Публикувано на 12.07.2019 / 8:22

ЦАРИ ТЕЖКА БЕЗИДЕЙНОСТ КАК ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ ОТ „ЕРАТА“ БОЙКО НАПРЕД. ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ

СОФИЯСофия е най- големия български град и столица на България. В последните десет години, бойкономиката съсредоточи сериозни средства /разбирай мащабна корупция/ от европрограмите в него, за бетон, насипи, асфалт, световнонеизвестни марки трамваи, тролеи, украински влакчета, стиропор, унипаваж и колосално количество некадърност, а в най-добрия случай- посредственост.

Три месеца преди изборите за кмет, на този изстрадал от блокадата на престъпността, град, нито управляващи, нито опозиция, считат за нужно, да занимаят обществото с визиите си за развитие на София, за следващите години и да ни представят кандидатите си, които да поемат тази работа.

Повтарям- София, столицата на България, няма кандидати за кмет от нито една партия три месеца преди изборите и цари тежка безидейност, как да се продължи от ‘ерата’ Бойко, напред. От всички политици без изключение.

Европейци ли сме, категорично ‘не’.

Георги Дренчев

Коментари 12 за
“ЦАРИ ТЕЖКА БЕЗИДЕЙНОСТ КАК ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ ОТ „ЕРАТА“ БОЙКО НАПРЕД. ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ”

  1. София нашта столица – град държава,дето от нея и чеп не става.

  2. Г-н Дренчев ! Това , че не познавате Швейцарските марки трамваи не значи , че не са неизвестни . От 1997 г Стара Загора бе единствения град в Европа оборудван само с Швейцарски автобуси , за които никой у нас не бе чувал . Няма по-добро качество в Европа от Швейцарското . И цените им са просто подарък . Най-добрите двигатели за кораби са Швейцарски …………………………и.т н .Иначе за всичко друго съм съгласен !

  3. Изцвилих високо и ясно пред Тиквочев, че аз искам да съм кмет.

  4. SHEFE,,,drag zdravo/v ustata/,,pogarnikarskijat markuch,,ne ,,Shefa,,ot Bankja i ne se pravi na,,moralen stoger,,kritikar,,osven ako ne si PR/kata na GERB ili,,vechernoto zabavlenie,,na Boko Tikvata..!

  5. Моите уважения , но БСП я има отдавна , друг е въпроса , че тази партия по дефаулт е винаги игнорирана , но там има повече читави хора от останалите.

  6. Превърнаха София в претоварен, вечен строеж и всичко с цел грабеж. Куклата на конци Фандъкова да се маха! Омръзна ни с фалшивите ремонти за усвояване на милиони – безконечни, некачествени, скандални. Гафовете станаха емблема на управлението й. За София трябва човек експерт, познаващ духът на града, завършил архитектура, инженерство и с много познания в правните науки и финанси, и най-вече да не е корумпиран. Да е независим, да има силно лично присъствие, да е енергичен, отговорен, съобразителен, добър стопанин…

  7. Ще направя от София втори Пловдив. Първо ще ви обера, а после ще ви сасипя, копилета ниедни

  8. А във Варна пак ще заложат на Потника… Значи герб иска да загуби този град, което не е никак зле като начало. А после и в други градове.

  9. Ей, ама каква пасмина сме! рече някой да каже нещо критично, и хоп – като много знаеш, що не се кандидатираш сам?! Примитивно мислене. А проблемите на София наистина са много и през последните години се задълбочават. Не само г-н Дренчев се чуди защо партиите се бавят с издигането на кандидатури. Може би се боят от компроматна канонада, което си е в реда на нещата у нас. Но време е да чуем платформите на основните кандидати, за да ги обмислим и обсъдим спокойно, а не в последния момент да цъфнат някакви имена и хората да пускат бюлетинките си на партиен принцип.

  10. „Европейци сме, ама не съвсем дотам“ А.Константинов от Бай Ганьо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *