Регистрация
Публикувано на 12.01.2018 / 12:02

ТЪРСЕТЕ ПАРИТЕ! ВЪВ ВСЕКИ ГРАД ИМА ЕДИН ИЛИ НЯКОЛКО КАТО ПЕТЪР ХРИСТОВ, НА КЪСАТА КАИШКА НА ЦВ.ЦВ. НЯКОЙ НАД ГЕРБ СЕ ГОТВИ ДА ПРИКЛЮЧИ ТОЗИ ИЗРОДИЛ СЕ ПРОЕКТ

петър христовМВР -то почнало с разпитите на близкото обкръжение на покойния Петър Христов с …. Влади Въргала! Дали разследва сериозно или просто прави шоу за балъци????Откога шоумените са по-ценни свидетели от Цвък Цвък, лидер на ПГ на ПП ГЕРБ? Ще бъде ли разпитан въобще Цветан Цветанов за убийството? За Наглите, за офшорките, за обществените поръчки за 50 милиона, за дарението от 30 000 евро, за шестия апартамент? Те да не са паднали от небето…

Като свидетел или като заподозрян? Съдейки по поведението му и оправданията му през последните дни – Цвък Цвък е тежък воденичен камък за някой хора и за партията му. Знае го сам. Време е да се отърват от него. Ама дали МВР- то и прокуратурата ще свършат мръсната работа по „развинтването на главата му“( цитирам бай Андрей Райчев от 2013)?

На 8 януари 2018 екзекутираха в центъра на столицата „касичката“ на Цветан Цветанов – Петър Христов.

Две години по-рано, пак на 8 януари, но 2016, очистиха в най-баровския квартал на София личния шивач на Цветан Цветанов Александър Антов, бос на модна къща Агресия. Съвпадение? Предупреждение? Някой чисти около най-силната фигура в ГЕРБ или стеснява кръга около него и го наближава със заредена цев. Първото убийство не е разкрито и до днес, второто няма да бъде.

МВР никога не е разкривало поръчкови убийства от подобен калибър. Основната нишка в тях е самият Цветанов. Coincidence. Неслучайни съвпадения, така казват англичаните. Няма данни някой от ДАНС или МВР да рови около Втория човек в Партията – майка. А кучето е заровено някъде в неговия двор на някой от шесте му официални апартамента.

Две са основните нишки.

Първата. Някой над Цветанов го ограничава като периметър и власт. Търсете парите. Зад такива екзекуции стоят интереси огромни – пари и власт. Засега няма данни някой да проверява задълбочено финансовите връзки между Цв. Цв. и бизнесмените Антов и Христов. Двамата покойници са и крупни приватизатори – Агресия и Лактима. Те са дясната ръка на шефа на ПГ на ГЕРБ и негов основен шивач и стилист. В мафията знаем ролята на шивача. Двамата покойници са работили на ръба на държавата и са солидни усвоители на държавни поръчки и на еврофондове.

От 10 години Цветанов неизменно е вторият човек във властта. Дали покойниците не са държали тайни шифри на несметни офшорки с таен собственик – някой от първия ред на лордовете от Тъмната страна на Силата. ГЕРБ отдавна не е партия на харизмата на Борисов, отдавна е партия без никаква идеология. Тя е партия на клиентелата и на бизнеса. Във всеки град има един или няколко като Петър Христов. Всички те на късата каишка на Цв. Цв. Това са структурите на ГЕРБ- общини, поръчки, фирми, заводи. Всички служители и работници гласуват под строй – над 700 хиляди гласа под строя на суровия оргсекретар Цветанов. Те са на заплата от ГЕРБ. Нямат друг избор.

И тук идва втората версия, вторият мотив. Убийствата са всъщност екзекуцията на самата Партия. Доверието в Цветанов е сринато. Страхът надделява над послушанието сред партийните велможи. Някой над ГЕРБ се готви да приключи този изродил се проект. До 6 месеца краят ще дойде, защото вече вреди на държавата. Дали Бойко Борисов осъзнава колко вреден е за неговото политическо бъдеще Дясната му ръка. Цветанов се срива … Към затвора или към забвението при офшорките. Въпросът е кой от ГЕРБ ще го последва. Разбира се, ако има воля, прокуратурата може да ускори и приключи този процес за седмици.

Дали Бойко ще натисне спусъка? А дали тези над него ще му дадат още време за взимане на решение…?

николай барековНиколай Бареков

Коментари 19 за
“ТЪРСЕТЕ ПАРИТЕ! ВЪВ ВСЕКИ ГРАД ИМА ЕДИН ИЛИ НЯКОЛКО КАТО ПЕТЪР ХРИСТОВ, НА КЪСАТА КАИШКА НА ЦВ.ЦВ. НЯКОЙ НАД ГЕРБ СЕ ГОТВИ ДА ПРИКЛЮЧИ ТОЗИ ИЗРОДИЛ СЕ ПРОЕКТ”

 1. До края на европредседателството е силно възможно да има още „високопоставени“ трупове.

 2. Само да попитам….. суджука оглежда ли се като мишле като излиза???
  Да правиш мизерии на хората в настоящето е равносилно да очакваш развитие в бъдещето. А когато си правил мизерии на десетки хора, ама никак няма да разбереш откъде ти е дошло.
  Аз чак се чудя на много хора какво още чакат. Може би наистина е правил мизерии само на достойни и честни хора, защото другите досега щяха да са го пратили при аверите му рибари :)

  1. Имам приятел в Добрич и той каза наскоро , че Живко Суджука си ходи спокойно из града , среща се със дружките от ГЕРБ и наляво и надясно говори , че всичко е една парлама заради имиджа на партията им!
   А , в същото време вече ще започва да строи на незаконно взети земи до морето на Каварна!
   Така , че въобще не се оглежда и страхува!

 3. лесен начин за справяне с корупцита и мафията- във всяка област да се открият и унищожат източниците на корупционни пари за мафията.Не е трудно да се открият- знаят се от всички. Ако трябва дарения за чистачи да се събират -много ще са съгласни да дарят!

 4. Е, де да беше така, че убийствата са екзекуция на самата партия ! В началото сме на един период на борба за късметчетата от голямата новогодишна баница, която започва да става тънка, по-малка и с по-малко късметчета.

 5. Интересно кога ще започнат чистките по провинцията , а там има много за чистене!
  Местните олигарси дали зна

  1. ят какво ги очаква?
   Сега става много лесно всеки , който има да мъсти на някого по места , може да го гръмне и ще има версии , че сами се прочистват по места , ех , готино е сега да се действа!
   Местни велможи , дръжте се !

 6. това е началото,
  ам хич не ми е мъчно,
  да действат, ..боклук с лопата да го ринеш

 7. е кога ще го приключат този престъпен проект де?

 8. Преди години,една сутрин площад Свобода в Дупница осъмна със „Студиото на Бареков“.Темата беше „Не на СТРАХА“. Инициатори бяха кмета Първан Дангов и предшественика му Пламен Соколов /бандит до бандита/.Целта им беше да отстранят братя Галеви от пътя си. Присъствието на Бареков,беше жалка картинка всред подръжниците на ИСТИНАТА. Аз направих опит да го спася от „РЕЗИЛА“ и му поднесох едно ПИСМО,описвайки му на кого се е доверил,а той го подаде на Антон Кехимян /тогава Санчо Панса/,а той го мушна в задния си джоб…и ни вест ни кост. Та въпроса ми е къде са братя Галеви ? Цветан Цветанов ли не ЗНАЕ или няма кой да го РАЗПИТА ?????????

 9. Мислите ли Господин Бареков,че някой ще повали Мутрата Борисов?
  Няма да стане,няма надежда,обречени сме!
  Той има чадър от най-високо ниво,току що Жан Клод Юнкер каза,че България се бори успешно със корупцията,и кво толкова корупция има каза и по другите места!
  А клетото ни племе е проснато на земята,и няма сила да се бори!
  Вижте кой ще изпълнява,плана Юнкер за България,Кирил Домусчиев,ще решава съдбата на 100 000 милиона Евро!
  Представяте ли си Олигарха,Мутрата,Престъпника,който съсипа маса и човешки съдби,е на Трона пак!
  Нищо добро не ни чака,Обречени сме!

 10. ВАРИАНТИТЕ СА 2:
  ИЛИ ЦВИНОКИО Е ОЧИСТИЛ „ДЯСНАТА СИ РЪКА“ ЗА ДА СЕ ПОКРИЯТ НЯКАКВИ ТАЙНИ С МАНГИЗИ В ОФШОРКИ ИЛИ АКО ДРУГ Е СВЪРШИЛ ТАЗИ РАБОТА ТО СЛЕДВАЩИЯТ Е ТОЙ!!!

 11. Абе Цецо дали ще отиде на помпозното погребение? Едва ли. Веднага побърза да се разграничи от Касичката си, и не само той. Малей, какви сме честни, нали Европата ни гледа под лупа! Но няма да мине. Само с лигави целувки и празни уверения не става.

  1. Цецко не го мислите….. до месец ще разкарат Радев от министър на МВР и Цецо пак ще яхне министерството. И пак като едно време ще се движи с две аудита охрана. Ловим ли бас?

 12. Че се готвят да се изнасят, готвят се. Чудя се само как ще го направят. Дали ще се разсърдят, на народа, че видите ли е проЗ и не разбира как искат да му помогнат или ще го направят със скандал от такъв калибър, че да заступорят следващите идиоти които ще застанат, на чело.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>