Публикувано на 04.08.2020 / 7:44

ХАКЕРА ПУСНА ДАТАБАЗАТА НА BTV MEDIA GROUP ПУБЛИЧНА: „ЗАПОЧНЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ, УВАЖАЕМИ“

 

ХАКЕРА ПУСНА ДАТАБАЗАТА НА BTV MEDIA GROUP ПУБЛИЧНА: „ЗАПОЧНЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ, УВАЖАЕМИ“

Хакера изпрати поредно послание, този път правейки публични базаданните на bTV Media Group с посланието: Надявам се да започнете да бъдете обективни, уважаеми“:

„Здравейте,

След обстоен анализ на ситуацията, отново ставам свидетел на медиино мълчание.

В отговор на това пускам датабазата на bTV Media Group публична:……………………….

Дано глобите според GDPR Ви се осладят!

Надявам се да започнете да бъдете обективни уважаеми :).

Поздрави!

фонд „Обществено Доверие“ 14Dcgr9KTJWUBJcbCpcLwR93khVLyT31Wa

Donations 16ASoz7GTbfYoexS4DM2LpuNohcM6uPEPd

Емил Александров Кюлев“

Afera.bg

След публикацията получихме следното писмо от bTV Media Group:

 

Коментари 27 за
“ХАКЕРА ПУСНА ДАТАБАЗАТА НА BTV MEDIA GROUP ПУБЛИЧНА: „ЗАПОЧНЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ, УВАЖАЕМИ“”

 1. Благодарен съм на това предаване, тоест, не знам как да го определя. „“ Едни казваха, че е Национална телевизия но аз винаги спорех с тях.““ Та да уточня. Благодарение на тях вече мога да водя елементарен разговор, когато съм на почивка в Турция. До преди година бях убеден, че това е някаква кабеларка на Катето Евро // Нищо лично-уважавам я като артистка и допусках,че това е страничен доход. // и за това тоя „лигльо“ Сашко си позволява свободно поведение в Национален ефир. Като артист в театъра изпълненията му ме удовлетворяват.
  Но, да не се разводнявам. Новините, който предлагат са с избирателна пропускливост в интерес на Правителството. А, най негативното предаване е “ ОЧИ в ОЧИ“ с водещ Цветанка Ризова. Когато гостите се изказват негативно за управлението на България тя ги прекъсва и започва един монолог. Така гостите не могат да изразят мнението си. Да, имаха едно предаване на Шоу Мена Слави Трифонов, който им повдигаше рейтинга и беше актуален с Българския народ. Сега на негово място е едно Византийче на което предаването му не отговаря на интереса на хората и часова зона. В тия часове пред телевизора не са деца и тинейджъри, а улегнали хора, който се интересуват от Политическата и Икономическа погнуса в която Съществуват. Та да обобщя. Тази телевизия не се интересува от Българския народ. Единствената грижа и е да има повече реклами от който печели.

 2. BTV Осрани до уши , но иначе опитват да покажат достойнство.
  Сякаш някой ви е карал да наемате системни администратори Сюльо и Пульо , шуро-баджанаци , както е почти навсякъде в Бг.
  И за това някой друг им е виновен.

 3. Във Варна вируса хакна Дом за възрастни хора през заразен доктор,който ги е преглеждал ?!

  Добре де, ама аз пак не разбрах гейпарад ще има ли или и него го хакнаха ?

  Днеска ше хакна Ксения Степановна Курносова няколко пъти.

  В тая държава всички са хакнати по рождение и се радват от факта…

  Аман вече от нахакани протестъри-кандидат политици !

  Най -жалкото е ,че революционното начало у българина също е хакнато и то не от вчера…

  Венсеремос.

  П Пис
  Сега ,като ви хакнат и специфичните гени ше рахатясате най-после…>

 4. Една трета от инфото се дава без пари ! Това е правило в бизнеса с инфо в цифров формат.

  Аз пиша песни . Част от тяхното съдържание ги пускам без пари , за да видят хората, че все пак има нещо . Същата практика започна да съществува и в бизнеса с електронни книги . Иначе се захапва шнорхела .

  Избери най-интересното, дай една трета от него да го видят и тогава може и да ти плати някой .

  А за линковете, този линк не води до вируси . А пък за проследяването на посетителите на Афера, моля те „НЯМА ШАНС“ не ги плаши, защото много добре знаеш по колко начина се извършва , и сега и този IP се засича при самото влизане в Афера, нали така отчита статистиката за посещаемостта, , и като натискате бутона за публикуване на коментарите – също. Отиват не само съм сайта Афера, ами и още на две-три места .

  Всичко се взима- и вида на браузъра, и версията му , и вида на операционнана система и версията й и т.н. Номера на ланкартата и пр.

  Та нали с това се занимаваме от двайсет години насам . И с телефонията е същото. На тези умници лани им писахме, че ако не си си я направил ти програмата за подслушване значи този, който ти я направил е направил утечки – записаното отива не само на едно място, а на още много . Тоест подслушват се подслушвачите .

  А пък за АНСА и френската Ешешон да не говорим, всичко се записва, всичко .

 5. Мнeниe нa журнaлиcтa Тaтянa Криcти, публикувaнo в coциaлнaтa мрeжa Fасеbооk

  Пo врeмe нa coцa вcички cмe имaли cъучeници в училищe, ocoбeнo eдин тип cъучeнички – кoитo винaги ce пoдмaзвaхa нa вcички, зa дa бъдaт хaрecвaни, кoгaтo им e изгoднo.

  Бяхa oбикнoвeнo aмбициoзни зубрaчки, cтрeмящи ce към пиoнeрcкo-кoмcoмoлcкo лидeрcтвo. Тeзи cъщитe ce пoдмaзвaхa нa вcички учитeли и пoртeхa другитe учeници нa тях, тeзи cъщитe ce oпитвaхa дa вcявaт рeд, кoгaтo учитeлкитe ги нямaшe и бяхa чacт oт кликитe, кoитo учитeлитe хaрecвaхa, зaщoтo бяхa пoзициoнирaни кaтo мaзни жaби, търceщи нeпрeкъcнaтo oдoбрeниe.

  Уви, пoвeчeтo oт тeзи бяхa и дocтa интeлeктуaлнo oщeтeни, нo кoмпeнcирaхa cъc зубрeнe и пoдмaзвaнe. Тa кoгaтo cи cпoмня c пoгнуca зa тaкивa, ce ceщaм зa cъщecтвa кaтo Дeницa Caчeвa – жaлкaтa фурнaджийcкa лoпaтa, мoтaeщa ce цял живoт нa държaвни cлужби и кръжaщa м/у пaртии и пoлитици кaтo мухa-лaйнaркa. Винaги мe e учудвaлa липcaтa нa дocтoйнcтвo у тaкивa хoрa. Кoитo eдин дeн кaзвaт eднo, a нa cлeдвaщия ce oбръщaт нa 180 грaдуca. Cпocoбнocттa им дa cи хрaчaт в лицeтo cи твърдя, чe имa нeщo c учeничecкия типaж oт coцa, oпиcaн пo-гoрe.

  Лeлитe oт влacттa в Бългaрия ca eдин типaж – мнoгo cи приличaт. Вcичкитe имaт бeзбрoй диплoми, ceртификaти, cпeциaлизaции, тaпии. Дa ce питa чoвeк, кoгa им ocтaвa врeмe дa рaбoтят??? Въпрocнaтa Caчeвa изглeждa кaктo вcички пoдoбни ѝ кaлинки кaтo cпeциaлиcт пo вcичкo. Oт зaвършилa курcoвe пo туризъм, дo Бaкaлaвър пo Coциaлнa пeдaгoгикa (нe къдe дa e, a в Югoзaпaдния унивeрcитeт – кoтилoтo нa държaвни „кaдри“ хaхa!), пocлe прaвилa мaгиcтрaтурa пo Здрaвeн мeниджмънт в Бургac, пocлe пoрeднa мaгиcтрaтурa пo Връзки c oбщecтвeнocттa в Coфийcкия унивeрcитeт, пocлe взeмaлa eдин куп курcoвe пo Coциaлeн мaркeтинг, пocлe cтaнaлa хoнoрувaн прeпoдaвaтeл в Нoв унивeрcитeт…. и мeждуврeмeннo ce e мoтaлa oт рaннa юнoшecкa възрacт в пoлитикaтa, прecкaчaйки кaтo мaймункa oт eднa пaртия в другa, c държaвнaтa cлужбa, зaшитa нa рeвeрa ѝ.

  Пoдoбни нa Caчeвa ca cтoтици в бългaрcкaтa aдминиcтрaция и влacт. Бeзпринципни cъщecтвa, нecпocoбни дa ce рeaлизирaт aдeквaтнo в кoнкурeнтa cрeдa и рaзчитaщи caмo нa пaритe нa дaнъкoплaтцитe дa ги изхрaнвaт c пaртийни прoтeкции. Тeзи cъщитe зaливaт eфирa кoлкo лoшo щe бъдe, aкo Бoриcoв cи тръгнe и oбиждaт лeгитимния прoтecт нa хoрaтa зa пo-дoбрo упрaвлeниe. Бъди прeзрянa, гocпoжa! Щe ocтaнeш в иcтoриятa кaтo шлaкa – ти и пoдoбнитe ти!

  1. Ето още една, която лично познавам като съученичка – Калина Чапкънова. Баща и беше мръсен комуняга, в училище беше най-мазната мижитурка. В последствие Окръжен Прокурор в Бургас и след това, забележете, във ВСС! Като най-верен човек на ГРОБ.

 6. Благодаря Ви за споделеното „няма шанс“ и на мен ми прозвуча странно искането на пари за откупуване. Може ли да споделите вижданията си по-подробно,защото ще ми бъде интересно да ги прочета,а явно е че сте в пъти по-компетентен от мен по темата. Какви са смисълът и целта-само пари или и нещо друго ?

 7. Тъкмо си помислих, че е извадил скритите пари от КТБ на Пеевски, ама не. Сега ако сравним значението на данни от публичен сайт и вътрешна информация за Пеевски ще видим, че са несравними. Това значи, че не можем да направим предположение, че има данните на Пеевски, понеже показва данните на BTV. Съветът ми е да не посещавате линковете, които предлага. Това е стандартния инструментариум на хакерите. Включително линковете с клип за поздрав. Скенерът на youtube лови познатите вируси….
  Още повече и аз се съмнявам каква е целта. Вади данни на btv, която някои наричат Божков tv. С един удар два заека. Непрекъснато се публикуват линкове в най-опозиционния сайт Афера. Най-малко с някой от линковете могат да се съберат IP на читателите на Афера…. и да почне профилактиране. Не знам, но няма добри, бели хакери, които изнудват за пари, това е сигурно.

  1. Г-н „Няма шанс“, ти си пълен идиот. Дръпнах си без проблем данните от посочения линк ,през tor browser,какво ip ще ми хване? Отделно дали има вирус в тоя архив, провери през linux и разархивирай едно по едно като мен, обаче ако си winбозаджия и отваряш всичко с double-click и ти се изпълнява зловреден код скрито, еми оправяй се!

  2. Баце, то профилирането го има от 20 години, работата е, че вече куцо и сакато гледа и тея и другите сайтове и затова доста народ е в паника от грешно интерпретирани данни.

  3. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДОСТОЙНАТА ПОЗИЦИЯ И ЗА БРИЛЯНТНАТА ХАРАКТЕРИСТИКА НА сачева и подобните на нея!!!! ПОГНУСА, ЕДИНСТВЕНО ПОГНУСА ПРЕДИЗВИКВА ТАЗИ женица, КОЯТО Е ЗАБРАВИЛА КАКВИ ГИ Е ПЛЕЩИЛА, КОГАТО СЕ Е ПОДВИЗАВАЛА НЕЧИЙ ДРУГ ПОЛИТИЧЕСКИ КРЕВАТ!!!

 8. Ха, какъв е този митичен хакер…? Това прилична на криминален филм. По-скоро е някаква осукана операция на някои служби.

   1. Ми те „службите“ толково си могат…Особено след, като и Явор Колев ги напусна….

 9. Моля поднасяйте в по-разбираем вид тези разкрития, или сензации, или каквото и да било там. Не всички хора са толкова подковани в техническо отношение, че да преминат целия път на линковете и да стигнат до нещо, което МОЖЕ БИ е интересно за тях.

  1. Хубаво е линковете да се минат в лабораторни условия от специалисти, иначе рискът е голям. Ако има нещо да се превърне в текстов файл и тогава да се качи от Афера за общо ползване. Хакерът си е хакер, не го подценявайте.

   1. Да, в някое мазе с бели престилки … Та с епруветки да ги проверяват данните, аа ууу,, туй унуй ….

 10. Убягва ми целта на това занятие. Ако ще разбива, да разбива база данни, които са от интерес за целия народ. За далаверите на властта, за тайните им сметки, за договорките, за онова прочуто „Ти на мене, аз на тебе“. За бандитската върхушка, под чийто ботуш живеем, едва дишайки.

 11. Признавам,че ми се губи смисълът на това,което прави този хакер и се надявам някой от съфорумците,който е информиран и компетентен повече от мен да обясни това. Благодаря предварително.

 12. Разгледах съдържанието, очаквах повече от „медийния гигант“. За 7 години около 1000 потребителя, доста от тях някакви чехи и румънци. Няма как вуйо, зуйо или муйо да е печеливша платформа с толкова потребители.

  1. За 5-6 години, откакто го има това Voyo, не знам дали има и 5-10 души, дето съм срещал през това време, ползващи тази платформа. Познавам пет пъти повече, дето ползваха Netflix, дето го закриха за България, поради нисък интерес.

 13. Тоя направо ги разби.Интересно как стават тия работи! Нали все пак „умните“ са „защитени“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *