Публикувано на 07.11.2019 / 10:51

„ЦЕКИТЕ“ – ПОДОЗРЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ В УБИЙСТВО, БОМБИ И ЗАПЛАХИ, „ЛИЧНИ ХОРА“ ОТ СЛУЖБИТЕ НА ЗАПЛАТА В EFBET

„ЦЕКИТЕ“ – ПОДОЗРЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ В УБИЙСТВО, БОМБИ И ЗАПЛАХИ, „ЛИЧНИ ХОРА“ ОТ СЛУЖБИТЕ НА ЗАПЛАТА В EFBETЕдиници са журналистите склонни да пишат и да проведат свое журналистическо разследване на тема – кои реално са Стефан Найденов – Цеката и синовете му Боян и Цветомир Найденови, както и да разгледат в детайли въпроса – какво всъщност се крие зад дейността на компанията им Efbet?

Истината е плашеща, а както пише в своя доклад офицерът, вербувал Стефан Найденов за агент на 6-то управление на ДС – „Найденов е алчен, с добра памет, умее да води провокативни беседи и има среда от лица, представляващи оперативен интерес по линия на ДС. Кръстев допълва, че Найденов е безскрупулен, отмъстителен и изключително недоверчив“.

Накратко, Цеката е опасен и зъл тип. Такива са и синовете му.

Пострадали от действията на семейство Найденови през годините твърдят, че тримата са съсипали много съдби и са пратили в дълбоко забвение всички, които по някакъв начин са им пречели във времето.

Един случай и до днес, цели 7 години по-късно, продължава да се разказва само от ухо на ухо, като никой не смее да изрече на висок глас подозрението, че може би Цеката и синове имат нещо общо с убийството на бизнесмена Йордан Динов.

На 04.04.2012 година на улица „Кирил и Методи“ в София показно е разстрелян Йордан Петров Динов. За случая е заведено дело за оперативна разработка в отдел „Убийства“ в СДВР. Точно по това време в СДОТО пък е прихванат разговор между „Цеката“ и служител на МВР на тема „укриване на данъци. От същия разговор на служителите в МВР им става ясно, че Цеката може би има отношение към „поръчката“ на убийството на Йордан Динов.

Пак по това време в МВР се получава и сигнал, че Цеката е поръчал да се постави взрив пред ресторант „Кошарите“. По това време Найденов е в много лоши отношения със собственика на „Кошарите“ Коко Динев.

През няколкото следващи години и двата сигнала срещу Стефан Найденов – Цеката потъват в прашните шкафове на СДВР и ГДБОП. Така и МВР никога не предприема нищо конкретно, за да разкрие има ли връзка Цеката с убийството на бизнесмена Динов и с взрива срещу Коко Динев.

Всъщност на улицата никой не се съмнява, че това е така. Официално обаче, резултати няма.

Семейството на Йордан Динев най-вероятно никога няма да получи възмездие за онази сутрин в която 40 годишният мъж е брутално разстрелян на „Раковски“ до Агенция „Митници“. Със смъртта му представителят на конкурентната на Efbet фирма, Planet win-365 изчезва завинаги, а фирмата му прекратява дейност като дава свободен терен за действие на Цеката и любимите му синове.

ОЧАКВАЙТЕ – Скандално разкритие кой е полицаят, който е на заплата в Efbet, и е пряко замесен в пазаруване и договаряне на мачове от нашето първенство, за да могат Стефан, Боян и Цветомир да продължат да богатеят за сметка на измамените си клиенти.

www.WOWmedia.bg

Коментари 7 за
“„ЦЕКИТЕ“ – ПОДОЗРЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ В УБИЙСТВО, БОМБИ И ЗАПЛАХИ, „ЛИЧНИ ХОРА“ ОТ СЛУЖБИТЕ НА ЗАПЛАТА В EFBET”

  1. Именно, заради децата си сме длъжни да предприемем нещо. Ние вече няма какво да губим, разсипаха ни живота, семействата, държавата. Длъжни сме да започнем и ние да удряме шамари. Те били злобни, отмъстителни, и какви ли още…. А защо мислите, че ние не сме способни на това спрямо тях?! Ако се съберем, майка им жална!

  2. Интересно дали Кристално чистият Гешев няма да коже кой е този милиционер на заплата ………………………………………….

  3. Всичко което се случва на територията е със една единствена цел: НИЕ,ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ ДА СТАНЕМ МАЛЦИНСТВО ВЪВ СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА. С ТАЗИ,СЪЩАТА ЦЕЛ СЕ ПРАВИ РАЗМЯНА НА НАСЕЛЕНИЕ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ,ЗА ДА БЪДЕМ РАЗПОКЪСАНИ НА МАЛКИ ПАРЧЕНЦА ПО ВСИЧКИ КРАИЩА НА СВЕТА, СЪС ОЩЕ ПО ЗЛОКОБНАТА ЦЕЛ ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТО ТРАЙНО ОТРОДЯВАНЕ ОТ РОДИТЕЛ,РОД И РОДИНА. СЪВСЕМ СКОРО ЕДНИ ХОРА ЩЕ ОТРИЧАТ,ЧЕ НЯКОГА В БЪЛГАРИЯ СА ЖИВЯЛИ БЪЛГАРИ, ПО ПОДОБИЕ НА ТОВА,КОЕТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА В МАКЕДОНИЯ. ЛОГИЧНО ПОГЛЕДНАТО,ЩОМ ТАМ Е МИНАЛ НОМЕРА,ЗАЩО ПЪК ТУК ДА НЕ МИНЕ. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ХАУСА Е ПЪЛЕН И НАГЪЛ,ЗА ДА СЕ ОТВРАТИМ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА И БЕЗ ПУШКА ДА ГРЪМНЕ,ДОБРОВОЛНО ДА СЕ ИЗНЕСЕМ, ПО НАШЕ СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ.

  4. Още едно потвърждение на тезата ми, че БКП и ДС са подготвили целия този „преход“, който кой знае кога ще се състои на благо и полза роду!…Все повече се отчайвам, че няма да е през моя живот…

    1. Дето убиха нашия живот,може и да им простим,но дето посегнаха и на нашите деца,ще се пържат в горещия казан на АДА.

    2. Глупости,пишеш смешки,старците от ДС от които повечето не са живи,командвали,ха,ха,ха,хаааааааааа!Те бяха морални,коректни хора,работещи за държавата и реда,ако бяха запазили професионалните служби и професионалистите с опит от ДС и милицията,криминалната обстановка в България нямаше да е отчайваща,щеше да има правов ред и спокойствие в държавата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *