАН. НАСКОРО ПУТИН ПИТА БЪЛГАРИЯ,ЩО СМЕ СЕ БИЛИ ПРЕДАЛИ БЕЗ БОЙ,ЗА СПИРАНЕТО НА ЮЖНИЯ ПОТОК. АЗ ЩЕ МУ ОТГОВОРЯ. ЗАЩОТО ИСКАХМЕ ДА ПРЕДОТВРАТИМ С УМ И РАЗУМ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ЗАЩОТО ВИНАГИ ПО УМНИЯ ТРЯБВА ДА ОТСТЪПИ НА ПО СИЛНИЯ.

 17. Отбелязвам: „вирусната война“ ще приключи не когато медицинската статистика покаже значително намаляване на броя на заразените и мъртвите от коронавируса, а когато запасите и други пазари изпадат. В този момент собствениците на парите ще изкупуват безполезни активи в залата и ще влязат в ново ниво на контрол над световната икономика. Решението за прекратяване на „вирусната война“ ще бъде взето не от епидемиолозите, а от стопаните на парите.

  След това ще започне икономическият растеж. Когато приключи, икономиката ще навлезе в поредната рецесия и тогава управляващите кръгове на Запада отново ще излязат с някакъв вид вирус. И отново ще се повтори пиесата, наречена „Борбата срещу пандемията“. Такава е коренно новата схема на икономическия цикъл. С право може да се нарече вирусен икономически цикъл.

  Стопаните на пари, които са организирали настоящата пандемия, не се нуждаят от безкрайно циклично икономическо развитие. Както и те всъщност не се нуждаят от капитализъм. Те се интересуват от крайната цел – властта над света. Те мечтаят да установят нов световен ред, където няма да има национални държави, където ще бъде създадено световно правителство. Тази поръчка вече няма да има нищо общо с класическия капитализъм. Може да се нарече новата робовладелска или феодална система.

  Избухването на вирусната война разкри плановете на световния елит, освети агентите му, разкри много тайни на подривната му дейност. Пандемия ще накара милиони хора по света да мислят за това, за което не са мислили преди, вярвайки, че проектът за нов световен ред е просто фантазия на група конспиролози. Резултатът ще е (и вече става) готовността на милиони хора по света да се борят. Не, не с коронавируса, нека с него се занимават лекарите и другите професионалисти, а срещу стопаните на парите. https://pogled.info/svetoven/koronavirusat-kato-zamyana-na-svetovnata-voina.114656

 18. мирослава динкова,след основното ястие,подадено ти отСтефан Христов, а и Веселина.Моѝ ред е да ти поднеса и десерта ,а именно да се изходя в устата ти. Да ти е сладко, бъди уверена коронавирус няма да хванеш.

  1. Първо щях да кажа: „Да се задави дано!“, ама сега ще кажа: „Да й е сладко, поне ще знаем, че има не само гладни!“…

 19. Аман от Интернет революционери. Пред МС няма никой.

  1. Не е вярно, има много, даже на глутници и ята – копои и хиени, мисирки и лешояди…

 20. Аз Ви съветвам да излезете навън и да се поразходите ! Мисля ,че ще ви е по-полезно и здравословно !

 21. ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕМ НА БУНТ ТАКА САМО С ПИСАНЕ НИЩО НЕ СТАВА Е НЕ КРИЯ ЧЕ НАДЕЖДАТА МИ БЕШЕ В ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НО …….. И ТОЙ НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМА НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМАТ И ИСПАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАРАДИ КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМА И КЬОВЕШИ ТАКА , ЧЕ СМЕ ИЗОСТАВЕНИ И БОЙКОВОТО ИГО ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ КРАДЕ И ИЗБИВА ДОКАТО НЕ ОСТАНЕ И ЕДИН БЪЛГАРИН В СТРАНАТА И НА КРАЯ ЩЕ Е РАЗПРОДАДАТ И ДО ТУК Е С БЪЛГАРИЯ АКО СИ СЕДИМ ПО ДОМОВЕТЕ КРАЙ С НАС. НА БУНТ Е ДА ИЗБИЕМ ПРАСЕТАТА И НАЙ ВЕЧЕ БАНКЯНСКИЯ УРОД И БЪЛГАРОУБИЕЦ ПСИХИЧНО БОЛНИЯ КЛЕПТОМАН НА КОЙТО КАТО МУ ЗАМИРИШЕ НА ПАРИ И ЗАПОЧВА ДА ИЗМЪЧВА НАРОДА СИ ИЗРОД НЯМА ТАКЪВ ПОДОБЕН

  НА БУНТ, НА БУНТ, НА БУНТ

 22. Айде,е,е,е,е,спря и телевизията,само картинка,без движение и без звук по всичките програми. Да не би да е почнала войната,бе? ПУСНЕТЕ ПОНЕ ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО ДА ГЛЕДАМЕ.

 23. Мамицата им и боклуци долни
  Бях блокиран във Фейса преди около 20-на дни. Скоро требваше да падне блокирането. Днес сутринта получавам съобщение ч, че съм блокиран за нови 30 дни за нещо което съм писал ноември месец. Опитах се да се свържа с тях и директно да им еба пичката лелина мила майчина , но не става. Е това им е демокрацията на боклуците. На Боко мръшата , на целото усрано , ибрикчийско и продажно стадо ОПГ ГЕРБ , да им еба и родата и гроба и всичко живо. Уроди долни.

 24. Браво, Весе, отново си в десятката. Въпреки това много от овцете си заслужават съдбата, ама какво да правим ние нормалните.
  За съжаление отдавна е ясно, че не сме сувренна държава и конците се дърпат отвън, а тези лумпени дето не могат и връзките да си вържат са ни ги връчили колкото да обират хорските псувни.
  Въпроса обаче е друг, защо като виждаме, че всички решения, които се вземат са абсолютно неадекватни, харата търпят? Това е в цял свят, но нека се концентрираме на локално ниво. Да приемем, че от вожда зависи нещо и той ги взима решенията. Ами щом виждаме, че това което се прави няма връзка със здравия разум, значи мястото му не е там. Щом му хлопа дъската, отнемете му властта и ако трябва да се праща на принудително лечение. Един луд отгоре, цялата държава може да подлуди. Имаме ли механизми с които мирно можем да го разкараме или трябва да се изрита насила? В противен случай ни очаква срив на икономиката, масова бедност, престъпност и тотална диктатура. Това последното което предлагат, да излседват постоянно всеки и който е болен да отива на лечение в държавно учреждение с друго не може да се оприличи, освен с тоталитаръзъм. Защото винаги могат да изкарат всеки неудобен – болен от каквото си поискат, след което насила да го приберат и да го уморят или инвалидизират с лекарства. Властта трябва да падне скорострелно, иначе ще паднем ние.

 25. Войната е за пенсионните фондове,кой да ги лапне. Като няма пенсионери,и кирията ще бъде по голяма. Ха,ха,ха. Открих топлата вода.

 26. Барба Ганьос ако имаше малко акъл, щеше да си събере велможите на прощален банкет и кой откъдето е – един при цинковите кофи в Кърджали, друг в радиоточката в Габрово, трети при патките в Долни Дъбник. След 1-2 месеца тоя гладен народ никакъв вирус няма да го озапти, включително и полицаите дето сега зъзнат по разни КПП-та за тоя що духа.

 27. Ще се изчистят колосалните дългове на Световния елит. Така както през I-ва и II-ра Световни войни. Сега по онзи начин не е възможно, както не е възможно и Западните Консуматорски общества сами да се откажат от господстващото си положение или високия си стандарт за сметка на останалите, най-вече Китай, Русия, Индия ядрени суперсили и с най-големи запаси от природни и човешки ресурси, както и икономическа, технологична и военна мощ. Тяхното възходящо развитие ще породи в населението, на запад основния ВЪПРОС защо ние обедняваме, губим права и не можем да се справим с тези „лоши“ държави, а те просперират и тогава ще стане страшно за Господарите. С война не може, но и по мирен път не може. Ето едно решение тъкмо в техен стил, генералната репетиция беше на 11.09 и СТЦ.
  В тая връзка някой да си спомня тяхната Теория за Златния милиард ?
  Теория на Конспирацията ще каже някой! – ОК
  А да си спомняте за Планът Ран-Ът, чиято секретна част предвиждаше България да бъде 5 000 000 души, селскостопанска държава ? Тогава това пак бе в Теорията на Конспирацията, но сега е ФАКТ !
  Така, че и сега не ни чака добро, пак най-бедните ще платят версийте на богатите, и ние сме пак от „страната на булката“.

 28. Браво на тази,която знае,какво става по целия свят,но не е разбрала,какво става в България. Парламентарна република,в която парламентът на практика е разпуснат,в която послушният Висш съдебен съвет блокира работата на единствения друг евентуален коректив-съда,която даде абсолютно и безконтролно право на МВР да следи трафика и Интернет,която почти незабележимо промени поне 5 основни закона,която преди това разшири тихомълкам правата на специализирания съд.Обърнахте ли внимание,че този съд вече има право да налага принудителни-обезпечителни мерки,ПРИ СЪМНЕНИЯ на ДАНС за пране на пари.Няма проверки от прокуратурата, няма разследване има съмнения.При това, за да има пране на пари трябва да има доказателства и за това,че парите са придобити по престъпен начин. Представяте ли си, какъв опасен начин за натиск срещу неудобните ? И дали ще е натиск само срещу тези-по върховете ? Ами организирането на нова структура на силови институции,чиито права останаха неясни ? А участието в нея на една от най-овластените фигури в Българния-Главния прокурор ?
  Та пиша това за Вас,уважаема,дето сте обиколили цял свят – знаете ли поне част от това,което става при нас или не знаете нищо,но свободно приказвате общи приказки.

 29. С риск да предизвикам стомашни и всякакви други проблеми у вас, но уважаеми съфорумци, още един изключителните думи на една действително изящно поцинкована кофа:

  „Не можем да искаме цялата страна да бъде под карантина, която все повече се затяга, а ние показно да нарушаваме всички предписания. Сега е времето и ние да се отървем от илюзията за изключителност. И ние сме подвластни на заразата и не можем да станем нейни разпространители. Вирусът няма учтиво да ни попита – извинете, вие депутати ли сте? А, добре, ще ви подмина. Ако се установи в залата болен или контактен, следва 14-дневен карантинен период. Това означава автоматично блокиране на работата на Народното събрание и ние няма до можем да вземаме решения, които се отнасят до извънредното положение. Но, ако сме всички по домовете си, поне тези, които са здрави, ще могат да дойдат и да гласуват“…

  Ако беше написано във форум, щях да си помисля, че някой се опитва да троли, но не много успешно!
  Но изказано от трибуната на най-важния орган на държавно управление у нас – това е все едно да те изправят пред стената за разстрел, без дори да ти дадат последна дума!

  Досега се питах кога ще свърши проклетия експеримент, вече не!

  Амин!

 30. Този сценарий не е на Биби, Той е доста елементарен за да прави такива многоходови планове. Той е на Господарите Му, тези, които в момента владеят Света. Биби е само маша, изпълнител, слуга на Господарите, дори и Той в този момент е уплашен, защото вижда, че нищо не е сигурно и явно с първичният си инстинкт усеща, че и Той май ще бъде даден курбан и то от Господарите си за да се засити жаждата за кръв от плебса, след толкова години гнет и обиране. Неизбежно е, сценарият не е нов, класика е от поне няколко хилядолетия.
  Въпросът е какво подготвят ТЕ ?

  1. В случая биби и щаба му са марионетките които играят по сценария задвижен отзад световните кулиси или дърпат им конците! Драскайки сега се сетих за един виц на времето. В един бенд един от музикантите води при диригента едно момче и иска да го приемат в оркестъра. Диригента пита, на какво свири? На нищо, но може да го използваме като мъдорист. Е, какво е това, пита диригента? А бе ще му вържем едно въже за мъдете и като настъпи момента дърпате а той като Хъъъъ, останалите ще викаме Ча, ча, ча. Та нашия е в ролята на мъдориста, дърпат му въженцето, нашият Хъъъъ, а ние припяваме Ча, ча, ча!

  2. През всичките години, от които свят светува, из въздуха се носят най-различни вируси, бактерии зарази. Бог ни е конструирал с организъм, който да може да се справя с тях. Умираха много хора, но медицината се разви и започна да спасява, но и да уврежда.
   Досега живяхме в тази обстановка и нищо драматично не се беше случило.
   С мероприятията, активно мероприятие, ни увредиха съзнанието. Гадното е, че след отминаване на психозата с „коронката“, още много години ще ходим по улиците и ще се оглеждаме да не срещнем някой „чумав“, ще се гледаме с подозрение, дали, аджеба, някой не носи някой нов и неразпознат вирус-убиец, който ще ни натресе !
   Горе главите ! Атакувани сме от един най-обикновен грип, малко модифициран, точно колкото предишните и по-малко смъртоносен от тях !
   Целта е икономическа ! Четете протоколите !

 31. Всички сме ежеднвно облъчвани от години, включително и ти, Томова. Това, че избираме да не бъдем повлиани от облъчването е избор който правим повечето. Това „сте“ е доста излишно. Нещо като на Каролев простотията „ще плащате“…

 32. Коронавирус оказался идеальным оружием против старого мира, для его обрушения. Найден психический, информационный метод для замены мировой «горячей» войны, невозможной в условиях наличия ракетно-ядерных арсеналов у ведущих держав. При этом они заранее подстраховались от уличных протестов, волнений и революций…

 33. Г-жа Томова, освен Вашия сайт, обичах да слушам и Дарик радио. Това, което чувам от седмица, говори за тотално опитомяване, на обичани от мен журналисти. Пазете се Веселина, знам, че не подлежите на опитомяване! За това – Пазете се!

 34. А най-лошото е, че ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!…

  Към Miroslava Dinkova: Изпълни препоръката на Веселина, виждаш колко е грижовна и добронамерена! Иначе сама ще се наложи да си оправяш разбитото чене от хуйовете, дето ги лапаш.
  Господи и вие, четящите, простете ми за сквернословията, ама как да реагирам по друг начин?!…

  1. А пък аз си мислех,че по мръсна от моята уста нийде няма. Май съм се излъгала.

 35. АНАЛОГИЯ!

  През един ясен слънчев ден от пролетно-летен месец на 201? – не си спомням коя година – един български мин.-председател и апапите му започнАха да споменават името на банка с нЕкакви проблеми, която скоро след това малко нещо пофалира (беше фалирана), а собственикът ѝ – дотогава хвален от властта – напуснА страната, а сега – сещате се кои – се чудят как да го върнат обратно.

  През един обикновен ден от необичайно топъл зимно-пролетен месец на 20?? – като че ли тази година – един (май същият) мин.-председател и апапите му започнАха да споменават и продължиха да го правят многократно следващите дни, че страната ни има нЕкакви вирусни ли, коронавирусни ли проблеми …. и в един момент обявиха извънредно положение, наложиха карантина, събраха нЕколко лекари в нещо като щаб за борба с коронавирусните проблеми, начело на който му курдисаха един генерал-говорител, който изглежда и говори като шеф на погребална агенция.

  На туй отгоре по-късно през същия месец и Парламентът спря да работи и се очаква държавата да фалира, а баш чорбаджията ѝ ….

  Оставям на въображението ви да завършите мисълта ми!

 36. Бойко се загради отвсякъде с бушони,главния глашатай ,главния вирусолог,главния мед.инспектор, здравния министър,чудя се на мъжкия мъж проф.Костов че се хвана на въдицата на главния всичколог от банкя,овчи народ сме и туй си е.

 37. Оставете ги да говорят. Колкото повече говорят толкова по-добре и се скъсява времето за края им. Няма по добра антиреклама от тяхното говорене сега.

 38. До Бай Генчо – Приятелю, изпревари ме. Не гледам телевизия, особено сутрин. Персони като този небръснат поне за пред хората човечец, който се изниза преди много време от България, трябва да ни дава акъл и си мисли, че ние, дето сме в години, не го помним.

 39. Sega се почва със затворите на неудобните на мутрокомунистическата шайка ….Разпространявали слухове че народа ще се лекува с дарения /според генерала Майтапчиев

 40. “С щикът може да правиш всичко, освен да седиш на него.” Волтер

 41. Медиите са за убиване. Защо излъчват целите брифинги с каканиженето на Мутафа и тъпите въпроси на мисирките? Защо канят разни провалени ченгета като Кр. Стойчев да ни поучават за българските неща, при положение че той отдавна не живее в България? Защо никоя Цветанка не реагира и не възрази, когато откровено се фалшифицират числа – от 300 на 300 000, когато ежедневно се лансират пълни лъжи, на които и децата не вярват? Защо трябва да гледаме всичките Бокови похождения с джипка или хеликоптер по някакви безумни строежи на тръби и паркинги? И да слушаме просташките му приказки? Хайде поне Парламента да ни се махне, че Цветка, Гърнето, Биков, Магарешки, Валерката и темподобните вече ни опротивяха до втръсване.

 42. Полицайте са партия със властта, бой и по-тях, те са най-големите мутри облечени във власт

  1. Полицаите са едно от „съсловията“, които носят най-голямата вина за падението на България, безчестни, алчни, отдавна загубили всякакво чувство за достойнство и дълг. Сега се проявяват най- явно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *