Публикувано на 24.03.2020 / 12:20

ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА КОНСУМИРА БЕЗГРАНИЧНА ВЛАСТ И ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В ЧУДОВИЩЕ. НАШЕТО ЧУДОВИЩЕ.

ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА КОНСУМИРА БЕЗГРАНИЧНА ВЛАСТ И ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В ЧУДОВИЩЕ. НАШЕТО ЧУВОДИЩЕ.Ще ви споделя нещо, което се знае от единици хора в държавата и ще го направя не случайно днес. Когато човек взима информирано решение, дори за самия себе си, вероятността за грешки намалява.

Днес информиран, означава утре жив!

Имаше едни тежки и мъчителни денонощия в които Чакъра беше обграден в къщата си от полиция и специални сили. Преди това беше предварително подплашен и методично насочен към точно определено търсено от един престъпник с власт поведение. Същият този бивш главен секретар, отказа да се съобрази с предложението за решение на проблема, дадено от единствените компетентни – отряда за борба с тероризма. Този план не включваше негово физическо ликвидиране, нещо повече – предвиждаше да бъде спасен от амбициите за личен пиар на овластен болен мозък. Психически нестабилен човек с безгранично и тежко комплексарско свръхего!

Въпреки всички професионални мнения, той успя да наложи собствената си воля и да направи възможно ликвидирането на съвсем обикновен и уплашен гражданин – дълбоко травмиран от продължително лежане в комунистически затвори, заради идеологически убеждения. Казвам ликвидиране, защото точно това беше плана, за да се реализира първият и най-голям пиар ход на бъдещият ни управник. Ще прескоча други важни подробности и факти и ще отидем на най-важният, според мен, който сте длъжни да не забравяте. Същият този овластен престъпник поиска съдействие на въоръжените сили и в частност на военно-въздушните сили за обстрел на дома на нашият съгражданин. След голяма непублична, но голяма суматоха се намериха достойни длъжностни лица, които успяха да блокират възможностите и да охладят страстите на амбициозния циник.

Чакърът беше ликвидиран като улично куче – безправен, самотен и уплашен. Бандита яхна вълната на пиар акцията си и успя да постигни обществено внушение, че е готов и решителен за действия и държавни отговорности човек. Някои интелектуални, но алчни слепци го припознаха, други като мен, потънаха в сложни дилеми. Той получи огромна власт, невинният отиде в гробищата – онеправдан. След години България беше осъдена за това престъпление в международен съд, но прокуратурата не възобнови разследването, каквато е практиката в правовите държави.

Има и много други подобни случаи, които не знаете, но ви уверявам, че ако компасите ни работеха правилно, този човек щеше да бъде разобличен като тежък социопат и вероятно щеше да завърши бързо и много зле. Но днес той продължава да консумира безгранична власт и все повече се превръща в чудовище. Нашето чудовище.

И дано разумът надделее и отново не пострада единствено детето, което първо казва, че царят ни е гол…

Николай Марков

Колаж: Спиро Перов

Коментари 27 за
“ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА КОНСУМИРА БЕЗГРАНИЧНА ВЛАСТ И ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В ЧУДОВИЩЕ. НАШЕТО ЧУДОВИЩЕ.”

 1. Вярно е Марков, всичко написано от теб.Вярно е ! Но е много малко! Да вземем например и да сложим в тази редичка за по-голяма яснота и Крокодилите! И Стефан Мирославов и застреляният му син в Ню Йорк! И онова усмихнато гаменче на мотор – убито в центъра на София посред бял ден – оказало било съпротива – даме простят хората, сега не мога да възстановя дори и името му! За Иван Тодоров – Доктора, ако се бръкне дълбоко, ще излезе нещо ужасяващо – все още има хора които знаят истината ! Редичката може да се окаже доста дълга и замесените с униформи твърде много! За това Марков искам да ти кажа, че все още не си готов .

 2. Наитина е много странно , че нито Марков , нито колегите , които коментират в сайта , не засягат темата-кой или кои дадоха на този престъпник власт!?
  А , те са любимите и на Марков и на много от вас-американците!
  Какво , ще се правим на слепи , ли!?
  Всички мерзости , които се случиха в България на българите са по вина на същите тези “демократични“ американци!
  И Борисов няма вина за това , защото ако не беше той , щеше да е някой друг боклук назначен от тези световни престъпници!
  Ама нещо не ви стиска да говорите за тях!
  По-гнусни от американците и от хунтата , която ни управлява сега , са само тези , които са се примирили с това и се правят на слепи за истинските виновници!

 3. Бойко Борисов е проблем днес.

  Но се пита в задачката, дали тези, които го назначават на този пост не са били наясно с тези му качества, или са го назначили ИМЕННО заради тези му качества.

  „Психически нестабилен човек с безгранично и тежко комплексарско свръхего!“

  При почти всички подобни анализи се стига до лицето Борисов. Толкоз, дотам можем.

  То е като един ученик от долните класове способен да реши само просто линейно уравнение с една променлива от първа степен.

  И когато пред него се напише квадратно уравнение той постоянно и стабилно вижда компонентата от първа степен, другата я игнорира. Това знае ученика, дотам е развил знанията си 🙁 .

  https://www.youtube.com/watch?v=EGyfMYjjDcw

  На това и скритите рулери разчитат 🙂 .

  И сега какво, изхождайки от собствената му идея следва да бъде разстрелян с ракета въздух-земя, докато „отмаря“ в собственото си имение, а ?

  Фасулска задача за определен вид професионалисти. Но тогава закона отива в кошчето за боклук и после какво?

 4. Като в същото време не забравя да краде, краде, краде, краде, краде и граби, като не виждал, като луд, като болен, какъвто е !

 5. В сегашната медицинска криза се видя огромният непрофесионализъм от лизачи, с които се е обградил Боко-тиквата. Министърът на здравеопазването финансист-мафиот, а щабът му само пишман-доктори лизачи. След това ще дойде финансовата криза, а министърът му на финансите със съмнително образование и стаж на мафиот. Всичката му работа на този ГОЛЯМ БОКЛУК Тиквата е пунта Мара. Покорни лизачи на задника му и на тотално сринатата му психика. Тежко ни!

 6. Един въпрос към автора;Ти какъв го играеше по онова време?Ако не се лъжа полковник от НСО или някакъв друг подобен боклук.Сега се показваш от дупката и пак пишеш с недомлъвки.И друг път съм ти казвал ;като кажеш А стигаш до Я.Но на теб не ти стиска. До края ще се надяваш да ти подхварлят някое макар и малко кокалче,боклук смотан и нещастен.

 7. борисуфффффффф ВРЪЩАЙ КРАДЕНИТЕ ПАРИ ЛАЙНАР ДОЛЕН РАЗБРАЛИ БЪЛГАРОУБИЕЦО НАГЛА ИЗМЕТ ИЗПРАЖНЕНЕ КРАВЕШКО НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НАРОДА ТЕ МРАЗИ БЕ ПАРЦАЛ С КАКВИ ОЧИ ИЗЛИЗАШ ПРЕД КАМЕРИ И ДА РЪСИШ ЛЪЖИ БЕ УРУД ЩО НЕ ИЗЛЕЗЕШ НА УЛИЦАТА СРЕД НАРОДА КАТО ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ АМИ САМО СЕ КРИЕШ ЩОТО ЩЕ БЪДЕШ ОСВИРКАН НАРОДА ЩЕ ТЕ НАРИЧА БЪЛГАРОУБИЕЦ А И НЕ МАЛКО КАМЪНИ ЩЕ ОТНЕСЕ ГЛУПАВАТА ТИ КРАДЛИВА НЕГРАМОТНА И ПСИХЯСАЛА ГЛАВА С БОЛЕН МОЗЪК

  ДАНО ПО СКОРО ДА ГНИЕШ В АДА УБИЕЦО

 8. Така е в държавата на мафията. Когато изпълнителната, законодателната и съдебната власт са подчинени на един зеленчук, какво имаме? Диктатура, автокрация, безконтролна корупция и кражби. Робите създават диктаторите. Робската психика и манталитет захранват диктатурата. А най-гадните роби са слугите и колаборационистите, без които диктаторската власт е невъзможна. В България е пълно с тях…

 9. Чакъра е бил осъден за извършено криминално престъпление при наложено наказание лишаване от свобода за сравнително неголям срок-по спомен около 3 години. Бил е обявен на общодържавно издирване,за да бъде задържан и приведен в затвора за изтърпяване на наказанието-една съвсем рутинна процедура при укриване на осъден. Съдът по правата на човека в Страсбург е постановил решение,в което много подробно са описани поетапно извършените от полицията действия.Началото е блокада,престрелката е започната от Чакъра и е продължила значим период от време с прилагане на огромна огнева мощ от страна на полицията. В един момент, при разбира се незначителна съпротива от страна на Чакъра, са включени мощни оръжия,след тежък обстрел с тях логично следва ликвидиране на лицето. Съдът изрично отбелязва,че всички действия са извършени в изпълнение заповедите на Главния секретар на МВР като е посочено и името му-ББ,както и категорична констатация,че неправомерно е приложена изключителна и несъответна на ситуцията сила.Решението е публикувано и преведено на български език и се надявам,че все още може да бъде намерено в Интернет то е съкрушително предвид направените категорични констатации и е добре всеки да го прочете. Не знам дали прокуратурата изпълни задължението си по закон-на основание решението на Съда в Страсбург делото да бъде възобновено. Лично аз не съм чул такова нещо.

 10. Ех, Бенатова, как тичаше с микрофона подир великолепния герой в черна тужурка и с лента през челото! Наред с другите мисирки го славославеше. А сега върти геврека на таксито. Не очаквай благодарност от този. Не очаквай нищо освен мерзости!

   1. Ако направят конкурс за „1 мисирка на републиката “ наиденова ще спечели от раз и с тази провиснала като на пеликан гуша може да кандидаства за освободената от мис боикови бикини къща в Барселона. Тя заслужава тази награда.

    1. Съмнявам се коя ще е №1. Конкуренцията е жестока! Валерия Велева, Цветанка Ризова, Беновска, Бенатова, Найденова, Калина Андролова и др. проскубани мисирки, бокови крякащи лайномети.

     1. Пропуснахме, че в борбата за №1 сред мисирките ще се включат и пуяците Му: Тома Биков, Антон Тодоров, Бойко Василев, Недялко Недялков, Крачунов и още цяла плеяда знайни проскубани хвъркати мерзавци.

 11. По онова време телевизиите ни показваха в детайли цялата „операция“ около Чакъра. Пречукаха го като куче за славата на един мегаломан, амбициозен и нагъл службогонец. Европейският съд отсъди обезщетение и заклейми позорната акция на Мутрата – какви доказателства повече ни трябват? Те в Страсбург да не би да вземат решения без доказателства? А след това, през всичките тези години, колко беззакония и своеволия се натрупаха, колко лъжи… И какво? Търпите го, викате му „бате“, затваряте си очите пред безобразията и кражбите му. Затова и продължава да консумира цялата власт заедно с вярната си кохорта от себеподобни (впрочем дали е толкова вярна?). Скоро ще видим.

 12. Г-н Марков, с пълно право, от позицията на напълно информиран професионалист, засягате жестоки теми и проблеми!
  Имам само едно питане: Можете ли да покажете някакви документи в подкрепа на всичко това, за да прогледнат слепите и неинформираните, и за да се затъкнат плювалниците на предубедените?…

 13. Няма страшно „българи“. ЕС ще ни храни, а НАТО ще ни брани, докато си живеем от ден на ден все по-щастливо във връхлетялото го общоевропейско щастие.

  1. АЛООО нали видя как НАТО ни брани и храни …14 РУСКИ тежкотоварни самолета кацнаха в Италия с 8 бригади медици и техника да оправят положението с вируса …Къде е НАТО къде са американските кравари къде е евроатлантическото сътрудничество …В Италия пристигнаха руснаци ,кубинци и китайци …за борба с вируса ..

   1. В Русия, Китай и Куба още възпитават хората, да бъдат човеци и Държавата да е държава на човеците, а не търговско дружество за интересите на Боку, Прасето и Домуса + Меди Философа.

    1. Спомняте ли си някога и у нас :“Мир, солидарност“, „Равенство, братство, единство“…

 14. по стария международен път на Герганина чешма прехвърляха товара за вавилон, той видя и зад греблото на фадрома го изпариха, уж в дедеагачко, че от стар тракийски род

 15. Oт oтĸpивaнeтo ѝ пpeз aвгycт 2019 г. acтpoнoмитe ca възxитeни oт мeждyзвeзднaтa ĸoмeтa „Борисов“. Πocлeдни нaблюдeния нa ĸoмeтaтa пoĸaзвaт, чe тя мoжe би e в пpoцec нa paзпaдaнe, предава Kaldata.

 16. Тикво крадлива, да ти еба семето гнусно. Майката ти ебем мръшо. Рано или късно ще те стигне това което ти се полага. Да ти еба путката майна и копиле продажно и крадливо

 17. …….Така, въз основа на посочения от НСИ среден доход от 1300 лв., всеки депутат също ще взема това възнаграждение, умножено по 3 пъти или до 4248 лв, но и това далеч не е всичко. Към тази основа трябва да се добавят и 2/3 безотчетни бонуси върху заплатите. Участието в някоя от комисиите в НС носи плюс 15%, а най-често депутатите са в 2 парламентарни комисии. Има разбира се и по 1% върху основната заплата за всяка една прослужена година. Така депутатските възнаграждения отиват на близо 9 600 лв. Междувременно стана ясно, че депутатите от ГЕРБ са взели решение за даряването на 1000 лв. от месечните им заплати за борба с коронавируса. Защо се налагат дарения при над 4 млрд.лв. за здравеопазване за т. год. не става ясно. В Сърбия депутатите направо се отказаха от заплати……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *