Публикувано на 12.01.2020 / 14:38

ТОП КРЕТЕН НА ГЕРБ: „БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ Я ЗНАЕШЕ ПРЕДИ БОЙКО БОРИСОВ“

ТОП КРЕТЕН НА ГЕРБ: „БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ Я ЗНАЕШЕ ПРЕДИ БОЙКО БОРИСОВ“Без коментар.

ТОП КРЕТЕН НА ГЕРБ.

ОЧЕВАДНО Е, ЧЕ В ТАЯ КОХОРТА ВСИЧКИ СА ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТА.

Afera.bg

Коментари 64 за
“ТОП КРЕТЕН НА ГЕРБ: „БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ Я ЗНАЕШЕ ПРЕДИ БОЙКО БОРИСОВ“”

 1. Болгарские „братушки“ засуетились
  Сегодня, 17:30 | Финансы и кризис / Финансовые новости | разместил: Редакция ОКО ПЛАНЕТЫ | комментариев: (0) | просмотров: (477)

  Болгария стала активнее работать над строительством газораспределительной сети после критики со стороны президента России Владимир Путина, заявил глава „Газпрома“ Алексей Миллер, передает ТАСС. В начале декабря президент Путин сказал, что Болгария сознательно затягивает реализацию „Турецкого потока“ на своей территории, видимо, под давлением со стороны. Российский лидер тогда добавил, что если болгары не хотят реализовывать газотранспортный проект на своей территории, Россия найдет иные возможности для транзита газа по югу Европы.

  Болгария – это какой то собирательный образ, страна-лох. Газопровод Южный поток мог дать им миллиарды долларов (это при населении в 7 млн человек), рост промышленности, рост занятости, рост экономики. Это не считая влияния на Европу как крупнейшего транзитера. У них расходная часть бюджета 2019 года меньше 23 млрд долларов, беднейшая страна ЕС.

  В итоге им дают еще один шанс, на порядки менее весомый, но все равно не в канаве валяться. И тот чуть не просрали. О чем говорить, если они 89% овощей импортируют! Помните знаменитый болгарский перец? Перец, и тот просрали. Как и АЭС „Белене“, которую так и недостроили, ибо кроме России некому, а с Россией хозяева не дали

 2. Веждюлсан е спретнат, образован и толерантен тиквоид от семейство Кратуланген , клониран от пипонудка свинская анално оплоденат от тиквичка помидорная и лепнат като ембрион за израстване на къдрава анална фистула поради което около биологичната му система се носи аромата на пръднята а лицето му по време на гняв се изкачва до багрите на лайната

 3. Веждю от край време си е проститутка.Целия му живот, от дете до днес, е преминал в проституция на ценности.Като малък лежеше на славата на майка си.Поотрасна и се продаде на комунистите.После се прехвърли на „Мултигруп“, а последните години на Капо ди тути капи – Боко Тиквата.Мекере.

 4. Един дърт, вмирисан и пиян простак каза, че България, а значи и аз самият, близките ми, всички ние, българите, съществуваме само заради Баце от Банкя! Някой нещо?

  акад. Петър Иванов

 5. Аве философи,що не дойдете на 24 от 18 часа пред народното събрание,на площада е истината.

 6. Ибрикчия на главния ибрикчия Бойко Борисов. Какъв да бъде Вежди, освен като БМБ-нагъл лъжец. Главният ибрикчия е виновен за ибрикчийските си мурафети на Меркел, Ердоган, Хилари и до без край На него му трябват ибрици и си ги гледа, те му се мазнат. Филия с мас е кадровата гавра на Борисов. Що не маха Петя Аврамова? Щото му е ибрикчийка като Вежди. Мръсни пиявици, това е ГЕРББ. Само отсичане на главите им оправя работата, изборите са предрешени с друго ибрикчийство.
  „Специализираният съд и прокуратура са организирана престъпна група ОПГ. Гледах им брифинга- изпълнители на поръчки. Злодеят Бойко съхрани и покри от разследване най-виновния министър Петя Аврамова, към която е Вик сектора. Тези прокурорчета няколко пъти повториха и излъгаха, че язовир Студена е собственост на МОСВ. Стомана и другите предприятия имат договор за получаване на вода с Вик и на тях плащат. Ние не сме длъжни да знаем тези неща, но т.н. специализирана прокуратура е длъжна да ги знае!!!!!!“( Възмутен)

  1. Този защо не се занимава с изкуство, статуетки, пластика ? Защото в политиката с ГЕРБ са големите пари.

   1. Той паметник на вожда ще изгради и до Шипка ще го тури, там над нея да стърчи, над България да бди.

 7. “хиледи бг дьрвета стават курбан и поемат към турските/гръцки, фабрики“

  В моето село има свлачище. Помня като мъник, как млади и стари – пенсионери, работещи, ученици, засаждаха акации. Стана много хубава акациева гора, която спаси селото при стражишкото земетресение – в моето село 6.7. Нямаше почти никакви щети от земетресението защото КОРЕНИТЕ ЗАДЪРЖАТ СВЛАЧИЩЕТО, НО СТВОЛОВЕТЕ СМЕКЧАВАТ УДАРНАТА ВЪЛНА ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ. Е, миналата година целият пояс беше изсечен от фирма на ДПС и изнесен.
  Тече смяна на магнитните полюси за която вия от 1991г. Скороста вече е друга – до 7-8г Северният полюс ще се забие някъде към Суматра, Южният – близо до северната граница на Перу. Ако имате малко общи познания по геофизика се сещата какво ни чака.

  Къде на майната си са премиерът и президентът ни, бащиците на нацията. Гащите си ли пощят?

 8. Не мога да разбера какво искате от човечеца!
  Ами за това , за което му плащат , това и плещи!
  “Аз казах , хау!“
  Винету-идейния баща на мин.председателя!

 9. Защо бе веждьо нали като беше главен мултак пак всички знаеха къде е България и колко милиона открадна ти народна пара

 10. Рашид ефенди е велик мастьр отровител на 15.04.1993 год след банкет в БГпосолство в Турция Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с кгбейска отрова турския ПРЕЗИДЕНТ ТУРГУТ ЙОЗАЛ след банкета в бг посолство ЙОЗАЛ са чувства много зле хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ
  Жената на Йозал обвинява Рашида че е отровил мъжа и
  По същото време на смъртта на МИШО БИРАТА ,Рашид бей подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент ЙОЗАЛ
  Рашид бей е твърде близък с бизнесмена КГБеец Златев и 2та са братя по МАСОНСКА линия,ЗЛАТЕВ е известен скъперник -милионер но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба и го финансира ЩЕДРО ,давайки му тлъсти суми за кичозни пластики .
  Най известната бронзова пластика на Веждито е гигантски 5 МЕТРОВ стълб с десетки ключета/символ на тайните и задкулисието/ и голяма пирамида с 1 око с лъчи от бронз с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в к-кс Сл.Бряг собственост на В.ЗЛАТЕВ струваща над 1 милион лева
  ЗЛАТЕВ е дал и много други пари на Рашид бей които Веждито да по изпере в АВСТРИЯ ,например Рашид бей да си спретне 1 кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ гнездото на ДС служители и лчбим квартал на Ц.Цветанов с 6те апартамента,сина на Рашид бей да си спретне 1 хотелче в Австрийските АЛПИ и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали
  Отровите не са КГБ патент но са твърде популярни в масонските братски общества

  1. Аааа, тия двамата са от ромското крило на масонската ложа, наречено още Лява ръка, десен джоб!

  2. Твоите писаници ми звучат малко като фантазия,защото ако искат да убият някого,могат да го убият и без някой да се доближава до него,от много далеч могат да го убият от каквото си поискат от инсулт,инфаркт,да го разболеят и каквото си поискат.
   А през герберското управление много хора измряха,много народ масово измря в България,включително и хора от ГЕРБ и от ДПС.

   1. БГ Отровна ЛИМОНАДА на Рашид бей изиграва ключова роля в историята на Турската държава ,и бг-турските отношения
    Веднага след кончината на турския президент ЙОЗАЛ,1993 год на власт на президентския пост ИДВА СЮЛЕЙМАН ДЕМИРЕЛ висш член и водач на най-могъщата Масонска турска ложа “БИЛГИ“
    Сюлейман Демирел ВЛИЯЕ твърде сериозно в-у вътрешно политическите процеси вьв България ,ТОЙ става нещо като ментор и взима под опека и крилото си крехкия невзрачен БГ Президент ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ
    като го финисира ,кани ЖЕЛЬО на конференции в скъпи 5* хотели Истанбул с яки кьор софри,почивки в Анталия и Кемер ,плаща му да изнася лекции .
    Ж.ЖЕЛЕВ откри лобира за протурски антибългарски интереси и с нищо НЕ възпира турската културна и икономическа инвазия на БГ територия НЕ възпира с НИЩО и възхода на ДПС и игрите на мултаците от Мултигруп.
    ЖЕЛЕВ до такава степен е омаян и завъртян от туските мурафети че позволява на турци да имат КАБИНЕТ офис до неговия
    Жельо Желев в комбина с мултаците и ДПС нанасят огромни щети на БГикономика,хиледи бг дьрвета стават курбан и поемат към турските/гръцки, фабрики ,скача контрабандата на турски хероин,отварят се турски казина ,безмитни бензиностанци,изкупува се бг земи с турски капитали,неконтрлируемо навлизат опасни турски религиозни организации и секти масово строеж на джамии в Родопите и Делиормана,източват се милиони за несъщесвуваши турски пенсионери 2граждани
    СЮЛЕЙМАН ДЕМИРЕЛ пук добре поЗЛАТЯВА държавния си турски пост неговия племенник Яхия ДЕМИРЕЛ източва банки и завлича десетки ТУРСКИ предприятия и фабриканти със сума надхвърляща 2 МИЛИАРДА $ и всичко това само благодарение на 1 БГ ЛИМОНДА пълна с кгбейска отрова поднесена от 1 бг мултак

   2. Точно. Чували ли сте за smart dust? По пулса на сърцето могат да те утепат защото всеки има индивидуално специфичен пулс. В модерните летящи МПС-та, и по някои сателити, има инсталирани ЕМП-та.
    А със сателитите могат да те локализират до три метра.

 11. Този приятел на Лувъра ,за сега няма кой да го вкара в затвора,но все пак никога не е късно. Имаше и едни френски пейзан спец “ по гнилите ябълки“ също голям Приятел на Лувъра, но французите се усетиха и овреме го изпратиха надалеч,надалеч , някъде из Африка,дано историята с приятелството на Лувъра се забрави.

 12. Тоя като е трезвен не знае къде се намира,а като е пил твори световни глупости.Изтрезней малко ,бе „академик,професор,д-р“ на ракиените науки.Може пик и да ти дойде на ум нещо смислено,ама надали.Конкурираш дори глупака паси.

 13. Хахахаах! А сега с какво ни знаят, моля, Нос огромен? Фактор сме в носа ти и в Тиквовата глава!

 14. Този нос не е от хрема и кихане, кат е лизал оня орган, носът му е бодял в торището на кака му

 15. Е то се знае всички от герб са топ кретени. Само, че и гласувалите за гроб и те не са по-малки кретени и неграмотни от идола си Боко.

 16. Право лъжеш Рашидов. То България е основана преди 10-12 г. от ГЕРБ. Борисов забил меча тук и основал дължавата. Пийнал тъпанара и се изказал.

 17. Добрите експерти могат да говорят за даден индивид и по снимка, като условието е същата да бъде направена без предварителна подготовка за позиране. Този човек на снимката е олицетворение на лакомията в човешката душа в нейния най-гнуслив вид. Степен на вредност – максимална. От многото негативни черти, съдържащи се в характера и поведението му водеща е болния му стремеж към забогатяване. Абсолютен мафиот! Болезнен антагонизъм при него се явява напъна му да се представя за честен и достоен гражданин и вродената му мошеническа натура. С по-прости думи казано индивидът си е поставил само материални цели, които е готов да постигне по всякакъв начин и на всяка цена. В този случай вече е налице висша степен на „дива алчност” и е отключена веригата „алчност – наглост – пари“.

 18. Абе дърт мангалак, ти влизал ли си в коментарите на някой западен или руски сайт? Смеят ни се хората и с гъза си!!!

 19. Жалък и долен антибългарин! Да, той е български гражданин, но ненавижда България и българите! Борисов е същия, но по друга причина!

 20. Ибрикчия не беше ли турска дума- оня дето държи ибрика с водата за подмиване?Или прави още нещо с ръцете, с устата?Щото веждито с устата е много ловък.

  1. …tozi na kogo li prez godinite ne beshe ,,ibrik,,/nemoralen,genkar,slagach…nameril si,,nov ,,chadar,,za ,,dalaveri/negovi i na sina mu/GERB…

 21. Вариант 1 : Всички са подлизурковци и нагаждачи, които използват локомотива ГЕРБ за лична облага бидейки във властта.
  Вариант 2 : Тъпакът ги държи с компромати и те, горките, волю-неволю, го славят, крепейки властта МУ.
  Защото голяма част от антуража изобщо не са прости хора, притова, са на светлинни години напред в културно и интелектуално измерение от Тъпака… И именно ТЕ първи ще напуснат кораба МУ и ще се отрекат от НЕГО. Как ли ? ТЕ ще намерят подходящи думи, теории и тези за да се оправдаят. Повтарям, ТЕ не са тъпи хора и затова изглеждат жалки във вчерашните и днешните си действия, без да се усеща и капка срам…за сега !

 22. Тази долна измет ,винаги е бил свиркаджия,но гледайте Беновска и ще разберете кой внася боклука в България.

  1. Аха,тази кривотледа,кривоуста в преносен и пряк смисъл,още ли не е обърнала палачинката?!!Гледам всички ветропоказатели ще се изпотрошат!!

 23. Бойко Борисов спаси милионите на Рашидов в КТБ. От благодарност Министърът на културата възложи ремонта на “българския Лувър” на любовницата на премиера Мая Христова, превеждайки й авансово над 20 млн. лв. И още нещо – Рашидов беше личният преводач на Борисов при срещата му с Ердоган. Безпрецедентният за дипломатическата практика факт се дължеше на интимния характер на разговора, свързан с контрабандата на цигари, оръжие и каптагон за контролираните от Турция ислямисти в Сирия и за движението на парите към сметките на Борисов и ортака му Пеевски.

 24. Няколко години живях в близост с индивиди употребяващи систематично алкохол. Тези, които не изтрезняваха въобще, след няколки дни злоупотреба получаваха халюцинации. Ясно ми е защо този „резак“ дрънка такива глупости.

 25. Цитат от Бай Генчо в десетката: дебелоок и дебелогъз каменоделец….

 26. На Вежди нали му правиха операция, май са му изрязали част от мозъка. По-голямата!

 27. Министъра на ПРОСТОТИЯТА И МРЪСОТИЯТА В БЪЛГАРИЯ ВЕЖДЮ ЧЕПА ПИЯНДУРНИКА МУЛТАКА ПРОСТАКА И ГЛУПАКА НА РЕПУБЛИКАТА.

  1. Една от многото прости и тъпи продажни мутри на територията на червената мафия, „елита“ на раята.

 28. Нещастен безродник, който не заслужава нищо освен презрение! Една 1300-годишна държава със забележителна култура, история, със своите герои, гении, световноизвестни постижения! Една търпелива земя с още по-търпелив народ, който през последните десетилетия понася такива боклуци като този палачинков ибрикчия, неук циганин, дебелоок и дебелогъз каменоделец, сменил не знам колко партии и колко имена… Главен мултак на републиката, самозванец, нарекъл се велик, раздаващ някакви брошури, за да докаже в какви изложби по света е участвал с парите на България. Само той и тясното му обкръжение знае колко е велик всъщност, а като министър на културата (прощавай, бай Радой!) всички знаем що за стока беше. Как уредил театрите, артистите, пък туй, пък онуй… Ха наздраве! Нейсе, запуши я!

 29. Най-после в България някой да се реши да направи една скулпторна инсталация от лайна.
  Браво на този експресионалист-професионалист ,крайно време беше !

 30. Никога няма да си простя,че подкрепих ГЕРБ,а не Орешарски тогава.Ако знаех какво ще се случи с България,никога нямаше да гласувам за ГЕРБ,Боко,Плевналиев и Цецо!
  Днес положението е още по-зле и няма за кого да се гласува изобщо,освен за Атака,която беше смазана.

 31. Проверете свещенната книга Коран , която Вежди носи да видиме дали и ако да, то колко от петна от свинска мас по страниците и корите на книгата е изоставил бай Вежлив Решетников

 32. На тоя освен алкохолни изпарения друго нищо не е останало в кухата кратуна. Парадоксалното е, че те при охлаждане, отварянето на устата се трансформират в изречения. Тъпи, но наподобяващи човешка реч все пак.

 33. Вреден лакей-това е Рашидов.

  Лакей на Борисов, с което си осугурява постове ( без престиж, защото е карикатурна фигура с лакейството си. Напр. Рашидов сравни Борисов в Пикасо за някакви драсканици на Борисов. За това тъпо лакейство човек би умрал от срам и извадил Рашидов от всяка държавна работа. Но не би! Борисов възнагради лакея вместо да го задраска.)

  Вреден лакей, защото няма компетенции в културата, за която е сложен неправилно да оглавява, и която руши. ( Отделно срами, напр, посочената в цитат фраза.) Напр. ликвидирането на Нациналната художествена галерия за сметка на ‘Квадрата’. Вместо да има две галерии, Рашидов взе основните експонати от НХГ и ги сложи в ‘Квадрата’, за да направи ‘Български лувър.“ Освен вреден, е и неграмотен- идеята за Бг Лувър е илюстрация за неграмотност – неуместна претенция и подражание, които са антипод на изкуство.

  Жалкото е, че Борисов лансира Рашидов, харесва му лакейщината, не санкцонира некадърността и това е моделът, който работи с кадри и води до кризи. Вредната лакейщина ликвидира националното и основното за живот като водата. Но тя е сила, препоръка и успех. За това България се срива. Да се казва на черното бяло като поредната лакейска хвалба за Борисов от Рашидов не е нито смешно, нито дори кич, просто резил и маска на кризите.

  1. Ами защо беше смазан историка Божидар Димитров,той наистина заслужаваше да бъде министър на културата,но и на него някой му видя сметката,без дори да знаем защо,защото той освен с история и култура,с друго не се занимаваше,дори и с политика не се занимаваше,имаше и чувство за хумор,беше добър човек.

 34. Проблемът при Веждито е: кое е по-силно у него – простакът или пияницата ?

  1. Г-о, Куцкова,отговора при Веждито,не е сложен за подразбиране, но, остава сложен ,въпроса в правосъдието ни. Бихте ли разяснили на читателите в ,,АФЕРА“ ,защо е .

  2. -: )) Просто тъмен балкански субект . Като повечето останали тук и избиращи ги, да ни ръководят в своя лична полза.

 35. Най-простия ,нагъл и арогантен министър на културата в историята на България се изказа. То бива лизане на задника на Боко , но от такива цървули като този на хората им се повръща.

 36. Пропуснах за невежите:Ибрикчия е служител на султана, който сам извършва действията по подмиването и подсушаването на задните части на господаря си. Поради големината на свитата от ибрикчии, впоследствие се създава и длъжността „Главен ибрикчия“, който е и едно от най-доверените лица на султана, предвид спецификата на задълженията му.

 37. Ех Вежди,Вежди,
  След главен Мултак сега и си главен Ибрикчия на територията БГ.( На теб няма да обяснявам какво значи новата ти длъжност.) И ми кажи главни Ибрикчио като какъв се представяше в чужбина преди царуването на ББ- Българин(съмнавам се) турчин,циганин,репресиран, мултак, скромен скулптор на когото социализъмът както казваше твоят предишен идол Тодор Живков
  Б.И.

 38. тежък олигфренизъм!присъщо за цялата групировка ,начело с тиквата!

 39. Прав си Веждичке.. А наздраве…
  Щото беше по-нависоко в класациите – на ООН например.. Та изпод масата не си ги видял тез места. Или пък от поредната дупка – копана след последното място на де що има класации..
  Ама не сме чак толкова черногледи.
  Най-престижното първо място на Баце го признаваме..
  За 2018-та ООН ни турна начело на престижната класация за НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА ДЪРЖАВА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА!!
  Та има няма за 10 години как Баце ни турна на картата, взе и да ни трие оттам..

 40. аутизмът е термин от психологията, който дава определение за “равнодушие към реалността”…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *