Регистрация
Публикувано на 09.01.2019 / 16:03

„ЧЕРВЕНИЯТ КОТАК“ САШО СИМОВ – ЕМАНАЦИЯ НА ПРАЗНОДУМИЕТО ОТ ХРАНИЛКАТА НА НИНОВА

АЛЕКСАНДЪР СИМОВ„Червеният котак“ Сашо Симов замяука на заден ход – „Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП“

Личният червен котак за мокри хибридни поръчки на Корнелия Нинова Александър Симов най-изненадващо даде reverse и замяука на заден ход, видя медията ни.

След, като първо наскоро проходилият „социалист“ напълно самозабравено „изхвърли“ екслидера на БСП Станишев от листите на партията за евровота, само няколко часа по-късно, отново лично той се поправи и написа на страницата си във фейсбук следното – „Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП“.

И ако подобно тъпо поведение не бе трагично за самите червени избиратели, то щеше да бъде най-малкото комично за широката публика, в случай че тя не бе вече свикнала със словестните кълбета на Симов. За никого обаче вече не е тайна, че Симов обожава да се пъне и да се прави на мъж в социалната мрежа, а после да мяучи извинително из разни ТВ студия.

Подход, който отдавна превърна Сашо Симов в еманация на празнодумието и излишния преигран политически напън, но и подход, чрез който последният си осигури свое предаване в новата червена телевизия.

Всъщност няма съмнение, че именно самата Нинова стои в дъното на хранителката на подобни самозабравили се типове, които с лека ръка редят, гонят и преподреждат листи и схеми, без дори да се замислят за своето място персонално място в политическата история. А мястото на Симов е дребно, въпреки личните му габарити.

https://bgjournal.info

Коментари 13 за
“„ЧЕРВЕНИЯТ КОТАК“ САШО СИМОВ – ЕМАНАЦИЯ НА ПРАЗНОДУМИЕТО ОТ ХРАНИЛКАТА НА НИНОВА”

 1. Не случайно този тип има забрана да влиза в Украйна. Рубладжиите непрекъснато пишат срещу украинците, но те поне имат доста по-достойно поведение от нас.

 2. дуфалак, дуфалак - вчера аках днеска пак (О. Гиржикоф) каза:

  Ма много противен тоз тлъст червей бе. Бахти и педераста – соцялист

 3. Аве,по гнусно и отвратително от бивш социалист май няма,справка боко,цвъко,чичо Цецка,тънкото лиле и так дале.

 4. Тоя е много опасен ,прилича малко на нашия Главния доктор на Четвърти километър ,може даже да е той ,ма тихо …

 5. Това недоразумение е ментално увредено, и би било истинско съкровище в очите на Фройд, сигурен съм.

  1. Ха, че той самият Фройд е идеален да му се правят всевъзможни изследвания и портрети.

 6. До Гина Велчева от фейсбука-поздравления!
  Точно за това падение на Симов се говори!
  Пардон-тази змия-Симов никога не е бил изправен за да падне от някъде!
  По-гнусно нещо от Станишев , Нинова и Симов е само този , който ги подкрепя и харесва!
  Аз съм единствения гласувал против на конгреса на БСП преди много години , когато избираха Станишев за председател-само един глас против-моят!
  Знаеш ли Велчева защо?
  Не ми хареса , когато влизаше в залата , беше с бяло панталонче и от него прозираше синя прашка в дупето му! Нали се сещаш за какво ти говоря?
  След като стана мин.председател първта му работе беше да докара гей-парада в София-отврат и гнус!
  Та , така за твоите любими социалисти , Велчева!

  1. Апропо , Велчева , ти виждала ли си и Симов с женска приятелка!?

   1. „Бивш социалист“ – даа….в България, най-много са ренегатите.
    РенегаДът, е най-гадното нещо в политиката. По-гаден е от политическия враг или опонент или, както ти е кеф.

 7. Той се пъне доста по сайтове и вестници, опитва се също да говори „опозиционно“ в парламента, но бързо омръзва. Тезите му са познати и не особено сложни, обича да си служи с абсурдни сравнения за всяко нещо, под път и над път. Прибягва до просташки език и хич не е от калибъра на големите пера в излагането на тезите си, но най-вече – липсва му стил. Що се отнася до предстоящите ТВ-изяви – нека си начеше крастата, няма да е задълго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>