Публикувано на 15.10.2020 / 16:36

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ С РАБОТАТА СИ, ГЕШЕВ ЩЕ ДОКАЖЕ СЪПРИЧАСТНОСТТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ В УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ С РАБОТАТА СИ, ГЕШЕВ ЩЕ ДОКАЖЕ СЪПРИЧАСТНОСТТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ В УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ

Убеден съм, че с работата си, Иван Гешев ще докаже съпричастността на Васил Божков в убийството на Кенеди и атентата срещу Папата.

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ С РАБОТАТА СИ, ГЕШЕВ ЩЕ ДОКАЖЕ СЪПРИЧАСТНОСТТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ В УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ Румен Петков

Коментари 10 за
“УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ С РАБОТАТА СИ, ГЕШЕВ ЩЕ ДОКАЖЕ СЪПРИЧАСТНОСТТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ В УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ”

 1. На гешев силага е в каскета когато е без него пририката с грухтящото светло розоно домашно животно е убийствена ,този факт предполагам го мъчи денонощно и го кара да пише обвинителни актове

 2. Не мога да разбера кой стреля и кой заляга в тая държава и туйто…

 3. За последните 20 дни Румен Петков за мен от „Запалка“ взе да ми става все по-симпатичен.

 4. Ами, че Божков простреля и Алеко Константинов, бря, после ходи сгази с един файтон и Пиер Кюри. Бе направо е виновник за Априлското въстание, този гусин Божков, според работата на гусина Гешев. В онова бай Тодорово време излезе една теория,че видите ли едва ли не Тодор Живков бил спасил българските евреи. То сега какво е по – различното, де. Щом като според Гешев, в годината на Съединението държавата била в ЕС…

 5. Само, Черепа да не покаже някой ,…ново видео или аудио записи ,през това време ???;) 3ащото, Чери… е много добър шахматист, и да няма ШАХ с коня ….и МАТ !!;)

 6. Много ми е интерестно с какво го държат каскета.Дали не са едни милиони в швейцарска банка а.

 7. Какви ли кошмари сънува каскетурата „КАРЕНИН“?

  Сезираха главния прокурор за дейността на НОЩ
  https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/abv-sezira-glavniya-prokuror-zaradi-deynostta-na-nosht?fbclid=IwAR3N2p6Ivi-Sf0J-diybOaYJXvLlFvxBpSkU-NSFMCZjztz5waM62OZyhe8“

  Оказва се, че погребалните агенти от НОЩ не са водили и не съхраняват НИКАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ относно това какво се обсъжда на заседанията им и по какъв дневен ред, кой какви предложения е направил, какви решения са вземани и т.н. Просто не са правили никакви протоколи.
  Събирали са се явно на раздумка с Боса и той, в зависимост от това дали е „спинкал сладко“ сред пачки, кюлчета, пистолет и бутилка уиски, е давал наставления какви плашила да се извадят за пред публиката, каква неграмотна заповед да напише Ананиев, къде и как Мутафчийски да си изпере униформата и да заяви, че „яко ще се мре“ и пр.
  Също така не е създавана и не се съхранява НИКАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ за това на колко лица, починали от COVID-19 (така си ги водят в НОЩ) е направена аутопсия.
  Липсва също така документация за това Колко са направените тестове от началото на пандемията до 22 май 2020 г. и колко са тестваните лица в страната. Последното е направо наглост от космическа величина особено на фона на днешния брифинг, на който говореха за едни „уникални ЕГН“ (сякаш иначе не са уникални…), които били гаранция за това, че няма как да има грешка в отчитане броя на заразените и пр. глупотевини.
  Ето въпросите, на които е поискан отговор по Закона за достъп до обществена информация, адресирани до Министерския съвет, до председателя на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски и до министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.
  Ето отговора на загрижените за здравето ни, които освен да ни затварят по домовете и да ни карат да ходим като ненормални с парцали на лицата си, друго не правят.
  „От МЗ отговориха, че не създават и не съхраняват информация по поставените въпроси.“
  Това е положението…

  Борисов, Гешев ОСТАВКА и СЪД!
  https://www.segabg.com/touche/tush-10-14-2020

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *