Публикувано на 16.10.2019 / 9:36

ХИЧ ДА НЕ ВИ ПУКА, ЕДНИТЕ ЗАМИНАВАТ, А ДРУГИТЕ СА ПО ТРИБУНИТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ СРАМ. ОТ КАРИКАТУРНИЯ БЪЛГАРСКИ ДИКТАТОР, ВЖИВЯВАЩ СЕ КАТО БОС НА МАФИЯТА И ДУЧЕ ЕДНОВРЕМЕННО

ХИЧ ДА НЕ ВИ ПУКА, ЕДНИТЕ ЗАМИНАВАТ, А ДРУГИТЕ СА ПО ТРИБУНИТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ СРАМ. ОТ КАРИКАТУРНИЯ БЪЛГАРСКИ ДИКТАТОР, ВЖИВЯВАЩ СЕ КАТО БОС НА МАФИЯТА И ДУЧЕ ЕДНОВРЕМЕННОИзумителна е тоталната безкритичност на така нареченото ни ‘общество’. Избраният на конгрес на независимия БФС, вчера бе зрелищно уволнен по телевизора, от карикатурния български диктатор, вживяваш се като бос на мафията и дуче, едновременно.
Първоначално Борислав Михайлов отказа да освободи поста и моментално се задейства държавната наказателна бригада – ГДБОП, по заповед на Борисов, които, докато съшият що годе някаква версия, оставката беше дадена и тяхната атака увисна безполезна, но показателна.

Получихме веднага изявление от феодалния владетел, който в онзи момент си наобикаляше велможите и партийните солташаци, тире инвеститори, че видите ли, те разследвали купени мачове и това просто било съвпадение – ама разбира се! Веднага повервахме, какъв хепиенд, а?

Мачовете, и децата знаят, се уговарят между собствениците, или треньорите на отборите и букмейкърите, а в БФС няма как да има мазен тефтер с доказателства за това, но пък демонстрацията, че всички конци в държавата се дърпат от Борисов беше важна – за останалите в играта, да си правят сметката.

Предстои избор на главен прокурор, който да продължи традицията от Цацаров, да бъде конселиери на един самозабравил се селяндур, смазал демокрацията в България.

Хич да не ви пука, важното е да няма джендъри, мигранти и норвежци, а другото е ясно – едните заминават, а другите са по трибуните на националния ни срам.

Георги Дренчев

Коментари 9 за
“ХИЧ ДА НЕ ВИ ПУКА, ЕДНИТЕ ЗАМИНАВАТ, А ДРУГИТЕ СА ПО ТРИБУНИТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ СРАМ. ОТ КАРИКАТУРНИЯ БЪЛГАРСКИ ДИКТАТОР, ВЖИВЯВАЩ СЕ КАТО БОС НА МАФИЯТА И ДУЧЕ ЕДНОВРЕМЕННО”

 1. Всичкознаещият премиер отново се намеси решаващо където няма какво да търси и набързо уволни когото трябва. Така назначава той – по бензиностанции и магистрали, така и уволнява – по телевизора. Овцете, които ръкопляскат на всичко това, си заслужават съдбата.

 2. След като от двама-трима кретени, дошли да се самоизявяват на трибуните, вместо да гледат мача (то не че имаше много за гледане) се прави световна сензация, няма начин да не е поръчка! Просто няма как да ме убедят, че толкова бързо темата е яхната не само от жълтата преса, на острова, но и от най-голямата световна медия. А по-малко от 15 часа след мача, на събитието е посветен специален филм за расизма, в канала за изучаване на английски на ББС. Кой-каквото иска да ми обяснява, ама няма как това да стане толкова бързо, освен ако не е било подготвяно поне от седмица-две. Жалко за британските масмедии, които решиха, за пореден път, да злоупотребят с репутацията на страната ни, за вътрешнополитическите си цели. Английската преса отчаяно много и се иска да се раздухва тази буря в чаша вода, понеже изобщо не им се пише за Брекзит-а. И поздравления за чудесната игра на британския отбор Пожелавам им успех на европейското догодина.

  1. Lord Pulman,
   Много точно сте описали безсилието на английския елит да се справи със собствения си народ, затова от новичок прескочи на фашистите, без да си дава сметка, че именно западният елит си закрива очите към нацистките организации в целия някогашен източен блок! …
   „Полезните идиоти!“ – нищо лично, сир!

 3. Ей, много сте прави всичките!! Въпросът е какво да се прави?!
  Защото умните са го казали – всеки човек може да се заблуждава, но да упорства в заблудата си може само глупакът. И като потвърждение на Цицерон, ние вече 10 години упорстваме …. и тези ***** се подрусват на главите ни?“

 4. Кретените от МВР не са си свършили работата още на стадиона да хванат шепата диванета – зулумджии. Какви нацисти, хора?! Ама какво е станало? Нашите викали. Стадионите са за това, да се разтоварим и да подкрепим нашите отбори. Прочетох много коментари и още не съм разбрал за какво точно е цялата дандания. Задайте си въпроса защо английските лекета не направиха същата провокация в Чехия. Паднаха и тихомълком се прибраха. Защото чешкия премиер щеше най любезно да им тегли едни майни, а резача на лентички нарече българските деца „олигофрени“? Пак гласувайте за него! Кралев кога ще си подаде оставката за сасипване на целия спорт на територията, ама собственика на ГЕРБ не бута виновници, само ги праща за консули и ги държи на хранилката.

 5. “ Точно обратното! Аз исках да съм ги предупредил, за да не може после някой от ФИФА, ФАФА, ФУФА да ми направи забележка. Те не съобразиха, а това, което ми докладваха сутринта службите – просто съвпаднаха няколко неща заедно. Операцията беше планирана много преди вчерашния мач, преди да тръгнат прокурорите за Щатите.“, обяви Борисов. “

  Вчера му докладвали службите.. Ама операцията на ГДБОП била планирана преди прокурорите да тръгнат за Щатите..
  Нерде футболни хулигани. Пред всяко УЖ дерби ескортирани, дудуркани, ухажвани, съпровождани до стадионите, блокиращи движението, щото са цвета на футболното ни ежедневие..
  Нерде – прокурори тръгнали за Щатите..
  А иначе – МВР и Метовото му шофьорче имаха ПЛАН И ЗА ОХРАНАТА НА СРЕЩАТА.. Ама що не го изпълниха.. Плана де..

  1. А къде бяха органите на МВР в деня на мача? Защо разрешиха тези *** да влязат и да вършат на спокойствие и безнаказано това, за което бяха отишли? Защо никой не коментира бездействието им? Преди Боби Михайлов, оставка трябваше да подаде Младен Маринов и този, който го назначи Баш Бимбаши от Банкя.

   Доста дълго време задкулисието използва тези психопати, властта естествено не ги преследва и съвсем нормално е да се стигне до тези ексцеси. Когато хората правят мирни протести и същите мутри се опитват да всеят смут и да предизвикат безредици, родната ни полиция не си мърда пръста. И сега България е обвинена-докога ще продължава това безвластие, защото няма дори мафиотско управление. Мафията е стегната организация със закони, а при нас е хаос, защото най-долната част от обществото ни е на власт.

   1. Ако имаше МВР, да са хванали „расистите“ още на стадиона. Боби Михайлов не е цвете, но сега си МВР и ББ си измиват ръцете с него. Какъв расизъм, предизвикани гаменчета от английски изроди. Борис Джонсън да каже нещо по въпроса за освиркването на националния химн на България? Това се случи още преди мачът да е започнал.
    Също така преди мача, с цел да обидят българите, английските фенове ни наричаха „цигани“. Това не е ли проява на расизъм?

    Вместо да бъдат изтъкнати тези провокативни хулигански изяви първо на агличаните, определени кръгове ореваха света заради щуротиите на една шепа пубертетчета. Оставка на некадърното корумпирано правителство, което все си мие ръцете с някоя жертва и което пак е сложило целофана на САЩ за вържи гащи.

 6. Един мафиот изгонва друг мафиот, „какво тук значи някаква си личност“. Ще го прати генерален консул в Мозамбик и толкова. Вече му изготвят диплома за владеене на португалски език и му търсят квартира в Мапуто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *