Публикувано на 09.10.2019 / 16:38

ХА-ХА-ХА! СЛЕД ПУБЛИКАЦИИ НА „АФЕРА“ СЛАВИ СИ ИЗТРИ КООРДИНАТОРА ВЪВ ВАРНА, НАБУТА СЕ ОЩЕ ПО-ЗДРАВО! ПИТАЙ БЕ, ПИЧ, ПЪРВО ПИТАЙ ПРЕДИ ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ ДА ПРАВИШ „ПОЛИТИЦИ“!

ХА-ХА-ХА! СЛЕД ПУБЛИКАЦИИ НА „АФЕРА“ СЛАВИ СИ ИЗТРИ КООРДИНАТОРА ВЪВ ВАРНА, НАБУТА СЕ ОЩЕ ПО-ЗДРАВО! ПИТАЙ БЕ, ПИЧ, ПЪРВО ПИТАЙ ПРЕДИ ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ ДА ПРАВИШ „ПОЛИТИЦИ“!На 8.10.2019 АФЕРА публикува:
ДА ТИ ИМАМЕ „НОВИТЕ“ АПАПИ „АЛЧНИ ЗА … СПРАВЕДЛИВОСТ“, СЛАВИ! ВАРНА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!

На 9.10.2019 АФЕРА публикува:
ТОВА Е РУДИ – ЧОВЕКЪТ НА СЛАВИ В ПАЗАРДЖИК, СЪВЕТНИК ОТ РБ, КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК ОТ БСП! Е, НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

На 9.10.2019 АФЕРА публикува кой кой е и откъде идва в „Няма такава държава“:
ОТКЪДЕ ИДАТ. ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ, ТА В „НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“

Преди минути на сайта на партията Няма такава държава на Слави Трифонов тихомълком бе изтрито името на координатора от Варна Александър Тодоров и на негово място цъфна името на:
Варна – Емил Добрев Ефтимов /първият на снимката/

Бърза справка на АФЕРА показа, че на името на Емил Добрев Ефтимов се водят следните фирми:
ВАНЕС 2011 ЕООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Управител
СТАРТ АУТО ВАРНА ЕООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Управител
БУЛМАТ КЪМПАНИ ООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
АПРИОРИ ЕКСПОРТ ЕООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Управител

Емил Ефтимов обаче понастоящем е зърнен бос от Варна , а при справка в търговския регистър се появяват стари фирми с милиони задължения към държавния бюджет на невнесено или изтеглено ДДС. В последствие всички фирми са със сменен собственик и адрес, пише пък сайта „Само истината“.

След публикацията на АФЕРА за Руди от Пазарджик, координатор на „Няма такава държава“, той също беше изтрит тихомълком  от сайта на партията и заменен с: Тинко Василев.

И с този Тинко Василев Слави ПАК се набута. Може би Слави си мисли, че като Тинко Василев е адвокат, е чист като сълза. Да, ама не. Адвокат Василев е в управителния съвет на Движение ДНЕС, който години наред е бил и областен координатор на ДНЕC.

Така и от Александър Тодоров във Варна, който е със скандално минало относно „Дупката“, Слави се набута още по-здраво с Ефтимов зърнения бос.

Питай бе, пич, първо питай преди юруш на маслините да правиш „политици“!

Ега ти и държавата, щом и „няма такавата и държава“ – същата!

П.П. Преди минути пак тихомълком, след публикация на АФЕРА, Слави изтри и координатора си в Добрич. И пчеларят бизнесмен от Добрич Дилян Господинов беше сменен с Мария Драгомирова Рогова. Рогова е завършила Варненския свободен университет, специалност право. Като чуем завършил право във Варненския свободен университет, направо се хващаме за кобура.
Както е тръгнало, май ще има нов кастинг за политици.

Afera.bg

Коментари 12 за
“ХА-ХА-ХА! СЛЕД ПУБЛИКАЦИИ НА „АФЕРА“ СЛАВИ СИ ИЗТРИ КООРДИНАТОРА ВЪВ ВАРНА, НАБУТА СЕ ОЩЕ ПО-ЗДРАВО! ПИТАЙ БЕ, ПИЧ, ПЪРВО ПИТАЙ ПРЕДИ ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ ДА ПРАВИШ „ПОЛИТИЦИ“!”

 1. Емил Ефтимов, познат още като „дебелия“, е изключително лицемерен индивид. От месеци насам се фръцка наляво и надясно, че е дясната ръка на Слави във Варна и че той ще този, който ще реди листите за Варна при бъдещите парламентарни избори. Публичен факт е, че Емил Ефтимов или Емо Дебелия е завлякъл безброй земеделски производителои с няколкото свои фирми фантоми. Дава аванс 30% и за останалата част – „пи кафе и излезе“. Час по-скоро Емил Ефтимов, трябва да бъде остранен от структорите на новата партия защото, хора като Емо Дебелия, вредят много на нейният авторитет.

 2. ТОЯ МАЗЕН И НАДМЕНЕН ДЕБЕЛАК ЕФТИМОВ АКО ТОЙ Е ПРИМЕРА НА ВАРНА ЗА РОДОЛЮБЕЦ ,ПРИМЕР ЗА ЧОВЕЧНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ ОПАЗИЛ НИ ГОСПОД !НАРЦИСТИЧЕН,АЛЧЕН ТЪПАК ,КОЙТО В МЕ Е ЗАВЛЯКЪЛ СУМА ТИ И НАРОД !ДОСТА ПРИВЪРЖЕНИЦИ ВАШИ ГОСПОДИН ТРИФОНОВ ЩЕ ,ПРЕДВАРИТЕЛНО ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВАС,ЗА ЖАЛОСТ!

 3. Емил Ефтимов е завлякал много хора от Земеделския бранш. Поредната му фирма – Априори експорт – е с блокирани сметки и на път да бъде обявена в несъстоятелност. Явно търси спасение при Слави, а и някой лев да захлеби..
  Александър Тодоров беше директорът на общинско дружество, който позволи на Гергов да заграби “дупката” от община Варна. Понастоящем пред фалит и дължащ също много пари на служители и партньори.
  Все отбор юнаци 🙂

 4. Да взема в Добрич оня паляк суджука.
  Той къде се скри? Още ли някой не го е набил?

 5. Да, очаквано за Слави Трифонов. За пореден път се оказа неподготвен за това с което се заема като дейност, извън това което му е попрището. Защо не си гледа музиката, шоата, ами навлиза в морето?То не е до колене, и не за всеки. Нещата не се свеждат само до наличието на пари! Но това на елементарно ниво няма как да се разбере. Жалко за тези които ще се подлъжат по неговия проект!

 6. Слави,Слави пак се осра приятелю,ама с този осран екип с мозъци колкото на копърка все осран ще ходиш,с тези изцепки ще я докараш до никъде,това не е щоу а политика приятелю,по добре си гледай телевизииката и не се навирай там където не ти е работа особенно с тези малоумници около теб които са се помислили за корифеи в политиката,приличат ми на банда Бойковци които знаят и могат всичко…

 7. Г-жо Томова,
  Проучете координаторката за област Видин. Тя е мултимилионерка от криминалния преход във Видин.
  Караше поръчково Бентли, а Видин потънал в беднотия и мизерия.
  Нападна с мутри Григор Здравков от „легия антимафия“, когато заведе журналисти от „Уолстрийт джърнал“ във Видин, да разследват трафика на емигранти към Сърбия
  Брат й е пръв авер на Таки.Проучете я по-добре. Питайте Григор Здравков.

 8. Г-жо Томова,
  С най -искрени уважения към Вас и Вашите смели дела/публикаций/, но по отношение на публикуването на т.нар. „Вашият коментар“ – Будьте опрятны.
  „Руското ресто“ придоби публичност чрез Вашия сайт.
  Този ЖИВОТ за смелите!
  За ДРУГИЯ, ще видим!
  Поживём — увидим! – /Прост. Будущее покажет. Говорится тогда, когда не хотят высказываться о том, что в данный момент не ясно, что станет ясным лишь со временем/.

 9. А, Виктория Василева кога ще изтриеш, Слави? Проста, нагла, алчна за власт е бившата седесарка от Козлодуй – Виктория Василева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *