Публикувано на 16.10.2019 / 16:39

ТЮФЛЕК КРАЛ/ЕВ/, НЕ СЕ ЕБАВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА! КУПУВАШ СИ ФАБРИКА НА 8 СЕПТЕМВРИ! ПЪРВИ ТИ, ДЕБЕЛОВРАТИ, ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЧИШ!

ТЮФЛЕК КРАЛ/ЕВ/, НЕ СЕ ЕБАВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА! КУПУВАШ СИ ФАБРИКА НА 8 СЕПТЕМВРИ! ПЪРВИ ТИ, ДЕБЕЛОВРАТИ, ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЧИШ!Президентът Румен Радев:

Футболът е огледало на състоянието на държавата. Каквото ни е управлението на държавата, такова ни е управлението на българския футбол. Не трябва да се съди за футбола като някакво единично отделно явление в България. Безпрецедентно е държавата да се намесва по груб и недопустим начин в независима от държавата федерация. С призивите, че оставката на Борислав Михайлов е поискана заради расистки изтъпления, управляващите се саморазобличиха.
Нито една федерация не носи отговорност за поведението на феновете, нито една федерация няма охранителни и разследващи функции, тя не може да изземе ролята на органите на реда и на държава. Искането на оставката по този повод е паническо бягство от отговорност на хората, които по закон я носят тази отговорност.
Крайно неприятно е България, която е спасила 50 000 евреи, всеки един от тях да не бъде изпратен в лагера на смъртта, да бъде олицетворявана с расизъм. Не трябва да допускаме генерализация на този проблем, но е необходимо държавата да приложи драконовски мерки по отношение на футболното хулиганство, призова президентът. Докато политици се изкушават да използват футболни агитки в протести и контрапротести, тези рецидиви ще да продължават.

Спортния министър Красен Кралев:

Означават ли думите му, че Румен Радев защитава извършителите на престъпления в спорта и по-конкретно корупционните практики при съдиите, каквито се разследват в момента? Казва ли българският президент, че държавата в лицето на правителството и министър-председателя трябва да стои безучастно при получаването на данни за извършване на престъпления в дадена спортна организация? Ще използвам възможността да запозная президента Радев с конкретни разпоредби от Устава на УЕФА и от българското законодателство, за да не се изказва неподготвен.
БФС е федерация като всяка друга лицензирана спортна федерация в България и се подчинява на законите и разпоредбите на българското законодателство. Обърнете внимание на член 19 от Устава на УЕФА, господин президент, който определя кое е вмешателство. Вмешателство може да бъде само директното назначаване на президент на Българския футболен съюз или Изпълнителен комитет, дори и за определен кратък период, каквото в момента няма. Категорично-искането на оставка от страна на премиера и от министъра на спорта, представляващ органа, който лицензира всяка спортна федерация, не може да бъде считано за намеса в работата на Българския футболен съюз и не очаквам последици за страната ни по този въпрос.
Премиерът Борисов призова президентът на БФС да извърши морален акт с оглед на общественото недоволство заради незадоволителните резултати във футбола ни, заради расистките прояви по време на провелата се футболната среща с Англия и поради необратимите последици, довели до нарушаването на имиджа на страната ни като една от най- толерантните страни в света. Господин Михайлов има правото да се съобрази с този призив, или не.
След оставката на Борислав Михайлов БФС по демократичен начин ще избере президент и ръководни органи без вмешателството на държавата. Подчертавам, че не трябва да оневиняваме дисциплинарната комисия на БФС, която носи огромна вина за случилото се на двубоя с Англия. Тъй като до момента няма нито едно наказание за расизъм в пълния му обем въпреки санкциите, които понасяме в Европа.
Аз ще се въздържа от по-нататъшни коментари и заключения по темата по няколко причини:
1. В петък предстои заседание на Изпълнителния комитет на БФС, на което трябва да бъдат взети изключително важни решения, свързани с бъдещето на федерацията.
2. В момента тече разследване на БФС по член 321, алинея 6 от Наказателния кодекс, която се отнася за „Престъпления против спорта“, по-конкретно „корупционни престъпления“, което касае дейността на съдийската комисия към БФС и нейния председател Йордан Сталев.
3. СДВР провежда специализирана операция по издирване на феновете, показали расистки жестове по време на мача България – Англия. До момента петима от тях вече са открити и задържани.
Призовавам Румен Радев да не използва българския спорт за политически атаки, особено когато не познава проблемите и спецификите в българското и международното законодателство в сферата на спорта. Нека да оставим специализираните органи да си свършат работата, да бъдат оповестени пред обществото конкретни данни и факти. Сигурен съм, че ако използваме неприятния случай от последните дни и успеем да изрежем тумора навреме ще постигнем оздравяването на българския футбол.

АФЕРА:

Тюфлек Крал/ев/, кое от това, което изрече президентът Радев не е вярно?

Че каквото управлението на държавата, такъв и футбола ни, ли?

Ние ще го кажем даже по-остро: каквато мафия ни управлява, такава мафия цари и във футбола!

И ти, напомпан врат, първи трябва да изхвърчиш! А не да се пъчиш нагло!

Освен това, тюфлек Кралев, не се ебавай с президента, защото си купуваш фабрика на 8 септември!

Искам да ти видя устенцата, изпъчени по кифленски, само след три месеца! Пак не си в час, „кралю на пиара“, какво се задава! И как вече фърчиш със страховита сила на бунището!

Ама преди това ще трябва да си платиш масрафа за всичко, което „сътвори“ като министър на нещо, от което хал хабер нямаш! И никакво масонство няма да те спаси!

Afera.bg

Коментари 30 за
“ТЮФЛЕК КРАЛ/ЕВ/, НЕ СЕ ЕБАВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА! КУПУВАШ СИ ФАБРИКА НА 8 СЕПТЕМВРИ! ПЪРВИ ТИ, ДЕБЕЛОВРАТИ, ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЧИШ!”

 1. Прасен Крадлев който унищожи с лека ръка целия спорт в България като започна с шаха,мина през волейбола и завърши с футбола.Цяла България знае че ММС е касичка на ГЕРБ и той лично е ощетил държавата с милиони левове.Знае че скоро ще изгори като министър и ще бъде подсъдим за масови злоупотреби а благоволителя му Боко ще го пожертва без да му мигне окото.Първо се пробва за член на МОК и когато не му се отвори парашута се насочи към БФС. Няма да му се случат нещата и когато вече не е министър ще обикаля цял живот по съдилищата като обвиняем.

 2. Този плондер сумо ли е тренирал или маане на кюфтета? Посмесище появяващо се в публичното пространство. Оставка-веднага!

 3. Госпожо Томова,Тюфлека,не си направи труда да асимилира,думита на ПРЕЗИДЕНТА,“миличкото“ плондерче,реши да се прави на „БАБАИТ“,пред ПРАНИТЕ ГАЩИ-борисов!!!Кочината я тресе,и тримата тюфлеци плещят(борисов,кралев,каракачанов),но не казват нищо!!!
  И още един път моите почитания към вашата СМЕЛОСТ!!!БРАВО!!!

 4. Кат’ са почнАли да проверяват Бе Фе Се-то, да се отбият и до ТОТО-то – девизът му сега е „Заедно за българския спорт!“, а преди беше „Даваме повече!“.

 5. Докъде я докара туземната колониална администрация – крадливият нискочелен чукохвъргач да прави (нескопосан) опит да опонира летец Първи клас с две академии, подкрепян от повече от 2 000 000 избиратели?

  http://afera.bg/wp-content/uploads/2017/11/KRALEV7

  Веселина Томова от „Афера“ чете от години имотните декларации на силния Красен Кралев – кога там ще се появи цялото му имане, пита тя, разлиствайки най-новата пред КПКОНПИ.
  http://afera.bg/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%

  КРАЛЕВ, ТИ КАТО СЕ НАУЧИ ДА СЕ ПОДЧИНЯВАШ, ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ СА – ДЕБЕЛИЯ ТИ ВРАТ!
  http://afera.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%

 6. ,,Е те,тоя шибания футбол ,накрая ше изяде главата на един Министър и един Примиер-Министър в една такава държава ,която непрекъснато му яде главата ,от не знам си колко време ,щото те са зе зафанали я управляват…
  Щото няма други поводи и причини ,де …?! “

  един Рефер от Четвърти километър.

 7. Здравейте, госпожа Томова,

  въпреки, че се старая да не употребявам силни изрази, трябва да призная, че когато се разговаря с простак те са необходими. Един такъв, ако му говориш нс нормален език
  започва да те мисли за балък. Страх ги е от Президента, защото им казва истината, а те не я понасят. Освен това той не участва в далавери и затова не му пука и им казва истината в очите.
  Ама какъвто е началника, такива са и подчинените му.
  Харесва ми моята страна, но бих искал да живея в друга държава, където управляват достойни хора. Нашият „управленски елит“ е еманация на 30-годишното опростачване на хората чрез телевизии, вестници и др. Тези хулигани от стадиона не са се родили такива. Те са възпитани така. Ами какъв е езикът на депутатите, какъв е езикът в предаванията по телевизиите- младежите го възприемат като куул, готино и т.п. и естествено му подражават.
  Михайлов е отговорен за слабото представяне на отбора, а за хулиганите е виновно управлението на страната. Ама те априори са невинни и винаги прави
  Поздрави
  Стефан

 8. Из интернета: „Българският футбол – ефбати лигата:

  Десет малки зелени негърчета – The Gel business project
  Левски или За кожата на един череп…
  Ще си направя червена къщичка за птиченца насред Борисовата градина…тауър
  Венци Слабия – ще падне келепир от Славия…
  Варна Черно море – страшен ТИМ
  На Лаута – раирана сръбска скара
  Майна, цъкни полиграфа…да чуем Ботев…
  Дунав – тече, всичко тече, времето няма бряг…
  Враца, ято рошави гарги и едно котенце …
  Бистрица – Тиге, тигре, имаш ли пари…
  Царството на околовръстния път и неговите фенки
  Няма мое, няма твое, всичко е национална лотария“…

  1. Поредния министъркинин признаващ, че е министър на КОРУПЦИЯТА в министерството, на което е УЖ министър..
   Та КраДльо, що не са поФалиш – хванахме и осъдихме НУЛА престъпници за корупция.. За времето, за което АЗ министерствам..
   А колко пъти УЕФА ни разследваше за уговорени мачове и черно тото в министерствуването ти.. А КраДльо?

 9. Браво Веселина!
  Браво Томова!
  Ето така се разговаря със самозабравилите се примитиви.Какво като си разхождат костюмите напред, назад по телевизии и ленторязане.Даже с уменията си и умственият си потенциал не могат да оближат и подметките на Димитър Пенев.Прост бил, не можел да се изказва, ама какво направи с националния тим 94 година? Хвърли ги на върха! България също намаза от футболната слава, а…българите, всичките, дори и тези, които не се вълнуваха от футбол, преливаха от радост, от гордост, че очудихме света с прекрасна спортменска игра. Момчетата на Пенев направиха и страхотна кариера в най-големите футболни клубове и години наред прославяха България. Треньорът Пенев може да не се изказва правилно по тъпите родни тв- та, но беше създал най-добрия тим, беше шашнал света с най-добрата си стратегия. А, днешните – без свян, без морал, без лице, без нищо.
  Къде отидоха спортните хора на България, има ли ги още? Прав е президента, каквато е страната ни и управлението и, такъв е и спорта. Единствено не е прав президента, че не обяви извънредно положение в страната и всичко да приключи. Но за това трябват топки и грамадна българщина!

 10. Новият шеф на БФС Атанас Фурнаджиев знаел перфектно английски и немски език. Да, ама Боби Михайлов-Перуката знае да играе кючек. Питам аз, според герберастките изисквания за началник кой е по-подходящ?

  1. Атанас Фурнаджиев е личния шут на Пеевски , цял ден висеше в Берлин , по-голям боклук и от Цветанов е …

 11. БОЖЕЕ,ПОЯВИ СЕ И СЕСТРА КРАСЕНКА И ТЯ КОМПЕТЕНТНА ПО СПОРТА И ТЯ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ.ПРАВА СИ ВЕСЕЛИНА,С ТЕЗИ УСТНИЧКИ КАТО КОКОША ТРЪТКА КРАСЕНКА НЯМА ДА ПРОПАДНЕ.

 12. Кралев от година го готвят за президент на БФС , т.нар. агитка е на хранилка на Таки , а Боку и Пашата са се разбрали да има провокация за да отворят пътя на Дебелия Кралев за бъдещия конгрес , разбрали са се с гелосания Домус, Черепа и джуджето от Микре да подкрепи Кралев , а че цигането Михайлов е за ареста то е ясно , но …заедно с Кралев , Лечков , Домусчиев , Дебелия Венци и …Спас Русев , който също е член на ИК на БФС

 13. Преди малко шефът на Агенцията за инвестициите опроверга изявлението на Плевнелиев дадено в качестото му на посредник за „Фолксваген“, че „България подобрява параметрите на офертата си към автомобилния концерн „Фолксваген. Предложението е за увеличаване на субсидиите от 135 млн. на 260 млн. евро.“ Уважаема „Афера“ коментирайте и тази лъжа на Плевньо

  1. От Плевнелиев посредник не става. На ББ не му увря главата да го драсне. Плевенлиев е най – големия трол в историята на българската демокрация. Този една искрена дума не е казал. Всичко, което изрича е само лъжи и безмислици. Този е най – пропадналия бивш президент на България. По-добре да се занимава с прогнозата за времето, ама и времето ще се скрие от него.

   1. Тоя човечец Плевнето има толкова влияние къде ще е завода на Фоксваген, колкото и имама на Александрия. Мислите ли, че борда на Фоксваген който управлява активи за стотици милиарди се съобразява с мнението на някакво българско Плевне? Ми ако беше така то направо щяха да си назначат Плевнето за консултант най – малкото. Ама на Плевнето му плаща българското правителство демек матряла, Бойко прахосва парите на матряла и за Плевнето, пушилка да става и да уреди синоптика. Абе Бойко е много зле вече, щом пак се връзва на Плевнето, не само му сипе парите на матряла.

  2. Плевньо пак излъга. Така е лъгал преди 1989 като комсомолски секретар. Така излъга и стотици български работници, които работиха в Германия с неговата фирма, като им вземаше заплатите, забогатя и си плати участието в политиката.Така лъжеше и като се представяше за „борец“ срещу комунизма.Така лъжеше и като президент. Така лъжат и сегашните герберасти начело в Банкярския. Тежко на такава държава!

 14. Кметовете на Боко-тиквата по разпореждане на този охранен хипопотам строиха стадиони и спортни площадки по селата с фирмите на децата си. Там не останаха хора, а построените обекти ги напикават кучетата и ги пасат кравите. Важното е, че парите се окрадоха. Това е истината. А този си върви с фамилията.

 15. Този дебелак пък за какво ли е копметентен?! Къде е тръгнал, горкият? Вместо да си видят окаканите потури в спорта, дето гълта толкова мангизи, те сега ще си чешат езиците с президента. Посмали бе, Кралев, и си гледай бизнеса!

 16. ВЯРНО Е ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ КАКВОТО НИ Е УПРАВЛЕНИЕТО, ТАКИВА СА НИ И СПОРТА, И ОБРАЗОВАНИЕТО, И ПРАВОСЪДИЕТО, И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. А КАКВИТО СА ТЕ, ТАКАВА НИ Е И ДЪРЖАВАТА. ВСИЧКИ ТЕ СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ ТЪПАЦИ И АЛКОХОЛИЦИ, С ЕДНА ДУМА МАФИОТИ В ИНТЕРЕС НА 5% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. А В СВЕТА НЯМА ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА СЕ СЪСТОИ ОТ 5% НАСЕЛЕНИЕ. ЗАКРИВАЙ!

 17. Отговорност от гербер видели ли сте? А те трябва да я носят, Кралев, Маринов и Бойко Борисов. Правителството отговаря по документ за спорта. И защо БФС да носи отговорност ? Трибуните са обществено място и на обществени места МВР носи отговорност за расизма уж. Не е ли срамно хора със интелект на амеби да стават министри? БФС не е нито съд, нито прокуратура, нито разследващ орган. Поредното прехвърляне на отговoрност, тоталната безотговрност да се прехвърли върху БФС. НЕКАДЪРНИ СТЕ БЕ АМЕБИ СМОТАНИ!

 18. Абе, Кралев, президента ти казва да не се месите в независими институции, като БФС. Кое не разбра с тази грмадна глава, дето я носиш? Решава ли оставката на Перукан проблема с „расизма“? Хайде стига се напъвахте, че се вижда кой е некомпетентен от Луната. Вместо да изпълняваш поръчки и допълнително да вкарваш спор между институциите с подобни изказвания, си подай оставката!

 19. Отвратително нагъл тип, кречетало на гербавите, и с кого се е захванал? Ей, Лоената топка, тази лъжица не е за твоята уста. Явно Боко е решил да го пусне за отстрел, пък каквото излезе. Защото трябваше още с Боби Кючека да подаде оставка и той, Кралев.

 20. Кралев и МВР министърът да си подават оставките! Кралев е корумпиран некадърник и с това изгоден на Баце. Кралев е компетентен колкото Ангелкова! Спорт и туризъм умряха при Баце и ГЕРБ. Министъра на въртешните работи ВЕДНАГА да си подава оставката!!! Вместо да ги арестуват на мача, сега освен заплатите на полицайте които са били там и не са си свършили работата ще трябва да платим и заплатите + горивото + материалите на поне 1000 полицая които издирват има няма 20 човека!!! ТОВА Е ПРЕСТЪПНО РАЗХИЩЕНИЕ НА ДЪРЖАВЕН РЕСУРС!!!! Ще изхарчим поне 200 000 лева за да ловим 20 индивида КОИТО СА БИЛИ ПРЕД ВАС И СТЕ МОЖЕЛИ ДА ГИ ЗАДЪРЖИТЕ В МОМЕНТА НА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! За какво са били товага всичките полицай на мача бе? За какво сме им платили на тях заплати и горивото и амортизацията на патрулните коли с които са отишли до стадиона бе? Това не е ли пилеене на публичен ресурс? Защо трябва да стане скандал, че МВР да се размърда вместо просто да си свърши работата за която НИЕ му ПЛАЩАМЕ в ПРАВИЛНИЯ МОМЕНТ? Тоя ще понесе ли отговорност за некадърността и престъпното пилеене на данъците ни?

 21. Варненския тюфлек няма избор – ще го играе ветропоказател и ще приглася на боса. Въпреки, че не Президента се целува с Боби на софрата, не Президента го крепи пиян на трибуната и ходи да ръкопляска на Бистришките тигри. Крадеца вика : дръжте крадеца!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *