Регистрация
Публикувано на 05.12.2012 / 14:20

Цончо Колев, треньор по карате: Бойко Борисов никога не е притежавал черен колан! Той излъга Обама!

Цончо Колев притежава шести дан по карате, пети дан по джудо и джиу-джицу и е експерт по MMA. Той е дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате. Колев е бил старши инструктор в антитерористичния отряд на „червените барети“ и е участвал в акции за спасяване на заложници. Повече от 20 г. години работи в САЩ. Пред в. Галерия той коментира репликата на американския президент Обама, че трябвало да се внимава с Бойко Борисов, защото притежавал черен колан по карате.

„Познавам много добре Борисов и успехите му в спорта. Бойко никога не е бил състезател по карате и не се е качвал на татамито. Той няма черен колан като каратист. Някой може да му го е дал заради заслугите му като администратор, но не и като спортист. Затова твърдя, че излъга дори президента Обама.

Борисов никога нищо не е създал. Клуба му по карате го създаде Алексей Петров. Бойко успя да привлече него и още един-двама от баретите и така тръгна спортният му клуб. Той постоянно разправя, че е бил каратист, че са го ритали по време на тренировки и състезания, че е правил кариера в каратето. Всъщност Бойко Борисов беше един администратор. Той администрираше отбора си в пожарния факултет и треньорите, работещи там. След това беше наложен за треньор на националния отбор с протекциите на МВР. Живеехме в едно общество, където всичко се посочваше с пръст „отгоре“. Там той отново беше администратор, защото не притежаваше нужните технически и методически умения. Общо взето – носеше една чанта с документи. Прословутата му фирма ИПОН също не е създадена от него. Създадоха я хората от СИК, когато трябваше да се делят териториите между тях и ВИС.”, разказва Колев.

Afera.bg

Коментари 16 за
“Цончо Колев, треньор по карате: Бойко Борисов никога не е притежавал черен колан! Той излъга Обама!”

 1. НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС , ВСИЧКИ ДЕТО ЗАВИЖДАТЕ НА БОЙКО И ГО НАРИЧАТЕ СГРОЗНИ ЕПИТЕТИ . ВАЖНО Е , ЧЕХОРАТА ГО ОБИЧАТ И ГО КРЕПЯТ

 2. и така да е , ок…., но не следиш събитията, братле. От пожарникар, до каратист, до охранител, до кмет, до мвр, до министър председател,…какво ще каиш сега? Това за мен е израстване, а се дава естествено сам на хора от службите или свързани с тях, НООООООООООООО само ако са налице качества и ХАРАКТЕРРРРРРРРРРР.
  Иначе нема да си губят времето, не си ли се замислял? а защо го плюеш, не вярваш ли в метаморфозата на характера, в това, юе шсеки може да се поуюи о грешките си ИЛИ просто те е яд, че някой е израстнал като харакатер? Е това е лошия материал, нали си каратист, не бъди ДАЛЕКОПЛЮВАЛКА

  1. Колкото ти добре пишеш на български, толкова добре управлява и Боко.А точно липсата на характер и пословичният страх на Боко са го издигнали толкова високо.

 3. Може да е бил двадесет години извън България, но някой от нас са били през това време и това, което казва човека е истината, колкото тя да не харесва на някой хора!

 4. Всеизвестно е , че на лъжата краката са къси.Бойко лъже само себе си и глудницата гербаджии, която междувременно опосква държавата като за последно.Да видим дали ще му се опълчим и кога – вече сме най-бедните в Европа и по-голямата част от света.

 5. Чичко Обама знае много добре,що за каратист и личност е Борисов! Знае колко му е акъла,знае че се радва,като туземец на шарено герданче,за това го окъпа с марна водица,колко е велик и незаменип,а срещу това потупване по рамото,нашия кои знае къде ни е натресъл!

 6. Да прецизирам факта, като се позава на книгата „Тайният проект Бойко Борисов“:
  „Справките сочат, че Бойко Борисов има 5 състезателен дан (много скромно постижение за този спорт) Притежава обаче и онзи, който винаги изтъква – 7 дан с черен колан. Този дан е почетен! Наистина му го е дала федерацията. По онова време неин шеф е съдружникът му от СИК – Румен Николов-Пашата. Не го е получил заради победи на татамито (тепих – бел. ред.), а за „приноса си в развитието на каратето и на спортен клуб „Ипон“ в популяризирането на спорта“.
  Събитието се разигра през 2003 г. в НДК по времето на демонстрации по бойни изкуства във връзка с Японските дни на културата у нас. За церемонията по награждаването бяха поканени сенсей (учител) Тадаши Ямашита (10 дан) и японският посланик. Никой не ги беше предупредил за присъствието и основната роля на Пашата от групировката. Дипломати твърдят, че се е разразил тих международен скандал зад кулисите, но азиатската изтънченост накрая отстъпила сразена пред балканската напоритост.“

 7. А бе черньото не спря да се подиграва със СУПЕРМЕН през цялото свиждане. А този набеден каратист ако го пипне онзи трактор…че му го скине коланот.

 8. Ало,оо, ПетАр, скоро ще бъде въведено устройство, което да не допуща неграмотни до форумите. А след изборите лизачите ще ги облагат с по-високи данъци. Така че, помисли си…ако можеш , въобще, да мислиш…

 9. Борисов има 1 кю или черен колан по карате шотокан санре . Трениорът му се казва Емил Семерджиев ! Изпитната комисия и човекът дал му различните степени се казва Костадин Божилов известен с прякора си СЕНСЕЙ (УЧИТЕЛ). Заниманията му с каратето датират от 1982 г . Това мога да го гарантирам защото сме тренирали заедно . Бяха дава адаши и той беше големия или дъртия Бойко и по слабия за разлика от по-малкия си адаш . Борисов дори криеше че учи в МВР школата всички или поне по-малките знаехме че учи в ХТИ много мълчеше . Ако някой се интересува може да прочете книгата на Григор Лилов проекта Б.Б. доста истини пише от тренировъчния му период .
  Мога да кажа че беше хубаво и весело време ! Като колега в отбора немога да се оплача като премиер неискам да го коментирам прекалено съм далеч от БГ .

 10. Забележете, щом премиера ни лъже дори американския президент, сами си отговорете на въпроса, колко е честен и откровен с българския народ?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>