Публикувано на 13.01.2021 / 9:49

ФАКТИТЕ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ДЕЙСТВИЯТА НА МЗ И НОЩ СА ПО-ОПАСНИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ КОВИД-19

Фактите показват, че организационният капацитет и действията на МЗ и НОЩ са по-опасни за населението от Ковид-19.

То е доста очевидно: общият брой умирания през 2020 е с 4000 по-малко в сравнение с 2019. В сравнение със спада на смъртността през първата половина на 2020 година, то от 43 до 52 седмица има рязък скок на умиранията дължащи се на други причини различни от Ковид-19. Тук трябва да се търси отговорност за колатералните щети нанесени от противоепидемичните мерки.

Антония Първанова

Коментари 36 за
“ФАКТИТЕ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ДЕЙСТВИЯТА НА МЗ И НОЩ СА ПО-ОПАСНИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ КОВИД-19”

 1. Статистиката е такава. защото хората поради страхът от корона вирусът спряха да ходят на лекар.

 2. „На 04.04.21 г. без гъби и риба, моля.
  И без лакърдии, че бил празничен ден за арменци и католици. Да им е честит празника.Нищо не пречи спа уикендите, рибата, гъбите и празника да се отложат с два часа. Никой няма да умре.
  И, моля, на моята стена БЕЗ въпроса „Ама за кого да гласувам?“ Всички имате глави и те не служат за прически и шапки.
  Мислете и пред урните, ако искате да не ни управляват примати!”
  Д-р Цветеслава Гълъбова

 3. Този коментар го отправям специално до,,льотчикът да се маха“.
  Господине,остава ти още много малко време да си заработиш троленето тук!
  Причината е:

  Доживяхме!!! Ген. Радев избавя България от Бойко и цялата му пасмина!

  Президентът Румен Радев е укоряван от мнозина, че само говори, но не прави нищо за свалянето на Бойко Борисов от власт. Е, вече не е така!

  Радев проби Борисов

  Ген. Радев има ясен план как да избави България от мафиотската власт, която е увила пипалата си около нея. Той се състои в увеличаване на избирателната активност.

  Бившият пилот вече изпълнява този план. Той вижда спасението в българите в чужбина. Те са цели 2 милиона и половина. Толкова, колкото гласуваха за Радев преди 5 години.

  Президентът е направил организация, към която всеки български емигрант може да се включи. Оказва се, че той се ползва с голям авторитет при българите зад граница, тъй като повечето са напуснали България поради некачественото управление на Бойко Борисов.

  В организацията на Радев, която представлява онлайн платформа, до момента са записани над 1 млн. и 200 хил. души. Всички тези хора са привърженици на президента и ще гласуват срещу Борисов на изборите.

  Всичко това обаче очевидно е достигнало до ушите на властта, тъй като вчера управляващите се изказаха срещу гласуването по пощата. Тях ги е страх, че ако емигрантите гласуват, ще се промени коренно статуквото.

  Румен Радев обаче и тук действа смело и ловко. Той е категоричен, че няма да издаде указ за насрочване на парламентарни избори, ако не се разреши гласуването по пощата.

  Именно страхът от емигрантите кара управлението на България толкова много години да не позволява въвеждането на електронното гласуване.

  Разбира се, президентът не е обявил публично, че е собственик на платформата, но сигурен източник твърди, че зад нея стои именно Румен Радев.

  1. Много ми са смешни тия от сектата Свидетели на льотчика от седмия ден.
   За милионен път повтарям, че разумният човек презира всички боклуци, радев, борисов, курнела…, инфантилът вярва на някои от тях.

   1. Много малко време ти остана,след това когато станеш истинска опозиция на следващите,които няма да са ГЕРБ И ДПС,имаш право да говориш каквото си искаш,но уверявяам те,никой вече няма да впечатлиш!
    Всичко си има начало,а щом има начало значи,че има и край!Е, краят на ГЕРБ е близо и това вече всички го знаят!
    Бъди жив и здрав,и кой знае, може пък даже да се срещнем в този живот!

 4. УКРИВАНИТЕ ЗНАНИЯ
  През 2005 г. излиза книгата „Коронавирус: Голямата световна трансформация“ на Робин де Руйтер /най-превежданият холандски автор, придобил международна известност заради изключителната си способност да тълкува геополитическите събития/ , Taм пише, че ще бъде пуснат коронавирус, за да послужи като оправдание за „глобално заключване“. Кризата ще създаде редица правила – само, които са ваксинирани, да имат право да работят, учат др.
  През 2015 г. фондация Ротшилд патентова „система и метод за тестване на Covid-19“.
  През 2017г., главният американски епидемиолог Антъни Фаучи, гарантира избухването на световна пандемия през мандата на Тръмп.
  През 2017 и 2018г. (2 години преди избухването на пандемията) стотици милиони тестови комплекти са разпространени из целия свят.
  През 2014г. Антъни Пач /репортер и изследовател/ пише: „те ще пуснат изкуствен коронавирус. В резултат на това хората ще искат ваксина за да се защитят. Тази ваксина ще модифицира ДНК в тялото на човека, като по същество това ще го направи хибрид. Почти веднага след инжектирането неговото ДНК ще претърпи трансформация. Тази генетична промяна ще накара хората да загубят способността си да мислят за себе си без дори да са наясно, че това се е случило. По този начин те ще могат да бъдат контролирани по-лесно ,за да станат роби на световния елит“.
  Д-р Кари Мадей ръководи две големи американски биолаборатории в Грузия. Тя изучава ДНК и ваксините през последните 20 години и отправя видео послание с което алармира, че има сили които разработват план за инжектиране на човечеството с много опасни ваксини за Ковид-19. Целта им ще бъде: 1. препрограмиране на ДНК и контрол; 2. свързване с изкуствен интелект чрез цифров идентификатор на ваксина, които също ще отвори изцяло нова зона на контрол.
  През 2019 Майкрософт подава иска за патент с номер „WO2020-060606“, за технология активността на тялото с криптовалута. Смята се че това е свързано с чипове за тялото, въпреки че не са упоменати такива детайли в патента. /Номера на патента напомня на белега на звяра /666/ от откровението на Йоан, където се говори за маркиране на всички хора.
  Д-р Джон Колман е бивш разузнавач от ЦРУ, който е написал книгата „Комитет 300“, в която описва как тайните общества контролират правителства, здравеопазване, медии, хранителна индустрия. В нея пише:
  „най-малко 4 млрд. безполезни „гърла“ ще бъдат премахнати до 2050г. чрез ограничени войни и организирани епидемии от бързодействащи заболявания“.

  А защо такива неща не се казват по тв? Защото 80% от медиите в света са собственост на няколко корпорации, които пък са собственост на същите тези, които искат да бъдете подчинени!

 5. не сте преписали „правилно“ статията
  Имало над 8000 умирания ( не с Ковид ) които няма как да се докажат, нямат обяснение

 6. Ей,да кажете на фандъка да тури по един филтър на крематориумите ,че на опушиха.

  Да не би случайно да се е задал някой холокост,пък ний да не знаем,а ?!

  Мангъра кво вика- има мно о о го съчки в България за горене …

  Един казал навремето -тоя народ е мърша,друг ,че е народ от дебили,трети – лош материал…
  Ами да гори бе,да гори.
  Кой ше плаче за него …

  Тя хубо ви каза Ванга – ке доде час, в който живите ке завидат на мъртвите…

  Извинявайте ,може ли да се кандидатства по програмите за изграждане на крематориум ?

  Венсеремос.

  1. 23 ТОНА опасни отпадъци ( защитни политилиенови облекла използвани в ракови и ковид Италиански отделения )внос от Италия от БЕРГАМО и Милано са заловени на Видинската митница предназначени за ИЗГАРЯНЕ /изхвърлени в село край Червен бряг-Северо ЗАПАДнала България

 7. Основната опозиция на управляващите се вижда в лицето на президента. Това коментира политологът Цветанка Андреева в първия ден от последната сесия на настоящото Народно събрание.
  „Даваме си сметка, че сякаш традиционната политика стана скучна. Реалният живот се изнесе в Covid зоната. В този контекст и Народното събрание стана скучна зона.
  Парламентът изживя целия си мандат в условия на обреченост, но управленското мнозинство остана относително стабилно. Но сякаш този парламент не успя да създаде големите стратегически мнозинства за нужните реформи. Опозицията се изнесе като център извън Народното събрание“, каза още тя пред БНР.

 8. Има някаква грешка!Да не би колона №2 от ляво на дясно,да се отнася за 2019 г.,а колона №3,да се отнася за 2020 г. което е логично?

 9. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Каквито им са PCR Tests, такава им е и новата COVID-19 vaccine – мухоморка (according to new data from the Centers for Disease Control and Prevention (CDC).
  Призовавам гласуващите за Властта на суджуците, асансьорите, терасите, къщите на тъщите, EUROпачките в нощните МУ шкафчета, къщата МУ в Барселона, водомора, боклукомора, гладомора, сектата „Свидетели на SARS-CoV-2“ да се имунизират до един до изборите!

 10. Варна крематориум заработил,и веднага му идва ковида като по бърза поръчка. Ами да,кът си купиш грил,трябва и пиле да си поръчаш,иначе грила ти ще ръждяса и язък за барута.https://www.google.com/search?q=крематориум+електроенергия&oq=кре&aqs=chrome.3.69i57j69i60l2j69i59l2j69i60.2025j0j4&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 11. Смъртността в България вие я увеличихте,гадове мръсни,ток от трупове да прайте. ПОВЕЧЕ ТРУПОВЕ-ПОВЕЧЕ ПРОИЗВЕДЕН ТОК-ПОВЕЧЕ ТРИЛИОНИ. КОПЕЛЕТА ДОЛНИ,ВИЕ СТЕ КОРОНАВИРУСА,ДЕТ УМИШЛЕНО УБИВАТЕ ТОК ЗА ДА ПРАЙТЕ.http://old.segabg.com/article.php?id=177282

 12. НА деветдесет процента от хората умрели от Ковид19 е било платено на близките за да бъдат писани като такива без да са били заразени с този вирус.

  1. Ами не съм сигурен дали ние сме били от онези 10%, за които говориш ама при нас беше на обратно (горе-долу). Ние имахме близък, който почина от коронавирус, който беше видно, че има коронавирус, обаче те го лекуваха през цялото време от камък в уретера.
   Не, че нямаше камък, ама просто не можаха да схванат, че основната диагноза не е тази. Разбира се, понеже се виждаше с просто око, че човекът не може да диша се наканиха да му направят PCR тест, обаче той излезе 30 минути преди да почине. Така, че никой не го е лекувал изобщо от Ковид и даже не можеха да схванат, че човекът няма да доживее до вечерта. Твърдяха, че изследванията са добри.
   Това след 1 седмица престой в болница.

   1. А да, забравих да кажа, че не и дължа нищо на болницата, така, че няма да и пазя името в тайна!
    Болницата е любимата на Ангелов – Александровска, причината за забавянето на PCR теста е повреда в апаратурата, която е купувана от сегашния обитател на МЗ на площад „Света Неделя“ – К. Ангелов, а мястото на случката е Урологията.

   2. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

    Олег, а какво пишеше като прична за смъртта в патологоанатомичната епикриза?

    1. Пишеше истината – Ковид19, белодробна емболия, сърдечна недостатъчност. Само дето не беше в болница за да ги напишат в съобщението за смърт, а за да пробват да ги избегнат. ПРОБВАТ!
     Иначе погребението не беше по-различна трагедия – тип ГЕРБ!

   3. Като отсавят без лекуване пневмония, проблема с дишането става досущ като ковид19, и така поръчката е изпълнена.

    1. Пневмонията си беше от Ковид19. Защото:
     а) имаше прояви на настинка
     б) имаше прояви на засягане на нервната система
     в) имаше загуба на способността за ходене
     г) след като започна да получава антибиотици за уроинфекцията тръгна Ковди темепература 38.5, падна сатурацията след това и се наложи кислород.
     д) ЦРП се повишо от 75 на 200, а криатинина си беше висок и т.н.
     е) ПСР теста излезе положителен
     ж) интервюирахме ги всички за състоянието – 5 вярваха , че може да е Ковид , ама чакаха треста, 5 нищо не смятаха и не вярваха.
     з) Бяха убедени, че не е пневмония
     и) Това им беше лекуването с връзки като за колеги

 13. Е не е вярно, че са починали повече през 2019 г., отколкото през 2020-та година!
  https://www.nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/Deaths_2019-2020_12012021.xlsx

  За 2019-та са 105958 души, а за 2020-та са 124156. Или 2020-та са с 18198 повече от 2019-та.
  Какво се опитваме да кажем с такива глупости, че цъфнахме и вързахме през 2020-та година?! Че то крематориумите работят на пълни обороти, а във факти.бг имаше статия, крематориума в Пловдив как замърсява околната среда! Демек българина така умира, че чак води до екологична катастрофа!

  1. За 2020 г. все още няма окончателна информация за починалите, под таблиците на НСИ е направена забележка, че данните за 2020 г. са предварителни. Данните на Брояча на население към ООН отчита за България към нула часа на 31.12.2020 г. с около 2 000 души по малко починали спрямо 2019г.

   1. Не му вярвам на брояча на ООН! Защо?
    Щото съм погребвал човек в края на октомври и сравних с очите си разликата в Орландовци месец по-късно.
    Ако към края на октомври се ужасяваха от починал с Ковид на гробището и се чудеха как да те накарат да се почувстваш боклук или да те изнудят за пари, които не са изкарали с цел да има поп, който да извърши опело, към ноември месец вече бяха изработили промишлени навици. Не ми се мисли колко пари са смъкнали като отказват опело на починали с Ковид.

 14. Те -управляващи и опозиция, всичките родени в родилния дом на брежневско-живковския социализъм, верен наследник на сталинско-димитровския комунизъм, окрадоха и крадат живота ни, принуждавайки децата и внуците ни да работят в чужбина, диктуват ни какво можем и какво не можем.
  Е, всичко си има мярка, таваришчи, пишман лейдис и джнтълмени!
  Точката на кипене вече е достигната и дори най-простите хора разбраха, че вие сте ненужни.
  Какво е това, неуважаеми управляващи и „опозиционери“, отрочета и кандидат членове на партията на Георги Димитров,на Вълко Червенков и на Тодор Живков?
  Нахалство ли?
  Едва ли!
  ГНУС е това, изедници проклети, ГНУС!!!
  Къде сте тръгнали вие, управляващи и „опозиционери“ да се правите на добри приказни герои демократи- на спасители на нацията, европейци, либерали, републиканци с насраните си задници на възпитаници на ленински институти в Москва и АОНСУ в София, на пожарникарски факултети и на измислени „висши“ училища, вие, да, именно вие „демократи“- бивши тайни агенти на компартията, с професорски и научни звания дадени ви в някой кабинет с портретите на Г. Димитров и Т. Живков?
  Как бързо избуяхте в България като плевели след 1989 г., разбирайки отлично, че трябва да заграбите народното богатство, което преди се управляваше от дядовците и бащите ви.
  Накичихте се с разни примамливи названия и имена, и лъгахте, лъгахте народа с обещания за красив живот, вашта кожа продажна!
  И продължавате да правите това отново, но с извъртени задни части към Брюксел и Вашингтон, и с извършване на тайни орални услуги към Изтока.
  Какво е НОЩ?
  Това е една група индивиди-кариеристи, предназначена за психообработка на населението с визия за работа, пречупена през призмата на възгледите за управление в условия на криза на сикаджията-мафиот Бойко Йуда Борисов
  Не е ли така, неуважаеми Борисов, Станишев, Нинова, Ив. Костов, Симеоне Кобурготски, Каракачане и хиляди други като вас със сърца от метал и пусти души?
  Повдига ми се, когато изписвам имената ви, боклуци недни!!!
  Всички вие сте за бунището и нямате право на живот!
  Господи, спаси България от тези изроди!!!

  1. Абсолютната истина, ама и във форума има индивиди, които припознават курнела за жана д,арк и комунягите за черните ангели, дето ще ни спасят като мародерите убийци от едноименния филм.

  2. Абсолютната истина, ама и в тоя форум има едно мекотело, дето е родено да пълзи и затуй плюе по тия, дето летят

   1. След голия охлюв, който всеки се гнуси да го докосне. остава само никому ненужна слуз…

   2. как веднага цъфва някое от тия влечуги, които по собствените им признания не са хора,
    в.андреев, балада за комуниста..

    Не човек, а желязо, просъскал агентът фашист.
    Тихо мъртвият казал – Не, комунист.

    Тия боклуци, които вярват на простата крушовенска п.а, която от седесарка и приватизаторка им оглави шайката.

    1. Абе мекотело, по-лошо от комунист, фашист и всякакви други -ист е слузестото, дето им ближе гъза за мизерни стотинки, троле нещастен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *