Публикувано на 31.01.2008 / 21:22

Ченгета тарашиха „гейзери”

До нея бе спрял “Опел Кадет- комби”, джип с чужда регистрация и още една кола с цивилни, които по поведение и държане много приличаха на полицаи.

„Бяха си баш истински ченгета и явно бяха спрели тримата травестити, за да им изкопчат някаква сума за почерпка”, разказа очевидец на случката. Той дори е успял да заснеме на мобилния си телефон „спец акцията”, като на снимката повечето от главните герои, цивилни и в униформа, са обърнати с гръб.

Все пак става ясно по стойка и поведение, че са полицаи, а не преоблечени изнудвачи. След сигнал до ОДП-Варна очевидецът разбрал, че службите не са провеждали акция в този район. Затова пътният екшън изглеждал повече от подозрително неморален. С него веднага се е заел отделът за вътрешни разследвания, “Вътрешна сигурност” в ОДП – Варна, научи afera.bg.

При първоначалните проучвания станало ясно още, че екипът от КАТ отишъл на мястото по сигнал за пътно-транспортно произшествие. Да, но се оказало, че там няма такова и подбно не е регистрирано в този район изобщо. Оттам следва и въпроса, какво аджеба са правили катаджиите с цивлните си колеги на това място, където травестите били спряни, претарашени и обезпаричени.

Ако пък все пак цивилните не са били ченгета, то остава да са мутри. И в двата случая нещо със спрените обратни намирисва. Не на сексуални удоволствия или извращения, а на парички.

“Всъщност, това си беше чист рекет посред бял ден с участието на полицейски служители”, коментира очевидецът.

От ОДП – Варна уточниха, че нямало нарушение от страна на полицаите и екипът на КАТ е бил наблизо, заради пътно транспортно произшествие.

Красен Миланов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *