Публикувано на 28.08.2008 / 14:56

Убиецът на двойното убийство в Мликовица е разкрит

 

 

Убийството е извършено на 24 август сутринта. Обвиняемият е срещнал двете жертви, Катя Кръстева и приятеля й Георги Начев, на черен път край селото и между тях възникнала свада. Георги нападнал Каролин с коса, при което му нанесъл рани по ръката и главата. В схватката обвиняемият измъкнал косата от ръцете на нападателя си и започнал да го бие с дръжката на инструмента като му нанесъл смъртоносни удари в тила. Катя също се намесила в конфликта и бившият й съпруг ударил по главата и нея.

За да прикрие следите от престъплението си, Каролин завързал мъртвите с въжета през врата за двете задни колелета на каруцата, с която били те, и ги откарал сред дърветата в ябълковата градина край Милковица. На извършителя е повдигнато обвинение за убийство на две лица, предизвикано от пострадалите с насилие, което е довело до тежки последици за самия обвиняем. Законът предвижда наказание лишаване от свобода от 3 до 10 години.

В момента Каролин Диков е арестуван за 72 часа, предстои разглеждането на искане за налагане на постоянна мярка “задържане под стража”.

 

Георги Стоянов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *