Регистрация
Публикувано на 18.05.2016 / 23:05

ТРАГЕДИЯ. ВЪВ ВАРНА И БУРГАС СЪД НЯМА. КОЙ ЩЕ ИЗХВЪРЛИ ТЕЗИ ПОРЪЧКОВИ НЕКАДЪРНИЦИ!

АФЕРА: прокуратураУБИЙСТВЕНИЯ ПОЗОР НА „МЕГА“ ПРОКУРОРИ И МВР ЛЪСНА! ВКС ВЪРНА ВАРНЕНСКОТО „МЕГА“ ДЕЛО ЗА НОВО РАЗГЛЕЖДАНЕ ПОРАДИ МНОЖЕСТВО НАРУШЕНИЯ! ОСЕМ ГОДИНИ „АФЕРА“ ВОДИ БИТКА, УЛИЧАВАЙКИ ПРАВОСЪДНАТА МАФИЯ И СЕ ВИДЯ КОЙ ГОВОРИ ИСТИНАТА!

Трагедия….. От мотивите на ВКС става ясно, че във Варна и Бургас съд няма.
Не зная какво се прави в такава ситуация, според мен цялата система, в цялата страна, трябва да бъде уволнена и преназначена, след проверка до девето коляно. Но кой ще направи проверката?
Затова винаги съм настоявал прокурорът, упражняващ общ надзор, да бъде избираем мажоритарно, при условия за възможно отзоваване /обезпрасковяване или още импийчмънт/ и стоящ извън системата – не, че ще има пълни гаранции, но все пак.

Yafa

Бележка на АФЕРА: Публикуваните мотиви по решението на ВКС да върне ТАКА НАРЕЧЕНОТО варненско „мега дело“ за ново разглеждане във ВОС – Варна, след ОСЕМ ГОДИНИ, са зловеща оценка на работата на Варненски окръжен съд и на Варненска окръжна прокуратура. Както и на Бургаския апелативен съд, който вместо надзорно да си свърши работата по безобразията, вършени във Варна, извършва НОВИ БЕЗОБРАЗИЯ.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Е ДА СЕ УТОЧНИ, ЧЕ В МОТИВИТЕ НА ВКС СА ПОСОЧЕНИ ЕДИНСТВЕНО ПРОЦЕСУАЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ ПО ВОДЕНЕ НА ДЕЛОТО. АКО ТРЯБВАШЕ ДА ОПИШАТ ВСИЧКИ БЕЗОБРАЗИЯ ПО ВОДЕНЕТО НА РАЗСЛЕДВАНЕТО, ЩЯХА ДА НАПИШАТ КНИГА.
Докато делото се гледаше във Варна от потресаващия с некадърността си и с безобразната си подозрителна услужливост към „мега“ прокурорките – съдия Петър Митев от ВОС – Варна, АФЕРА изписа „томове“ за БЕЗЗАКОНИЯТА, КОИТО СЕ ВЪРШАТ В СЪДА по „мега“ делото.
ВСИЧКИ МЪЛЧАХА КАТО ЗАДНИЦИ!
Докато осем години вървеше „мега“ досъдебното производство и „мега“ делото, АФЕРА изписа стотици публикации, извади десетки записи на „мега“ прокурори и висши ченгета, и дознатели, написа две книги с цялата истина за мафията в правосъдната система.
ВСИЧКИ СИ ЗАВРЯХА ГЛАВИТЕ В ЗАДНИЦИТЕ!
ДНЕС, СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕТО НА РЕШЕНИЕТО НА ВКС, „АФЕРА“ РАЗБРА, ЧЕ „МЕГА“ СЪДИИ БИЛИ МНООООГО ВЪЗМУТЕНИ, А СЪДИЯТА ПЕТЪР МИТЕВ, КОЙТО СПОРЕД РЕШЕНИЕТО НА ВКС ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА, СЕ ЧУВСТВАЛ КАТО „ЖЕРТВА“, АЙ …., БЕ!
ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗА КАКЪВ ЦИНИЗЪМ И ЗА КАКВА МРЪСОТИЯ СТАВА ДУМА, КОЯТО УТРЕ МОЖЕ ДА ЗАСЕГНЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС?!
ОТ ПОЗОРА ЗА ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА, НАРЕЧЕН ВАРНЕНСКО „МЕГА“ ДЕЛО, СЛЕД УБЙСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ НА ВКС, ЛЪСВАТ ПЕРСОНАЛНО, МЕКО КАЗАНО, НЕДОПУСТИМИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА:
Ванухи Аракелян – председател по това време на Варненски окръжен съд, сега издигната като шеф на Варненски апелативен съд
Петър Митев – съдия от ВОС
„Мега“ прокурорките тогава от ВОС – Стефка Якимова /издигната като апелативна прокурорка/ и Йорданка Стайкова, за които АФЕРА извади още преди години потресаващи записи, които са срам и позор за всеки прокурор.
Дознатели, начело с „корифиеят“ Панайотов
Висши ченгета от ОД на МВР – Варна – бившият директор на ОД на МВР – Димитър Димитров, /вие представяте ли си, че тоя същият е сега съдия в Шуменския съд и наскоро лъга като циганин във ВРС в качеството му на свидетел?!?!/ зам-директорът Диян Нанов, БОП – Варна, начело с Емил Михайлов…
И още, и още – съдии, полицаи, шефът на Варненска окръжна прокуратура – Владимир Чавдаров…
Борислав Сарафов – сега зам.-главен прокурор, който бе пратен от ексглавния прокурор Борис Велчев да прави проверка на „мега“ делото, след като ДАНС стовари на бюрото му безобразията вършени от прокурори и ченгета, и който ЗАМАЗА ВСИЧКО, ЗА ДА СВЪРШИ ЗАДАЧКАТА НА ВЕЛЧЕВ, КОЙТО УЖ БЕШЕ „ВТРЕЩЕН“, НО ХЛЕНЧЕШЕ СВИТ ПОД БЮРОТО: „САМО НЕ МИ РАЗВАЛЯЙТЕ „МЕГА“ ДОЗНАНИЕТО…“.
Е, не го развалиха. Съсипаха купища съдби. Осем години се гавриха. И делото сега пак тепърва започва, заради поръчковостта им, заради некадърността им, заради михлюзщината им. Кой знае колко още години ще се влачи…
И ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е НАЙ-СТРАШНОТО?
ТЕ ПАК СА В СЪДА И В ПРОКУРАТУРАТА. И ДАЖЕ НЕ ИМ ТРЕПВА ОЧЕНЦЕТО. И СЕ ЧУВСТВАТ КАТО „ЖЕРТВИ“ НА ВКС. И КОЛЯТ, И БЕСЯТ. ПАК.
ЗАЩОТО НЯМА КОЙ, НЕ СЕ НАМЕРИ НИТО ЕДИН, КОЙТО ДА ГИ ИЗМЕТЕ ОТ СИСТЕМАТА.

Веселина Томова

 

Коментари 9 за
“ТРАГЕДИЯ. ВЪВ ВАРНА И БУРГАС СЪД НЯМА. КОЙ ЩЕ ИЗХВЪРЛИ ТЕЗИ ПОРЪЧКОВИ НЕКАДЪРНИЦИ!”

 1. В варна са насрани иначе при това опраскване трябваше вече да викат помощ полиция в други градове отдавна имат уважение макар че и там се пробваха но след финансово лечение се спряха :D Дано не се стигне до физическо както и цяло семейство че злобата е минала всички граници. Все пак главния секретар каза нещо много важно в варна каквото е било преди било вече полицията ще спазва закона това е много важно които го помни! И други помнят за това някои хора си изнесоха семействата извън БГ!

 2. Положението и в Разград е същото ,наскоро заковаха със срс една прокурорка когато мъжът и адвокат взима 50 000 лева подкуп от един бивш кмет на Исперих ,но я накараха само сама да напусне ,че даже и я наградиха!Съдиите са полуграмотници ,прокурорите алчни -всичко е анадолски бардак!

 3. Ще е голям майтап всички сключили споразумение да искат възобновяване на делото си.

 4. Тези в прокуратура мислят себе си за недосегаеми .Преди няколко дни писах как прокурор Десислава Йотова използва полицаи от ТРЕТО РПУ за саморазправа .Писах срещу нея , но нищо , сега пиша до главния прокурор , но сигурно пак отговора ще е „НИЩО“ . Браво на АФЕРА за смелостта .

  1. Няма смисъл да пишеш ако много пишеш е повишават. Тях ги повишават при много престъпления!

  2. Тази Йорданова и цялото и семейство миналата година 2015г.безсрамно и умишлено пречеха на едни съседи да строят в м-ст Планова.Мъжът и дори си позволяваше да посяга на бой.Цялото им семейство е за затвора.Ето това семейство да разследва Афера.Колко работа ще създаде на редица държавни институций.

 5. Не само при вас няма съд. Съд и то манипулиран има и в Стара Загора. Когато фактите говорят едно, съдията присъжда друго.

 6. Рано или късно истината излиза наяаве,но най-често това става толкова късно,че от нея почти няма смисъл.
  Именно на този дългосрочен ефект на постигането на истната разчитат почти всички негодници в пъклените си дела. Обаче забравят,че има и възмездие,което и да закъснее идва с лихвата си.

 7. ….Vese,vav Varna ,samo kakto e tragnalo ,Chovek shte si ostanesh samo Ti…Drugite/kakto I poslednite,,prostitutki na sada,,…polovinata bjaha pri Stamo..drugata polovina sashto..po/novite zapochnaha da tarsjat I Alexey,v ,,silnite,,mu godini.,,.za potres golemite junaci..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>