Публикувано на 30.07.2020 / 20:45

ХАКЕРА ДУМНА „МОНИТОР“ С УВОДНА СТАТИЯ: „ЗДРАВЕЙ, ШИШИ! ХАКНАХ БАЗА ДАННИТЕ НА ФИРМИТЕ ТИ!“

На сайта на „Монитор“ https://www.monitor.bg/bg се появи уводна статия в следния вид:

ХАКЕРА ДУМНА „МОНИТОР“ С УВОДНА СТАТИЯ: „ЗДРАВЕЙ, ШИШИ! ХАКНАХ БАЗА ДАННИТЕ НА ФИРМИТЕ ТИ!“

Очевидно това е почерка на Хакера, за който АФЕРА писа, че преди дни хакна база данните на МВР, СРС, Министерство на финансите, парламента, Агенцията по хазарта, Омбудсмана.

Тогава АФЕРА писа, че МВР е направило опит да откупи базата данни, но неуспешно, а три дни по-късно след публикациите в АФЕРА шефът на компютърни престъпления в ГДБОП подаде оставка.

Ето как изглеждаше „Монитор“ преди минути:

ХАКЕРА ДУМНА „МОНИТОР“ С УВОДНА СТАТИЯ: „ЗДРАВЕЙ, ШИШИ! ХАКНАХ БАЗА ДАННИТЕ НА ФИРМИТЕ ТИ!“

ХАКЕРА ДУМНА „МОНИТОР“ С УВОДНА СТАТИЯ: „ЗДРАВЕЙ, ШИШИ! ХАКНАХ БАЗА ДАННИТЕ НА ФИРМИТЕ ТИ!“

Малко по-късно статията бе свалена, но според Хакера архивирана и дата данните посочени от него са свалени.

Хакера добавя и линк където е архивирания сайт: https://web.archive.org/web/20200730172600/https://www.monitor.bg/bg

Минути по-късно на сайта на Монитор се появяваше това:

Afera.bg

 

Коментари 22 за
“ХАКЕРА ДУМНА „МОНИТОР“ С УВОДНА СТАТИЯ: „ЗДРАВЕЙ, ШИШИ! ХАКНАХ БАЗА ДАННИТЕ НА ФИРМИТЕ ТИ!“”

 1. Още 2003 год министър НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ -НДСВ помогна и направи така целия Е-ТРАФИК на България да МИНАВА през новостроящото се САЩ Посолство в софийския кв.ЛОЗЕНЕЦ ул.КОЗЯК -16 така всички тайни ,база данни,и особено фирмена информация достига със скоростта на светлината в мазета на КОЗЯК16
  От друга страна ДС СТОЯН МАРКОВ/Стенмарк / от години има СУПЕР КОМП за 2 МИЛИОНА $ способен да събира и обработва огромен брой данни и информационни потоци за милиони бг граждани като после данните отиват в посока подМОСКОВИЕТО
  ВАСИЛ БОЖКОВ/Черепа/ като човек на руснаците ЗАКУПИ преди 2 години правата за разпостранение на интернет и ОПТИЧНИЯ КАБЕЛ за цяла ГРУЗИЯ .На руснаците им трябва чужд човек с НЕ руско име който да контролира е-потоци на ГРУЗИЯ.В момента БОЖКОВ пребивава в скъп апартамент собсвеност на КГБецца САВИДИС-гръко-грузински милиардер въртящ парите на КГБ/ГРУ/ФСБ

 2. https://shoppy.gg/@Kyulev
  Bulgarian Government Databases #BeBrave
  This is in response to our corrupted government.
  I would like to thank the protestants at the presidency yesterday for doing the right thing, keep it up!
  I will be releasing more juicy stuff as long as I’m stimulated to do so.
  I’m releasing the following databases:
  [‍] https://www.ombudsman.bg/ | Dumped on 09.07.2020 | Click here to purchase [$200]
  [└] `ombudsman_bg_-_gallery`
  [└] `ombudsman_bg_-_new`
  [└] `ombudsman_bg_-_site`
  [└] `ombudsman_bg_-_smf`
  [└] bdemo
  [└] cregister
  [└] mysql
  [└] om_web
  [└] ombTicket
  [└] phpmyadmin
  [└] register
  [└] performance_schema
  [└] information_schema
  [‍] http://srs.justice.bg/ | Dumped on 05.07.2020 | Click here to purchase [$300]
  [└] srs4just_srs
  [└] information_schema
  [‍] https://parliament.bg/ | Dumped on 03.07.2020 | Click here to purchase [$400]
  [└] parliamentbg
  [└] old_parliamentbg [This is from 23.05.2014]
  [└] mysql
  [└] information_schema
  [‍] https://dkh.minfin.bg/ | Dumped on 09.07.2020 | Click here to purchase [$1800]
  [└] dkh_database
  [└] dkhold [This is from 12.03.2012]
  [└] registur
  [└] test
  [└] test2
  [└] information_schema
  [‍] https://mvr.bg/ | Dumped on 05.07.2020 | Click here to purchase [$2500]
  [└] mvr_main
  [└] mvr_spravki
  [└] kat_spravki
  [└] dokumenti_spravki
  [└] passports_db
  [└] backup [This is from 25.09.2015]
  [└] test_db
  [└] information_schema
  [‍] https://www.bgpost.bg/ | Dumped on 23.06.2020 | Click here to purchase [$1200]
  [└] bgpost_db
  [└] bgpost_backup16 [This is from 15.04.2014]
  [└] information_schema
  [└] Direct access to the database is included
  I’ve just defaced https://www.ombudsman.bg/
  Web Archive: https://web.archive.org/web/20200710102952/https://www.ombudsman.bg/
  #БъдетеСмели
  Моля да ме извините, че не мога да приема финансовият министър да прилича на Меденка Любимка в главата.
  Нека г-н Иван Стоименов Гешев си намаже голямото кубе с лубрикант на марката Durex.
  Да не пропусна г-н Цветомир Стефанов Найденов, който в периода 2011-15 г. продаваше голяма част от кредитните карти на верифицираните потребители в efbet.
  “Част от бизнеса ще погледне към политиката с тайната надежда дали не може да преразпредели някакъв доход. Но това са еднодневни играчи. В последните 15–16 години видяхме много такива.”
  – Емил Александров Кюлев
  You can show your support and appreciation in Bitcoin 16ASoz7GTbfYoexS4DM2LpuNohcM6uPEPd

 3. Тези тикви от ГДБОП са спрели сайта спиралата големи дървари едно нещо за бедния имаше как може да се обменят книги между хора да се вземат от библиотеки не всеки има възможност да ги купи. И сега ще ги четем на Руски , руски и т.н да му мислят англоговорящите.

 4. Злобен,ненавистен , психопат ,милиционер с вид на свиня въобразила си .че е наполеон ,главния прокурор ,една от чийто главни задачи явно е да унищожи Божков ,накрая ше унищожи май началника си и огледален образ ,шиши. И нека се освестят малко всички дето не могат да намерят добра дума за Божков, той посочи хунтата, отвори очите на много хора , каза ще помагам и помага.

 5. Много си падам по Мика Зайкова. Желая я, но се срамувам да й кажа…Затова си ходим с моя сапруг от Доспат.

 6. През 2009 г. по инициатива на депутата Митко Димитров (Атака), Прокуратурата и ДАНС проверяват медийните сделки на Ирена Кръстева, майка на скандалния депутат Делян Пеевски. Бившата шефка на тотото изкупи през 2007-2008 г. вестниците Монитор, Телеграф, Политика и участва в сделката за ТВ7. Заключението от проверката е докладвано на заседание на Комисията по корупция в Народното Събрание на 21 май 2009 г.

 7. Внимавайте като гледате порно, че ГДБОП си записва кой сайтове посещавате,Любо+++++
  Това с порното е много гадно за бобчетата ,когато знаеш ,те юркат и им пускаш тонове порно за информация при посещенията си в сайтовете , хахаха . Може да им развали човек СРС тата хахаха .

  1. Явор Колев е водил преговорите ,попитайте него .Имам връзки с американските служби и никога не съм ги крил. Преди години се запознах със сенатор Джон Тауър, много известен лобист и предприемчив човек. Той беше приятел с фамилията Буш, водеше и преговорите с Москва за разоръжаване. Та този човек искаше чрез Робърт Максуел да внедри в България електронна система, която да картотекира секретните служители в службите. Вече беше говорил с Андрей Луканов и Огнян Дойнов, мисля, че и Стоян Марков беше в течение. В Русия беше си уредил нещата с Крючков, шеф на КГБ. Максуел успя да внедри системата, но позволи в нея да се вкара и вирус, чрез който израелците от МОСАД послушваха службите ни. В един момент Максуел поиска за услугата от МОСАД едни 250 млн. долара и не щеш ли, се случи нещастието на яхтата му и той се удави… Самият Тауър пък загина с частен самолет, заедно с една от дъщерите си. Идвал е 2-3 пъти у нас и наистина предлагаше добри неща. Той ме запозна с президентите на корпорацията „Ай Ти Ем Ти”, които предложиха да обновят комуникациите у нас.

   1. Баси конспирацията. Много сложно стана. Абе смешен си бе, колега. Божков ще ги направи луди. Със сигурност не е от читавите бизнесмени, но е умен. Откраднаха му бизнеса, откраднаха му парите, арестуваха до девето коляно близките му хора. Ще има още горещи дни. Ама много горещи.

    1. Системата приема и излъчвания по Интернет и използва много „подслушващи“ устройства, които събират информация от пакетите с данни, докато те пътуват по Интернет. се прави анализ и на самите уеб-сайтове, за да установи дали представляват интерес за Агенцията за национална сигурност на САЩ.

     1. Ама ти наистина си вярваш и си се вкарал във филм. Дрън, дрън. Съсипаха бизнеса на един умен бизнесмен. Може би е правил врътки, но лично мен с нищо не ме е ощетил. Не съм купувал негови лотарийни талони. Виновни са Борисов и Горанов, че ощетиха бюджета със 700 милиона лева.

     2. omon забравяш да кажеш че всяко нетворк устройство (компютър, телефон, IP камера, WIFI принтер и т.н.) има уникален MAC адрес, забравяш да кажеш че има специални служби който следят ВСИЧКИ хора къде влизат, ден, час и т.н. и всичко се записва и пази за 3-5 години назад (внимавайте като гледате порно, че ГДБОП си записва кой сайтове посещавате 😉 ), забравяш да кажеш че всички хора се следят 24х7, андройд телефона слуша нон стоп „Hello Google“ е пръв приятел на трибуквените служби, а Cortana на Windows също не спи, Chrome и Edge и те слушат, Gmail не е само за имейли, също пази бекъпите от телефоните ви, а във бекъпите са ви СМС-ите, снимките, и записаните телефонни разговори, Gmail също е най-добрият тракер на земята, отидете на опцията къде ми е телефона и ще видите точното местоположение къде се намирате, адрес и т.н. , накраят но не на последно място всички СИМ карти за телефоните се правят във САЩ, сателитите във космоса през който минават връзките също са на САЩ, така че познайте от първият път кой слуша и кой знае всичко.

      п.п. Ей сега да не вземете да влезнете във имейлите на половинките си и да сваляте бекъпа на телефоните им, за да гледате снимките и четете СМС-те им или пък за да ги следите, ТОВА Е НЕЗАКОННО И ЗА ТАКИВА ГЛУПОСТИ СЕ ВЛИЗА ВЪВ ЗАТВОРА

   2. бях все пак доста млад, но си спомням тържественото акостиране на другаря Максуел, след това вече по-младеж имах „удоволствието“ на братята англичани да посрещам другаря шорош…

    1. Светът е широк и простаци дебнат отвсякъде. Но пък от друга страна всеки звучи умно в собствената си глава. Още не се е родил тъп човек, който да си каже сам на себе си: „Егати, току що си помислих нещо много тъпо, може би съм супер глупак и не го осъзнавам“. Такива мисли са възможни, но самото им наличие бележи все пак някакъв интелект.
     Няма как да влезем в главата на глупака, но можем да проследим действията му

   3. Напънът да внедряват и подаряват системи винаги е бил за пари, а не за агенти. Има достатъчно велики „българи“ като Доган, които носят на крака базата където трябва. Винаги когато се появи технология пускат мъглата с подаръци, регламенти и тн. Например за криптирането разпостраняваха, че САЩ вкарват в затвора за ползването на силно криптиране. Пречиха по всякакъв начин държавата да изгради сигурни комуникации. Пословично е разхождането на целия поток между българските посолства до Израел декриптиране и криприране с друга парола за по-голяма сигурност според Соломончо. Сега гледам Евротръст ползва подобна процедура пласирана като световна иновация за голяма защита на тези, които не зацепват, че всичките им документи са в явен вид на сървърите на „доставчика на осигурителни услуги“. Навсякъде става въпрос за пари, не за агенти. Като се зарови човек покрай Евротръст, например, стига до ВИС2.
    Фараонката Ружа – нова серия.
    Какво бяха криптиращите телефонни централи за 30000 всяка преди председателството. Шпионска операция или далавера на дребно?

   4. Ами като имаш връзки с американските служби- отговори ни.

    Нали през тях минавало всичко.

    Освен това- тези, които имат връзки с американските скужби- обикновено крият този факт- не се хвалят с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *