Публикувано на 08.07.2008 / 22:44

Фирми на лидера на СДС Пламен Юруков в черния списък по САПАРД, играл с шурея си

 

 

Фирмите на Костонвия човек са "Грийнс" ООД и "Николай Стоилов Вълков". “Монитор” разкрива, че фирмата на Пламен Юруков “Венианина” с едноличен собственик на капитала и управител Пламен Юруков е с общ размер на инвестиционния договор от 903 317,19 лева и краен срок за изпълнение на проекта до 31.12.2007 г. Размерът на субсидията по този проект е 451 658,00 лева. Общата сума на инвестиционния договор на фирма “Наваро”-Х” е 977 542,12 лева, а крайният срок за инвестицията е 22.12.2008 г. Размерът на субсидията по този договор е 422 338, 50 лева. “Наваро-Х” е с едноличен собственик на капитала и управител Валентин Андонов, който е продал фирмата си “Ледон” на Юруков и така се е влял в неговата компания “Балкам” АД.
Валентин Андонов  пък е брат на съпругата на лидера на СДС – Соня Юрукова. Така излиза, че Юруков е играл заедно с шурея си за парите по САПАРД.
Фирмите на Юруков и Вълчев са в един от трите списъка, с които разполагат в Министерството на земеделието и във фонд “Земеделие”, съобщава вестника.

 

Afera.bg

 

Коментари 0 за
“Фирми на лидера на СДС Пламен Юруков в черния списък по САПАРД, играл с шурея си”

  1. не еважно да го разбираш важното е в калабалъка да се вкара и името на Костсв. ЗА прдфилактика.

  2. Само не разбрах, защо се говори за Костивият човек?! Какво общо има единият и другият с посочените фирми? Или за да не пропуснете някой е редно да споменете всички?!

  3. по форумите. най-накрая се започна!Юруков, твойта кожа, няма да има милост към теб!

  4. Добре е да припомним, че Юруков е бил съдружник с криминално проявения червен функционер Красимир Георгиев, известен с фирмите си „7М“ и „Фронтиер“. Бившият първи секретар на Благоевски район в София Георгиев е един от най – близките съратници на Румен Овчаров.
    Нека не се заблуждаваме – съдружник на такива персони не може да бъде всеки. Иначе казано, настоящото ръководство на СДС, начело с Пламен Юруков е поредното „червено менте“, което ни поднасят другарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *