Регистрация
Публикувано на 01.08.2018 / 14:46

ТОТАЛЕН ПОТРЕС! ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ОКОВАНА КАТО СЕРИЕН УБИЕЦ! ТУК Е НОРМАЛНО ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВАШ НАД ХОРАТА. КАКВА КОНВЕНЦИЯ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА!

десислава иванчеваБолна жена – с рак на хипофизата, невинна до доказване на противното, я влачат като сериен убиец. Тотален потрес, каква конвенция, какви пет лева, тук е нормално да издевателстваш над хората и е редно така да възпиташ и децата си, с алиби, че така няма да станат джендъри.

Що се отнася до „тия номера с фалшивите болести“ – жената има тумор на хипофизата, доказан.

‘тия номера’ всички знаем как стават, да, те са същите, като нейния арест. След години ще осъди държавата, освен ако не умре дотогава, а всичко ще е постигнато – блокове, кинти, интереси, ПУП-ове, понеже зад нея няма никой и я смачкват за шест секунди.

Толкова е гнусно! Пожелавам ви, да не се допирате до такива хора, защото тогава няма да философствате на празен ход, а ще виете като неизпикан вълк.

Следващия път, като я поведете Иванчева нанякъде, викнете и един гавазин да я налага, щото нали той ги хваща, пък съда ги пуска, ненаказани.


Георги Дренчев

Коментари 30 за
“ТОТАЛЕН ПОТРЕС! ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ОКОВАНА КАТО СЕРИЕН УБИЕЦ! ТУК Е НОРМАЛНО ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВАШ НАД ХОРАТА. КАКВА КОНВЕНЦИЯ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА!”

 1. Мили хора, народе български и читатели на АФЕРА, опитайте се да видите разликата. В Пловдив ОПГ произвежда на конвейер скимиращи устройства, които разпространява по цяла Европа и по света, източва карти, търгува с фалшиви документи, МИЛИЦИЯТА на радев твърди, че са опасни престъпници, ЦАЦАРАТУРАТА им иска почти половин милион гаранции общо, ЗА ДА ГИ ПУСНЕ !!!, защото те не са ОБЩЕСТВЕНО ОПАСНИ. ИМАТ МНОГО КИНТИ И МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ОСВОБОЖДАВАНЕ „ПОД ГАРАНЦИЯ“ и въпреки това обжалват размерите на гаранциите. В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ ??? ТРЯБВА ЛИ ДА ТЪРПИМ ТЕЗИ „УСПЕХИ“ И ТАЗИ „ДЕМОКРАЦИЯ“ НА ТИКВАТА И НА ПЪПЕША ???

 2. Дoкатo не се дoкаже вината трябва да си невинен. Тoва важалo в римскoтo правo. Ама там не са управлявали oт герб.
  Данo да oстане жива, та да ги oсъди в Страсбург. За съжаление ще oсъди БГ, а не преките и кoсвени извършители. Те мoгат да са спoкoйни, oти друг че плаща. Няма ли да се махнат накрая!

 3. Народе само ски пропорцията. Когато Цецко арестува Будко с какви пранги ще го наКъзи да е перменентно готов за пасивен симитлийски танц

 4. СПОКОЙНО БЪЛГАРИ! ЩЕ СЕ КРАДЕ САМО ДО 2020 ГОДИНА, КОГАТО СПИРАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ И НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ. ДОТОГАВА ГЕРБЕРАСТИТЕ С ПОТ И КРЪВ ЩЕ ДЪРЖАТ ВЛАСТТА. ДО ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ СА ЗАВЪРШИЛИ С ПОКУПКАТА НА ЧАСТНИ ИМОТИ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И ЩЕ СА СИ ПРЕХВЪРЛИЛИ ДЕЦАТА И ЩЕ СЕ ИЗНЕСАТ ДА ЖИВЕЯТ ТАМ, ОСТАВЯЙКИ ТЕ ТЕБ БЕДНИ БЪЛГАРИНО ДА ВЕГЕТИРАШ ТОТАЛНО. НЯМА ДА ИМА ЗАПЛАХА И ЗА ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ БОКО-ТИКВАТА И ЦЕЦО-ПЪПЕША, ЗАЩОТО ПЪРВИЯ ОБИКАЛЯ НЕУМОРНО ЧУЖБИНАТА „ДА ОПРАВЯ СВЕТА“ ЗА ДА СИ ОСИГУРИ ВИСОКОПЛАТЕН ПОСТ В МЕЖДУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ИМУНИТЕТ СРЕЩУ СЪДЕБНО ПРЕСЛЕДВАНЕ, А ВТОРИЯТ ПЕРИОДИЧНО Е В САЩ, КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕ ПРИЮТЕН ОТ МАФИОТСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ЗАЩИТАВАТ НЕОЛИБЕРАЛНИТЕ СИ ЧЛЕНОВЕ.ТОВА Е БЪЛГАРИНО.

  1. … споко … тогава ще нулират всички закони след 2008 г , ерата на боко велики , и елате гледайте СВИРИ !!!

 5. САДИЗЪМА НА ГРОБАРСКАТА ШАЙКА Е ПОСЛОВИЧЕН ОТВЛИЧАТ ДЕЧИЦА ЗА ДА ИЗНУДВАТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ УРОДИТЕ , КИЧАТ ХОРИЦА СЪС ВЕРИГИ ТЕЖАЩИ ПОВЕЧЕ ОТ САМИТЕ ТЯХ , НЕВИННИ ДЪРЖАТ В ЗАНДАНИТЕ , ВИНОВНИ ДОКАЗАНИ КРИМИНАЛИ И КРАДЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ,КВО ПРАВИТЕ БЕ

 6. Управлението на България е в ръцете на най-простите, най-некомпетентни и за нищо не ставащи комунисти от последния набор преди 89-та. Жалки слуги и гъзомийници на тогавашния хубав или лош комунистически елит. Но, страхотно адаптивни! Докато някои, говореха за социализъм с човешко лице, за пазарна икономика и социален елемент, искаха да махнат „лошото“ от онова време и да вземат „доброто“ от западните демокрации, тези, които освен подлоги нищо друго не са били, бързо си избраха нов господар, слушат го във всичко, изпълняват поръчките му без да мислят и унищожиха България! Колкото до Иванчева – да си повярваш в условията на българската измама, че можеш да си фактор, вследствие на избор, е толкова наивно и глупаво, че повече не може да бъде. Сикаджията е невероятно отмъстителен, а ние си оставаме рая, която мисли само за своя задник. Не е ли подпален – мълчим и си казваме: Хубаво е, че не съм аз! Тъпанари!!!

 7. ГЕРБ трябва да си платят за всички издевателства и геноцид над хората

 8. ЖАЛКА КАРТИНКА.ТОТАЛНО ПАДЕНИЕ НА ГРОБ.ТАКА СЕ ДЕЙСТВА С НЕУДОБНИТЕ В ТАЗИ СМЕШНА ДЪРЖАВА.А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ОТЯВЛЕНИТЕ КРАДЦИ В СТОЛИЧНА ОБЩИНА ТРУПАТ КИНТИ ОТ НАГЛАСЕНИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ,ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА НЕДОРАЗУМЕНОЕТО ФАНДЪКОВА.ПРИМЕРИ КОЛКОТО ИСКАШ.
  1.ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ-ТОТАЛНО ИЗТОЧВАНЕ
  2.МЕТРОПОЛИТЕН СЪЩОТО
  3.ЧИСТОТА ИСКЪР -ОТ НАЙ ПЕЧЕЛИВШОТО ПРЕДПРИЯТИЕ ОТ ВСИЧКИ ОБЩИНСКИ ЗА 2015 ГОДИНА Е ДОКАРАНО ДО ПЪЛЕН ФАЛИТ.ЗАГУБАТА НА ТОВА ДРУЖЕСТВО ЗА ПЪРВИТЕ 6 МЕСЕЦА НА 2018 ГОДИНА Е 800000.ЛЕВА.ЗАДЪЛЖЕНИЕТО КЪМ СГО Е 2100000.00 ЛЕВА ЗА ДИВИДЕНТ.ИЛИ ФАНДЪКОВА,ОРЛИН АЛЕКСИЕВ,ЕЛЕН ГЕРДЖИКОВ,НИКОЛАЙ СТОЙНЕВ НЕ ЗНАЯТ.МИ ДА СЕ ПРОВЕРЯТ КОИ КОМИСИИ ОГЛАВЯВАТ И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО.ТОВА Е ОПГ В ОБЩИНАТА.А СЪЩИТЕ ТЕЗИ КЛЕПТОМАНИ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯТ С КМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРОКУРАТУРАТА С ДЕБЕЛАКА ДА СЕ НАМЕСИ И ДА СПРЕ ТОВА ТОТАЛНО ИЗТОЧВАНЕ НА ОБЩИНСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ОБЩИНСКИЯТ БЮДЖЕТ.

  1. при нас недоразуменията са много.
   1.кристина петкова-жена на кмета на район витоша,с фалшива диплома но пък зам.управител.
   2.МИХАЙЛОВ-управител,не знае къде се намира.
   е тези дваминцата сасипаха предприятието.
   наистина е необходимо при нас да влезе прокуратурата.
   назначиха си цялата рода,създават фалшиви разходни документи.контрола на депата на софия е тотално занемарен,с предпоставки за екологична катастрофа.

 9. „Да живееш, значи да се бориш. Робът – за свобода, а свободният – за съвършенство.“
  Яне Сандански

 10. Баце, който е със сигурност голям престъпник, дали така е бил овързан в Панкрац?

 11. Това, което видях, бе пародия на конвойна дейност, да не говорим за униформената девойка от ГДИН, жвакаща дъвка. Охранителните, по – скоро придружители, не знаеха къде отиват, носят торбички и багажи…
  А иначе окована като каторжника Жан Валжан, само един топуз липсваше отзад на краката й
  Да не избяга така е окована , че изстинало е столчето на мама.

 12. Щом набедените и сготвени от „нинджанините“ на БОКо неудобни за герберастията Му български граждани ги малтретират така, как ли трябва да се действа със самия БОКо, ако оцелее след свалянето си от власт, и как ли трябва да Го придвижват по следствените и съдебните инстанции?…

  Може би като „Робокоп“, но опакован с вериги…!!! :::)))

  Ха, ха, ха… :::)))

 13. ХВАЛА НА ТАКВАЗИ, СЪДЕБНА ПОЛИЦИЯ…
  ЦЕНКО ЧОКОВ и той кмет (ама от ПП ГРОБ), КОСТИН – убиец… И още некой нашички авери…
  НА НОСИЛКА ГИ НОСИ В СЪДА!!!
  Една женица – 50 кг., овързана за ръцете и краката, сама си ходи до болницата…
  Само тази снимка ще и гарантира поне 100 000 ЕВРО в присъдата на ЕСПЧ в Страсбург..
  Но тях няма да ги плащат ОТЛИЧНИЦИТЕ ОТ ПУЦа на МВР в Симеоново.. Както не ги плаща и Цвъцко Цецерона онез 2,1 МИЛИОНА…
  А ПАК – МАТРЯЛА..

 14. Герб е единствената партия,която може да се справи с углавен престъпник ,като Десислава Иванчева .

  1. Иванчева – Българската „Жана Д’арк“ може би ще бъде изгорена на кладата, в последен жалък опит на „СистематаМу“ да се спаси…!!!

   Дааа…!!!

 15. Бий самара да се сеща магарето!
  Нагледен урок ,какво се случва като не си от партия ГРОБ или си против интересите им.
  Сега вече и останалите 80% от българският народ -според проф. Иво Атанасов май ще се сетят за какво иде реч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>