Регистрация
Публикувано на 07.10.2018 / 21:05

УБИЙСТВО КАТО ИЛЮСТРАЦИЯ: ИЗНАСИЛЕНА, ДУШЕНА, БИТА И УБИТА ЖУРНАЛИСТИКА!

ВИКТОРИЯ МАРИНОВААко в МВР – Мето има поне един дърварски мозък, в който да щъкат мозъчни клетки извън „устава“, моментално ще направи алюзията!: убийството на журналистката Виктория Маринова е като илюстрация на това, което е българската журналистика.

Или на това, което остана от т.нар. българска журналистика –

ИЗНАСИЛЕНА, ДУШЕНА, УДРЯНА ПО ГЛАВАТА И … УБИТА!

Онова, което злокобно стовари съдбата върху Виктория Маринова е илюстрация на това, което ежедневно Властта стоварва върху българската журналистика – изнасилвана, душена, бита и … убита!

И още една алюзия: всеки ден тренирам във варненската Морска градина – дълъг джогинг. Всеки ден има една полицейска кола, която кеси цял ден до ресторант „Хоризонт“ и капанчето до заведението. Седят си там, ровичкат си  в телефоните, излегнати върху седалките, или на раздумка до колата.

За миг си помислих днес само – как могат да те дръпнат за МИГ в храстите по алеите и да те намерят… едва на следващия ден, докато ченгетата продължават да кесят до ресторант „Хоризонт“, че им е комфортно там да си лафят.

Съвсем друг е въпроса, че на всеки може да се случи. А още по съвсем друг е въпроса, КОГАТО ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ЖУРНАЛИСТ, ЗАЩОТО, ПОВЯРВАЙТЕ МИ, ЗНАМ ОТ ОПИТ, КАК МОЖЕ ДА БЪДАТ НАСЪСКАНИ КРИМИ ТИПЧЕТА НЕ ОТ ДРУГ, А ОТ … ВЛАСТНИЦИ И ЧЕНГЕТА, И КАК ПОСЛЕ ДА СЕ СКЪСАШ НЕ МОЖЕШ ДА ДОКАЖЕШ, ЧЕ Е БИЛО ПОРЪЧКА. /Както се намират насъскани от ченгета и власт за „елегантни“ поръчки да те пресират чрез институции, така се намират и такива типчета за брутални поръчки./

И на финала разследването приключва с – психопат някакъв, клошар, дебил или луд. Толкова.

Иначе престъплението с първия ни убит журналист е просто илюстрация какво причиняват всеки ден на журналистиката.

ИЗНАСИЛЕНА, БИТА, ДУШЕНА… УБИТА.

Веселина Томова

Коментари 26 за
“УБИЙСТВО КАТО ИЛЮСТРАЦИЯ: ИЗНАСИЛЕНА, ДУШЕНА, БИТА И УБИТА ЖУРНАЛИСТИКА!”

 1. И кво искате? Да подавам оставка заради една убита журналистка ли? Та ние в СИК сума ти народ избихме. Хайде холан! Ще има да вземате!!!

 2. И какво става с видеокамерите , няма такива ли ,хахаха , или още ги анализираме ,да еба боклуците да еба ?

 3. На 27 септември 2018 г. в първия епизод на предаването „Детектор“ по телевизия ТВН водещата Виктория Маринова интервюира разследващите журналисти Димитър Стоянов и Атила Биро. Анонсът на предаването е – „За скандалното задържане от органите на реда. За корупционните практики при усвояването на средства от еврофондовете. За свободата на словото и натискът срещу независимата журналистика.“ Вчера Виктория Маринова е била зверски изнасилена, обезобразена и след това удушена посред бял ден на кея в Русе. МВР и управляващият престъпен гербаджийско-патриотичен режим мълчат вече повече от 24 часа. atlantic1: „Момичето е правило журналистически разследвания за мегакорупцията с еврофондове. Интервюта и разкрития с Атила Биро и Димитър Стоянов , които бяха опандизени край Перник за работите си… Бързат , бързат да съобщат – „Убийството няма общо с работата на журналистката !“ Как разбраха за няколко часа че няма общо ?? https:www.youtube.comwatch?time_continue1&vKM…

 4. „Любовна драма“ е основната версия за убийството на Виктория Маринова.
  Това обяви току що вътрешният министър Младен Маринов.
  „Имаме и други версии, но е очевидно че тази е истинската. Ще проверим всичко, но резултатът най-вероятно ще е този.“
  Според министъра, основният заподозрян се казва Пенчо Михайлов и е бил съученик от гимназията на Виктория. Още от тогава е бил лудо влюбен в нея, и я е преследвал.
  Това продължило през годините, но понякога утихвало, а в друго време избуявало отново.
  „Най-вероятно Пенчо е получил нов пристъп на страст, не е могъл да се контролира и я е изнасилил, а после я е убил. Ще го арестуваме до часове“ – каза Маринов.
  Според наши източници обаче, подобно лице не съществува, журналистката никога не се е оплаквала от любовен тормоз.
  Проверка в гимназията, която е завършила, показа че документите от випуска са изчезнали и не може твърдо да се провери съществува ли „Пенчо“.
  Класната на Маринова обаче каза, че не си спомня за такъв ученик.

 5. Хората обичат да си измислят собствената значимост през погледа на случващи се несвързани събития. На лице е убийство, извършено по жесток начин на млада жена, която се изживява като журналистка от предаване за красота в телевизия на мъжа от който има дете и разтрогнат брак. Голяма част от убийствата са битови и обикновено семейни, да се надяваме, че бащата на детето и и бивш съпруг не е убиец. А не би трябвало да е убиец, защото не би трябвало да е толкова прост и елементарен човек според бизнеса му. Зад това убийство не сто и мафиотско разчистване на свидетели или „знаещи“, защото някак не е ясно тази жена, освен с красота и фитнес, с какво друго се е занимавала професионално, какво образование има и ако има журналистическо или друга, дали не е обикновена „калинка“. Примерно авторката Томова има много повече основание да бъде пострадала, ако нещо подобно се случи с нея и тогава извършител ще е варненската мафия със сигурност. Всички елементи на това убийство сочат, че е неорганизирано и случайно – оставените следи, откраднатите вещи. Толкова прости и елементарни могат да бъдат само определени хора – психически болни и/или от определен „етнос“. И накрая, възможно е да е на битова – семейна основа, но не би трябвало да стане точно така, ако е било организирано от бившия или настоящият и мъж, може би се е появил свидетел, който е прекъснал „делото“ в неподходящ момент или извършителят – организиран се е уплашил, явно е бил сам, а не са били група.

 6. Изнасилена,бита,душена,а жената какво-мълчала ли е ?И в близост е имало полицаи……Хайде,холан,то е прозрачно ясно!!!

 7. НИКОЙ НЯМАЛО ДА ПРОВЕРЯВА ПРОДАЖБИ И ДАРЕНИЯ НА ЦЪРКВАТА! АМИ АКО ОТ ТАМ МИНАВАТ МАФИОТСКИ ПАРИ ЗА ПРЕПИРАНЕ, А?
  http://afera.bg/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6%D0%B1%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4.html

 8. Това не е убийство!!!
  Това е ЕКЗЕКУЦИЯ!!!
  По поръчка. По най-брутален и жесток начин. За сплашване на неудобните.
  Колко много това прилича на ония 150 случая от близкото минало когато главен секретар беше една долнопробна второстепенна мутра, а сега вече министър председател.

 9. „новият министър“ мето/ но казват,че не е илиенски / веднага заяви,че това убийство не е свързано с работата на журналистката.Вечна й памет!Но скоро ще я забравим и нея,а на яве ще излезе убиец-психопат.В европейската преса се говори,че тя е убита заради разследвания по кражби на европейски фондове и от там искат разследване. цв.цв. ще им помогне,нали сега е шеф в Европол. Щом този стана такъв,какви ли са и останалите там в полицейската служба на Европата.

 10. ТИ-ВИ БЛИЗНАЧКИ

  Боко наш си има вярна сянка,
  да го слави винаги готова –
  телевизията куртизанка
  със мухлясалото име НОВА.
  И се чудя: Колко ли й плаща?
  Или е безплатна одалиска,
  та автоматично сваля гащи,
  щом на мутрьото му се прииска?

  * * *
  С превитото гръбначе Би Ти Ви
  на Нова е посестрима, уви.
  Е, не е стигнала до страстни оди,
  как ГЕРБ към благоденствие ни води,
  но подминава с обигран похват
  въпроси, що за отговор крещят.
  Понякога понабере кураж,
  ала веднъж ли бива или дваж
  на жалки гербери да се навежда.
  От страх? Или от користна надежда?
  А види се, във надпревара с НОВА
  и тя на нежни ласки е готова.

  И тъй, по признаците равнозначни
  те, двете, са си истински БЛИЗНАЧКИ.

 11. Уважаема Госпожо Томова,Бог да ви закриля!
  На мафията съвсем им е паднало пердето,виждаме че Народ,бедни,клети хора,обществено мнение,не ги тревожи!
  Имайте очи и на гърба си,това са безверници,Пазете се!
  Мир и покой на духа ,на красивата журналистка Виктория Маринова!
  Жалко,изключителна загуба на един красив живот!
  Бог вижда всичко,никой престъпник не дерибейства вечно!

 12. Дори и този сайт е доказателство за неистовото желание на хората, особено „малките“ хора, да убиват. Така, че проф. Мориарти е безмилостно прав, но има и още нещо ;-)

  https://www.youtube.com/watch?v=7u4QNwsbCmk

 13. Спокойни сме всички до един-аз и колегите ми, цялата парламентарна група от гербануси, а Сидеровият анус с успех продължава да играе ролята на борец за правдини.Ще хванем скоро време един луд, който разбира се е самоубит и ще има съвпадение на ДНК материалите. Във връзка с това се обръщам към милите мои избиратели и фенове да изберат най-лудия от тях и да го самоубият.ДНК-то не е проблем, ще го оправим. Какво са написали по света, коментирайки за убийството на Виктория Маринова? Хич да не ви пука на анусите, мили мои избиратели и фенове! Гледайте си хемороидите и *бете майката на писачите.Поздрави от мен!

 14. Приятели,
  .
  Въпросната алея, където било извършено изнасилване и убийство е абсолютно права, дълга е с километри, по-висока е от околния терен с два-три метра и има перфектна видимост на поне километър, но спокойно някой може да „изпусне“ няколко дребни вещи, а да не е имало нито един човек на такова разстояние е малко вероятно…
  .
  Това убийство „смърди“ отвсякъде…
  .

  1. https://www.youtube.com/watch?v=dIWYy97-KsQ

   Както на бруталнo ясен език проф. Мориарти обяснява той само играе играта, пешките сами се поставят в ръцете му. Поради пословичната си неспособност да мислят :-) . А той само продава оръжието и медикаментите ;-) . Това вероятно се отнася и за жертвата, след като си нагазил в тия води следва да мислиш за сигурноста си а не да очакваш другите да го правят за теб :-( .

   Вие сте един от малкото учудени от пословична неспособност на повечето българи да мислят, поздравление за което !

   https://www.youtube.com/watch?v=w0v_pu6miJ8

 15. До разследващите убийството в Русе: Най-вероятно, освен поръчителя, в убийството са участвали поне още две лица/или групи лица/: Едната група е извършвала проследяването на убитата журналистка в града и е сигнализирала другата група, която е чакала в засада край алеята, където е извършено убийството. Чрез камерите за видеонаблюдение, намиращи се по маршрута на движение /улици, булеварди, пешеходна зона/ на момичето в деня на убийството, ще откриете лицата или леките автомобили, които са я проследявали. Още сега установете и всички лица, които редовно се движат по алеята, край която е станало убийството – те ще ви дадат описание на непознатите лица, които са се навъртали в този район в деня на убийството, а и в дните преди това. Успех в разследването!

 16. Чувал съм от син на мутра, че за подобни цели се ползват цигани, изнасилват и убиват в това число и мъже, няма да се изненадам ако престъпника убиец е циганин. Така действаше мафията, така действа и сега когато е на власт! Овчето стадо докато си блее, ще ни редуцират сериозно!

 17. Мдааа, ужасът става все по-голям!
  И да продължим подхваната теза от колегата „Никола Гешев“.

  След последното предаване на ЕвроДикоф – видяхме и чухме, че:

  1. ГРЕШНИТЕ МАЙКИ ПЛАЧАТ на срещата с властимащите от ГЕРБ
  и нито една ефирна национална медия не го показа!!!

  2. Журналистката С.Колтуклиева разказа, че така се говорело -
  шефката В.Гочева на „часовете“ си била закупила мезонет за 350 х.евро/лева – какво значение…

  И не е трудно да заключим, че –

  СПАСЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ Е

  В РЪЦЕТЕ НА НЯКОЛКО МЕДИИ – ТЕЛЕВИЗИИ, САЙТОВЕ И ВЕСТНИЦИ!!!

  Когато шефовете на тези медии – проявят СЪВЕСТ и ОТГОВОРНОСТ, че

  ЖИВОТЪТ на СЪНАРОДНИЦИТЕ им е ПО-ВАЖЕН

  от СОЧНАТА РЪКА, която засега ги храни,

  тогава ще се СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

  Така ли е?
  От изопачаването и изкривяването на ИСТИНАТА

  сме на това дередже – смъртоносно, не е пресилено да се каже!
  …………………

  ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА МЛАДАТА ПРЕКРАСНА ВИКТОРИЯ!

  !!!
  Боже, колко млад народ изпозагина, Боже!?

 18. ЖУРНАЛИСТИТЕ СЪЩО СА ВИНОВНИ, КОЛКОТО НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ …….ЗАЩО НА ВТОРАТА СЕДМИЦА СПРЯХА ДА КОМЕНТИРАТ ЦИРКА С РОСЕН ГОРСКИЯ …. И С КОЛКО ДРУГИ ДЕСЕТКИ УБИЙСТВА , КЪДЕТО БЕШЕ НАЗНАЧАВАТ СЛУЖЕБЕН УБИЕЦ ЗА ДА СТИГНЕ ДЕЛОТО ДО СЪДА И ТАМ СЛЕД МЕСЕЦИ, ГОДИНИ ДА СЕ ЗАТЛАЧИ ……

 19. Многократно от тази трибуна заявявах и продължавам да поддържам тезата си, че докато начело на държавата ни е златушко-хераковският селски хитрец, тъпанар, лъжец, крадец, престъпник и мошеник нищо добро не чака България. А животът и ежедневието ни потвърждава тази моя теза. Българи не разбрахте ли, че живеете в лъжа, демагогия, фалш, престъпност и безвремие, и продължавате да търпите това. Време е да се събудите и освестите, да грабнете сопите и да изчистите тази СГАН от земята българска. Този изрод няма да свърши добре това го заявявам най отговорно и вие ще се убедите съвсем скоро в това.

 20. 1992G/UBIT SHEF NA,,TOTOTO,,,1996G/UBIT,,BIVSH,,PREMIER NA BG,2002G/UBIT PROKUROR,2018G/UBITA GURNALISTKA…A KOLKO OSHTE IMA S,,NEIZVESTNI IMENAI DLAGNOSTI,,/OBIKNOVENNI LJUDE….,,PAMET BALGARSKA,,/NE OSTANAHA BALGARI!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>