Регистрация
Публикувано на 11.03.2018 / 11:38

ХУБАВО Е И ДА ЧЕТЕ ЧОВЕК, КОГАТО Е ЖУРНАЛИСТ. САМО МИ Е ТЪПО, ЧЕ НИТО ТОМА БИКОВ, НИТО ХАРИЗАНОВ ВИДЯХ. СИГУРНО СА НА СКИ.

ТЕЛЕВИЗИИДнес ще го давам лежерно. Няма да се разправям с хората. И си пуснах Битивиту и нова. Ту нова, ту битивиту. Истински разгул! Почвам…ги.

Вярно ли в Швеция човек ако е в отпуска и се разболее, може да си вземе болничен? Шведите ядат бонбони само в събота, щото за да не им се развалят зъбите….Имаше, естествено въпрос за гейовете, ама няма да засягам тая тема, щото да не стане пак разправия.

Ние знаем за Швеция всичко – АББА, Пипи, Карлсон, дълги нощи! Какво бихте добавили? Това е само една мъничка част от диамантените от интервюто на Векилска със шведската посланичка. Очи не можах да отделя, докато беше на екран, толкова мозъчно интервю.

Но първо, първо видях някаква известна с кво закусва. Смеси разни работи, пасира ги и стана едно зелено. Викат му смути. Адски било полезно. Съдържа 3 витамин С-та, 4 А-та, 6-7 Д-та, тя ги била броила. В очите й се четеше страстен копнеж за мекица, мазна баница с праз и една голяма боза. Бозата беше пълна…

После Векилска се кара на един нормален човек, който дава шоколад на детето си. Тя се погрижила, направила на своето дете една смеска с мед и нещо си и то, милото, спряло да иска шоколади. Хубаво било, вика Векилска, и да се спортува по 2-3 часа на ден.

Хубаво е и да чете човек, когато е журналист. Например в Швеция, освен Пипи има и шведска стомана. Хубаво е да спрат да смахват хората с диети, смутита, киноа и други. Хубаво е да оставят хората на мира и който квото си иска да яде…

Хубаво е и да се заинтересуват що е то орторексия и не е ли тя по-опасна от шоколада… ама аз пак почнах. Ще се придържам към първоначалния си план – нищо сериозно днес. Зат’ва няма да ви разкажа за ген. Кирчо Киров и интервюто с него. И за гневните феминиските от цяла Европа, които се срещнали в Брюксел няма да ви разкажа…

Бе, въобще – спирам, щото ще взема да кажа нещо за Лора К, Мон дьо, Жени Б., замърсения въздух, един Николай Василев ….. само ми е тъпо, че нито Тома Биков, нито Харизанов видях. Сигурно са на ски.

Виктория Тинтерова

Коментари 11 за
“ХУБАВО Е И ДА ЧЕТЕ ЧОВЕК, КОГАТО Е ЖУРНАЛИСТ. САМО МИ Е ТЪПО, ЧЕ НИТО ТОМА БИКОВ, НИТО ХАРИЗАНОВ ВИДЯХ. СИГУРНО СА НА СКИ.”

 1. “Is this a road going nowhere?
  Or is someone leading us somewhere?
  I can’t believe we’re here for no reason
  There must be something we can believe in…“

 2. Смях се от сърце, г-жо Тинтерова! Страхотно настроение в неделя. Аплодисменти!

 3. СПОКО,В ПОНЕДЕЛНИК СА НА БОЕВАТА ЛИНИЯ ДА БРАНЯТ ГЕРБ-АВАТА МАФИЯ! :)

 4. Христов – много си прав! Не се чудете кой къде е, за всеки има място под крилцето на Герб. Стига да слушка, ще папка.

 5. Отдавна спрях да гледам тези жени в събота. Мерси за инфото как си изкарват хлебеца говорителките. Не могат да стигнат Тачева и Тролева.
  Поздравления!!!

 6. Тома Биков брои кинтите от Цецо, а Харизанов е на тенискорта, да държи топките на Бойко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>