Публикувано на 12.01.2021 / 15:41

ТОЙ Е ЕВТИНА ДЖАПАНКА, ДОРИ НЕ Е ЧЕХЪЛ

Марешки е еманация на селяндур. Че е прост, прост е, но той не е само това.

За мен Марешки е събирателен образ на всичко, което най-много ме отвращава в едно човешко същество – той е арогантен, самонадеян, неграмотен, самовлюбен, безпринципен, мазен и безгръбначен селтак. Той е евтина джапанка, дори не е чехъл.

Кофтито е, че Марешки не е единичен случай, а разпространено явление у нас. Грозни хора, отвън и отвътре, мачкат с мръсните си крака цивилизационния килим.

Искам да кажа, че в днешно време, хигиената действително е много важна. Щото духовен трипер шета, из булеварда на нашето възможно бъдеще, уважаеми зрители. Носете ръкавици, презервативи и маски хора, дори и докато гледате телевизия.

И нека Бог ви пази от пандемията на вселененската тъпота. Амин.

Васил Петев

Коментари 22 за
“ТОЙ Е ЕВТИНА ДЖАПАНКА, ДОРИ НЕ Е ЧЕХЪЛ”

 1. И е майна от Варна, май? Как може в такъв хубав град да има таквизи главанаци?
  Г-н Петев, отново адмирации, не само мислиш, а изразява мислите на много голяма част от нашето народонаселението…
  Респектиран съм!

 2. Льотчика е много просто парче парцал, папагал оскубан плешив траверс приличат си с Лъчо мозъка педерунгел с розови гащички от джендър идеологията

 3. много е сладък като обяснява на Президента, че е дошъл от нищото. А ти откъде си дошъл бе плужек? И на къде отиваш? Доколкото знам е с присъда.

 4. С такива национални предатели като тоя мерзавец, турското робство продължава и до днес.

 5. Веселина Томова беше права още преди последните избори за този мерзавец.Но много варненци му повярваха и гласуваха за него.Тоѝ никога няма да види повече парламент и политика.Но пък има концесия на плажа Кабакум.И не само аптеките,които иска да продаде,а и бензиностанциите ще му вземат неговите покровители!

 6. Какво да го коментираме този не налъм а бих казал долнопробен цървул.То друго едва ли е очаквал някой от него.Нали си има избиратели те да му мислят.

 7. Леля ми (жена с наднормено тегло) има една снимка на Марешки, която е изрязала от някакъв вестник.
  Когато мисли, че преяла, започва да гледа снимката и след 2-3 минути отива да повръща.

 8. Ти да имаш толко милиони и да ходиш по света с туй пъпчасало сипаничево лице!

 9. Ако погледнем лицето и чертите на другаря Магарешки, ще видим, че се намира в близки родствени връзки с Неандерталския човек(Homo Neanderthalensis) – вид примат живял в Европа преди 40 000 години.
  Напишете в Google Neanderthal или Homo Neanderthalensis и сравнявайте физиономии.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Neanderthal

 10. Браво, пич! Как хубаво си го казал. Жалко, че марешки и свитата му няма да разберат думите му.

 11. Не знам дали сте забелязали, но на много места по света вали дъжд. В Европа също вали дъжд – вали и във Франция, в Чехия вали дъжд, в Австрия вали дъжд, в Румъния – с която често се сравняваме – също вали дъжд. НО САМО ТУК ВИНАГИ, АБСОЛЮТНО ВИНАГИ ИМА ПРОБЛЕМИ, КОГАТО ВАЛИ.

  И гледам, късно снощи на инспекция тръгнало Нашето Слънчице, Нашият спасител, генерал Камъните Падат, многоуважаемий православний Бойко Борисов. Положението е инспекторът и дъжда.

  Още преди четири години, при първата си кампания Да, България направи поредица от видеа, които говориха и за състоянието на язовирите, и за това как се изсичат гори, и как ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО ЗАВАЛИ, ДА НАСТАВА АД.

  Бедствието не се нарича „дъжд“. Бедствието си има име и се казва Бойко Борисов.

  И да знаете, че при тия щети 50-те кинта дето ги раздава, доникъде няма да стигнат.

  Мартин Димитров

 12. Точно така е! Какво да се чудим обаче, че подобни простаци са се изкачили толкова високо и са забогатяли безмерно, след като баш на върха имаме още по-прост, нагъл и безпардонен лъжец на име ББ.

 13. Колкото и противен да е тоя,казаното при льотчика е самата истина.
  Точно неговото служебно правителство бетонира герб при изборите
  и с призива мутри,вън отказа голяма част от протестиращите.
  Та и льотчика е същият.

  1. Явно на този „желаещ“ са му паднали батерийките на вибратора и не е можал да си направи следобедното СПА (пояснявам: секс процедура анално), та затова е меко казано неадекватен.

  2. Качи се на баба си на хвърчилката и върви на майната си,нещастен трол!

 14. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Ако има Господ, този ще стане клиент/пациент на бай Ставри.

 15. Изгледах видеото.Шокиран съм от простащината,елементаризма и наглостта на Марешки.Но според мен,той угодничи на банкянския неграмотник,и очаква да му се почогне по наказателното дело.С тази 4 год. присъда на втора инстанция,той е готов на още по гнусно поведение.В едно съм убеден-тази т.нар. партия на този търговец,след изборите ще престане да съществува.Дали е възможно токова поведение,на такова ниво в истинска европайска страна?

  1. Така е, тиквата пусна всички възможни торпеда и ракети срещу врага си, а те се радват да му услугват, махат с опашчици..
   Пуста неокастрена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *