Публикувано на 19.05.2020 / 16:36

ФОРМЕН МРЪСНИК

ФОРМЕН МРЪСНИКМутафчийски: „България е получила нота от НАТО за подготвяне на всички здравни военни заведения за втори удар от епидемия от коронавирус. Вчера зам.-директор на СЗО каза не празнувайте, а се организирайте. В този дух е тази нота от Алианса – да се подготвят военните здравни формирования за следващ удар“, каза проф. Венцислав Мутафчийски.
Той заяви категорично, че няма да разкрие повече, защото информацията е класифицирана.“

Превеждам – ВМА усвои здрави кинти от дарения; беше предобре запасена с предпазни средства и резервни вентилации; задържа огромно количество тестове – над 90% от всички налични, затова другите болници имаха хроничен дефицит и бяха принудени да пращат пациентите си на платени лаборатории; успя да не приема тежко болни от коронавирус, освен няколко случая „наши хора“ и военни; напълниха отделението с безсимптомни, за да демонстрират липса на капацитет; сега се изнизват уж всичко е свършило и вече нямало нужда от тях, щото им секна другата далавера с тоя вирус, а простотията „много хора яко ще измрат“ стана класифицирана информация на НАТО. Формен мръсник.

И като си изрецитира числата, които само за него / б.р. Боко/ значат „успехи“, как точно се доказва, че корупцията, търговията с влияние, злоупотребата с власт, обществените поръчки без търг и конкурс, бюджет, който се харчи без да е гласуван от НС и т.н. са твърдения, като и на децата е ясно вече, как се случва всичко в държавата?

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Имали „нота от НАТО“… И кво, като имате „нота от НАТО“? За кокаина, амфетите и прането на кинти, пише ли в нотата на НАТО, за Хунтата, която управлява, питаме… Иначе тая „нота“ може да си я заврете, знаете къде…

Коментари 73 за
“ФОРМЕН МРЪСНИК”

 1. Мутрафчийски не е лекар, нито учен, той е просто маша, нещо като партиен секретар. Един
  случайно попаднал в науката човечец от Дупница, изпълнител на чужда воля, който плаши хората, излъчва злоба, по характер- психолозите ще кажат- вероятно мизантроп. Възможно е и с нервите да не е добре, но какво от това ? На властта читави хора не и трябват-това е азбучна истина- трябват и изпълнителни, послушни хорица. На този му викали в овенната болница „плазмодия“, само това характеризира кратко колко чини.

 2. Американците се изтеглят но не напълно .Да припомня , че преди затварянето американците докараха доста голямо количество оръжие за някакви игри и го изоставиха в Европа ,може би затова се изтеглят ако са решили да започнат да си играят с нас .Затова моля да се приемат нещата сериозно ,и всяка информация да се разпространи до възможно повече хора Които иска да се базика да отиде на 4 ти километар при Кольо Веиронов.Сега е време за борба със сериозен противник и местните предатели.

 3. Е хубо,ама НАСА какво казва по въпроса ?
  НАТО кат ти говори ше мъльчиш тамка фланга дан ви зема чарчафите и одеалите да изпукате от студ конфеденциално !

 4. Той заяви категорично, че няма да разкрие повече, защото информацията е класифицирана.“
  С дронове или направо от самальотите ще ни пръскат с Ковито – като с чумата по свинете, Лайма и други натовски развлечения

 5. Щом и НАТО се намеси във войната с кови – работата става наистина сериозна. А и се загрижили за нас, виж ти, е нали, сме си във война, а и сме и съюзници . Не разбрах само НАТО с бомби и с ракети ли ще го бият тоя вирус ,с танковете ли ще го газят или ще го облъчват с някакви невидими натовски лъчи или газове без цвят и мирис, та да се крием и да слагаме скафандри, каски, противогази, неопренови костюми , да копаем окопи и землянки кога почнат операция „Съюзна сила“ 2 на Балканите?
  А ФБР и ЦРУ, генерале, включват ли се в залавянето и арестуването на кови?

 6. На тои самозабравил се, взел се насериозно човечец кой му обръща внимание и не кули дойде в повече . Ебаси хората има на тоя свят , колко жалки, евтини ……..това ли е всичко …….

 7. В целия свят ври и кипи от протести. Тоталитарната цензура мълчи и не допуска нищо. Ври и кипи в Испания , в Париж , в Германия , в Сицилия няма държавна власт , властта е поета от Мафията която се окзва по-хуманна към хората от държавата… Хората повсеместно протестират и си искат свободата. Но това няма как да стане по мирен път. Демокрацията е приключена , изборите са отменени /или ще бъдат порнографско шоу/. Какво да се прави ? Как да се противопоставим на Злото ? Начинът е само един , въоръжена борба. Първото което трябва да стане е с масови протести да се стигне до сблъсъци в които силите за сигурност , полиция , армия да бъдат разколебани. Да не посмеят да стрелят по цивилните , своите близки , жени , деца … за съжаление без кръв това няма да стане. Един път разколебани силите за сигурност трябва да обърнат оръжие срещу хунтите , които са заграбили властта във всички страни. Страна по страна , хората и силовите структури , ЗАЕДНО !!! трябва да си върнат властта и незабавно да арестуват и дадат на съд престъпниците сатанисти , слуги на СЗО , Гейтс , Биг Фарма и Фамилиите ! Всички тези не разбират от нищо друго , освен от сила. Гражданска война страна по страна , те трябва да бъдат унищожени. Разбира се критично важни са големите страни , какво ще се развие в страни като САЩ , РУСИЯ , Франция , Великобритания /ядрените/ , също Германия , Италия , Испания , Япония… Всяка от тези страни трябва да се „отвоюва“ сама от чумата на сатанистите. Китай е от страната на злото – той е тоталитарна империя , идеал и образец за подръжание от тоталитарните уроди… С тотална световна война и много кръв може да се обърне тенденцията. Иначе с повечето от нас е свършено.

 8. Пандемията с коронавируса е целенасочена операция подготвена от затворения политически кръг на неолибералната теория и финансирана от големите „онлайн“ компании. Първият етап (първата вълна на пандемията) преследва преминаването на ТЪРГОВСКО-БАНКОВАТА ДЕЙНОСТ в режим на „work in home“ (работа в дома). Целта е спестяване на огромните разходи по наемане и поддържане на офиси, заплащане на извънреден труд, разходи за охрана, обзавеждане, храна и излишна администрация. През вторият пик на пандемията компаниите свързани с ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ започват тотална подмяна на работническия състав, като целта е той да бъде заменян с много по-ниско платения труд на гастарбайтери и мигранти. Управлението им също ще се осъществява по метода „work in home“. УПРАВЛЕНИЕТО и КОНТРОЛЪТ (наблюдение и проследяване) на човешкият индивид ще се осъществява посредством 5G технологията.
  Всичко това има и своя политически ефект, а именно ускорено разпространение на тъй наречената „АСОЦИАЛНОСТ“, чиято същност е: 1. Ограничаване на социалните контакти. 2. Обезличаване на етнонационалностите, чрез игнориране на обичаи, нрави и традиции. 3. Въвеждане на дистационни форми на обучение. 4. Омаловажаване на историческата памет, чрез промяна на исторически събития и насочване на интересите на индивида към бъдещето. 5. Ликвидиране на понятието „политика“, чрез втълпяване в съзнанието на хомосапиенса до ниво на „жизнена необходимост“ на понятията „лична свобода“, „личен избор“ и „личен интерес“. 6. Постепенно отпадане на необходимостта от понятието „култура на живо“ и заменянето му с понятието „онлайн култура“, чрез преустановяване на финансирането на театрални и оперни постановки, фестивали, конкурси и други мероприятия, изискващи събиране на хора.
  АСОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА е апогея на властващия неолиберализъм, в която обществено-политическите отношения ще бъдат съставени единствено и само от РОБОТИЗИРАНИТЕ действия на отделните индивиди. Това ще гарантира ТОТАЛНОТО ГОСПОДСТВО на световната олигархия в един спокоен за нея свят. Свят без ПРЯК ОБЩЕСТВЕН КОНТАКТ. Свят на БЕЗРАЗЛИЧИЕ.
  Започна се!

 9. Сценария които се прожектира сега е подготвен от Рокфелер . 5 G , ако не ги спрем ,наистина яко ще умираме .В цял свят трескаво монтират антени ,докато вие сте сложили маски като гламави и не се интересувате от нищо.

  1. Дейвид Айк говори за това от толкова време и макар че спират видеата и интервютата с него, вече са ги гледали милиони.
   Обаче какво от това? Новите спътници са факт. А зомбитата са си зомбита.

 10. Виждам че много хора не вярват на това ;че яко ще мрем; Моля Ви прочетете следващите стъпки на сценария.Във вестник The Bulgarian Times Совид 19 не е роден вКитаи,а от лудите господари на парите ,ще я намерите в графата любопитно .Истинската статия можете да намерите в ;Global Research-centre for research on globalization .Наистина ще въведат нови мерки изабрани режима на Борисов ще налага терор .Световната здравна организация обяви че може да има и друг вирус успоредно с този

  1. От Ковид или от 5G?
   /Всъщност това не е тема за преди сън, така че ако чета, ще е утре./

 11. Американското посолство: САЩ изтегля своите граждани от България с правителствени полети.
  „Американски граждани могат да напуснат България с два правителствени полета на САЩ, съобщи американското посолство у нас, цитирано от dunavmost.com.
  Самолетите ще летят директно от София до град Александрия, щата Луизиана.
  Не е известно каква е причината за предприетите изненадващи действия от американска страна, но може да се предположи, че полетите ще се използват и за смяна на някои американски длъжностни лица от мисията в България с други. Факт е, че геополитическата обстановка в света е изключително динамична след избухването на т.нар. „Covid-19 пандемия“, като това неминуемо ще доведе до прекрояване на сферите и полетата на влияние.“

  А леглата в зала „Армеец“?

 12. Пълен цирк -НАТО е пророк? Това е измислено за някакви идиоти, които вярвят на празни приказки. Медицина явно към короната няма отношение. Не всявайте страх, г-н Мутафчийски. Давал сте клетвата на Хипократа. Засрамете се!!!

 13. Затова освен „Плазмодий“, първият му прякор е „Пишлето“ или „Чурката“. Затова, че му е малка пишката е придобил комплекси, които сега го избиват на командаджийство и изпотва удоволствие от страха на хората, който сам внушава за да притъпи този комплекс. Психопроблем. Неличим.

 14. Те военните здравни заведения така бяха „подготвени“ за първия удар, че военната болница във Варна беше почти затворена – допреди няколко дни работеше само спешното отделение!

 15. Минетчийски минетчийски копеленце мръсно миризливо, и от мен имаш нота, послушай ме….очаква те запек и анални болежки цял месец….ама яко анални болежки

  1. Ми като ще вземаш Минитчийски вземи и цялата мутрокомунистическа шайка за да парвят свирки на мутрата в панделата

 16. В момента хамериканците готвят тиквите на бавен огън….ще ги махат (новия спасител, който ще курдисат ще е Радев, но пак със задкулисно управление на агентурата на хамериката – ДПС-то, Доганя е пряката кукла на конци на дълбоката държава в саш, без значение дали ще са глобалистите или консерваторите(Тръмпистите), не е ли ясно вече, че Доганя винаги е бил агентурата на хамериката в България, не знам защо малоумниците го смятат за руска матрьошка като не е) и започват да им дават насоки да товмозят народа, на майдан отива работата….нищо чудно да пуснат зарин тия мръсници….Боко го изчерпаха и ще го хвърлят на боклука

   1. В Италия и Испания миналата година умишлено заразиха с нови противогрипни отровни ваксини хора от старческите домове, за да използат Италия и Испания като плашила за останалия свят „колко бил страшен вируса“….в Китай се случи същото…ваксините – това са едни от най-измамните методи на световното задкулисие за стерелизиране и геноцид над световната популация….човека се ражда ествествено имунизиран от вируси и болести, които по нормален еволюционен начин са се появили на планетата……..всички тия вируси, които днес уж откриваме са създадени в биологични лаборатории знаем от кои – Хив, Ебола, Свински, Птичи грип и т.н са искузствено създадени вируси

    1. Есента и в БГ имаше засилена реклама на противогрипни ваксини за възрастни хора,при това безплатни. Може би те влизат сега в статистиката на жертвите.

 17. Фурмите са – от производители на фурми.
  Загубите са – от невзвети приходи.
  ТМ(о)

 18. Адренохромщини безкрай или „психопати от всички страни- обединявайте се!“ 🙁

 19. Каква нота от НАТО БЕ,баламурник,какви инструкции от СЗО (СВЕТОВНА ЗОМБИРАЩА ОРГАНИЗАЦИЯ) ? Пак ли България ще залагат за опитно свинче,как да се имитира втора вълна на измислената зараза,с всички необходими атрибути и мурафети?Пускат фишеци,правят сондажи,открити намеци и следят реакциите,като няма сериозно отхвърляне,никой дори не си дава труд да ги насоли и прати по дяволите,какво ще им попречи да върнат отвратителните си антивирусни мерки?

 20. В Нота-та пише ли КОГА ще ни ПУСНАТ втората вълна, че с първата БЦЖ-то провали плана ? И на #Кой точно да благодарим ? Мерси толуп.

 21. след като победихме всичките останали болести и най опасна е КОРОНАТА…вече сме спокойни…

  25 035
  Раждания за тази година
  145
  Раждания за днес
  40 151
  Смъртност за тази година
  233
  Смъртност днес

  1. Нещо май са ти грешни сметките, преди малко Б.Б. каза: „175 000 младежи се родили повече при неговото управление от умрелите…“КОЙ казва истината?????? :):)

   1. Провери–НСИ–население на България, излизат даже и емигриралите за деня, родени момчета и момичета, починали мъже и жени.

 22. Тая Американска и бойковска ПОДЛОГА докога ще ръси простащини?
  Докога ще слушаме ПРЕЩЕВКИТЕ НА БОЛНИ МОЗЪЦИ КАТО НА БАНКЯНСКИЯ ГАШНИК И НА ТОЯ “ ДОКТОР ГЕНЕРАЛ “
  ЕБАХ ГИ В БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ

  мУТАФЧИЙСКИ ИМАХ ТЕ ЗА СЕРИОЗЕН МЪЖ, А ТИ СЕ ПРЕВЪРНА В РЯДКО ЛАЙНО. ПЛЮЯ В ЛИЦЕТО ТИ ПРЕДАТЕЛ МРЪСЕН ПФУ
  БОКЛУК

 23. Ей, смотаняк. Нотата от НАТО , с леки въртеливи движения си я заври в гъза. Измекяри долни и гнусни.. Генерал бил. Пу*ка си, а не генерал. Измекяр на Шибаняка.

 24. Нещо ни се подсказва. Г-жа Херо Мустава посети г-н Радев. Едва ли са говорили за американски инвеститори, както оповестиха. Американците ще се евакуират с два самолета в края на месеца. Има няколко хипотези. Например възможно е територията ни да бъде предоставена за някакъв експеримент и да има много жертви.

  1. Радев днес каза: „Ако аз бях начело на държавата, нямаше да се краде“. Видеото е във ФБ.

   1. Не зацепваш ли, че Мустафата е при Радев, защото има най-много подкрепа от народа, а хамериканците си търсят нов администратор на колонията, след като Тиквата се изчерпи и ще го махат до края на годината.

     1. Към колегата XYZ се обърнах, без да искам съм отговорил на твоя коментар

 25. Нато, Мато, Тръмп, Мръмп, Путин, Мутин, цяла Москва,, около от 5000000 заразени и 300000 мъртви от тоя вирис, включително и тоя образ от снимката , та те почти всички участват в аферата на ВМА, или не, по-добре участват в световен заговр срещу автора, Дренчев, който разрещава заплетната афера с една гънка на мозъка си. Всички сме леко чалнати, обаче заговр на света срещу теб и твоята без съмннение скъпоценна личност, която и без това явно не е получила нищо когато трябва, и сега иска уважението на света, без заначение по какъв начин, също като Б.М. Борисов, наречен още Тиквата.
  Нищо де, живот.

 26. Момичета и момчета от форума на А Ф Е Р А, непротивобайХУЙствателствайте!
  Форумците от ФРОГ.бг пишеха дружно срещу Симитлийската снаха и … Мутрата ликвидира форума:

  „Публикуването на нови коментари е временно изключено!“

  1. ДА БЕ ДЕЙБА ЗАТВОРИХА ФОРУМА АМА ДзаГ ГО ПРОБИ И НАПРАВИ 4-5 КОМЕНТАРИ НА СТАТИИ ЗА ЛЕВСКИ И ОНЯ ТОЛУПА ДЕТО СИ БАЕ НА ХУЙЯ..ПОСРАНИ СА ! ОЧАКВАМ УТРЕ З СЕРИЯ ДА УДАРИ БУНКЕРА В ЗАЙЧАРНИКА И ЯКО ДА ГО РАЗТРЕСЕ А НА 13 ЮНИ ЩЕ Е КАПИТУЛАЦИЯТА НА ТОЛУПИТЕ СЪС СЪРПОВЕТЕ И ЧУКОВЕ ОТ ГЕРП ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ВОЖДА ДЕТ СЕ ВИКА ДЕТО ГИ ОНОЖДА И ОПЛОЖДА..

 27. Не, „формен“, а униформен мръсник!Може ли да се провери дали е вярна информацията, че този униформен мръсник е уволнил дисциплинарно от ВМА един инвалид с ампутирани и двата крака? Защото, ако е вярна, този е не само униформен мръсник, а и униформен изверг!

 28. За изстъпленията против русофилите ще се търси отговорност!? Гарантирано!

  1. Досега ФАЩ нееднократно са използвали биологично оръжие срещу собственото си население, като последният известен случай са пликовете с бял прашец (спори от антракс), който ЦРУ пращаше на конгресмени, сенатори и журналисти, които искаха да разгласят истината за 2001-09-11…

  1. търсят доброволци-прилепи …но за нас ще има ТУЛУПИ…готови да се жертват за ГЕЙДЖЕНДЪРСКИТЕ ИДЕАЛИ…
   Абе може би Тръмп привиква техните мисионери от ПИЦА и ОБАМАГЕЙТ…да прочисти малко ВИРУСО-ПЕДОФИЛИТЕ…каквото и да е …ще бъде…страшно но и интересно…

   1. Изкушавам се от такова предложение – да вземат да си приберат и нашите соросоиди при баба си Килъри и дядо си Сорос, но тъй като са легион, не знам колко самолета ще трябват.

 29. Спомнете си преди агресията над Сърбия, американците изпратиха контингент от Националната си отбрана и със собствени сили изградиха и обзаведоха болница в гр. трън. Защо ли сега отново се погрижиха за общественото ни здраве? Генерале кажи !

 30. 22 юни наближава…старите демони обичат датите …един вид да напомнят че те управляват света ….

 31. Този формен най-меко казано мръсник Мутафчийски ще си получи заслуженото. За такива като него баба Ванга казваше: „Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от бога. И после няма право на снизхождение“. Нека обаче не забравяме, каквато е целта на хунтата, че утре на втора инстанция продължава делото „Иванчева“, за което остава забранен достъпът на журналисти и граждани въпреки изискванията на основния закон – конституцията. Защото съдът го е страх от публичност за да не се види, че това е инквизиция.Всеки може да й помогне като подпише петицията до ЕК в сайта change.org ТУК за независимо разследване на обвиненията. Чрез нея се сезира лично фон дер Лайен, зам.шефа по човешките права и комисаря по правосъдие на ЕС. До момента тя е подписана от 879 български граждани и за да има правна сила броят им трябва да е над 1000 души.

 32. „Николай Колев-Босия
  19.05.2020 в 17:03
  Не само е Формен, но и УНИФОРМЕН идиот.“

  Босият е прав – този идиот издаде класифицирана информация и вече е клиент на Военна прокуратура.
  Изглежда инфодемията е военна тренировка за използване от главорезите от НАТО на биологично оръжие.
  Биологические лаборатории США вокруг России – составная часть биологической войны
  На территории бывшего СССР министерство обороны США активно создаёт сеть биологических лабораторий, которые используются для опытов над «живым туземным материалом» и для нанесения скрытых биологических атак…
  Для чего Пентагону биологическая «петля анаконды» вокруг России?
  http://www.kramola.info/vesti/novosti/dlya-chego-pentagonu-biologicheskaya-petlya-anakondy-vokrug-rossii

  1. Изтръпвам при мисълта какво могат да сторят главорезите от НАТО и мизантропите на Бил Гейтс и Килъри Клинтън на беззащитното население на подмандатната територия!

  2. Абе хора чак сега ли се усетихте ,Никой до сега не си зададе жъпроса защо сложиха легла в зала Амеец Нали сега НАТО ще изпрати заразени военни за лечение Заспал народ сме ей

   1. Да, това е най-точният въпрос – за изпращането на заразени военни…

 33. И откога НАТО „раздава“ ноти във връзка със здравето на населението? Може ли и ние, простосмъртните, да надникнем в тази нота, за да сме добре подготвени за следващия апокалипсис? Че с този нещо не им се получи – нито на СЗО, нито на НАТО…

  1. Що тъй кръвожадно? Стига му доживотен затвор с маска на устата и ръкавици.

 34. НАТО откога стана фактор за определяне на УЖ здравеопазването ни?
  А за военното здравеопазване грижата не е ли на Шкембе Тераса Тескере воеводата по Дънки.. Раздава по две пликчета Била на военните и си решава проблема..
  Или май НАТО пак заявява единствената ни по натовски стандарти воинска част – елитната ни баня с още по елитни теляци, за нови мисии по света.. С генерал Годжи за началник на банята..

 35. Мутафа си оплете кошницата. Превърна се в главното медицинско действащо лице и зае мястото в сърцето на Боко, което седеше свободно, откакто шефът на Правителствена е в немилост. ББ вече ходи само във Военна да му преглеждат организма и вярва само на Муто. Насочва натам и целия ВИП-контингент, макар и безуспешно засега. Но като им заповяда, къде ще мърдат. Така че шефът на ВМА може да си говори каквото си иска. Той смята, че е преминал в кохортата на недосегаемите. Хм… кой знае докога.

 36. Дали е вменяем ? …. съмнявам се, че разбира свойството и значението на ДРЪНКАНИЦИТЕ СИ и че е в състояние да РЪКОВОДИ ЕЗИКА СИ !

 37. Нещо неприятно се задава – нота от НАТО за подготовка на военните здравни заведения; напускането на американските цивилни граждани спешно със самолети от България; настояването на плазмодия, че ще има „яко мрене“…. нещо черно и пак на наш гръб ще става ….

  1. Американски граждани могат да напуснат България с два правителствени полета на САЩ, съобщи американското посолство у нас.

   Самолетите ще летят директно от София до град Александрия, щата Луизиана.

   Не е известно каква е причината за предприетите изненадващи действия от американска страна, но може да се предположи, че полетите ще се използват и за смяна на някои американски длъжностни лица от мисията в България с други. Факт е, че геополитическата обстановка в света е изключително динамична след избухването на т.нар. „Covid-19 пандемия“, като това неминуемо ще доведе до прекрояване на сферите и полетата на влияние.

   1. Като се има предвид какви решаващи действия се предприемат там от Тръмп срещу „дълбоката държава“, особено по по Обамагейт, и как се нажежава вече предизборна обстановка, това е много симптоматично. Какво ли е писано за нас?…

 38. заразяването по въздуха ли ще го правят или по старому…с емисари…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *