Регистрация
Публикувано на 11.10.2018 / 8:37

ТУРЕТЕ МЕ ПОД „ЕДИН ЗНАМЕНАТОС“ С ТЕЗИ, КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ МВР НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА

МВРМен не ме туряйте под „един знаменатос“ , дето вика оня свидетел на обвинението, с хората, които мислят, че МВР заслужава поздравления за заслугите си във връзка с убийството на Вики Маринова, а именно – че приело дадения му от мъжа на Вики запис със същество, тичащо край местопрестъплението; че попитало в циганската махала за него; че взело от леля му адреса му в Германия и го дало на полицията там да го хване.

Турете ме под „един знаменатос“ с тези, които смятат, че МВР не си върши работата.Поради което всеки от множащите в гетата у нас маргинали може да удуши и изнасили посред ден всяко добро момиче – било то Вероника в Търново, или Вики в Русе, или дъщеря ви в друг град, или братовчедка ви. Може да й се нахвърли, където я срещне и да я зареже мъртва там, без значение каква й е професията и накъде е тръгнала – да прави репортаж, да учи в университета или да продава дрехи… Така си мисля аз. С извинение, ако някой се засегне.

Анна Заркова

Коментари 13 за
“ТУРЕТЕ МЕ ПОД „ЕДИН ЗНАМЕНАТОС“ С ТЕЗИ, КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ МВР НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА”

 1. Аз взех адреса на Северинчо в Германия от ануса на леля му.Множащите в гетата у нас маргинали-мангали са мои избиратели и да не сте посмели да ги обиждате! Толерантност му е майката, дами и господа. Ако някой посмее да каже нещо против тях, ще се оплача в ЕК, в ООН, на Меркел и на Тръмп, с който се снимах в анфас и цял свят ме видя. не са толкова много анусите, които са снимани в анфас при здрависване с президента на САЩ.

 2. Ха-ха! Те отдавна са мангали. Всичките. Не ги разпознавате защото са платени, охранени, подстригани и със сравнително добре обгрижена устна кухина.

 3. Така е ,като не им дават да се изфинят така,малко чрез кражби от еврофондовете ,туй,онуй /което си е чиста форма дискриминация/ ше убиват и изнасилват,кодапраят.

  1. V ,,getata,,vsichki znajat,,horata,,i,,familiite,,koito ,,dvigat/vkl.i v stranstvo/ i otchitat,,biznes na lica ot Izpalnitelnata vlast,Deputati i…/OR/narkotargovci,,otchitashti,,..pak na,,sashtite,,..Ta ot tam sa im parite,debelinat i lancite…..

 4. Страхотен колаж и страхотен текст. Това е тъжната истина, уви. И който си затваря очите за нея, е не по-малък дебил от тези мутри на фотото.

 5. Няма нужда да чакаме 2048.то ще бъде само физическо последствие на сегашното им състояние- те вече са такива..

 6. дуфалак, дуфалак - вчера аках днеска пак (О. Гиржикоф) каза:

  Братовчеди на Костов

 7. Най-накрая един смислен коментар по случая с Виктория /съболезнования на близките/. Едно голямо БРАВО на Анна Заркова.

  1. EEE,PO /KROTKO S,,GLASOPODAVATELITE,,NA GERB OT RUSSE..P/PK NUNEV,,RABOTI,,OTDAVNA S TJAH PO,,IZBORI,,ZATOVA I,,MAHALATA,,NARASTVA S,,NEZAKONNI,,STROEGI..AKO NE PREMAHNETE ,,GETOTO,,,,PODOBNI ,UGASNI PRESTAPLENIJA,,NJAMA DA SA PRECEDENT,A ,,EGEDNEVNITE,,/POSTOJANNA,,PRAKTIKA,,..!

   1. Абе НЯМАШ ли кирилица на компа, джендър дЕБЕЛ…..Просто не ви чета, като пишете на „маймуница“ ама дразните вече…….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>