Регистрация
Публикувано на 11.09.2018 / 21:54

ЧАКАТЕ ДА ГО АРЕСТУВАТ? О, НЕ! ОТ УТРЕ МОСКОВСКИ Е ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА ЧЕРНОМОРСКА БАНКА ЗА ТЪРГОВИЯ И РАЗВИТИЕ!

ивайло московскиОсми месец чакате прокуратурата да го обвини? Осми месец чакате разследването за смъртта на детето му да бъде осветено и да кажат в прав текст защо го  потулиха и спасиха от правосъдие?

О, не!

Утре на МС ще гласуват, че Ивайло Московски отива вицепрезидент на Черноморската банка за търговия и развитие  (ЧБТР), научи АФЕРА.

На сайта на Министерството на финансите четем що за банка е това: „ЧТБР е международна финансова институция на страните-участнички в Черноморското икономическо сътрудничество (ЧИС). Основана е от Албания, Армения, Азербайджан, България, Грузия, Гърция, Молдова, Румъния, Русия, Турция и Украйна, с цел да подпомага икономическото развитие на страните от региона. България е със статут на страна-учредителка на ЧБТР и активен акционер. Българското дялово участие в уставния капитал на Банката е в размер на 13.5% или 270 000 акции. Страната е представена в управителните органи на Банката с управител и заместник-управител в Съвета на управителите и директор и заместник-директор в Съвета на директорите. Директорът за България в Съвета на директорите на ЧБТР понастоящем е председател на Одитния комитет на Банката. ЧБТР предоставя финансиране на проекти в областта на търговско финансиране за насърчаване на износа, стимулиране на малките и средни предприятия, преустройство и модернизация на енергийния сектор, модернизация на телекомуникациите и транспортния сектор, развитие на финансовия сектор, както и повишаване потенциала за развитие на производствения и аграрния сектор. От особено значение за Банката са проектите, допринасящи за развитието на региона и сътрудничеството между страните членки. Седалището на банката е в Солун“.

Това не е държава, а кочина!

Afera.bg

Коментари 27 за
“ЧАКАТЕ ДА ГО АРЕСТУВАТ? О, НЕ! ОТ УТРЕ МОСКОВСКИ Е ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА ЧЕРНОМОРСКА БАНКА ЗА ТЪРГОВИЯ И РАЗВИТИЕ!”

 1. Така е при победилият „български“ БКП-ЦИГАНЬОР-КОМУНИЗЪМ с БКП=ГЕРБ+БСП-псевдо-демократичен централизъм: делиормански ДПС-турчеещи се цигани издигат паметник на тероризиралия ги БКП-българеещ се циганин Пънчо Кубъдънъ – Бато авджията, който заедно с влашкия циганин Яшар Замфиркьо – Тато (Тодор Живков = https://bit.ly/2Ozk5uO = проф. Тодор Балкански: Тодор Живков. Просопография на диктатора – Изд. „Знак ’94″, Велико Търново, 1996г. https://bit.ly/2uyjYrM ) основават през 1963г. „новата българска ЕДИННА социалистическа НАЦИЯ“ от ДС-побългарени цигани с БКП кръщелно http://bit.ly/2kcpUBZ , практикуващи и до днес новия субсидийно-доходоносен комунистическо-шпионски комерциално-пропаганден ЗАНАЯТ ДС-ЦИГАНЬОР-БЪЛГАРЩИНИЗЪМ! За отбелязване е, че Тато е бил фамилния ПАТРОН (гюфто) (пряко роднинство със зетя му Иван Славков – Батето) на банкянско-шопската-сърбоманска БКП-милиционерска фамилия БОРИСОВИ, а Бато авджията е бил фамилния ПАТРОН (гюфто) на русенската БЗНС-номенклатурна и ДС-агентурна фамилия КАРАКАЧАН: Дончо ДС-“Иванов“ и БЗНС-ротенфюрера на ДС-МВРо-катуна на БКП-КАЗАРМЕНИЯ КОМУНИЗЪМ ДС-“Иван“, докато мургавото Ванчо БКП-лаборантчо е фамилния ПАТРОН (гюфто) на крушовишката фамилия НИНОВИ – назначила за гл. редактор на Дума „лондонски ортодоксален християнин“ и бра’чед на дедо Пънчо от Лозница! ПО ЦИГАНИИТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!!

  1. Къв кьочек изпраска дъртият мароканско-индийски примат бай Пенчо (исп. хуйчо) на сватбата на сестреника си Теодор Гяуров Съ тогавашния дИрЕк на изчислителния център в тЪрговИще, СТОЯнов !!! …. беден ми е карУЦарския речник да го опиша!
   ТО иМ е в крЪвта….
   А за този Стоянов – друг път.

  2. Станишев - "те гледат на страната като плячка" каза:

   Бай Тошо беше на светлинни години напред в мисленето си пред калинките на герберите.
   Бай Тошо направи страната РАЙ,а герберите я направиха АД.

   1. Само тъй си мислиш. Социазмата в соц-лагерЯ фалира точно заради циганската партокрация. Защо норвежците и датчаните са все още социални социалисти? Ми защото им е в кръвта.

 2. Живеем в условията на необилшевшка и неокомунистическа власт и управление.

  1. Станишев - "те гледат на страната като плячка" каза:

   Не,напротив!
   Живеем в нацистки концентрационен лагер,където живота и здравето на хората не струва нищо,свободата липсва,фашистка диктатура с ултра комунистически,алчни,самозабравили се кадри!
   Тотален апокалипсис в България!

 3. Плевенски циганин, който сега ще обикаля солунските улици и таверни- Цимиски, площад Аристотелис, Вардари- там се събират съмнителни типове с мургав цвят като него, квартала с таверните Лададика, бузуки баровете, баровския квартал Каламария и др. Сигурно ще му дадат къща или апартамент в квартал Панорама. Комунист, магаре и циганин разбират само от бой, казват старите хора. А този разбира и от далавери.

 4. Ко стана с оня Москов,бе,да не е някъде банкер и той,ба си много банка трябва ей,много нещо,хората затвори строят ний банки,банка до банката ,до банката…България – Швейцария на Балканите,а … опасни типове сме ний,опасни.

 5. Кака Бойка цени много лилавия москал..зер много надарен бил…

 6. Мафията е като Партията едно време- урежда кадрите си, мести ги на служби, не ги оставя без работа, особено, ако са послушни и изпълнителни. Сега ще пратят този тъмен балкански субект на синекурна длъжност в Солун, той ще се облече в костюм, иначе гърците могат да го заподозрят, че е „просвигес“- на гръцки бежанец. Ако е с обикновени дрехи по нищо няма да се различава от потока навлеци от Близкия изток или Афганистан. Не е само тъмен по цвета на кожата, и делата са му тъмни, и всичко в тая „държава“ се урежда на тъмно. Затова тъмните хора просперират-справка Ване Цигането от софийското село Драгалевци. Тъмните субекти са на почит тук.

  1. Много верен коментар и аз се чудя че само „тъмни балкански субекти“ ни управляват

 7. Нима това плевенско ромче с тъмни наклонности има образование, подготовка и акъл за такъв пост? И най-вече – морал? Ама то като погледнеш – ами баба Цецка и разните калинки по министерства и ведомства да не би да имат нещо общо с професионализма и морала? Давай да лапаме, вика им Бат Боко, че краят е близо.

 8. хората са полудяли. днес една жена казваше че хубавото на „лилавия“ миникстръ е че в Боровец е убил с шейната си малко ромче и че като иде на работа във Варна че там в моерто на джетата ще може да дотепа и останалите ромчета в семейството си.

  по-голяма гнусотия не е имало.

  Пътниците са полудяли-2!

 9. Нали знаете,че няма къде да избягаде.1948 Исак създаде „Мосад“. Вие сте абсолютно същите,ще ви открием копелета.Все пак сте мафиоти,знаете какво ви чака

 10. Т.е. спускат го с парашут на по-високо място. Далаверата трябва да продължи.

 11. Какъв ти Московски, това е ИНДИЙСКИ – автентичен по цвят на лицето и телесен мирис. В тази държава нещата, процесите и следствията трябва да се назовават с истинските им имена! Само тогава можем да различаваме коренното население от добавъчните прослойки, е, разбира се, не за да ги мразим и отричаме, а за да имаме реална информация ксой какъв е и защо такъв е !

  1. Обаче не това е важното, защото имаме примери със сърдечни хирурзи от тази каста и тн. Важното е, че е на този пост заради квотния принцип на Бойко, именно защото е от кастата. Вероятно подписва където и каквото му кажат, затова винаги ще е полезен там, където има пари за разпределяне.

 12. Европа ли? Реформа на съдебната система ли? Има да си чакаме правосъдие… Как живее тоя човек. Няма срам ни от Бог, ни от народ, ни от майка и баща… То е ясно, че ще го покрият, защото от шайката на Тиквата. В България законите са само за обикновените и бедните.

  1. Този циганин не е като „обикновените“ хора. Той е опериран от срам, скромност, покаяние .Вместо да се покрие някъде, той иска още да лапа. И неговото време ще дойде, както и на бандата му.

 13. Квайтаз банкабе,за едните банки измислят,за другите посолства на Божи гроб,пък аз два гаража не мога да намеря за Вейроните Бугатитата,как става тая работа не знам,на гражданска война ми мирише,тамън всичките ше заминат,та да останем само ние да се избием и да свършва.

 14. Тоя к’ъвто е повратлив и с неговия манталитет, ще врътне някоя далаверка там и ще прее*е другите, но те и техните структури са класа над нашите и ще е много феерично. Ще ги повторя, а вие си припомнете техния ъдърграунд на какво е способен и как действа: Албания, Армения, Азербайджан, България, Грузия, Гърция, Молдова, Румъния, Русия, Турция и Украйна. Просто можем да очакваме грандиозен спектакъл.

 15. Е, и? Че кой от банковите ни „президенти“ и техните вИцЕта НЕ Е МАНГАЛ???!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>