Регистрация
Публикувано на 13.02.2018 / 13:48

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, ВАШИЯТ ВРАГ НЕ Е В ДЕТСКАТА ГРАДИНА. ВАШИЯТ ВРАГ СА ДЕБИЛИТЕ ОТ МС, ПАРЛАМЕНТА И ОБЩИНАТА! НЕ ВЛИЗАЙТЕ ВЪВ ФИЛМА НА ГЕРБАДЖИИТЕ И БАДЖАК МЕДИИТЕ!

ДЕТСКИ ГРАДИНИПо професия съм учител по български език и литература, по съдба – баща на трима сина. Единият ученик, вторият преди предучилищната. Спрете да влизате във филма, прожектиран от гербаджийската администрация и баджак медиите и да сатанизирате българския учител. Благодарение на него тази нация все още не се е дебилизирала напълно.

Виновни за окаяното положение на образованието ни са управляващите. За липсата на детски градини и места в тях са виновни боклуците, които сте си избрали за кметове.

Направо ме е срам, че Фандъкова е бивша учителка. Ясно е кой дирижира атаката срещу българския учител. Гербаджийската администрация, кохортата хрантутници из общините.

Крадецът вика дръжте крадеца! Това просто и тъпо, нагло до безобразие гербаджийско съсловие унищожи почти репутацията на българския лекар, сега посяга и на святото – Учителя.

Уважаеми родители- спите ли? Вашият враг не е в детската градина и в училището. Вашият враг са дебилите от МС, Парламента и Общината!

НИКОЛАЙ БАРЕКОВНиколай Бареков

Коментари 17 за
“УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, ВАШИЯТ ВРАГ НЕ Е В ДЕТСКАТА ГРАДИНА. ВАШИЯТ ВРАГ СА ДЕБИЛИТЕ ОТ МС, ПАРЛАМЕНТА И ОБЩИНАТА! НЕ ВЛИЗАЙТЕ ВЪВ ФИЛМА НА ГЕРБАДЖИИТЕ И БАДЖАК МЕДИИТЕ!”

 1. На тези родители ,които реват за камери , първо да сложат по една камера в дома си ,да видим как възпитават децата си в дома и тогава да реват, пък защо не и по една камера на работното им място

 2. Учителите не се сгъват на джендъризма и затова следва настройка на родителите срещу тях. Всеки възпитател след такава кампания ще бъде заподозрян в потенциално „непрофесионално“ поведение, което допълнително ще ги демотивира и подчини.

 3. Точно така не може родителите да са си разлигавили детето в къщи да не са го възпитали и като отиде в детската градина ,да не слуша да се кара и бие с другите деца ,да нарушава дисциплината ,да изнервя учителките и да не бъде пляснато по дупето,
  Гавра е когато нашите родители работят 40 години и получат 200 лв пенсия , защо тогава продажните журналистите мълчат Гавра е когато хората работят и с години не получават заплата , а сега ревем за Англия

 4. Барекооооов, много си прав, хубаво ги редиш, ама като огладнееш! Като беше на хранилка при Цецо Василев, като лижеше задника на оня измекярин Бойко – мълчеше! Бяха те хванали за топките и гък не казваше, сега изведнъж се сети каква ти е професията, колко синове имаш и т.н.
  Не става така брат ми!
  И друго. В. Томова, като такъв радетел за справедливост, сега ми е чудно като как ти е дала трибуна в сайта си. Например Корнелия е Комедия според нея, пък ти не си. Какъв е тоя двоен стандарт, на единствената независима медия из територията ни, не ми е ясно….
  А иначе си прав.

 5. Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец каза:

  мноу много точно верно казано враговете са сабранйето народно и евреята турцията сащ саудите арабите..

 6. Децата ще ги „спасим“ като уволним или накажем учителите. А нас кой ще ни спаси от пасмината политици и то, без изкючение…

  1. Това не ви ли прилича че вместо да гонят драг дилърите те ловят дрогираните а над драг дилърите кои са политиците … и кой стои на върха на пирамидата …

 7. Първо, когато някой е прав, се съгласявам с него, макар до днес десетки пъти да сме се „разминавали“! Това за Бареков. И второ – Колкото до проблема с нарастващата агресия от всеки срещу всеки, вкл. на учители над деца и при него, както и при всичко в този живот, ако разгледаме случая сам за себе си, изолиран от всички онези причинно – следствени връзки, които на практика са го създали ще отсъдим, но няма да сме прави. Условията в детски градини и училища? Учителите, пратени от днешна България, на дъното на обществената йерархия? Деца, отглеждани в къщи, но не и възпитавани, в каквито и да е било ценности? Само тези три дадености, събрани на едно място, могат да родят страшни „чудовища“ – сензационни теми за телевизия и вестници, които обаче, никога няма да погледнат в истинските причини за това което се случва.

 8. Прав си Бареков напълно съм съгласен с теб.Аз пък предлагам да се сложат камери на всички министри ,депутати,кметове и др.,които се хранят от нашите данъци и хич не ги интересува дереджето на обикновения БЪЛГАРИН.

  1. Ако са само данъците…а кой ще плаща милиардите дето ги тегля за сметка на бъдещите поколения…

 9. Pri GERB,,badgak /dgurnalistikata,,e po prednaznachenie/,,na kolene /s chasha wiskey,varhu glavata/,,papka,,ili,,na barikadata/Evrokom,NOVA TV/,,chaka,,da i natisnat butona/otgore!

 10. Категорично съм против агресията- вербална и физическа, особено към деца и възрастни. Но нека поне един от тези с право разтревожени родители да каже, че нито веднъж не е кряснал на децата си. А когато тези деца са 20 и повече? А когато са с трайни физически и психически проблеми и страдания? А когато едно от тях току-що е накъсало парите от мизерната ти заплата, а другото е намазало стените с фекалии, а медиите услужливо пропускат причината за агресията в Габрово? ? А когато получаваш някъде около минималната заплата и прегрееш физически и емоционално? А когато медиите престъпно преекспонират така важната и отговорна тема за възпитанието на децата в къщи, в училище и в институциите, но не пропускат от ранно утро до късна вечер да ни заливат с агресия от екраните?? А когато утре останем без учители и възпитатели които медиите ги направиха на маймуни? Нека първо да видим икономическата, социалната АГРЕСИЯ на държавата към образованието, културата, здравеопазването, горкото пенсионерско съсловие, към самите нас, пък тогава да хвърлим камък…

  1. Много точно казано! Напълно Ви подкрепям! Медиите вместо да се занимават с агресията на държавата към деца, ученици, работещи, безработни, пенсионери и всички прослойки, те ни насаждат глобални изводи от единични случаи. За причините, които са в основата на такова поведение се мълчи! Все още има мислещи хора и не им се връзват на внушенията!

 11. Бареков е напълно прав! И най-лесно е да се монтират камери! Никой от управляващите не иска да се занимава с решаване на големите проблеми в образователната система, тъй като изобщо не са наясно и хич и не им се работи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>