Публикувано на 14.05.2008 / 22:48

Чалга вулви за разплод

 

 

Проблемът не е дали ще има пространство за целия надпис, а в неговата скучност. Отвътре има място да се издълбае и марката на джипа. Но това ще бъде минималното разнообразие. Науката, която трябва да изследва пеещите вулви, е паразитологията. Чалгата е тяло, което се храни с чужда музика, носи подарени цици, кара чужда кола, но има собствена путка. И личен PR на путката, работещ пресрилийзи за новия джип, в който се вози тя.

Децата на чалгата някой ден ще направят роднински Биг Бенд. И той ще свири в „Кошарите”. Или ще играят заедно футбол в един отбор, където президент ще бъде баща им. Коко Динев е феномен на меломанщината и мегаломанщината, колекциониращи чалга майки. Ако те са стадо, той трябва да е най-личният бик. Отбелязал през последните минути рекорден хеттрик за фолклора на поп фолка. Кравешката алюзия обаче е прекалено селска, а наоколо никой не кара каруца. Всички се возят на 4×4.

Единицата за мерене на музикални пишки дълго време беше цветя, много цветя. Може да изгледате хиляди концерти. Нo никъде извън естрадата няма да видите толкова карамфили. Те са четен брой за мъртъв бизнес, който понякога прави помени. Само наоколо има хора, които дават пари за букети, но не и за лицензирана музика. Естрадата е някакъв тъп 15 септември, на който има цветя за всяка учителка и пари за нито една. В сравнение с пеещите вулви е дори 24 май и празник на славянската култура. Мерната единица на успеха в чалгата са ташаци, много ташаци на рояци. И много коне – 500 коня, турбодизел, всички екстри. Съвсем скоро е денят, когато някой ще се качи с джип на сцената, за да го подари на вулвата отгоре. Ако го пропуснете – пиарите й после ще изпратят пресрилийз: Отскоро фолкфурията Вагина благодарение на собствената си дупка се движи по дупките с ново Audi Q7, подарък от тайнствен приятел бизнесмен. Влюбената Вагина възнамерява да се сноши с него на задната седалка на творческия си успех. И да роди следващите деца на чалгата.

Ако бащата на PR Едуард Бернайс беше жив, вероятно щеше да си помисли "Когато нещо е чалга, PR му също е чалга". Въздухът, който използвате, дори е тапициран от путкоимидж – "Една жена имала вагина и й купили нова кола". Изразходвайте умно своите дупки и оттам ще излезе джип. Кой каза, че младите не знаят какво искат. Кой пее "Вървях един следобед без цел и посока". Да гледа пак мокрите интернет минети на Галена. След тях й подариха точно Audi Q7. Което може да е обикновено чалга съвпадение, ако умишлено не се използваше за производство на имидж.

Пеещите вулви са комуникационна иновация. Според медийната им легенда те сякаш съществуват, за да получават подаръци, докато живеят в кожен салон. Преди той да се протърка от честа употреба, намират бизнесмен за разплод. За да му родят десен бек за детско-юношеската школа. Да са живи и здрави децата на чалгата. Те са наши собствени и ще живеят в същото чалга гето на путкопреуспяването. Там се пребивава незаконно и се краде балканска жица. Всички се ебат свободно, но забременяват само от един бизнесмен. А Азис все повече заприличва на критерий за нормалност. Защото няма поредното дете на футболен президент. Защото не е женен за брата на детето си. И спи само с един мъж (доскоро). Разликата между него и всички пеещи вулви е разстоянието между еротика и домашно порно във вана. Много жени биха духали за Audi, но по-малко ще се усмихват на камерата. Това всъщност е погребението на чекиджийските ни надежди. Че шоубизнесът ще продуцира истинска професионална свирка. Която ще се издържа от истинско порно и само от него ще спечели достатъчно пари за нова кола. Без въобще да се налага да забременява и да пее чалга в банята.

Калин Руменов

В. “Новинар”

Коментари 0 за
“Чалга вулви за разплод”

  1. Браво! Харесва ми вложения сарказъм. А двете неодобрителни мения по – нагоре са писани със сигурност от същите чалга – путки, обичащи да правят свирки. Тая, дето те е нарекла „нещастник“, със сигурност ще си промени мнението, и яко ще го издуха, ако я повозиш във някоя по – луксозна кола.

  2. Tova e nai-potresavashtoto neshto, koeto sam chela! Ne zanam shto za izrod i izvraten bolen mozak moje da satvori podobno neshto! Tozi chovek ima speshna i neotlojna nujda ot psixiatrichen pregled! Pomognete mu!!!!

  3. Много книжки има да чете, много боб има да яде, докато се научи тъпака да пише на български. Но понеже е мераклия, докато се научи, има да пърди и да сере из българските медии, то и без това българските медии отдавна не стават за друго освен за тоалетна хартия, украсена с такива откровения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *