Регистрация
Публикувано на 13.03.2019 / 9:06

ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА? ПАРОДИЯ! КАТО УДАРИТЕ КАСИТЕ НА ГЕРБ КЪМ ГЕРБ КМЕТОВЕ С ОТЧИСЛЕНИЕ ЗА ПАРТИЯ И НАЙ-ВИСОКО УПРАВЛЯВАЩИ, ТОГАЗ СИ СРЕШЕТЕ БРЕТОНЧЕТО!

РУМЯНА АРНАУДОВАПривикаха „спец“ Гешев във ФБР и … по телевизорите изгря Румяна Арнаудова. След като три дни поред – с шах, без шах, по всите „правилни телевизии“ ни пускаха „спец“ Гешев да се изръси „темпорално“ докрай /темпоралното е негов умопомрачителен изказ!/, наред е Румяна Арнаудова.

Цацаров се е скрил, или са го скрили в миша дупка, с което хептен допринася за изумителното ниво на изява на подчинените си „спецове“.

Апропо, Арнаудова направо заби шут на „спец“ Гешев, обявявайки, че Жоро Шопа е „напълно възможно да е укривал Арабаджиеви още от датата на обявяването им за издирване“, докато онзи ден „спец“ Гешев се пънеше да лъже нагло как нямало как службите да знаят, това, което знаеше АФЕРА още преди шест месеца, щото, видите ли, „добре работили“.

Вчера Румяна Арнаудова изрече с апломб: “Днес беше един хубав ден за българската прокуратура“.

Що тъй ли? Ами щото погнали кметовете на … Стрелча, Златица, Созопол. Като чуваме какви изсмукани „безспорни доказателства“ се тиражират, вече сме наясно как пак ще плащаме в Страсбург „хубавия ден за българската прокуратура“.

Прокуратурата винаги е била активна, когато сме получавали сигнали за злоупотреба с власт. Няма нищо политическо и предизборно в тези разследвания“, категорична бе Арнаудова.

Аре, бе, „спецке“ Арнаудова! Че ако заради такива „тъпни“ обвинявате кметовете на Златица, Стелча и Созопол, то кметовете на Варна, София и Пловдив трябваше отдавна да са на подсъдимата скамейка! И то за стотици милиони!!!

Нямали сте сигнали? Ами нямате! Не ви е пришпорил чорбдажията Боко, затуй нямате. А това, което ние пишем и разследваме, все не сте го чели, докато не се осерете тъй, както се осрахте с Арабаджиеви.

Тоя пиниз – удри избирателно кметове да покажем колко сме силни – вилни като „гоним корупцията“, вече и за простите, които се разбират с Простия, не върви.

Като разкриете КАСИТЕ НА ГЕРБ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ БИЗНЕСМЕНИ КЪМ ГЕРБ КМЕТОВЕ И ПОСЛЕ С ПРОЦЕНТ НАГОРЕ КЪМ ПАРТИЯ, И НАЙ-ВИСОКО УПРАВЛЯВАЩИ, може и да е хубав ден за българската прокуратура и тогаз си срешете бретончето!

Иначе денят ви е жалка пародия. Пародия на прокуратура.

Толкова.

Afera.bg

Коментари 9 за
“ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА? ПАРОДИЯ! КАТО УДАРИТЕ КАСИТЕ НА ГЕРБ КЪМ ГЕРБ КМЕТОВЕ С ОТЧИСЛЕНИЕ ЗА ПАРТИЯ И НАЙ-ВИСОКО УПРАВЛЯВАЩИ, ТОГАЗ СИ СРЕШЕТЕ БРЕТОНЧЕТО!”

 1. Като гледах карабунарския представител на БСП със плочите втора употреба и подлогите на шайката крадци как точат лиги по телевизорите,че са разкрили голям крадец и като гледам нашия на екопътека как открадна по половин милион,са сетих за българската поговорка кои лежат в затвора,където за кокошка няма прошка

 2. Браво. Затова ли върнаха на работа заловеният с подкуп бивш зам окръжен Ангел Георгиев по делото Гранити

 3. Интересно, тази жена изглежда твърде скъпо – добра козметика, фризьор и моделиер, а колкото и да и е заплатата, едва ли надвишава 5 000 лева месечно. Ето така изчезват парите на данъкоплатците за сравнително прости, но скъпи финтифлюшки по разделените власти. Всъщност калинките от ГЕРБ и една друга другарка от селата около Бургас(Зидарово), харчат повече от парите ни, без видими резултати в друг план, освен личното благоденствие.

 4. Имаме си Асвалт паша ,които си има шиптарки АРНАУДки за сьветнички пиари и говорителки /изразителки на волята му/ по стара султанска традиция АРНАУТИТЕ са наи-доверените авери на високата порта ,имаме и главни везири Цецооглу имаме главен кадия Ал Цацар имаме пазител на хазната на Пашата -Гораноглу които опрощава дьлгове на ПРАВОВЕРНИТЕ мюсилмани и гони до дупка РАЯта за 2 гроша неиздаден касов папир имаме главен мюфти Алихаджи имаме отговорник за кервансараите за Близкия Изток и ДУБАИ-Джеилян Беевски ал Шиши имаме регионални беиове по валииства и санджаци /кметовете от ГЕРБ/,имаме и представител на ордена на ТАРИКАТите Ахмед ДОГАН
  ТАРИКАТИ -са древна суфиутска ФИЛОСОФска секта ,това са хора които НЕ работят и по цял ден МЕДИтират и общуват с духовния свят /ТАРИКАТ-от арабското ПЬТ по които си избрал/
  Има послушна рая която е доена ,смукана,изтошавана от финансовите башибозуци ордите на Пашата/НАПаджиите/ ,
  Пашата си има и ханьми /ролята им се изпьлнява от платени журналистки от платени ТВ/ имаме и беирели беи/беи над беиовете/ хазарския пратеник Ерик РУБЕН ,и всички заедно обслужват интересите и изпьлняват волята на СУЛТАНА Реджеп Таип ЕРДОГАН по негова воля трьгват и спират газопропроводите по негова воля се движи вьздушния трафик тои през консорциума ТАВ дьржи мениджмента на почти всики летища в раиона ,по негова воля вьрви альш вериша за ДУБАИ по неговата воля трьгват спират потоците с мигранти на вьрха на мустака му се крепи етническия рахат на Балканите,

 5. Ние сме идиоти.
  Пред очите ни се купуват изборите и то с нашите пари, а ние само си дращим във ФБ. Върхът на наглостта е да се опрощават дългове за милиони, а мюфтията и патриархът да отидат с коли за стотици хиляди левове.
  Върхът на наглостта е главният мюфтия да отправя индиректни заплахи за националната ни сигурност и за радикализиране. Къде е прокуратурата, питам? Няма ли да се самосезира?
  Още по-гнусно е положението – че Главното мюфтийство е настанено НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО в сграда, дарена за образователни нужди. Дори волята на дарителя е потъпкана. Какви образователни нужди удовлетворява Главното мюфтийство?
  Опрощават им се осем милиона, при условие, че всеки ден умират по 4 деца, които имат нужда от трансплантация !!!
  Всеки ден е битка за парчето хляб и киселото мляко на възрастните хора.
  ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА КОЛКО ПАРИ ПРИБИРАТ ОТ НАЕМИ И МЮФТИЙСТВОТО, И ПАТРИАРШИЯТА ???
  Милиони на месец са, повярвайте ми. Като брокер знам малка част от имотите им и какви наеми взимат, и категорично заявявам, че ако мюфтийството и патриаршията решат – без никакъв проблем могат да платят външния дълг на България.
  Защото ТЕ НАИСТИНА разполагат с такива суми.
  И сега , предизборно ББ опрощава…
  Как ги правиш тези работи бе, човек ? Как ТОЧНО СЕГА реши да си такъв благодетел ? И пак питам – КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА ?
  Къде са всички българи , без значение от вероизповеданието ни? Защо не сме пред Парламента да покажем волята си, а не да се превъзнасяме във ФБ?
  Защо сме им клекнали и позволяваме да се гаврят с нас и с бъдещето на децата ни ?
  Може да е наивно и детинско, но ПРИЗОВАВАМ БЪЛГАРСКАТА ПАТРИАРШИЯ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТОЗИ АНТИБЪЛГАРСКИ ЖЕСТ НА ББ.

 6. GERB I,,TZATZARATURATA,,VINAGI SA BILI NA,,DVOYNA EZDA,,/TOVA E ZAKODIRANO OT,,SAZDATELITE NA PREHODA,,…ZNAE SE ,,ZAD OKEANA,,..,,V ROSSIJA,,I…U NAS!

  1. …GERB KMETOVETE/,,30 PRC.KAM TZVAK.TZVAK,,OT,,OBSHTESTVENITE PORACHKI,,…AKO OBLASTTA E S,,GRANICA,,..I OT DRUGO/,,SUHO,,..,,VSJAKAKVO,,!!

 7. То ,пък на тази прокуратура и дреме на .ура , каквото и да кажем!
  Не трябват приказки , а сопа за тези , които ни управляват и тези , които ги пазят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>