Публикувано на 18.10.2019 / 15:25

ХА-ХА-ХА! НЕГРАМОТНАТА ГЕРБ СЪПРУГА НА КМЕТА НА ДЕВНЯ, НАБУТАНА В ЛИСТАТА НА ГЕРБ ВАРНА, НИКОЛИНКА „ПРЕОРИТЕТА“ СЕ ОПРИОРИТЕТНА!

ХА-ХА-ХА! НЕГРАМОТНАТА ГЕРБ СЪПРУГА НА КМЕТА НА ДЕВНЯ, НАБУТАНА В ЛИСТАТА НА ГЕРБ ВАРНА, НИКОЛИНКА „ПРЕОРИТЕТА“ СЕ ОПРИОРИТЕТНА!Днес АФЕРА 18.10.2019, в 9:38, часа публикува:
НЕГРАМОТНА СЪПРУГА НА ГЕРБ КМЕТА НА ДЕВНЯ, „БАДЖАНАК“ НА ПОРТНИХ, НАБУТАНА В ЛИСТАТА НА ГЕРБ! ВМЕСТО ПРОКУРАТУРАТА ДА ГИ Е АРЕСТУВАЛА, НИКОЛИНА „ПРЕОРИТЕТНО“ ЩЕ НИ ОПРАВЯ!

Малко по-късно неграмотната съпруга на ГЕРБ кмета на Девня Свилен Шитов – Николина Асенова, криейки фамилията си Шитова, набутана в листата за общински съветници на ГЕРБ Варна и оплетена в афери и далавери на съпруга си ГЕРБ кмета на Девня Свилен Шитов, той пък оплетен с тъста на ГЕРБ кмета Иван Портних, поправи на стената си във Фейсбук поста си и написа, тоя път правилно думичката „приоритет“. Тоя път с „и“, а не както досега се мъдреше – „прЕоритет“.

ХА-ХА-ХА! НЕГРАМОТНАТА ГЕРБ СЪПРУГА НА КМЕТА НА ДЕВНЯ, НАБУТАНА В ЛИСТАТА НА ГЕРБ ВАРНА, НИКОЛИНКА „ПРЕОРИТЕТА“ СЕ ОПРИОРИТЕТНА!

Тъй де, Николинка „прЕоритета“ обещава да ни оправи „образованието“ във Варна. И очевадно чете сайта АФЕРА, и си попълва домашното, че да не я върнем на поправителен.

Няма такъв т@к в гербаджийска Варна.

Сега на ред е прокуратурата да поправи грешката си, че още бави конгломерата от афери по оста Свилен Шитов – Иван Портних – тъста на Портних – Красимир Маринов…

Afera.bg

Коментари 12 за
“ХА-ХА-ХА! НЕГРАМОТНАТА ГЕРБ СЪПРУГА НА КМЕТА НА ДЕВНЯ, НАБУТАНА В ЛИСТАТА НА ГЕРБ ВАРНА, НИКОЛИНКА „ПРЕОРИТЕТА“ СЕ ОПРИОРИТЕТНА!”

 1. Купуването и продаването на гласове е престъпление?.При 10..11000 секции по няколко куповачи на гласове10000 умножено на малко 2 ., трима куповачи, трябва да има осъдени 30 000 .Къде е ги съберем?

 2. ***ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ ЕООД ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ***

  КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ИБРИКЧИЯТА С ИБРИКА ПРОСТИЯ УЙ КАЛИТКО УЧАСТВА В ПРЕСТЪПНА СХЕМА НА МАФИЯТА ЧИЯТО ЦЕЛ Е УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВНОСТТА В СТРАНАТА И ГЕНОЦИД ТАКЪВ КАКЪВТО НЕ Е ИМАЛО В НАШАТА ИСТОРИЯ ДОРИ И ПРЕЗ ТУРСКОТО РОБСТВО. КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ А САМО БАЙ ХУЙ ПРОСТИЯ ГОВОРИ ЛЪЖИ ПРОСТОТИИ И ПРЪДНИ ПОД НАЛЯГАНЕ. ЕТО ВИ ГИ:

  – ПРЕЗ 2009 ГОДИНА РУМЪНИЯ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ БЕ СЛЕД НАС ВЪВ ВСЯКАКВИ КЛАСАЦИИ. С ИДВАНЕТО НА БАЙ ХУЙ И ГРУПИРОВКАТА МУ ТВЪРДО СМЕ НА ПОСЛЕДНОТО МЯСТО В ЕС И В ЦЯЛА ЕВРОПА В АЛБАНИЯ И МАКЕДОНИЯ ИМАТ ПО ГОЛЕМИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ОТ НАС.
  – ВСИЧКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ ОТИДОХА В ТУРЦИЯ ПРИ ЕРДОГАН ЮП АЕЦ БЕЛЕНЕ БУРГАС АЛЕКСАНДРУПОЛИС ПРОВАЛИ ИБРИКЧИЯТА С ИБРИКА. ФОЛКСВАГЕН ГРУП ДИГНА ГЪЛЪБИТЕ ХЮНДАЙ МОТОРС ОТИДЕ В ХЪРВАТИЯ. СЕГА АКО ТЕЗИ ПРОЕКТИ РАБОТЕХА САМО ОТ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ НА ЮП ЩЯХМЕ ДА СПЕЧЕЛИМ ЗА 5 ГОДИНИ 2 МИЛИАРДА ЕВРО ..?!
  – *НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ* ОНЗИ ДЕН БОЧКО ТРЕНДАФОРА ПРОСТИЯ УЙ КАЗА ЧЕ АКО ДОЙДАТ ЕМИГРАНТИТЕ НА ГРАНИЦАТА НИТО ТОЙ НИТО ПЛОНДИРА КАРАКАЧАНОВ ЩЕ ДАДАТ ЗАПОВЕД ДА СЕ СТРЕЛЯ?!

  САМО ЗАТЕЗИ ДУМИ ТРЯБВА ДА ПОДАДАТ КОЛЕКТИВНА ОСТАВКА ВСИЧКИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРОСТИЯ УЙ ЧЕРНИЯ ГЛИГАН И ДОРИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗАЩОТО ТОВА Е ПОКАНА ПОДОБНА НА АНГЕЛА МЕРКЕЛ КЪМ ЕМИГРАНТИТЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ И ВИДЯХМЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ И МИЛИОНИ СЕ ДОМЪКНАХА И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ ОТЪРВАТ В ЕВРОПА И НИ ГИ ПРОБУТВАТ В ХАРМАНЛИ..

  –ДОГОВОРА С МАКЕДОНИЯ ..ПАК СЪЩИТЕ УБАВЦИ БАЙ ХУЙ ПЛОНДИРА РУСЕНСКИЯ МАКЕДОНЕЦ ОЧИЛАТА ПОРНОЗВЕЗДА +18 ОТ ФИЛМИТЕ НА ПРОСТИЯ УЙ ФАВОРИТКАТА ДЕТО МУ ВКАРА ЧАРШАФИТЕ В ГЪЗА И МУ ИЗПИ АКЪЛА И Я ВКЛЮЧИ И НЕЯ В ПОРНООБИКОЛКАТА С ДЖИПКАТА ИЗ СТРАНАТА..ФРАНЦИЯ ХОЛАНДИЯ И ДАНИЯ СПАСИХА ЗА МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ ОТ МАКЕТАТА НО ПЛОНДИРА И БАЙ ХУЙ СА ЗА ЗАТВОРА И ДА ПОДАВАТ НЕЗАБАВНО ОСТАВКИ..
  – МИЛИАРДИТЕ ЗА ЧЕРТЕЖИТЕ НА Ф+16 БЕЗ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ..ПАК СЪЩИТЕ ЗАМЕСЕНИ ..ЩЕ СПРА ДОТУК..

  ДА ГЛАСУВАШ ЗА БАЙ ХУЙ ФЪНДА И СИЕ ОТ ГЕРБ ЕООД И БАНДИТИТЕ И ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ВМРО ПЛОНДИРА И ДЖАМБАЗИНА С ТРИЗОНЕТА В ПАРИЖ ЗА 9 000 000 СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТКЪДЕ И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ И КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТЯХ СТАВА СЪУЧАСТНИК В УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЧЕТЕТЕ МИСЛЕТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ
  НА 27 БОЙ БОЙ ПО БАЙ ХУЙ ПЛОНДИРА И КОМПАНИЯ С ЧЕРПАКА ПО ГЛАВАТА ДА ГИ ПРАТИМ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО В ОТБОРА НА ЗАТВОРА В ОБОРА КОЧИНАТА ЗАЙЧАРНИКА И КУРНИКА С КОКОШКИТЕ.

 3. Вярно ли е, че Джонсън дори не знаел как изглежда Борисов преди да му направят брифинг преди срещата?

  Въпросът е риторичен.

  https://i.imgur.com/K985wel.jpg

 4. Абе защо тоз пасквил е окичен като циганска сергия с картинки, музикални знаци и електротехнически символи?

  1. Жената освен с текст, общува и с пиктограма, защото едва ли лекторатът, който я чете, разбира смисъла на текста.

 5. Защо се чудите и смеете, да сте видели някой гербер да пише и да се изразява правилно на български? Че те депесарите по-добре говорят! Тази кичозна булчица изобщо не заслужава толкова внимание. Едно от многото недоразумения, жадни за някаква власт.

 6. ***ИБРИКЧИЯТА с ИБРИКА и ДЖИПКАТА***
  На какъв език говореха да 4 часа през нощта ПРОСТИЯ УЙ КАЛИТКО от БЪЛГАРИЯ и неговия му колега от СЕВЕРНА-ЮЖНА-МАКДОНИЯ ЗАЮ ЗАЙОВ ГЛАВОЧ-ГЛАВАТАРЯ НА ВМРОТО.?! НА КАКЪВ ЕЗИК ВИДЕО НЯМА ЛИ ДА ЧУЕМ КАК ИБРИКЧИЯТА С ИБРИКА МИЕ ЗАЮВ ПО ГЪЗА?! АЛО ПОРНО*СЕВДА ТВ ДА ИЗЛЪЧВА И ХАРД СЦЕНИ ОТ ВЕЧЕРИТЕ В ХАРЕМА НА полЕната ДО ЗАЙЧАРНИКА КОЧИНАТА КОШАРАТА и КУРНИКА С КОКОШКИТЕ?!.докато ИБРИКЧИЯТА С ИБРИКА е на власт БЪЛГАРИЯ все повече ще пропада и ще станем последната ДЪРЖАВА в света. БОЙ БОЙ по ХУЙЯ и ПУТКИТЕ с черпака на 27 да изчистим България за 1 ден от ЧУМАТА ГЕРБ ГЕРБ ЕООД и ГЛИГАНА с ИБРИКА с 9 ДАН и ЧЕРНИЯ КОЛАН С червената връв на ръката против уроки .

 7. Сега като научи къде се пише пълен и къде непълен член може и да изкара за тройка. Ако въобще схване за какво точно става дума.

 8. Неграмотната Николина Асенова явно не е успяла да научи, че в българския език има пълен и непълен член и правилата за ползването им. Сега да си поправи и тези граматически грешки. За нея наистина е приоритет образованието защото има още много да учи, както е видно от написаното от нея.

 9. АКО ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ, КОИТО СА БИЛИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА ПОЛУЧАТ СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ И ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА, ТО ЗА 2 ГОДИНИ СЪС ЗАТВОРНИЧЕСКИЯ БЕЗПЛАТЕН ТРУД ЩЕ ПОСТРОЯТ МАГИСТРАЛА „ХЕМУС“ И НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СВЪРШАТ НЕЩО ПРЕЗ ЖИВОТА СИ. ДАНО ДА ДОЙДЕ ТОВА ВРЕМЕ.

 10. В Шайката важи правилото – Никой не трябва да е по-умен от главатаря! А като знаем нивото на баш-мутрата ясно е какво е и нивото на обикновените членове, на по-малките мутрички на организираната престъпна група, гордо носеща името „граждани за европейско развитие на България“. Та става ясно и защо „европейското“ ни „развитие“ е такова ниско ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *