Публикувано на 07.08.2020 / 15:03

ХРИСТО ИВАНОВ, А ТИ ЩЕ ПОДПИШЕШ ЛИ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ НЕ КЛЕЧИШ НА ДУВАРА НА БОКО ТИКВАТА?!

Христо Иванов с потресен ултиматум:

 

ХРИСТО ИВАНОВ, А ТИ ЩЕ ПОДПИШЕШ ЛИ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ НЕ КЛЕЧИШ НА ДУВАРА НА БОКО ТИКВАТА?! А ти, Христо Иванов, готов ли си да подпишеш декларация, че никога не си клечал на дувара на Боко Тиквата и не клечиш на дувара на Боко Тиквата, въпреки сценките, разигравани между двамата уж на „врази“?

А ти, Христо Иванов, готов ли си да подпишеш декларация, че никога няма да клечиш на дувара на Боко, както многократно си го правил, и готов ли си да декларираш, че между вас с Боко Тиквата няма задно тайно „договорились“?

Защото, Христо Иванов, нали се сещаш, че най-лабилен откъм записване е тъкмо Боко Тиквата, камо ли пък за разговори и срещи с „десно сектантите“.

Да не стане тъй, ако излезе някой запис, да гъгнеш „кой ми сра в гащите“ и Путин ли беше…

Afera.bg

Коментари 46 за
“ХРИСТО ИВАНОВ, А ТИ ЩЕ ПОДПИШЕШ ЛИ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ НЕ КЛЕЧИШ НА ДУВАРА НА БОКО ТИКВАТА?!”

 1. Я, каква наглост на маймунската физиономия. Това е достатъчно – и нищо да не знаеш за него, да разбереш, че е гад. Каква ориентация, какви глупости! Защо трябва да сме в съюз със световни престъпници, с военнопрестъпници, с тази мафия убиваща хора по целия свят за интересите на фашистките държави сащ и мръсната англия и слугите им от ес, а помияр. А техните интереси нали знаеш, господин демократе какви са : да крадат.отвсякъде. За членството в тия гнусни съюзи някой да ни е питал нас мнозинството, които сме против това статукво, това корумпирано лицемерие да продължава повече, а политикан лицемерен, член на мафията подъл.Не знаеш ли, че тези неща се решават с всенародно допитване- референдум. Вкарването на народа в тия организации е абсолютно незаконно, мръсни престъпни политикани, предатели, служещи на чужди държави подли лицемери лъжци, крадци, изроди,елит,а помияри. Няма да стане вашата по добре да се сбием с вас властници, един път да се реши всичко. Отворете си очите всички – европа, това е една гадост и сащ – това е геноцид, престъпления против цялото човечество, абсолютни мафии,лъжа, кражба, измама, несправедливост – това са сащ, ес, нато, какво се правите на луди, все едно не знаете, политикани мръсни лицемерни. Тая корупция от сащ, ес и нато зависи. Тяхна е, на тях служи

 2. втасахме я. и този политик втора употреба дава акъл на президента.

 3. Декларации няма да оправят нещата. Единственото спасение на България е да се намали влиянието на партиите и да се върви към федеративно управление. Експертно правителство назначено от Народното събрание и никакъв имунитет. Сменяемост във всеки един момент когато има и най-малкото съмнение за корупция или несправяне със задълженията. И не казвайте , че това не е възможно. Трябва обаче да бъде осъзнато и желано. Всеки друг вариант ще доведе до подобни ситуации. Българина като захване кокала и трудно го пуща. Затова главното е без имунитет и сменяемост за да няма окопаване във властта.

 4. Още едно доказателството, че предателят родина няма!
  Вместо да бъде с призив към президента, че ще се търси отговорност за цялото мутрагенско управление на Борисов, той тръгнал да говори за някакви ефимерни евро -нам си кви ценности!
  Ей, ти, дето си се взел на сериозно!
  Видя ли какво се случи с коронавируса?
  Държавите, които ти даваш за пример, първи си затвориха границите, откраднаха при първа възможност или просто спряха помощите за най-пострадалата /Италия/ и реагираха на кризата в страните си като отпуснаха помощи за националните си икономики!!!
  Ама от продажници, бе!
  На поробители не случихме! И на „освободители“ не случихме!
  Как пък един път не заложиха на читав българин?!

 5. христо иванов знаел как да управлява, щото е стажувал при българоубиецът. Тогава се е научил на коварство и най-гадните компромиси. Но фалшивите десни винаги са били подвластни на нагона си да управляват, въпреки че провеждат лявата политика на сорос. Все пак според българите не са нужни особени умения да управляваш, освен безсрамие и липса на памет.

 6. И Слави,и Слави трябва даподпише такава декларация!Макар,че декларациите в тази корумпирана страна не значат нищо!

 7. На този индивид соросоиден Поразяващата Ръка му набива канчето отпред, докато Винету до шиба отзад… пълен боклук, нагъзен и готов се качи на Ф16, но едва ли ще ги доживее .

 8. Извинявам се, ама има ли някой, който да ми каже между Барни Ръбъл и Ицко Бойкикиев, кой е по-калпав юрист, щото като си спомня какво се изписа за него, че и правата му бяха прекратени, а беше и той министЕр на правосъдието и сегашния пелтек, аз поне голяма разлика не виждам. Мерси.

 9. Лъчо турчето на Хаджито синчето, фесовете вън от БГ , да ви еба путката лелина смотаняци прости , тримата глупаци

 10. Още като окъпаха Ристю на Росенец ми проблясна, че Ристю НЯМА ПИПЕ И ТОПКИ, за да организира подобна сценка,
  но си замълчах, тъй като случката беше СТРАХОТНО КРОШЕ в МУТРАТА на доганя и кочината с прасета около него.
  Забележете, Ристю НЯМА СМЕЛОСТТА да играе в сценката без КОЙ да му е дал гаранции…
  Това ще кажа, пък времето ша каже…
  Президентинът пък вместо да нареди на военните да арестуват хунтата изведнъж почна Бла-Бла-Бла стратегии…
  поредната му „стратегия“, както и тази когато отказва да публикува стенограмата за КТБ е увиснала във въздуха…
  тъй като ОСНОВНИЯТ ВЪПРОС – ЗА СОБСТВЕНОСТТА (в основата на проблемите в държавата) НЕ СЕ СПОМЕНАВА.

  Отговорете си на следния въпрос:
  МОЖЕ ЛИ ДЪРЖАВА, НА КОЯТО СА ОТКРАДНАЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ИЗТОЧНИЦИ НА ДОХОДИ (с изключение на данъците) ДА ОТДЕЛЯ ДОСТАТЪЧНО СРЕДСТВА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ, ПЕНСИИ и т.н. и т.н.

  1. Повече скелети от гардероба не ни трябват всички стари и незаконни муцуни вън от властта която е незаконна заедно с каскета и цялата прогнила кривораздавателна с-ма

 11. Тоя солташак на Тиквата няма ли елементарно чувство колко АБСУРДНО звучи? Той, бившия гъзолизец на Боко и сегашна кръгла НУЛА, да поставя ултиматуми на настоящия Президент? Той, комунистическата издънка, облагодетелстваното мамино синче, да търси декларации за евро и атлантическа ориентация от един НАТО-вски генерал? БОЖЕ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ, БОЖЕ!

 12. Старшината стои бесен пред строя и крещи:
  – Чий е този автомат, който не е почистен?
  – На Калашников, г-н старшина-отговаря редник Каракачанооф

 13. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  А ти, Христо Иванов, готов ли си да подпишеш декларация, че никога повече няма да лижеш задника на Сорос?

  1. със Сачева и Захариева са в един ОТБОР по БЛИЗАНЕ…изпратихме и НЯКАКЪВ съдия в Страсбург пак от СОРОСката КВОТА….ЛИЦА заемали постове в НПО-та не трябва да ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТИ…

 14. По внимателно бе хора! Външната политика не е като да се почешеш там където те сърби сега – тази политика оставете на тези които сте избрали – това е демократичното решение на въпроса, другото е чешене на деликатни места. Веднъж вече го правихме – когато ни зашиха към НАТО – някой да е питал народа, какво иска? Някой да го пита сега – не! Този въпрос не се поставя от никого а купуваме самолети, кораби, джипове и т.н. айде сега да не се чешем там, че става дума за големи мангизи! Бляботите за ЧК ( 99 процента не знаят защо е била Черезвичайная ) , за „руско ресто“ и т.н. а КГБ по света „оправя“ този който реши и когато реши- искате ли примери или няма нужда. А ние сме си много, ама много близко! Така, че внимаваейте къде се чешите. Първата ракета може да дойде за по-малко от две минути – и за молитва няма да има време! Не се чешете там, където не разбирате!

 15. Президентът Радев е голяма лъжица за Христо Иванов, който се вживя в ролятя на борец за справедливост след като години наред десните формации подкрепяха ГЕРБ и Борисов. Сега видяха възможност да влязат в парламента и се оперушиха. Но да не ни смятат за прости като Бойко. Нищо не е забравено и те също трябва да си понесат заслуженото за допуснатото мутренско управление.

 16. Ице, изкам те. Ти си бил от нашти. То ти личи. Многу тъ фалят от клуба.

 17. По-бързо на площада, защото мутрите ще ни затрият… стига чете…Ставай и тръгвай!!!

  1. Дуварът му сега е дълъг 2245км по суша, море и река. Има място да се наредим всички българи, но пускат само „избраните“. Когато дуварът стане този на ЦСЗ няма да е толкова голям и желаещите ще изчезнат.

 18. С 2 и половина милиона зад границата и с по 300 умрели на ден ….ДЕКЛАРАЦИЯТА е подписана с КРЪВ ПОТ и СМЪРТ от НАРОДА НИ…накрая ще е ОРИЕНТИРАНА ТЕРИТОРИЯ без НАРОД…ДАВАЙ… РИСТООО…малко ОСТАНАХМЕ

 19. Ако българите имат поне малко самоуважение ,ще настоявят за обяснение от ЕС защо продължава да подкрепя хунтата.Хем го държат тиквеника на власт,хем после пак да им се врем в краката и да скимтим за одобрението им при положение,че не ни смятат да хора.Охладняване към ЕС за сметка на националния интерес е правилния път.Не ни трябва поредния тиквеник слуга на запада,който тях да обслужва,а в замяна да му гарантират власт,вменявайки на народа, че най-добре да се подчиняваме на господарите,вместо сами да си стъпим на краката.

 20. A декларация, че няма да клечи на дувара на американското посолство ?А декларация, че не обслужва американските интереси ? А декларация, че не шпионира в полза на чужди държави ?Или се подразбира, че това може да го прави, понеже си е подлога ?

 21. „КНСБ приветства премахването на блокадите от властта.“

  Аз като ви казах, че лидерите на профсъюзите са купени от мафията вие не вярвате. На ви сега!

 22. Тоя не вижда ли че нацията изчезва,икономическата криза се вихри навсякъде, хората нямат работа и не могат децата си да нахранят-той седнал с „външнополитическа ориентация да занимава народа! Други за приоритетите

 23. Този къде се вре,Тръгнал съвети да дава не е на нивото Радев.Какво е постигнал във живота си без да си опетни иметоси .Като знам как е приет да учи като син на активни борци няма смисъл от коментари.

 24. Егати и външно-политичската ориентация, която, при все че за нея са трошени десетилетия наред „лимони и лимарди“* (по Маяковски) за техники, технички, оборудвания , съоръжения, стажировки, тийм билдинги, кариерни израствания, информационно обезпечаване под циклостил и ксерокс, може да бъде променена от скучаещ чиновник с 90-дневент мандат. „За что боролись, на то и напоролись!“

  –––
  * Така малограмотните хора разбирали думите „милиони и милиарди“ по време на Гражданската война в Русия.

 25. А аз да разбирам ли, че афера има записче, което пази за след като БОКО падне? 😀

  1. Mда, ще извадим страната от това положение,
   въпросът е къде ще я сложим? Сигурно имаш висия за след изваждането???

   1. Що, много обичаш да си под нечие крило ли… да не те наакат кокошките?

  2. Аз също съм за излизане от НАТО и ЕС!Категорично-нищо добро не се случи за народа,само командировки и рушвети за хунтата!!!

  3. НЯМАМЕ ДРУГ ИЗХОД . ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ОБРЕЧЕН ОТ САМОТО СИ СЪЗДАВАНЕ.
   НАРОД КОЙТО МИСЛИ -ДЕЙСТВА. НЕ СМЕ ЛИ „УЗРЯЛИ“ КАКТО ТРЯБВА НЕ МОЖЕ ДА
   ИСКАМЕ „ЖЪТВА“. ОСТАВЯМЕ ВСИЧКО В РЪЦЕТЕ НА С Ъ З Д А Т Е Л Я.

  4. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

   Аз също, но да не забравяме базите на чичо САМ!

  5. Браво! Подкрепям твоето предложение! Чудя се, защо нямаше плакати Вън от ЕС и НАТО. Защо Хр. Иванов и сие неолиберали яхнаха протеста? Видяхме благинките и мазнинките и на двата съюза. Само, че Радев е убеден евроатлантик, така, че борбата продължава. Иначе ни чака същата орис като при управлението на Герб.

  6. Не бъдете толкова жесток(-а)! Солопололан Паси ще загине! Той вдишва и издишва Нато.

 26. БОКо е вече много уморен от крадене, и от непрекъснатото си страхуване и пазене…

  А както е известно „Уморените коне ги убиват! Нали?…“…

  Така че нищо чудно в най-скоро време кукловодите на БОКо да затворят завинаги приказливите Му устенца…!!!

  Дааа…!!!

  1. Боко не е уморен. Боко е психично неуравновесен и интелектуално първобитен.

 27. Бях на протеста и видях как хората посрещнаха господин Президента – радушно и с доверие. Почтен човек. Ще е добре стратегията, която готви, с препратка към промени в Конституцията, да се предложи на общонароден дебат. Нямам предвид референдум. По – скоро да се публикува в социалните мрежи и всеки който желае да се произнесе. Когато хората имат възможност да получат информация и да изразят мнението си, ще имат отношение и към предложените мерки. И още нещо, господин Радев, обстановката, в която представихте първата част – пространство с бели драперии, отива по-вече на сватба и ресторант. Нека протокола Ви да прояви компетентност и професионализъм.

 28. Вижте какво написа Александър Андреев в „Дойче веле“:
  Председателката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен и Европейската народна партия (ЕНП) да вземат България, ГЕРБ и най-вече премиера под лупа. Главната прокурорка на ЕС Лаура Кьовеши да се самосезира заради обвиненията за корупция, които протестиращите отправят към Борисов. И заради съдържанието на подслушаните телефонни разговори.
  Горните три призива могат да се чуят по разбунените софийски и берлински улици, да се прочетат по плакатите на демонстрантите и в статиите на редица авторитетни европейски медии. Самият Борисов многократно е изказвал благодарност към германските консерватори и техните политически фондации за помощта в партийното строителство и финансирането на партията му. Огромният му пиетет към Ангела Меркел също е документиран не един и два пъти. А като „член на семейството ЕНП“ ГЕРБ естествено открай време получава подкрепа от европейските консерватори.
  От друга страна същите тези европейски консерватори заеха много критична позиция срещу друг „член на семейството“ – Виктор Орбан. Миналата година замразиха членството на неговата партия „Фидес“, а тази година дори предупредиха, че може да я изключат окончателно. Защо тогава да не допуснем, че сега на дневен ред може да излязат ГЕРБ и Борисов? Такова развитие на събитията обаче навярно ще се препъне в огромните проблеми, с които в момента се борят всички европейски структури. Което се свежда до добре познатото тъжно обобщение: „Сега не ни е до това“. А в момента и Ангела Меркел едва ли страда от безсъние тъкмо заради Борисов.
  Ако все пак допуснем, че европейските консерватори и двете техни най-изявени политички решат да вземат под лупа случващото се в България и общественото недоволство срещу Борисов и ГЕРБ, тогава българският премиер наистина ще се лиши от най-важната си опора. И ще трябва да слезе от сцената. А ако и Лаура Кьовеши прецени, че в България има отказ от правосъдие и юридически чадър над премиера, това би било истински прецедент в ЕС. И би доказало, че замитането на притеснителни обстоятелства под дебелия брюкселски килим вреди не само на отделните държави-членки, но и на целия ЕС.

  1. на това хомодесно пидалче даже редакционните курвенца са се изказали – Кристофер Неринг, ръководител на научния отдел на Музея на шпионажа в Берлин:https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/ekspert-po-shpionazh-bulgariya-e-zhertva-na-lipsvashtata-lustraciya
   аре у лево с тия боклуци, единствената им цел е постигната, 10 години си прибираха комисионните, след като ни натресоха тиквоча, аре да си ебете майката с тая жалка и за хомонемските стандарти прогаганда…
   благодари на цру и на дувара на тиквоча…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *