Регистрация
Публикувано на 23.11.2018 / 21:49

ТОШКО ЛИ СИ, СЛАВИ ЛИ СИ, ТИ ЛИ, БЕ, УЙО, ЩЕ МЕ УЧИШ НА ХРАБРОСТ В ЖУРНАЛИСТИКАТА?! ВИЕ СТЕ ТОЛКОВА ЖУРНАЛИСТИ, КОЛКОТО ДОБЪР УПРАВНИК Е БОРИСОВ, А ЦАЦАРОВ БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!

ТОШКО ЙОРДАНОВПърво прочетете това!:

Първо, пиша тук, в профила на Слави Трифонов, защото нямам фейсбук. И второ, защото знам, че тук всички четете какво излиза. Трето, нарочно пиша това, след като минаха още две интервюта, последното, което ще гледате днес. А и четвърто – Дългия беше против да правя това, но го изнудих да ми даде тази трибуна.

И така. След интервюто на Слави с Бойко Борисов се изля егати словесният водопад. Голяма част от журналистите се впуснаха да споделят разочарованията си от това какво очаквали, пък то какво станало. Като им чете човек писанията, излиза, че Слави е трябвало да пребие Борисов с права лопата. И то, при положение, че една седмица преди това отправи покана по телевизията, в която изрично се каза, че ще се задават въпроси от зрителите. Явно за много хора да помнят в продължение на една седмица е непосилна задача.

Да видим сега “възмутените” и “разочарованите”. Такива, като ония в “ПИК”, са ясни – те са на работа хората. По-забавни са “независимите”. Ще карам под ред – тези, които видях. Соня Колтуклиева. Жената, която по нейни думи е взимала пари от Цветан Василев, за да прави телевизия, която май не видя бял свят. Жената, за която един от свидетелите по КТБ – Бисер Лазов каза, че през периода 2010 -2011 година е получила 90 000 лева от Цветан Василев, без да ги декларира. Любо Огнянов, работил в телевизията на Цветан Василев и сега журналист в Канал 3… дето май е на Пеевски. Владо Береану, преводачът от румънски, който с умиление споделя как мутри го заплашили, той се скрил в тоалетната на заведение, звъннал на Бойко Борисов да го спасява и той му пратил баретите за защита. „Ебала“(с Бъ), както казват сценаристите на тоз корав мъж. Валерия Велева. Ти ли “ма”, Мадам В., се обаждаш?! Ти ли, дето написа най-голямата журналистическа свирка на Бойко за срещата му с папата? Боряна Бозаджиева – PR-ката на БСП? Христо Комарницки. При кого дойде да ревеш от Делян Пеевски, господин Комарницки? Къде намери национален ефир, без цензура, да кажеш, каквото мислиш? Колегата Светльо Иванов. Колега, погледни си “непримиримото” интервю с Бойко Борисов и Томислав Дончев от 19 март 2017, в което задаваш въпроси от фейсбук на граждани. Колко новини, в журналистически смисъл, произлязоха от него? В кой точно момент принуди Борисов да признае, че в нещо си прав или че ще постъпи, както ти мислиш? За сравнение – при Слави Бойко прие да предложи 1 лев субсидия за партиите в бюджета. Ако го направи, де, но това водещият го принуди. Чавдар Найденов, социологът, чиято агенция периодично дава превес на БСП пред ГЕРБ и все не уцелва резултата? Само Полина Паунова не ме изненада, защото фиксацията й на тема “Слави Трифонов” е отдавна известна. Разбира се, има и много още журналисти, които умняха и за които трябва задълбочено да ровя в мрежата, за да открия нещо за тях, защото, както казваха в едно предаване по една кабеларка – “не много сте известен”.

Та, уважаеми колеги, вие дето ревете, кой от вас е задал, какъвто и да е било остър въпрос в очите на Бойко Борисов или Цацаров и от това да е последвало нещо? Колеги, има ли разлика дали на едните плаща Пеевски, а на другите Прокопиев? Техните пари ли ви правят “свободни”?

На кой от вас, кое му пречи, та да не може да отиде и да направи Бойко на дреб в интервю? Или с жалката си некомпетентност възлагате вашите надежди и желания в “чалгаря” Трифонов. Ами, като сте толкова добри, идете и го унищожете тоя Бойко. Разкажете му играта. Кой от вас в национален ефир е казвал, че Бойко е мутра, агент Буда, че лъже, че е вреден? Кой от вас го е правил в национален ефир, осъзнавайки, че държавната машина в лицето на СЕМ ще направи акт и ще ви глоби, защото използвате “език на омразата” и прочие глупости, с които оправдават цензурата? Кой от вас е направил с дейността си така, че да падне Жан Виденов? Кой от вас бе опозиция на Иван Костов, когато беше император на Галактиката? Кой от вас поде кампания за спасяване на българските медици в Либия, по времето когато държавата казваше всички да си мълчат за това, защото “може и да са виновни”? Кой от вас беше явна опозиция на ГЕРБ, в мига когато взеха властта? Кой от вас, следвайки гражданското си чувство, е организирал референдум, за нещо, в което вярва? Кой от вас е питал в очите Бойко за монопола на „Лукойл“ и Вальо Златев? Кой от вас е предизвикал няколко разследвания на Главния Прокурор само от едно интервю? Когато направите нещо такова, тогава може и “плачът ви” да има стойност. Или така избивате комплексите за собствената си незначителност?

И последен въпрос, към тези, които казват: “Харесвах Слави, ама вече – не”. Вие къде бяхте, когато той и ние стояхме пред Парламента в защита на Референдума?

И още нещо, ако ви е страх, че Слави може да обърне статуквото в държавата с хастара нагоре… има защо.

Хайде, почвайте хейта. Три…две…едно…старт!

Тошко Йорданов

Сценарист на Ку-Ку

Каналето

Хъшове

Шоуто на Слави

После прочетете това!:

Георги Дренчев: Бедни ми Тошко, клети ми Йорданов, барокамерата на телевизионната и гражданска посредственост, в която битува, така нареченото ви ‘шоу’, буди само съжаление и силни мозъчни спазми. Вие сте точно толкова убедителни шоумени и журналисти, колкото добър управник е Борисов, а Цацаров борец за справедливост.

респек!

После прочетете това!:

Соня Колтуклиева: Драги сценаристе, има такава телевизия – нарича се АГРО ТВ – първата специализирана телевизия на земеделска тематика на Балканите и една от малкото в Европа. Аз я създадох. Помага на трудовите хора на България с информация и съвети, докато вие замърсявате ефира на България с долнопробна чалга.

Кой е моят обвинител, знаете ли?! Бисер Лазов е бил 20 години дясната ръка на Цветан Василев, сетне предаде благодетеля си и отиде да помага на глутницата, предвождана от Пеевски да разграбят активите на КТБ.Вместо да е главен обвиняем по делото КТБ, той е “свидетел” на обвинението срещу неудобни на властта като мен и Огнян Стефанов, създател на “Фрогнюз”. В съда той припозна само една бележка, не три, както бяха подучили Маргарита Михнева да крещи по медиите. Впрочем, нея СГС я осъди за клеветите й срещу мен, че съм взимала пари от КТБ. Не съм! И съдът го установи.

Драги сценаристе, в този истеричен коментар Вие си признавате, че въпросът уж на зрителка е съчинен от вашата компания, за да ме накажете за моето мнение, че Слави Трифонов ритуално се самоуби с лакейското си отношение към премиера Борисов. И че от 21 ноември нататък на Слави не му остава нищо друго, освен да пее на предизборните митинги на ГЕРБ. Заболяло Ви е, сценаристе, защото съм напипала болно място. Какво си мислехте, какво – че раболепието на Слави Трифонов е незабележимо?! Нееее, беше крещящо.

Отмъстихте си, а?! Изкефихте Цацаров, който ме превърна в мишена, заради безкомпромисните ми критики към него. И вие като главния прокурор не можете да понесете някой да не е съгласен с вас. Колко комплексарско!

Всичките клевети и ругатни на свинските медии срещу мен дори да преповтаряте всеки ден, това няма да промени огромното разочарование от слагачеството на Слави.

Впрочем, какво е по-укоримо: да си взел пари от Цветан Василев, за да направиш телевизия във времето, когато той беше трикратен носител на приза “банкер на годината” и “най-влиятелният българин” или да си бил шут на Илия Павлов, разстрелян като гангстер?!

А сега да ти рекна аз – “не много сте известен” Веселина Томова:

Тошко ли си, Слави ли си, все тая, питаш много пъти „Кой“. Че и: „Кой от вас е предизвикал няколко разследвания на Главния Прокурор само от едно интервю“? К,во си предизвикал ти, бре, братаня? Като онова, което изкаканиза чорбаджията ти Слави, като „зрителски въпрос“, бе плод на ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ТРУД на Сашо Диков, както и на АФЕРА, както и на „19 минути“. А на въпроса ти „кой бе, кой, къде беше…“, ще ти го рекна в прав текст – аз, бе, уйо, аз! Има и такива като мен, както ги наричаш – „не много сте известен“, дето цял живот са правили точно това, за което нервозно питаш „кой бе“. Има и такива, като мен, които си правят медията сами, без екипи, без халтури, без огромните ви кинти, и без слугинаж!

Ти ли, бе, уйо, ще ми изнасяш лекции за морал в журналистиката, като хабер нямаш от журналистика, а това, което направихте през последната седмица отврати не само тези, които си описал, а и стотици хиляди, които ви вярваха!

Ти ли бе, уйо, в истерията си, доведена от ПАДЕНИЕТО ВИ ПРЕД ОНЯ ОТ БАНКЯ, ще ме учиш на храброст в журналистиката? Мен и такива, като мен „не много известен“, които имат сърце, колкото всичките ваши събрани в гащите ви?!

Аре, скрийте се и се погледнете в огледалото! По зловеща ирония – самоубихте се с цялото ви шоу сами, по ваш избор, по собствената си телевизия! Това е истината, която не ви изнася. Няма как да си едновременно „самурай“, едновременно чорбаджия, едновременно „революционер“ и едновременно плашипутарник пред Бойко Методиев Борисов!

Този живот е за смелите!

Веселина Томова

Коментари 38 за
“ТОШКО ЛИ СИ, СЛАВИ ЛИ СИ, ТИ ЛИ, БЕ, УЙО, ЩЕ МЕ УЧИШ НА ХРАБРОСТ В ЖУРНАЛИСТИКАТА?! ВИЕ СТЕ ТОЛКОВА ЖУРНАЛИСТИ, КОЛКОТО ДОБЪР УПРАВНИК Е БОРИСОВ, А ЦАЦАРОВ БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!”

 1. С.Тр. и някои негови БИВШИ колеги са зависими.Той като шеф ,а колегите като вдъхновители ,на един репортаж преди Коледа .Репортажа беше НАПОИТЕЛНО. ПОДРОБЕН, СЕКУДНО ПУНКТОАЛЕН, ОТ ВОЕННОТО ЛЕТИЩЕ В КЕРБАЛА ДО ВРАТАТА. НА. БАЗА ИНДИЯ.
  ПЕТ ДЕНА СЛЕД ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ФИЛМА ЗАГИНАХА СЕДЕМ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИКА….
  А „ГОЦЕ“ СЕДЕШЕ ТИХ И НЕВЪЗМУТИМ….ДОБРЕ ЗАХЛЕБИЛ С „ПЕТРОЛ СРЕЩУ ХРАНИ“ ОТ СЪЩИТЕ. БОМБАДЖИИ НА. САДАМ…..

 2. КАКТО И ДА ГО ГЛЕДАМЕ,ИНТЕРВЮТО С БОРИСОВ БЕШЕ БЕЗЗЪБО.КАК ПЪК ЕДИН ЗРИТЕЛ НЕ СЕ СЕТИ ДА ПОПИТА ЗА ПРОТЕСТИТЕ,ИМЕТО НА ПЕЕВСКИ СЕ СПОМЕНА МИМОХОДОМ,ЗА ТЪРГОВИЯТА С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ ДА НЕ ГОВОРИМ.НЯМА КАК ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ТОВА СА БИЛИ ВЪПРОСИТЕ НА ЗРИТЕЛИТЕ.
  ПЪРВАТА ВЕЧЕР БЯХТЕ МНОГО НАХЪСАНИ.ЗАЩО НЕ БИЛ ДОШЪЛ ПРЕЗИДЕНТА?УПРАЖНИХТЕ СЕ ЗДРАВО НА НЕГОВ ГРЪБ,САМО ОСТАВКА ДЕТО НЕ МУ ПОИСКАХТЕ.ДА БЯХТЕ ЗАПАЗИЛИ КОМСОМОЛСКИЯ СИ ПЛАМ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА.ЖАЛКО…

 3. Казаха че този цирк бил гледан от над милион зрители. Но същия този над милион зрители, видяха една предизвестена ИДИОТЩИНА!!! До преди седмица мислех че МАСТИЯТА, щото се канеше да става МЕСИЯ на Българите ще обърка сметките на няколко партии, но след цирка, ако събере 1000 гласа ще е истинско чудо на чудесата :) Днес нещата обаче изглеждат коренно различни, от преди цирка. Сега се очертава екипа от идиотчета, да застане срещу поне половин България. Още и онзи „фашист“ -кулеков не се е исрал на метеното, но и той ще изпълзи като червей в защита на МАСТИЯТА!!! Свършиха се всички от това просташко предаване!!!

 4. Хайде да се върнем малко по-назад. Май стартът „КУ-КУ“ се оказа доста печеливш. Я погледнете Любен Дилов-син, Петър Курумбашев…И ред други, които се уредиха с добри службици, учения по чужбина. Защо само Слави да гони вятъра – все някога трябваше да влезе в класическата формула на българската реалност- слушкаш и папкаш. Колкото и велики фрази да спрягаш!

 5. Еех Слави и сценаритчета…… Тая енергия народна поне част да бехте насочили към опозицията и ефект и файда можеше да има, а вие плюехте и я осмивахте повече от управляващите, смеехте се и злобеехте и на Нинова и на Президента особено, а за капак сега станахте за ташак и се оказахте в поза теляк на властимащите. Уж умни, а не разбрахте, че е нужно обединение: всички срещу ГЕРП иначе ще бъдете отстрелвани по единично и байхУЙя ще бъде вечен. Правехте се, че не виждате, че единственият който може с малко помощ да гътне тиквата е Нинова. Лоша добра само тя с малко помощ може да го направи.
  Непрекъснато повтаряте за референдума, за гласувалите три и половина българи, но не вденахте ли, не се ли замислихте, че болшинството не са гласували за така поставените въпроси, защото въпросите не бяха реално изпълними, а и явно не бяха подбрани правилно, А ГЛАСУВАХА ПРОСТО СРЕЩУ ШАЙКАТА ГЕРБ.
  И пак повтарям, малко от тази енергия да бяхте насочили към опозицията полза щеше да има, а сега подсмърчайте, защото тази народна маса вече ви смята за поредната патерица на байхУЙя!!!!!
  И плюйте още против президента, но не можете да му се качите и на малкият пръст, мноого, мноого далеч сте от него!!!!

 6. Аз пък изобщо не съм учуден от пореднияя театър на славчо и компания. Учудвам се, че се намерих хора, които да му повярват. Ей това ме учудва! Сякаш славчо няма биография още от 90-те. Сякаш това му минало е бяло петно. Ами погледнете му миналото и повече не ми го хвалете. Дето има една поговорка – вълкът козината си мени, нравът НЕ!

 7. Наистина ли някой е очаквал помиярът Трифонов да не лежи с вдигнати лапи пред Бойко Борисов? Кой идиот е очаквал това?

 8. Тошко, Тошко, бедни ми Тошко!
  Толкова сте жалки, че няма смисъл да се занимаваме с Вас (и ти, и Слави и останалите „супер-герои – сценаристи“.
  Стига да не се опитвате с такива „интервюта“ да му вдигнете на Бойко ….. „рейтинга“, че и на Цацаров.
  Добре ще е да четете материалите на г-жа Томова и г-жа Колтуклиева. Щото са по-мъже от Вас.

 9. ПОЛЕГНАЛ Е ТОДОРЧО ДЖУДЖЕТО СЦЕНАРИСТ.
  Налей има такава песен дори я пееха ако не греша ако ли НЕ да я изпеят..славчо и 7 джуджета сценаристи.

 10. „УЙО“ що му правите комплимент на тоя нещастник бе, госпожо Томова?
  Иначе – поздрави за позицията! И затова, че давате гласност и на противоположни мнения.
  А на „Verka Mircheva“ ще кажа: Верке, Верке, куха манерке, само на такива като тебе се крепи тая политическа пасмина. А на приятелката си Цвета Караянчева кажи да ти купи еднопосочен билет до Пекин, столицата на Виетнам…“

 11. Ех, момченце… Знаехме си ние, че сценаристчетата сте ограничени и не много трезви момченца, но този път надминахте всички граници. Какво да ви обясняват нормалните хора, след като ви липсват и първите седем години, и още много други познания и житейски опит. Живуркате си в душното студио около „Шефа“ с балеринките и оркестърчето и знаете само да се присмивате на тази, които не могат да ви отговорят. Видяхме ви храбростта, видяхме ви моженето, тоест неможенето. Подвийте опашка и се молете да не ви прекъснат сладкия договор с Битиви. Защото излезете ли на свободния пазар… Там е ветровито, не е за плужеци!

 12. Едно малко рошаво самонадеяно лайненце на едно голямо гологлаво учиндолско самонадеяно лайно!!!
  А сега кажете че не сме народ мърша и нация дебили, за да се възхищаваме от такива!!!

 13. АБЕ УРУНГЕЛ,КАДЕ БЯХТЕ ВИЕ (революционериТЕ) ДОКАТО ПОТУРЧИХА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1990 ГОДИНА ТА ДО ДНЕС
  НАСРАНИ ТВ ГЕРОЙ ,УМРЕЛИ КУЧЕТА,ДОЛНИ ШИБАНИ МЕРКАНТИЛНИ НИСКО МОРАЛНИ ЧОВЕКОПОДОБНИ ИНДИВИДИ.
  КАДЕ СТЕ КОГАТО СЕ ЗАГОВОРИ ЗА ДОГАН И СЛУЖБИТЕ ?
  В ГАЗО НА ТОРНИЯ ЧЕРВЕЙ
  КОГАТО СЕ ИЗПРАВИТЕ И ПОВЕДЕТЕ БОРБА СРЕЩУ ДПС И ДОГАН ,ТОГАВА МОЖЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА ПАРТИОТИЗЪМ
  И ЗА БОРБА СЪС СИСТЕМАТА
  НАСРАНИ ТВ ШИБАНИ, МЕРКАНТИЛНИ,ДОЛНИ ЛИЦЕМЕРИ

 14. ТОЯ СЛАВИ Е МИНАЛ ПРЕЗ МУЛТИГРУП,ВИС2,АХМЕД ДОГАН,НДСВ,БСП И ГЕРБ ЗА ПАРИ ,А ВИЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ДЪРЖИ КАТО НЕЗАВИСИМ
  АЛОООООООООО СБЪРКАЛИ СТЕ ДЪРЖАВАТА,ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПРЕДАВАНЕТО,А ЗА СЛАВИ ТО СЕ ЗНАЕ ОТ ГОДИНИ НА КОЙ ГОСПОД СЕ МОЛИ…,ЦАР ПАРА

 15. Едно ГОЛЯМО ЕВАЛА г-жо ТОМОВА ,поклон за думите Ви и за това,което правите …..!!!!

 16. Забележете срещу кои хора е повърнал диарията си Тошко и ще ви стане ясно, дори и да не сте гледали тъй нареченото интервю, че Учиндолеца и тайфата около него съвсем съзнателно са станали ибрикчии на Буда.Болшинството върху които са се изцвъкали от Чалгарника на БТВ са хора с позиция и критици на управляващата клика.Драги ми сценаристи и ти Славуне, маските ви паднаха.Оказахте се най-обикновени мошеници.Били те милите ми критици на Тиквата.Важно е какво сторихте оня вечер, а точно това показва, че всичко правено преди е било фалш.Ако Тошко не можете да осъзнаете какво сътворихте, замислете се за интелигентността си.

  1. Господ Исус Христос каза:
   „ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ “ не по приказките им.А пък ДЕЛАТА им всички ги видяха.Слави Дългият уЙЧиндолския и 7 джуджета сценаристи посерковци..

  2. Tova ,,ohljuvche,,iz pod koe ,,kamache,,/bankjansko/izpalzja…Takiva ,edno vreme v kazarmata ni mieha krakata I prashtahme za ,,zakuski,,..

 17. Това мръсно, некъпано и смърдящо лайно от снимката е точно за задника на Славуна Курвата.

 18. Вълнувам се, в двойката Славчо-Боко кой е мъжа и кой жената? А джуджето Тошко подкрепя ли Истанбулската конвенция?

 19. ТОЯ, ТОШКО, АКО ЩЕ ВСИЧКАТА И НАЙ-АРОМАТНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ДА ИЗВАДИ, ПАК НЕ МОЖ ИЗБЪРСА ТУЙ ОГРОМНОТО, МИРИЗЛИВОТО И ЛЕПКАВОТО ЛАЙНЯНО ГОВНО, КОЕТО СЪТВОРИХА С НЕГОВИЯ БАШБАКАН – НОВОТО – СТАРО УЧИНДОЛСКО ГАДЖЕ НА БАЦЕ БОКО БАНКЯНСКАТА КУХА ТИКВА! ЧЕСТИТООО И ГОРЧИВООООО !!!!!!!!!

 20. С една дума осрахме се, ама вие пък да не сте по-хубави. След като се осереш до ушите, оправдания винаги ще има. Страшни доводи.

 21. НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ТАЛАНТ НА ТРИФОНОВ Е ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ЧОВЕШКАТА МЪКА, ЧРЕЗ ФАЛШИВА СЪПРИЧАСТНОСТ, ПРИВИДЕН ПАТРИОТИЗЪМ И ПРОДАЖНА ИСКРЕНОСТ. ЗА ПАРИТЕ НЯМА СЪВЕСТ И СЪВЕСТТА СЪЩО Е СТОКА!

  1. Ти си ограбен умствено, друже. Само нещастна мижитурка може да говори за „фалшива съпричастност“ при Слави, след като той дари над три милиона за болни деца. А ти, умствено ограбения, колко дари?

   1. Слави и Кубрат са патриоти на приказки.Що не направят партия и да покажат на народа как ще преборят Системата на БАЙ ХУЙ. Те с ДЕЛАТА са крепителите на Убитата Система на БАЙ ХУЙ ОТ БАНКЯ. Да докажат противното.

   2. Разбира се че е ФАЛШИВО СЪПРИЧАСТЕН!!!!!!!!!!ОТДЕЛИЛ ТОЙ 3 МИЛИОНА, И НА МЕН ДА МИ ДАДАТ ДА СПЕЧЕЛЯ 30 ЩО ДА НЕ ХВЪРЛЯ ЕДНИ 3 ТАМ ЗА ИНДУЛГЕНЦИЯ И ДА СЪМ „БЛАГОДЕТЕЛ“……….!!!!!!

 22. Тези са платени фурнаджийски лопати и алчни халтураджий, които не заслужават толкова внимание. А офромната им наглост не може да бъде заставена да признае правдата с нищо на света. Сволочи. Иньор.

  1. Съгласна, А такива истински КУ-КУ-та като тоя писал след тебе присвоил името АТИЛА може да провалят АФЕРА

  2. Е, АФЕРА май се усетиха и го изтриха, макар че не винаги трият само гадориите

 23. Определено имах чувството, че Слави е смъкнал гащи и се е надупил на банкянския пожарникар!!!

  1. Ne si imal chuvstvo ,taka si beshe(spored men).Predi intervjuto bjah na kantar za Slavi,no sled nego se zamisljam za mozachniyat si kapacitet,shtom sam dopuskal che toja seltak moje da misli po normalen nachin.Njam kak chovek podskachasht na kucheci da e normalen ,vinagi sam go znael.Po vazrastnite pomnjat che carja plah zameni Kostov s ogromnata agitacia ot pleho.Ako choveka imashe oshte 4 godini dokato sme v EU neshtata sega shtaha da sa korenno razlichni,smjanata beshe nachaloto na kraja ,kolkoto i da revete za izmislenite vi zavodi prozivejdali laina tarseni samo v SSSR.

 24. МАФИЯТА
  СИ ИМА
  ДЪРЖАВА

  КРЪСТНИЦИ,ТЪЩИ,СВЕКЪРВИ-
  МУТРИ,ПРАСЕТА И ЦАЦИ-
  СВИРКИ НА ДНЕШНИЯ ПЪРВИ-
  БЪЛГАРИ СМЕ,ЮНАЦИ!

  НИКОЛАЙ РИЗОВ

  1. Бе не знам за депутатите , ама именно Станиславав Тодоров Трифонов е ходил да чука бедни студентки в студентските общежития.Едно борче писател дето го застреляха добре го е обрисувал, четете бе хура. Не гледай кво ти говори гледай го какво прави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>