Публикувано на 21.04.2008 / 14:37

Ченгета издирват Севата, поръчител на наказателната бригада

 

 

Александър Бондоков от Варна и бургазлиите Иван Георгиев и Пламен Тенчев са обвинени, че като част от наказателна организирана група са влезли с взлом в жилището на С.С. от Варна и са го били за да го върнат в правия път за разпространението на кока във Варна.

Тримата вече са обвиняеми по досъдебно производство на Областната дирекция на полицията във Варна и спрямо тях са повдигнати обвинения за тежки умишлени престъпления. От материалите, събрани по делото, от разпитите на свидетелите и на самите обвиняеми, съдът направи обосновано предположение, че всеки един от тримата е част от организираната престъпна група, за която се разследват. За това деяние законът предвижда наказание от 3 до 10 години лишаване от свобода. Както вече писа afera.bg наказателната бригада, въоръжена с бухалки, ножове и фотоапарат за да запише сексуалния тормоз върху С.С. е била засечена от ченгеджийска блокада и обезвредена. Въпреки засадата обаче С.С е бил пребит.

Групата е била ръководена и побоят е бил поръчан от Севата, научи afera.bg. Севата е един от т.нар. нарко-началници, които шетат из морската столица и се движат под шапката на боса Веско Жеков.

Единият от задържаните Александър Бондоков вече е известен като участник в разразилата се нарко-война през изминалата година, когато той той беше един от задържаните, участвали в престрелката между групите на Вальо Бандита и Веско Жеков във Варна пред заведението "Планет клуб". Тогава Бондоков беше прострелян от Гаврил Христов.

Днес вече “Монопол” под владичеството на Вальо Бандита няма, а хората на Бандита преляха в оставената да се шири на воля “Фирмата” с тамада Веско Жеков.

Според ченгета Севата е на над средното ниво в йерархията на подземния нарко свят и именно той е поръчителя на наказателната бригада. Той е и организатора и, за да се скъса връзката с боса му, който е обществена тайна в морската столица.

Цялата акция по задържането на наказателната бригада са изнесли на гърба си "Криминална полиция" към ОДП – Варна. Бопаджиите този път изобщо не са били в час.

afera.bg

Коментари 0 за
“Ченгета издирват Севата, поръчител на наказателната бригада”

  1. Этот блог заслуживает похвалы. Обязательно напишу про него на закрытом форуме вебмастеров. Думаю, вебмастера согласятся со мной. Кстати вы можете присоединиться к сообществу вебмастеров, закрытый форум вебмасетров.

  2. ako ne biah as da finansiram sevata ni6to niama6e da napravi,6te6e da zalita ot glad.no taka stava kogato niakoi krade ot men

  3. севата му е прякора, събин е българското му име а истинското (мангалското) му име е севджун. баща му се казва махмуд а майка му беназер. севджун тарлъ татарлъ

  4. to goljmo geroistvo ste napravili , to njkoi den 6te dpide na va6ata glava.rano ili k1sno 6pionite gi prebirat ili….s dve dumi ZA VSJKA SVINJ IDVA KOLEDA

  5. На тоя мангал още малко му остава!! Тъп палячо! Каква фигура в града може да е тоя резняк …цървул скапан!!

  6. Те мечоците трудно зацепват коя новина е първа и обикновено я проспиват. Та така и с този мечок, който дори няма смелостта да си изпише името.

  7. За Севата съобщиха още вчера в ДНЕС+. Има го и в днешния брой на „Черноморие“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *