Публикувано на 13.07.2019 / 8:35

УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ НАИСТИНА ПОБЕДИХА. ЗА ОСТАНАЛИТЕ ИМА ТЕРМИНАЛ 2

УМНИ И КРАСИВИ2013 лятото “умните и красивите”, водени от Прокопиев, Цолова, Ивет -ми-нет, БТВ, Нова, Протестна мрежа (Помните ли ги?)….протестираха срещу Орешарски, Пеевски, Златния пръст на Сидеров, ДАНС и 1 милиард външен дълг, който се канеха да теглят БСП и ДПС. “Умните и красивите” в края на краищата победиха.

6 години по-късно положението е следното.

Над 30 милиарда външен дълг, натрупан от две правителства на ГЕРБ +слуги. 6 милиарда изчезнали с фалита на КТБ, 2,5 милиарда за осем самолета, които ще пристигнат 2023, рестарт на АЕЦ Белене, Южен поток стана Турски поток, Фолксваген е на път да налее 2 милиарда в Измир! Вместо в София или Пловдив. Още 350 000 българи избягаха от Родината. ДАНС и КПКОНПИ са стиснали всички за топките. Господин Борисов е бетон завинаги във властта. ГЕРБ вече дори не крият от Кумова срама костинбродските схеми на изборите, само сменят като носни кърпички поредните си подлоги във властта, наредени на опашка със свалени гащи – Валери, Краси, Радан, ген Атанасов, Гоце…. Протестърите в СЕМ избраха Кошлуков за шеф на БНТ и затвориха фабриката за илюзии. Волен Сидеров вече е от другата страна на барикадата и управлява с “умните и красивите” и ГЕРБ. Радан е на дебела поста в Брюксел, а ДПС е по-силна от всякога и де факто управлява държавата. Делян Пеевски кове законите и от време на време налива акъл в главите на “управляващите”, когато тръгнат по нанадолнището на популизма. ДПС единствено предлага суперкомпютър да брои машинното гласуване, за да се приключи с костинбродските схеми. Мая и Слави загряват на тъча и чакат Бойко да ги пусне в играта поне за едно полувреме.

Та, както казвам, в общи линии – умните и красивите наистина победиха…За останалите има Терминал 2, но и Терминал 1 също все още работи…

Николай Бареков

Коментари 13 за
“УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ НАИСТИНА ПОБЕДИХА. ЗА ОСТАНАЛИТЕ ИМА ТЕРМИНАЛ 2”

 1. Понеже много се възпалихте от изредените имена, аз пък смятам, че „ген. Атанасов“ е толкова генерал, колкото Радан е десен политик и подготвен за евродепутат. Впрочем да не задълбаваме сред новите евродепутати, че ще се натъкнем на много мозъчни кухини и рунтави мустаци. Умните и красивите и оплетоха кошницата, намърдаха се тук-там и сега дремят. Вие друго гледайте, тези псевдопатриоти, дето ще си прегризат гърлата за пустата власт. Защото те в съчетание с герб решават съдбата ви. До следващия коалиционен партньор по принуда и целесъобразност. Важното е играта да върви.

 2. По-добре да ида в някоя „бананова република“ поне Топлофикация няма да ме дере на живо. Сволочи.

 3. В БГ останахме само проститутки , шушумиги и старци … нема кой да утрепе боката …

 4. Бареков може да е курва,но е интелигентен мъж който добре си поживя на гърба на Цецо Василев който му купи изборите и напълни джоба с пари. Пет години евродепутат и сега пей сърце.Всичко което казва е вярно,но звучи малко огорчен че го отсвириха от хранилката. Политиката е най-големия бизнес в България и той го доказа. Да е жив и здрав,поне говори интелигентно и казва неща от кухнята за разлика от повечето политкоректни проститутки на Боко.

 5. Ти си възможно ,наѝ тъпия простак, в БГ.Само ти не си разбрал,че,,Костинбродската афера“ бе самата истина.Не видя ли бе ИДИОТ, пакетираните,палетирани и надписани,по градовете,за изпращане на бюлетините.

 6. Да Бареков е кавал и идиот, но в случая казва самата истина! Ботьов е казал …“свестните у нас смятат за луди…“! Затова не плюйте вестоносеца, а капутите- мутри!

 7. Тече ново преселение на българите, но за него се срамуваме да говорим! Има ли статистика колко млади семейства се изнесоха от страната и колко от тях си разпродадоха имуществото, захлопвайки завинаги вратата към България?!

 8. За доста неща си прав, Дудук Бареков! Особено за Костинброд! Само че, не можеш да нареждаш в редицата от подлоги със свалени гащи ген. Атанасов и Радн Кънев! По простата причина, че те веднага, след като видяха измамата, коварството и лъжите на „коалиционните си партньори“ от СИК, още същия ден излязоха в опозиция, а ген. Атанасов напусна комисията по вътрешен ред и сигурност, на която беше председател. Да, някои от „реформаторите“ отказаха да се разделят с министерските си кресла, с мерцедесите, софрите А ти не беше ли на „дебела поста в Брюксел“ и какво точно свърши там? как се „бореше“ срещу корупцията, безобразията и престъпленията на управляващите в България? какво точно направи, как протестира и на какъв език, понеже английският ти е плачевен? И какво стана с милионите, които вез от КТБ? понеже се говори, че скоро ще ти ги поискат обратно! така се говори в прокуратурата.

  1. Раданка Къневата? При чем тут? Опозиция? – Ми те я имат, я нямат две каруци хора. Не, че козата е повече опозиция, щото това е въпрос на идеи, не на „членска маса“.

   Английският на Бареков ли е проблема? Или това, което казва?

   И да, Бареков далече не е идеален. Но има какво да каже, като всеки от нас.

   Дали, обаче, има някой, който да слуша друго, освен „тадуф-тадуф“ ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *