Регистрация
Публикувано на 08.08.2018 / 11:15

„ЧЕРНИТЕ КАСИ“ ГЕРБСП – НИТО ЕДИН ВСЕНАРОДЕН ПЕВЕЦ, ЛЮБИМ НА ОСОБЕНА ФОРМА НА ГЛАВАТА, ХОДИ ПО ГРАДОВЕ СЪС САКОВЕ, НИТО НА ЧЕТВЪРТИЯ ЕТАЖ НА „ПОЗИТАНО“ ИМА „КАСА“

АЛЕКСАНДЪР НЕЙЧЕВИ като настана едно търкане на талончета „златните пирамиди“ – тука има, тука нема „черни каси“, та цял август.

Бенчо Бенчев изрева, че щом не знаели и не помнели от БСП колки кинти им дал, значи имало „черни каси“.

Кирил Добрев, разчленено, ококорено, изрева – „БСП няма „черна каса“. През това време лидерката му Корнелия Нинова, която иначе пък рева, че се къса в парламента да настоява да няма ваканция, е на плажа, и праща Кирил Добрев на амбразурата.

В същото време Бойко Борисов не изрева, а „смиреничко“, някак услужливо преднамерено, рече, че нямало да напада Корнелия Нинова, щото в „големите партии се промъквали такива…“. АФЕРА вече писа, че Нинова е знаела предварително що ще става около Бенчо Бенчев, но това е друга тема.

И така „черни каси“ няма. Ни в ГЕРБ, ни в БСП. Няма, що да има, като няма „спец“ прокуратура, „спец“ служби и прочие, които да ги заковат?!

„Черни каси“, ако питате и която и да е друга партия, също няма.

Всичките работят на ползу роду.

ГЕРБ и БСП непрекъснато ни обясняват как ползват пари от партийните си субсидии. Впрочем, пари, които са ДАНЪКОПЛАТСКИ, НА ВСИЧКИ НАС. Непрекъснато вадят някакви „отчети“ пред Сметната палата и си въобразяват, че с тях могат да излъжат някого, че изборите ги правят единствено с … членски внос и „партийни субсидии“.

А „черните каси“ са затова, за да не се издават нито фактури, нито да има осчетоводяване.

Сега, вие да не си помислите, че покойният Петър Христов е давал пари на ГЕРБ? Да не си помислите, че „Вичо Касичката“ е давал пари на ГЕРБ? Да не си помислите, че Кирил Домусчиев е давал пари на ГЕРБ? Да не си помислите, че куп ъндърграунд и неъндърграунд  капии са давали пари на ГЕРБ? Да не си помислите, че гласове се купуват с фактури, осчетоводени пред Сметната палата?

Не мой да си мислите такива работи. Цветанов не дава. И тутакси ще ви обвини във „фалшиви новини“, Мария Гарбиел ще ви заличи, а прокуратура, съд, нап и който се сетите, ще ви елиминират окончателно.

В БСП е същия „филм“.

Кирил Добрев насечено изречено изрече: „БСП няма черна каса“.

Сега, вие да не си помислите, че има „черна каса“ в БСП? Да не си помислите, че „Пилето“ във Варна насъбра купища „преференции“, че да стане депутат, просто защото някой го знае и го обича, като народен трибун?

Сега, вие да не си помислите, че на четвъртия етаж на „Позитано“ има физическа „каса“? Сега, вие да не си помислите, че близкият до Корнелия Нинова Александър Нейчев се занимава с финанси на партията? Сега, вие да не си помислите, че никой не го е чувал този Александър Нейчев? Сега, вие да не си помислите, че самата Нинова го „осветли“, когато преди време изрече, че с Румен Радев ги е запознал нейния „съветник“ Александър Нейчев? Сега, вие да не си помислите, че Петър Кънев от БСП, който е шеф на икономическата комисия в парламента, е предложен от… Цветан Цветанов? Сега, вие да не си помислите, че Петър Кънев е спонсорирал БСП?

Не мой да си мислите такива работи.

„Черните каси“ ще се дъвчат единствено на „ниво“ Бенчо Бенчев. Затова е и предварителното и след предварителното единодействие на Борисов и Нинова.

Надълбоко няма и кой да бръкне. Защото „спец“прокуратура и „спец“ служби има, само когато трябва да бъдат ударени „неправилните“, или да пуснат мъничко „кръв“, за да отклонят вниманието от ОГРОМНИТЕ КИНТИ.

„Черните каси“ ГЕРБСП – като скачени съдове! Аре, бе!

Не сте разбрали. Нито един всенароден певец, любим и на особена форма на главата, ходи по градове със сакове, нито на четвъртия етаж на „Позитано“ има „каса“.

Объркали ли сте се.

Анадънмо?!

Afera.bg

Коментари 15 за
“„ЧЕРНИТЕ КАСИ“ ГЕРБСП – НИТО ЕДИН ВСЕНАРОДЕН ПЕВЕЦ, ЛЮБИМ НА ОСОБЕНА ФОРМА НА ГЛАВАТА, ХОДИ ПО ГРАДОВЕ СЪС САКОВЕ, НИТО НА ЧЕТВЪРТИЯ ЕТАЖ НА „ПОЗИТАНО“ ИМА „КАСА“”

 1. Имам особено мнение – да няма черни каси! Няма червени каси! Няма сини каси! Няма банкерски каси! Няма каси – никакви! Всичко е една голяма каса в която бъркат само двама – сетете се кои са те! За това се пее – черни каси, тинтири, минтири! Всичко е лъжа! Касата е една но ние не знаем и не трябва да знаем, кой бърка в нея и за колко! Ако узнаем – ще има ужас за всички нас!

 2. Черни каси няма! Убеден съм! Не се пренасят пари в куфарчета на определено място („черна каса“) и след това преди избори в чанти до избирателните райони. Купуването на избори по начина който ни е известен, не се прави.
  Има очевидни факти. Голяма част от кметовете и някои депутати са с престъпно минало и настояще. Материалите за далаверите им се съхраняват в каси с документи и са „замразени“ докато са послушни. Справка в „откраднатото“ тефтерче на Филип Златанов: задача – „кмета или лицето“ да бъде „оправен“, отчет – „оправен“. Преди избори задачата на такива кметове, арендатори, бизнесмени и т. н. е със собствени средства да осигурят необходимия брой закупени гласове. След успешно закупените избори към съответните кметства, арендатори, фирми съвсем легално се пренасочват пари от земеделски субсидии, от еврофондове, от бюджета. Всичко е изпипано точно. Тук вече намирисва стила на „бившата“ Държавна Сигурност. Досиетата на тези купувачи на избори се съхраняват в каси с документи за да ги държат на „къса каишка“. Така че според мене в партийните централи няма „черни каси“ с пари, а каси с компроментиращи документи. Кога ли тези документи ще се озоват в съда? В „АФЕРА“ има подобни предишни публикации.

 3. Много странни изводи в изложението и в коментарите!
  Не ви ли е ясно , че в Булгаристан има само ЕДНА черна каса и тя захранва …….всички партии! Олигархията и едно американско посолство захранват удобните си партии , като се разпределя , кой и кога ще управлява и кой и каква опозиция ще бъде!
  Всичко останало е ала бала портокала!!

 4. ,,VSICHKI RABOTJAT,,V POLZU RODU…,,TO I ,,GENOFOND,,I,,ROD,,NE OSTANA…,,PARTIYCITE,,DA POGLEDNAT PREZ ,,PERDENCATA,,NA AVTOMOBILITE SI I DA VIDJAT…SAMO INVALIDI I…KAFJAVO/CHERNA SGAN..BALGAROUBIYCI/UUUUU!

 5. Още нещо,всички дебили,които ви критикуват,че оплювате БСП(пардон Бкп,Сдс,Дсб,всичките са производни на Бкп),много скоро ще си посипят главите със пепел,за сега поне в очите на Дебилите,Комедия Нинова,разиграва Театро,че е опозиция,но много скоро и дебилите,ще видят истинското и лице!
  Аман от хора които мразят България като тези неща там Нинова,Борисов и всичките дебили около тях!

 6. погребението на БСП продължава неумолимо ! дали е пияндето /и любител на циганки-кючеклийки/ м. миков или е корнелия – все тая, никой вече не вярва на тази крадлива и лъжлива шайка… ами навремето всичките кандидати да поведат „бащина дружина“ бяхa все „достойни“ кадри – като се почне от пожизнения експерт по празно-говорене я. стоилов и се премине през свинаря-милионер г. гергов, та се стигне до престъпника к. добрев – те всичките драпаха да са лицето на олигархическата партия БСП, жонглирайки с кухи фрази и заучени клишета за „промяна“ и за „завой наляво“… но никой от тях не спомена истински „улевата“ идея – да се приберат от членовете на ВПС откраднатите пари от всички нас и да се раздадат на бедните… и пак поискаха властта, но изобщо забравиха да споменат, че БСП е виновница за унищожението на българския генофонд, за ислямизирането и циганизирането на малкото останали хора на тази територия, за ликвидирането на българската икономика, на селското стопанство, на армията и на службите за сигурност ! дано Господ /или Провидението/ да удари по тях и по семействата им, белким разберат, че нечестивите им постъпки няма да останат безнаказани !

  1. ,,…vsichki rabotjat ,,v polzu rodu..,,..samo deto ne ostana ni,,rod,,ni,,genofond,,POGLEDNETE,,V STRANI,,OT ,,KLIATIZIRANITE SI AVTOMOBILI/SAMO INVALIDI I MANGAL…UUUUU!..BALGAROUBIYCI!

  2. Цитат от „Плевнелиев ака -irish shepherdess“: „забравиха да споменат, че БСП е виновница за унищожението на българския генофонд, за ислямизирането и циганизирането на малкото останали хора на тази територия, за ликвидирането на българската икономика, на селското стопанство, на армията и на службите за сигурност !“ – Абе Араламбе, ти къде си живял през периода 1989 – 2018 г.г. ? Българската икономика беше унищожена от Иван Костов и Симеон II и неговите царедворци-юпита и доунищожена от тиквата и пъпеша, българския геновонд отива към унищожаване, защото почина Радой Ралин, който в „Лютите чушки“ беше обещал: „Няма да си вдигна панталона, докато не станем девет милиона !“, а сега сериозно – заради споменатите по-горе „управници/унищожители“ на Народа и държавата ни. Ислямизирането и най-вече циганизирането станаха по време на тиквата и пъпеша, защото няма кой да гласува за тях, освен назначените от тях чиновници и техните семейства (които не са малко, но не стигат за фалшифициране на всички изборни резултата). Слава Богу, че не успяха да фалшифицират и президентските избори. Боже пази България и Народа й от сегашните управляващи !

 7. Много точно казано Госпожо Томова!
  Право в целта!
  Сценариите на ГЕРБСП,симбиозата между комедия Нинова и Хулигана Борисов,са прозрачни,съзнателно се гаврят със нас,просто щото така наречения „народ“,си трае,повтарям се,но това е истината!
  Мишките танцуват,когато котките спят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>