Публикувано на 02.04.2009 / 21:27

Цветан Цветанов чака извънбрачно дете

 

 

През септември миналата година Цветанов тръгнал на изтощителна обиколка в страната да агитира хора да гласуват за младата тогава партия. Във Велико Търново той се впуснал в обиколка на нощните заведения. В един от лъскавите барове се загледал в чаровна дама, която пиела чаровно бейлис сама на бара. Жената пуснала няколко невинни погледа, но накрая се съгласила да седне на ВИП масата. Последвал романтичен разговор и Цветанов съвсем забравил, че в София го чака съпругата му Десислава. Лидерът като същински хлапак се влюбил в красивата Калина Николова Иванова. Срещите се редят една след друга. Калина забременява и в началото решила да скрие щастливата вест от своя нов любим. Тогава тя е на 32 години. Онзи ден, на 1 април, дамата навърши христовите 33 лазарника. Цветанов не подозирал какво се е случило и продължава да се среща тайно с новата си изгора. Той дори й уредил луксозен пост, като тя е назначена за търговски представител във водещата фармацевтична компания "Актавис".  На третия месец от своята бременност Калина съобщава на своя влиятелен приятел, че съвсем скоро ще му се наложи да обикаля хипермаркетите да търси пелени. Тя категорично отказала да прекъсне своята бременност, като заявила, че християнските й принципи не й позволяват да махне плода.  В момента Калина е в седмия месец, а Цветанов вдига кръвно всеки път, когато се сети какво си е причинил. Лидерът претърпял няколко припадъка. Красивата Калина била принудена заради слухове да напусне родния град. Чаровната болярка подала молба за отпуск с мотива, че заради напредналата си бременност не можела да изпълнява задълженията си. Така тя стегнала 2 сака и се преместила при роднини  в Ловеч. В момента тя не напуска бащиния дом и не вдига телефона си, пише още „Уикенд”.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Цветан Цветанов чака извънбрачно дете”

 1. Хайде стига бе, ега ти долната работа – да се ровите и обсъждате личния живот на хората

 2. Ми то туй си беше точно партийно мероприятие – увеличаване на членската маса…За да има електорат требе да има ерекция…С други думи – требе да се ебе…

 3. Ох на тати герберчетооо:) Малко поувяхнало, ама все пак цветенце. Дано да стане за мирисане, че…почнаха да окапват листенцата

 4. това ми прилича на някои испански сериал…..:))), които го е съчинил май многоооооооо му се иска да да почерни човечеца.. …. докъде ли може да стигне още жълтата преса. цъ цъ цъ….

 5. Цецко си е свалял алкъта да се прави на иргенче
  Де да знае милиционерската му тиква какво означава брачната халка . А тя в дадения случаи ако е била на местото си е означавала СЕКС БЕЗ НАГАЖИМЕНТИ . Или аз съм ангажиран мадам вие сте екстра за мен . Ама милиционерчето мъчи да се прави на ДПС-арин то и за това искат да направят БГ мюсолманска държава да си ореди харем е и официялно да го ползват с вазелинче де . Цецко е като арабски милиционер и гледа като дрогирано камикадзе . Браво на момата жалко че полу негарче ще ражда . И то от милиционер фуиииии .

 6. Ох, съвсем изпращяхме бе хора!Някой да си спомня, че “ соц.морала “ умря преди 20години, а днешните наследници на тогавашните
  „моралисти“ още по-надълбоко закопаха други морални норми? Да, ако е вярно…не е приятно за семейството, но кои сме ние да съдим!?Станишев едно дете не роди и не отгледа, ако не може, домовете са пълни с изоставени деца лишени от родителски грижи…Едно да беше взел, отгледал и възпитал вместо да ги ползва като фон за снимки по време на кампаниите си.

 7. Не знам защо – може би защото съм си такъв, но изпитвам мъчителното подозрение, че на този бъдещ татко са му направили постановка в качеството му на политическа фигура… Съчувствам му с цялото си сърце. Номерът с курвите е най-мръсният.

 8. Предлагам да го кръстят ГЕРБЕР,след време ще попълни младежкото ГЕРБ движение,ако ги има

 9. Чудесно!!!Хвала за подобно деяние и инициатива. Да са щастливи бъдещите родители и дано да има по-вече като тях, та да се преборим с демографския сриф и раждането на по-вече качествени деца на Р.България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *