Публикувано на 24.09.2020 / 14:35

ТОЗИ СЪВСЕМ СЕ ОПЛЕТЕ! АМА КАК СПИ ДО ЧЕКМЕДЖЕ С ПАРИ БЕ, ТУПАНА КРАДЛИВ!

Бойко Борисов: „Човек, като говори, трябва внимателно да мисли, и за себе си. Аз съм готов и съм изяснил как коварно неговите хора, най-близкото му обкражение ме сготвиха по един елементарен начин. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака всичко. Години наред се готвиха за един подобен момент, но грешката им беше, че пуснаха клипа, с който се снима спалнята, къщата, най-сервизните помещения, в мое отсъствие. Ако, примерно, е имало пари, да кажат – кой държи така пари и злато при положение, че има каса. Като ченгеджийска операция я направиха отлично и не случайно само той го говори, защото го свърши негово близко обкръжение. После за записите говори. Но неговите записи, на които хъка и мъха и укрива, са направени със законни средства. За мен случаят е приключен, взел съм си поуките. После майсторски започнаха да нареждат други неща, убийство на макененка в Гърция – пълна лъжа! После, че си пия с гангстери, а то – Себастиан Курц! И други неща, но за съжаление хората това запомнят..“

Този съвсем се оплете… сега е Радев.

Сам си пуска тъпи фейкове и си ги отрича – убита манекенка и снимката с Курц от Европредседателството, а преди гръцкия остров. За Барселона е тих, обаче.

Ама как спи до чекмедже с пари бе, тупана крадлив!

Това е един безскрупулен крадец, патологичен лъжец и измамник, енджойвайте тая помия.

Борисов продължава да настоява за “правото” си да съсипва държавата, а всеки негов критик и противник, се превръща моментално в разследван, в обект на масивни проверки, в обект на медийни атаки и оклеветяване.

Безобразно прости и нагли хора са начело и знаят, че възможностите им да рисуват алтернативна реалност е приключила в най – масовата си част, но въпреки това са се закачили и не пускат, мръсниците.

Георги Дренчев

 

Коментари 32 за
“ТОЗИ СЪВСЕМ СЕ ОПЛЕТЕ! АМА КАК СПИ ДО ЧЕКМЕДЖЕ С ПАРИ БЕ, ТУПАНА КРАДЛИВ!”

 1. РАЗБРАХТЕ ли сега, защо ПАРИТЕ и ЗЛАТОТО са в НОЩНОТО ШКАФЧЕ? Ами, защото ТОЙ имал и КАСА, която е ПЪЛНА, с какво ли?! НАРОДЕ????

 2. Боко имал каса у дома си и ако имал пари и злато, щял да ги държи в нея, а не в чекмеджето!
  Да, ама какво да прави, като касата му е била претъпкана с пачки и злато и вече е нямало място в нея и се е наложило да си ръга рушуветите по шкафчета!? Не е пътувал скоро до ОАЕ, при приятелите си и касата му се е оказала малка, за да побере натрупвамнията, а от много отдавна се говори, че в ОАЕ си депозира авоарите в брой – без банкови трансфери! Имаше в пресата преди години, как с правителствените самолети са хвърчали палети с банкноти!

 3. Няма друга държава в света с президент генерал и премиер генерал това да не е министерство на отбраната?

  1. За напразните усилия в трудна, безсмислена и нелепа ситуация, народът казва „бори се като свиня с тиква“, а „Министър-председателят твърди, че е „сготвен“ от президента чрез една „прекрасна госпожа“, всичко това недвусмислено води на мисълта, че иде реч за вицето на пРезидента, напълно в народната представа за ситуацията и образа на героите в нея.

  2. А, как е станал „генерал“ ТОЛУПА?! Що за „генерал“ е ТОЙ?! КОЙ, КОЙ, КОЙ ще ни каже????

 4. Да чакаме продължение и пореден четвърти вариант.
  Абсолютно се налага,защото снимките и видеото не са правени в един ,а поне в три дни. Това личи не само от различния етап на пълнене на чекмеджето,но и от различното спално бельо,както и различните вещи върху шкафчета с различно тяхно разположение. Затова се налага да се появят още различни прекрасни госпожи респ . госпожици- тайните агент-провокатори на Президента,които „щракат“ , за да „сготвят“ невинната жертва.
  А това,че много и все прекрасни жени въздишат и чезнат по Тулупа е кристално ясно и всички вярваме,че поредното обяснение за необяснимото е чиста истина.
  Много е жалко,когато един застаряващ и силно лоясал индивид губи връзка с действителността и става смешен с приказки за съмнителните си интимните подвизи.

 5. „Дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи.“ Тоест снимките са истински. Не че някой се е съмнявал, но е добре и той сам да си го признае. Значи според премиера на България проблемът е, че парите са в шкафчето, не в касата. И не е проблем, че идват „прекрасни госпожи“ в правителствената резиденция и не е проблем, че народът е гладен и окъсан, а че парите не са в касата. Пфу! Отврат! На тоя не бих му дал дори да и портиер на сграда!…

 6. Аз направих снимките на чекмеджето с еврата и кюлчетата злато, когато Тиквата спеше, щото го изклатих с пищова в дупарата.

 7. Хахаха , Тулупа…с това си „изказване“…я докара до там, че:… „Една, Прекрасна Дама от обкръжението на Президента“ го била снимала и „Сготвила“ ???? Тоест,… простата Тиква… още малко ще изкара , че Президента му е Сводник и му Праща Дами да го „Готвят“ ….хихихи….!!;)) Ами, Президента на Пълно основание да го Осъди за тези му приказки …а пък Не го мисля …Путин,… Kак,… ще го ОПРАСКА… за изцепката която направи за него!;) „Бил,… го ПРЕДУПРЕДИЛ“ ???? Как бе Тулуп,.. го ПРЕДУПРЕДИ …като му носеше Кученце за подарък ли ??? 😉 Как, да не го псуваш тоя цървул …25 минути не съм спрял да го псувам до 9 коляно!!!;))

 8. Баси ма.ата. Радев му наема жени на Тиквата и му ги праща, щото нагона му е голям и ги е.е с 200. Преди 2 месеца, същия каза, че Радев му бръмчал с дрон из сараите. Още какво ще измисли? Утре ще каже, че Радев си е преправил гласа като неговия и е казал, че Цвета е ПКП.
  Работата е ясна, а лечението лесно. Куршум в главата, ама след връщането на милиардите. Така ще бъдат унищожени всички бръмбари в главата му!

 9. Тоя тулуп за пореден път доказва, че в канчето му ври турлю-гювеч! Не минава ден без да изръси някаква тъпотия. Толкова е тъп и самонадеян, че не си дава сметка за последствията. Ако аз съм на мястото на съпруга на набедената „прекрасна жена“, тоя глупак щеше да има само 3 дни да си търси поп.

 10. Къде са СТУДЕНТИТЕ? Студенти които трябваше да са с организирани редици жадни за по добро бъдеще. Защо никой не обелва и дума за тях? СТУДЕНТИТЕ КАТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ И ПАРОДИЯ! Накупени дипломи и празни кратуни. На всички им е ясно и вече Никой не може да спори, че студентите са умни, способни, млади и красиви. Хубаво е, че и този мит се провалили защото е важен резултата, а резултатът е налице и е трагичен. Студентите липсват или ако има представители са страхливи, некадърни и глупави; безгласни букви, овце които с малодушие и бездействие продадоха България и майчиното си мляко.

 11. Наай-веселото беше, когато каза, че ДПС са си избрали Радев 🙂
  Забележка: Ако бях на мястото на Радев за това му изказване и за всичките му бръщолевения щях да го осъдя още един път, боклука нагъл

  1. Абсолютно подкрепям!…В това отношение не разбирам Президента. Не отиграва добре и не разбирам защо(само предполагам). Например по отношение на записа, в който беше обиждан по безпрецедентно-циничен начин. Мислите ли, че ако ролите бяха обърнати и ако говореше той, нещата щяха да минат „просто така“? Управляващите(начело с вожда им) щяха да го съсипят.

 12. Е, нали снимките и записите бяха дийп фейк? Днес си призна, че са истински и са го “сготвили“. Че и Президента обвини. Абе, тикво, защо не си признаеш, че Божков те сготви и отмъщението му няма да спре до тук. Забрави ли, че беше само един обикновен шофьор.

 13. Не разбирате…Това не е рубриката „В джипката“, а „В изповедалнята“. Оставете го да пътува- ще си каже всичко сам! В крайна сметка „човек се познава на път“. 😉
  Казах ви и преди- когато започнат монолозите Неронови, ставаме свидетели на всякакви самопризнания (доброволни и без бой). Не следя поредицата (признавам си греха!), но имам усещането, че следващата изповед ще е на тема „Да бъдеш или да не бъдеш“.

 14. Ъм,че кът тъ няма в спалнята и сервизните помещения, па врътни един ключ, завържи го с ластик и сложи на врата си. Приказка за балами, дето ще решат, че достъпа до там е свободен. Значи някой ни праща някакви г-жи, щото сам вече не те бива си намериш … гуспойци ли?

 15. Г-жо Томова, признайте си, че лично президента Радев Ви изпрати снимките и записите, че вече става нетърпима логореята на Тиквата.
  А сега сериозно, за който още се съмнява в това кой стои зад всичко последните два месеца – след вчерашната инспекция на Балкански поток, президентът и г-жа Херо Мустафа се засякоха по-времето на военно учение с участието на американски военни „Тракийска пепелянка“. На такова ниво всяка покана, всеки отказ или съгласие за участие в мероприятие е послание. Мислите ли, че Радев не е знаел, че там ще е посланика или не е можел да намери оправдание да не присъства? Затова днес Баце нервно плюеше по Радев и плашеше, че ще хвърли кърпата и ще следва експертен кабинет. Май ще се окаже вярна информацията, че в началото на протестите Радев е бил извикан по-спешност от посещението му в Бургас от американския посланик. Жалко за хората, които му се доверяват.

  1. Само да предположим, че жената в спалнята на Баце е г-жа Радева.
   Който хванал да е жив и здрав.
   Та те така.

   1. По-скоро тиквата се опитваше да пробута версията с Христина Бобокова. Която и да е, ако Баце имаше доказателства вече щяха да са в ПИК и БЛИЦ. Особено пък ако е Радева, защото това щеше да е невероятно унижение за президента.

    1. Пробутват се версии. Хайде да предположим, че е Радева.
     Убеден съм, че е тя.
     Доброто и лошото ченге.
     Та те така.
     Да разсъждаваме без емоции.

  2. Премахването на колониалността е невъзможно, но да мислим за по- добър живот в колонията!

 16. Закла се. Сам. Не оспорва автентичността на записите. Ако има нещо вярно че красивата Бобокова е снимала, то стават обясними активните мероприятия срещу братята и съсипването на бизнеса им. Иначе на мацката евалла.

 17. Боко казва госпожа а не госпожица – ЗНАЧИ ЗНАЕ КОЯ Е ПРАВИЛА СНИМКИТЕ ЕЗИК мой враг мой

 18. Ама той и пистолетът трябва да е в касата, ама не е. Същото се отнася и за мангизите!

 19. Тупанджията Водопроводчика Мекерето ЕвроЕ* бача Жиголото на ЕС-то ЕК-то ЕЦБ-то и ЕНП-то ГРАБИТЕЛЯ ГРОБАРЯ ЕНИЧАРЯ РАЗБОЙНИКА Простия БОЙКО БАНДИТА БайХу’йя ЕООД-то ОПГ-то на БГ -то става хептен за смях с простотиите си ..Когато си прост е лесно и се издаваш без да те питат .Nice? A Бате Бойко стана вече Бате Ху’йко Простия Ху’й от Банкя и Компанията малоумниците от групировката със петолъчката сърпа чука теслата метлата и наковалнята ГЕРП-Б БайХу’йя ЕООД.*** “ Бате Ху’й&Ко“*** ЕООД

 20. ?????????????? „в мое отсъствие..“
  Ама на снмката – „Баце нанка“.. С восъчен манекен ли са го подменили?
  Най-напред: – Със записите нямам нищо общо, съчинили са ги, имитират ме с актьор, жалка манипулация, лъжа и измама…
  Сега:
  – Записали са ме с незаконни средства, ИЗЛОВИХА МЕ, но за това, което СЪМ ГОВОРИЛ си взех бележка…

  За забравилите –
  10 декември 2012
  Минчо Спасов вика, че прокуратурата е отказала да образува дело по случая „Мишо Бирата“, за който той я сезира лятоска. Основният аргумент на СГП бил, че туй, дето премиерът ПРИЗНАЛ, ЧЕ Е КАЗАЛ въпросните думи, „изразява самокритичност към определено поведение“, а това не е „доказателство по смисъла на НПК“. Егати двусмисления НПК

 21. Баце е мачо, ебач голем. Изкара, че с Бобоков са били баджанаци. Горкият Бобоков, не стига, че баце поебва женка му, но и му съсъпиха бизнеса.

 22. Премиерът Бойко Борисов сам си кани госпожите и по негово искане никоя от тях не се записва. Това разказа служител от НСО пред Фрог по повод изказването на премиера, че президентът Румен Радев му пратил ”прекрасна” дама, която да го снима.
  Това са глупости. Колкото може да се влезе лесно в МС, сто пъти по-трудно е това да се случи там, където министър-председателят спи. Госпожи, за които обичайно се казва, че са журналистки, го посещават и на други места. Идват по няколко пъти. И Борисов отлично знае, че те не се проверяват. При него ходят много други хора, които пак той не иска да се записват. „Значи Радев му пратил жена, а той взел, че я харесал, така ли“, шегува се държавният гард.

 23. Обикновен капитализъм, сър, Георги Дренчев!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *