Публикувано на 24.03.2020 / 17:00

ХУНТАТА ГАЗИ! БЕЗКОНТРОЛЕН ДОСТЪП ЗА ПОДСЛУШВАНЕ И ТРАФИЧНИ ДАННИ! МИНАВАЙТЕ НА ТЕЛЕФОНИ С БУТОНИ!

ХУНТАТА ГАЗИ! БЕЗКОНТРОЛЕН ДОСТЪП ЗА ПОДСЛУШВАНЕ И ТРАФИЧНИ ДАННИ! МИНАВАЙТЕ НА ТЕЛЕФОНИ С БУТОНИ!Под УГОДНИЯ ПРЕДТЕКСТ „коронавирус“ и „извънредно положение“ Хунтата на Боко Тиквата гази наред!

Според закона за извънредното положение службите ще имат БЕЗКОНТРОЛЕН ДОСТЪП ДА ВИ ПОДСЛУШВАТ, ДА РОВЯТ В ТРАФИЧНИТЕ ВИ ДАННИ И В ИНТЕРНЕТ ДОСТЪПА ВИ!

Айде, рая, да е на хаирлия!

А умните да минават на старите телефони с бутони!

Afera.bg

Коментари 25 за
“ХУНТАТА ГАЗИ! БЕЗКОНТРОЛЕН ДОСТЪП ЗА ПОДСЛУШВАНЕ И ТРАФИЧНИ ДАННИ! МИНАВАЙТЕ НА ТЕЛЕФОНИ С БУТОНИ!”

 1. Весе, Весе
  Защо подлъгваш хората? Подслушването нито е от вчера, нито от оня ден! Така си вървиоще от времето на …. когато за дни спряха комуникациите, защото Мобилтел нямала някаква опция за трафика. Е тази опция след дни се намери и от тогава всичко се слуша – не непрекъснато а когато трябва! Като се набележи „интересен обект“ веднага се вадят всичките му разговори за година назад и се прави извадкта на това което им „трябва“. Същото е и с трафичните данни – от клетка на клетка се следи движението но на телефона – не на човека – може да си го вързала на опашката на котката си и тя да го влачи без теб. Такима мити работи – изход – сателитен телефон – скъпо и сигурно! Който не може – „обуват“ го когато си искат!

  1. Да, но ставаше с искане и с разпореждане на съда до съответния мобелен оператор да предостави данни за клетки, телефони, абонати. Същотосе отнася и за интернет .
   А за слушане на разговори – то си бе според ЗСРС, поне докато Бойко Рашков бе председател на Национално бюро за контрол на СРС та.

 2. Няма нищо,… на раята и харесва така. Щото ако не и харесваше щеше да излезе на улиците и да протестира против сегашното управление. Но щом няма протестиращи, значи на всички им харесва тиранията на ГРОБ. Ами хайде да ви е хак…Отговора го знам! Ами за какво да излизаме, като то няма нищо да се промени, ами то след това други крадци ще дойдат и т.н. Да, това е така, но защото ВИЕ им позволявате да си играят с ВАС-НАРОДЪТ!!!

  1. Никой не е длъжен да разбира руски!

   Второ – в Русия слухтене на телефоните се прави и без извънредно положение, че и много повече!

 3. Това дали телефонът ти е „с бутони“ или „с шайба“ е без значение – щом се следят разговорите, те се следят в телефонната централа на оператора, а не в личния апарат.

  Ако искате да не ви следят локацията не ползвайте мобилни телефони, които могат да се локират, а само улични със стотинки. Крийте се от камери, ползвайте Tor, ползвайте Signal (или друг end to end encrypted протокол), живейте в пещери и комуникирайте с криптирани димни сигнали.

  В общи линии – да го духат тъпите…

 4. Добре дошли в Северна Корея.
  Това вече не е диктатура. Това е тирания.
  Болният човек автоматично е безправен. (здравият също)

  Гениално!
  Брилиатно!
  Алилуя! Викай трите папи.

 5. Ех, сега Цецоу Шлифера направо ша са пръсне от яд, че е извън играта иначе щеше да се развихри на воля.

 6. В Русия съм, в Русия съм, в Русия съм и на края я в Белград, я в Дубай 🙂

 7. Промяната не е само в съдържанието и формата на новата декларация за преминаване. Основната новост е, че декларациите ще остават на КПП- то !.
  Това дава възможност за контрол на движението на индивида. Интересно ми е, дали ще има санкции, ако човек подаде декларация на КПП на АМ Тракия, а мобилният му телефон показва, че си е в къщи в Бусманци ?
  Направо се щипя, за да се уверя, че не сънувам !
  Огромни масиви лични данни ще попаднат и ще преминат през ръцете на сержанти от полицията, оператори, служби и пр. Всъщност, няма да се учудя, ако след /или без/ машинна обработка, събраните по КПП- та декларации се изгарят или хвърлят.
  Събирането на тези декларации съобразено ли е с изискванията на Закона за защита на личните данни?
  Няма да се учудя и ако след 2-3 дни се въведе нова форма на декларация. С поле за телефонен номер и и- мейл адрес. Тогава, със сигурност ще очакваме в обозримо бъдеще да бъдем залети с реклами по телефона и електронната поща от страна на големите търговски вериги, купили „на черно“ базите данни.
  Следващият етап е в декларациите да се посочват номерата на банковите сметки и наличностите по тях /ще се представят с пълномощно от лицето, упълномощаващо МВР да тегли парите/.
  Следва гениалният ход /заради „зачестили измами“/ на КПП- та да се оставя личната карта, а при необходимост от ново преминаване, да се издава нова /срещу съответната такса, в която ще са включени 1,20 лв. помощ за закупуване на маски за най- близката болница по постоянен адрес/.

 8. Ами, да подслушват, щом им харесва !
  На мен не ми пука, а ТЕ, явно, са мазохисти ! Нищичко приятно за управлението няма да чуят !

 9. Политбюро преди малко докато раздаваха мангизи от джоба си,защо не бяха с предпазни средства!?!?

 10. борисов ВРЪЩАЙ ОТКРАДНАТИТЕ ОТ НРОДА МИМЯРДИ БУРИСУФФ ИЗРОДЕ ДОЛЕН
  КАТО МЕ ПОДСЛУШВАШ СИНЬО ТОВА ЩЕ ЧУЕШ БЪЛГАРОУБИЕЦО
  ДАНО СКОРО СЕ ПРЪСНИШ
  ПСИХОПАТ
  БОЛЕН МОЬЪК

 11. нито байт съкретна информация за ек и урсула да не преминава за героизмите тъдява

 12. Видяхте ли новата глупост на Мето Маринов- нови декларации!!!!!!!!!!!!!Полицаите ще ги събират и после какво???????Тези съвсем откачиха!

  1. Ма как бе, декларацията е уникален български принос в борбата със световната пандемия. Много силно пази, е, не точно болните.

  2. В магазините ще да е свършила тоалетната хартия, та щото и полицаите ходят на онова място дето обикновено е отива сам.

 13. Те винаги са слухтели, просто имат капацитет, който е запълнен отдавна. Като нищо под „тестове“ за вируса, да доставят нова техника за целта. Просто е срамно все още да няма предпазни средства за населението. Срамно е и безхаберието на някои държавни институции, като пощите например, да не вземат адекватни мерки – няма предпазни средства за служителите, не се проветряват помещенията, не се дезинфектират помещението и входните врати, няма и дезинфектант. Огромно помещение, много гишета, а допускат само по двама човека, Дори няма човек, който да контролира и пропуска хората, решили с един А4 лист да борят вируса! 10 клон тази сутрин!

 14. И какво ще чуят? Как целокупния български народ псува на майка Борисов и свитата му…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *