Регистрация
Публикувано на 16.08.2017 / 12:09

ЦАЦАРОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА!!! „АЗ СЪМ „В.К“, КОГОТО РЕСПЕКТИРАХА В ГДБОП! ТЕ МИ ВИКАТ: „ВИЕ ПРИЗОВАВАТЕ НА БУНТ! ТОВА Е ЗАПЛАХА ЗА ПРЕМИЕРА! ПИСАХ ПОД ДИКТОВКА НА ГДБОП, ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯ ДА УБИВАМ ПРЕМИЕРА И ДА ГО НАПИША ТАКА, ЧЕ СЕ РАЗКАЙВАМ! КАЗАХ, ЧЕ ЩЕ ГО НАПИША, НО НЕ СЕ РАЗКАЙВАМ!“

ВАСИЛ КОСТОВЗдравейте приятели! Вчера задържаното лице с инициали В.К. в ГДБОП бях аз! Да,  аз! Васил Коцев, роден в град София и живущ в столицата! Много от Вас  ме познават! Който не ме е виждал на живо,  ме знае от фейса! Да, признавам си,  не харесвам управлението на г-н Борисов, тоест на министър – председателя. Не съм единственият! Но това е друга тема.

Как започна всичко. В 12:30 часа бях излязъл от моя дом, за да помогна на майка ми и да й пазарувам някой неща. Майка ми се обади на мобилният ми телефон и ми каза: Васко, къде си?. Отговорих, лошо ли ти е майко. Заради паниката в гласа й. И защото е възрастен и болен човек. Тя ми каза  – не, просто у  нас има едни господа,  които имат въпроси към теб.

Бивш войник съм в поделението на Жандармерия – София и знам какво може да значат тези думи, а и следя с интерес криминалета. Викам, ей сега ще се кача. Прибрах се у нас и там ме чакаха двама господа.

Попитах ги -  добър ден, кои сте вие? Те ми казаха, че са от ГДБОП и мен тръпки ме побиха! Викам,  е сега я втасах. Знам, че точно тази служба се занимава с адски сериозни неща. И не прави справки по домовете. 

Майка ми се бе шашнала. Аз попитах дали съм задържан. Не, господине,  каним ви в качеството на свидетел.

Викам,  мога ли да видя нещо,  с което да ме каните? Те казаха да,  веднага, и попълниха призовката!

Стори ми се, че не е съвсем по правилата. Призовка се попълва още в службите. Но си замълчах. Попитах ги къде трябва да дойда. Не, ние ще ви отведем. Вече започваше да мирише! Казах добре. Майка ми ме попита -  излизаш ли?  Отговорих й, че  господата имат въпроси към мен. Ще отида да ги изслушам. Тя вика – ама нещо лошо ли е направил?

Те казаха – не се притеснявайте, госпожа, само за справка е! Викам си, да, бе,  справка! И така седнахме в колата.

Говорихме съвсем приятелски. Изобщо бяха крайно любезни. Написах на моята стена само едно нещо: „Отивам в ГДБОП“, понеже имам доста приятели във фейса те помислиха, че се майтапя и почнаха бъзиците. Аз викам само, че не е базик!

Та, закараха ме в службата. Качихме се на третия етаж,  като преди това попълниха на един лист кой съм, какъв съм и т.н. Точно като във филм! Питаха ме дали нося  оръжие. Казах им -  никога не съм имал. Провериха ме с детектор и ми казаха да оставя телефона си в шкафчето и да взема ключа. Направих всичко, което поискаха. Качих се и питам като какъв точно свидетел се явявам.

Те ми викат, ние имаме няколко наистина сложни и важни въпроси. Казах – добре,  задайте ги,  слушам ви. Извадиха листове и казаха, че през април месец от моя  профил във Фейсбук е излязла публикация -  „Борисов,  времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи“. Попитах- е, и?  Те ми казват – г-н Коцев,  това е заплаха към премиера! Викам,  какво? Наистина се шашнах!

Те ми казват – вие призовавате за бунт!  АЗ!?! Че аз  дори не помня какво съм писал преди толкова месеци. И откъде сте сигурни, че профила ми не е бил хакнат? Те ми казват – сигурен ли сте, че ви е хакнат?  Викам,  господа, не съм сигурен в нищо. Те: Защото, ако е хакнат, трябва  да вземем всичките ви устройства от вас, с които е свързан профила. Казах -  а, не благодаря!

И така, те ме питат защо пишете това срещу премиера? 

Отговорих – а на вас не ви ли се струва, че в тази държава нещата са объркани. Фейсбук е свободно пространство  и по най – висшия закон, наречен Конституция на Република България, всеки има право да изразява и пише каквото мисли! Това се нарича май свобода на словото!

Те: Пишете всичко. Казах,  добре. Писах, да писах под тяхна диктовка. Че не желая да убивам примиера!?!  Викам – ама наистина ли да го напиша? Те викат – не така,  не е добре, напишете, че се разкайвате за думите си. Казах – ще го напиша, но не се разкайвам.

После имаше и още разговори. Попитаха ме дали контактувам с някакъв профил Ванче Михайлов. Викам – не съм сигурен, но не мисля, че познавам такъв профил. Питаха ме дали познавам други хора,  които псуват примиера. Казах – да,  знам. Давайте телефонният указател и там 95 % сигурно го псуват!

Лично не ги познавам!

Те: А вие познавате ли такива хора? Казах – да познавам! Кажете имената им. Казах им – не, господа,  аз предател никога няма да бъда!

И най- накрая след един час ме пуснаха. Казаха ми това си остава тук,  нали!

Викам да, ок. Веднага след като се прибрах се свързах с моят познат журналист Владимир Танев. Но не заради това да информирам медиите. А да му кажа, че могат да го привикат! И той ми вика – Васко, сънувал си. Викам,  Владо, за съжаление не съм! После той ме попита искам ли да разкажа историята, аз казах – не. Той ми вика – Васе,  важно е хората да знаят какво става! Казах – оф, не искам да съм медийна звезда! Искам спокоен живот! Но той ми каза – моля те,  разкажи.

Викам,  ок, мамка му,  какво губя! И разказах всичко на него, след малко почнаха да ми звънят журналисти! Нататък всичко е известно на медии и на читателите на тези медии, които се свързаха с мен. А те са Авантаж, Афера, BIG5 и БТВ Новините. На последните отказах да ме снимат.

Искам, както казах и по-горе,  спокоен живот.

Това е, моля ви, господа от Върхушката на България, оставете народа ни намира!

Ние и без това сме накрая на силите си!

След толкова много ПРЕХОД!

Васил Коцев

https://www.facebook.com/vassilkocev

Бележка на АФЕРА: АФЕРА призовава главния прокурор незабавно да се самосезира за скандалния произвол на ГДБОП!

Коментари 19 за
“ЦАЦАРОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА!!! „АЗ СЪМ „В.К“, КОГОТО РЕСПЕКТИРАХА В ГДБОП! ТЕ МИ ВИКАТ: „ВИЕ ПРИЗОВАВАТЕ НА БУНТ! ТОВА Е ЗАПЛАХА ЗА ПРЕМИЕРА! ПИСАХ ПОД ДИКТОВКА НА ГДБОП, ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯ ДА УБИВАМ ПРЕМИЕРА И ДА ГО НАПИША ТАКА, ЧЕ СЕ РАЗКАЙВАМ! КАЗАХ, ЧЕ ЩЕ ГО НАПИША, НО НЕ СЕ РАЗКАЙВАМ!“”

 1. Извинявайте, ама ако ГД боб и леща, толкова да се загрижили за сигурността на премиера-слънце защо не са привикали на спявка г-жа Томова, г-н Марков и цяла плеяда автори разнищващи правителството и партията майка ГЕРБ? И то с доказателства и пряко зоват народа на бунт! А се твърди, че е привикано лице, което било постнало някакъв материал, съдържащ заплаха за премиера и то преди 5м. А „привикикания“ изведнъж си спомня, че тогава имал проблем с фейса, бил ми сигурно хакнат?!!! Айде мислете!!¡

  1. Ами, защото, Тошо, ако извикат Томова, Марков или който и да е автор, нали се сещаш, какво ще се случи за жалките бопаджии?! Разчитат да привикат обикновени хора, за да ги сплашат, за да разнесат тихичко мълвата сред познати и близки, и така да се насади психоза. Не викат ония, за които знаят, че ще им стъжнят живота на жалките бопаджийчета.

 2. Прави и Ви впечатление ,че министърът на ВР Радев мълчи като путка , явно нещата са неприятни трябва да вземе решение , а мълчи , защото Цецо тъпото още не знае как да реагира и той мълчи ,мислите ли ,че не знае какво става?

 3. Много интересни коментари и интерпретации на случая…Хора всякакви, ниво различно…
  Лично мен ме вълнува следния въпрос:
  Защо точно ГДБОП привиква и писмено предупреждава хора, сгафили /според МВР/ нещо мисловно, свързано с живота на скъпия ни премиер?
  Айде, ясно, че компютърните „престъпления“ са в тази служба, но защо точно тя реагира, викайки и разпитвайки човека???
  НСО, ДАНС, Национална полиция, СДВР, районно управление, районен инспектор….?
  Очевидно ГДБОП се натиска да е „преторианска гвардия“. И да измести другите, които вероятно също са петимни да заслужат благоволението Му.
  В неосъществимото на практика прокурорско“самосезиране“ основният въпрос би трябвало да бъде, каква всъщност форма на организираана престъпност“ има в случая?
  Самодейци, илитерати, неграмотни непрофесионалисти, лишени от мисъл и треперещи за службата си. Това би си помислил за службите нормален човек, прочитайки патилата на Васил Коцев.

 4. Всичко си е законно, но не казвай на никого че сме се гаврили с теб.

 5. Борисов, времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи.

 6. До ГДБОП-СЕЗИРАМ и Прокуратурата-когато вземем сопите ,ще има бой и по бопове и по прокуратури и по всички,които са играли с мафията и са били против народа си,а по любимия ви мин.председател най-много!
  ГДБОП-чакам ви!

 7. В случая интересно е по кое нареждане тия хубостници са действали. Защото те едва ли, ей така, защото прочели някъде нещо и се вдигнали на собствена глава, за да предотвратяват нещото си. Интересно е дали има заведена преписка по случая, защото ако няма лошо, а ако има, за какво се отнася и каква началническа резолюция стои върху нея.
  А относно действията и въпросите им – жалки, наивни, абстрактни , объркани, не вписващи се в конкретността. „Где са твойте другари?“…,, като в оня стих от Ханчев за въпроса от „агента фашист“, т.е . чиста политическа репресия .
  Просто случилото се е абсурдно и е характерно за действията на политическа полиция и сюжет за разказ в стила на Алеко :
  - Брей, опичайте си акъла, вардете се, че ако ви чуе някой – отиваме на гюрултия… Хей, момче, какъв е онзи вестник там? „Свобода“ ли? – обърна се бай Ганьо към слугата.
  - „Свободно слово“, господине.
  - Ех, че ми се иска да попрочета – шепне на другарите си бай Ганьо, – ама ме е страх, дявол да го вземе. Ще чуе големеца – па иди се оправяй сетне.

 8. Защо ли премиера на Швейцария не се прави на мутра,не ходи с пищов и не сънува призраци? Защо в белите държави хората не псуват масово властта и не сипят закани с убийства? Защото управниците не навсякъде са престъпници.
  Нашите управници си знаят дереджето и демонстрират страха си издайнически, като ходят с охрана дори в парламента (там май е най-опасно). В техния престъпен свят винаги матряла е много лош, гънките под шапката са малко и думите имат само буквално значение.
  Те си знаят защо и какво им мислят хората, когато маат суджуци, докато ние гладуваме. Когато си купуват бронирани коли, докато за нас няма пари за линейки. Когато се прегръщат предизборно, с тези които пребиват и ограбват родителите ни. Когато пастирите на народа се хилят от управленския си диван под картина с говеда.
  Ще има възмездие! Не може да няма! Изтърваното поколение, което сами си създадоха, няма задръжки и не робува на авторитети. Страхът е до време, защото гладът е по- силен от тока. И заплахите за убийства ще са най-малкия им проблем.

  1. И при най-изродената форма на бизнес има интереси, които не търпят банкови грабежи, поръчкова конкуренция и тотален рекет от страна на клептокрацията. Големите пари и те се нуждаят от сигурност и правила на играта. Дори Шиши е на път да прозре тази истина
   Така, че възмездието е неизбежно!

 9. G/n Enchev,tazi,,narodna ljubov,,,malko e kato,,oro kato oro,,ama ,,njakoy ,,shte se naigrae,,nakraja ,vikayki,,Ebal sam ti oroto!,,

 10. Да не би случайно тихомълком да са променили НК, където и мисълта за извършване на престъпление или противообществено деяние да е вече наказуема?

 11. Edno vreme NSBOP,se,,zanimavashe,,s po /seriozni ,,neshta,,/v,,chasten,,i,,slugeben,,aspekt..Javno sega,,tam,,rabotjat,,samo ,,pochetni izvadki,,ot,,matr,jala,,…kato se,,vigda,,za kakvo ,,gi polzvat,,..

 12. До Nikola Ge6ev!
  Кво се праиш на ощипана мома? Нали си от кухнята и ги разбираш тези неща. Явно ще се готви ново блюдо – тлъсто и с много, много зеленчуци!

 13. Искаш спокойствие ‘след толкова много преход’? Не ти се полага! На никого от нас, българите, не се полага. Не си го извоювахме спокойния живот.
  Намери свестен адвокатски екип. И заведи дело. ИЛИ
  Пиши до министър-председателя Борисов; до Хелзинки Уоч /може и да решат да помогнат на българин/ Пиши до посолството на САЩ и ги питай наистина ли така би се случило при подобна ситуация там;
  Прати писма до всеки един български евродепутат. Питай ги затова ли ни беше евро-членството?
  ЗАТОВА ЛИ??! За да има тормоз и терор над обикновения български гражданин? Да го отвеждат под един предлог от дома му и да го карат да подписва декларациии под диктовка???!!! Без свидетели, без адвокат!
  ПИШИ, Василе!

 14. ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ Е ЧЕ МНОГО ХОРА В РЕБЕТО СА ШЕ СЕ СПЛАШАТ ОТ ТОЯ МАТЕРИЯЛ И ЩЕ СПРАТ ДА ПИШАТ ЗА МУТРАТА ,СИЧКОТО Е С ЦЕЛ СПЛАШВАНЕ НА РАЯТА

 15. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ЗАДАВА КОЛОСАЛНО ЛОГИЧНИЯ ВЪПРОС : ЗАЩО БОП-А РЕАГИРА НА ТАКЪВ СИГНАЛ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ ОТ 4 МЕСЕЦА ???? АМИ АКО ИМАШЕ РЕАЛНА ЗАПЛАХА ЗА ЖИВОТА ИЛИ ЗДРАВЕТО НА ПРЕМИЕРА ИЛИ КОЙТО И ДА Е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН , ЗА 4 МЕСЕЦА МОЖЕХА ДА ГО ОЧИСТЯТ 100 ПЪТИ ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ………… ТОЛКОВА ЛИ СА НЕКАДЪРНИ, ЧЕ РЕАГИРАХА ЕДВА СЛЕД 4 МЕСЕЦА ?!?!

  1. ИМА И ОЩЕ СЪВСЕМ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЪПРОСИ , КОИТО СЛЕДВА ДА СЕ ЗАДАДАТ, АМА НЕКА И ДРУГИТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ, НЕ САМО АЗ ДА ОПИРАМ ПЕШКИРА С АРЕСТ №2 :))))))))) :))))))))))) :)))))))))))))))

 16. Браво, Пич! Ще взаимствам опита ти, скоро ги очаквам. Кафе приемат ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>