Регистрация
Публикувано на 10.08.2017 / 20:02

ЦАЦАРОВ БЕСЕН НА ВАРНЕНСКАТА ПРОКУРАТУРА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ В „АФЕРА“! ИЗИСКВА ОТ ВОП ПРЕПИСКАТА И ПОСТАНОВЛЕНИЕТО ЗА УБИТОТО КУЧЕ ОТ ПУШКА НА ДЪНКАТА!

сотир цацаровДнес сутринта сайта АФЕРА публикува: „В ПАМЕТ НА РОКСИ! ПУШКАТА, ДЪНКАТА И ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА: КУЧЕТО Е УБИТО ОТ ПУШКАТА, АМА НЕ ЗНАЕМ КОЙ Е СТРЕЛЯЛ!, като публикувахме и цялото безумно постановление на Варненската Районна прокуратура, с която прекратява производството, въпреки че има пушка, от която по експертиза е знайно, че е стреляно, но не могли да намерят кой бил стрелял, видиш ли.

Пушката се оказва собственост на Даниел Славов –Дънката, който пък я бил подарил на приятел, ама той не бил стрелял, въпреки че е доказано, че точно с тази пушка е убито кучето.

След публикацията в АФЕРА, главният прокурор Сотир Цацаров е побеснял, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници. Цацаров е вдигнал грандиозен скандал на варненските „корифеи на прокурорската мисъл“ и е изискал моментално прокурорското постановление и цялата преписка от Варненска окръжна прокуратура.

„Тая прокуратура за Дънката ли работи или за обществото“, подочули брилянтните ни източници реплика от гнева на главния прокурор.

Здрасти, че бързам, бихме репликирали пък ние. АФЕРА остана без глас да пише и разследва, че всъщност във Варна прокуратура няма.

Afera.bg

Коментари 5 за
“ЦАЦАРОВ БЕСЕН НА ВАРНЕНСКАТА ПРОКУРАТУРА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ В „АФЕРА“! ИЗИСКВА ОТ ВОП ПРЕПИСКАТА И ПОСТАНОВЛЕНИЕТО ЗА УБИТОТО КУЧЕ ОТ ПУШКА НА ДЪНКАТА!”

  1. Варналии, ако само Вашата прокуратура е зависима от дрогата пари, грешите много, защото в Сливен прокуратерата е много зависима не само от мутри, сетиньори и пласьори на дроги, а също и от полицаи и те да са съмишленици на ГЕРБ. Така, че ЦАЦАТА да си влезе в ролята на главен прокурор, и всички да ги помите и на психото да ги завиде, а банковите сметки да не ги рови, защото вече са отишли чак до деветото коляно!!!

  2. Цацаров да отреже корумпираната кратуна на следователя от ОСлО при ВОП ,прикривал Дънката по делото за автобусите .Да види тоя следовател какъв джип кара,колко имота има,какво обзавеждане има и кой го лансира и командирова от София до Варна и обратно.Дънката слуша какво го съветва следователя Стаматоф.Цацаров,търси кърлежа в своите редици.

  3. Новото мото на полиция прокуратура:
    Явно, докато истината си обуе гащите, измамата наистина може да обиколи България :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>