Регистрация
Публикувано на 26.08.2018 / 15:35

ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ МЪЛЧЕШЕ, КОГАТО ВОЕННИ ЛЕТАТЕЛНИ СРЕДСТВА БЯХА ПОЛЗВАНИ КАТО ТАКСИТА ЗА ВОЗЕНЕ НА ЛЕКИТЕ ЖЕНИ НА ВЛАСТТА!

РУМЕН РАДЕВ

Относно пътния инцидент с бащата на президента Радев!

Пътен инцидент може да се случи на всеки от нас. Когато, обаче, се случи с бащата на президент на европейска държава, мисля, че върховенството на закона трябва а има решаващата дума! Да, ама не.

В случаят е налице ситуация, при която се прикриват факти и обстоятелства, само защото в тях са замесени близки на президента. Същият този президент, който мълчеше по удивителен комсомолски почин, когато летателни средства на въоръжените сили бяха ползвани дълго време като луксозни таксита за транспортиране на леките жени на властта! Вие чували ли сте в друга европейска държава военни летателни машини с издръжка за милиони евро на година, да „охраняват“ живота на някой премиер? А да обслужват прищевките му?

И всички да мълчат.

Нека направя обосновано предположение и за пътния инцидент с Радев-старши. Предположението ми е базирано на реален случай с висш съдия. И така.

Бащата на другарят Радев съвсем заслужено е управлявал със самодоволство и увереност в светлото бъдеще своят немски звяр – Мерцедес 250, по улиците на малък провинциален град. Навлиза в кръстовище с кръгово движение и поради разсеяност, придружена от по-висока скорост, блъска електрическа триколка с инвалид в нея.

До тук свършва всичко нормално и започват глупостите. Първата глупост е, че не се предприемат незабавни мерки от радевия баща, в случая водач на мерцедеса, да откара падналия на пътното платно инвалид до болнично заведение. В повечето от случаите това действие спасява живот, защото вътрешните органи се късат лесно дори при лек удар, без видими външни белези. Втората глупост е, че вместо това се загубва време за провеждане на разговор, вероятно със сина-президент, който на втората минута от инцидента е разбрал за него.

Ако се случи на вас, вие на кого ще се обадите?

След кратка паника професионалния пилот и дълбоко непрофесионален държавник, овладява паниката и звъни на другаря Борисов – момчето което решава проблеми. Единственият, който има санкция върху полицията и може да въздейства за преодоляване на кризата. Не и без лични благодарности и ангажименти след това!

На петата минута след удара, телефона на шефа на полицията в малкия провинциален град звъни и му се обажда лично премиера-слънце. Дава кратък инструктаж, който включва всичко друго, но не и стриктно прилагане на закона за движение по пътищата. На десетата минута, на мястото на инцидента вече има полицейски автомобил, който знае какво да направи, КАКТО И КОЙ УПРАВЛЯВА МЕРЦЕДЕСА БЛЪСНАЛ ИНВАЛИДНАТА КОЛИЧКА. Следва кратък разговор на полицаите с инвалида – нещо като беседа какво трябва да се случи, за да си вземе „неговото“, в противен случай ще „бере ядове“. Инвалидът схваща бързо, защото има сериозно основание да мисли бързо и правилно!

Кой според вас може да забрани на медиите да отразят подобен инцидент? Цяла седмица – никаква светлина. Ще ви помогна – не е президента! Той няма такава власт.

И понеже ви казах, че е дълбоко непрофесионален държавник, вече зависим от властта, съм длъжен да посоча доказателството. Ако другарят Радев е повярвал, че няма да му бъде забит нож в гърба, означава, че е наивник! Толкова простодушен тип, че продължава да не осъзнава къде се намира и какво се случва. Нито кой и накъде движи процесите. На практика, президента е вече длъжник, при това на този, срещу когото се легитимира политически.

А зависимите кукли са безгласни!

От кого е изтекла информацията за медиите? Разбира се от самия премиер, само им е заповядал да е след седмица.

Така и ножа влиза в гърба и благодарността остава!

Точно това е престъпната архитектура на държавата. Тази, която никога не казва цялата истина! Архитектура, поддържана от престъпници и зависими. Именно тази, която съкрушава милиони човешки съдби…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Коментари 11 за
“ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ МЪЛЧЕШЕ, КОГАТО ВОЕННИ ЛЕТАТЕЛНИ СРЕДСТВА БЯХА ПОЛЗВАНИ КАТО ТАКСИТА ЗА ВОЗЕНЕ НА ЛЕКИТЕ ЖЕНИ НА ВЛАСТТА!”

 1. До сега не сме имали нормален президент.Петър Младенов председател(президент)така му викахме та да не обидим сините и червените комунисти.После БКП назначиха Жельо.Доведоха го направо от нивата докато вадеше картофите във Веселиново и го туриха за президент,а той по уговорка направи Семерджиев вице.После дойде Петър Стоянов,викахме му бате Петьо.Той свиреше Битълс на китара и беше некъв готин.Викаше на Костов:кажи си Иване те ще те разберат,ама Иван не си каза.Обаче показа какво може с приватизацията.Кяриха такива като Карадочева дето сега си пият питието в казиното и лапат дивиденти от имотите.Родиха се реститутките.Когато Пешо ,Бонев,Инджова и другите се караха като цигани на един дебат Първанов отиде да трепе архари и така го избраха за президент щото само той не участваше в въпросният спор.После разбрахме че му викали Гоце и така си му остана.През първите пет години не разбрахме какво прави,та решихме да го изберем втори път.И така 10 години.Роско няма да го коментирам,защото той е най-големият позор.Мразехме го и едновременно му се подигравахме.И понеже от ЦРУ наредиха на Цецо да предложи Цеца рабфака ние ужасени избрахме ген.Радев.Румбата не е лош човек,но очевидно не става за държавен нито за глава.Но нека не бъдем толкова критични към него.Колко произшествия свързани с хора близки до властта вкл и убийства се прикриват,та за някакво птп дето няма и пострадали ще го изядем и то заради баща му.

 2. НОРМАЛНО Е ДА ЗАЩИТАВАТЕ РАДЕВ ! ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН БОРИСОВ !

 3. Немския звяр е 25 годишен очукан таралясник, струващ 1000 лв. Но давайте да отместваме вниманието на хората от некачествените ремонти, поддръжка на пътищата, предизвикали смърт на 16 човека, а с ожулването на един нарушител на Закона за движение по пътищата, където участие имал даже не президента, а баща му.

 4. Прав сте господине, вероятно хронологията на събитията е такава, е и … сега накъде и с КОЙ?!

 5. Чета коментарите предимно и все повече установявам, че Баце ще ме е*бе, докато съм жив или напусна РъБъ.
  Няколко статии назад : Марков, поведи ни, ние сме зад теб.
  Статията тук : Марков, събираме се да те търсим.
  Едните тръгват да свалят и променят, другите ги застигат и опляскват, от ги води Марков.
  Баце, даже и не разбрал, люпи семки и ми готви следвсщото онождане.
  Прав е Баце, да връти бухалката и ви мачка, не народ амърша – сега ше ви довърша.
  Плюещите Марков, абе изедници, що си мислите, че ще вземете пенсия.
  При бездържаност и преобладаващо население от мангусти, от къде паре бе.

 6. Да бе ,наистина…какво щеше да стане ,ако баща му беше метнал 20 000 лв. от балкона,сигурно щяха да извикат Червената армия да търси измамниците.

 7. Този път съм на 100% съгласен с вас г-н Марков!
  В България гарван гарвану око не вади!
  И , няма значение дали е Тиквата или някой друг на власт , щеше да е същото!
  Само , че Тиквата знае как да осребри такава ситуация!
  Макар ,че прецедента отдавна е обут от американците , още веднъж не пречи!
  Е , сега вече и ще е цирк поведението на прецедента!
  Честито на поддръжниците му и на кака му Кури!
  А на онези , които хвърлят по 20хил. от терасата , няма да честитя , те , горките тъй и тъй не са на тоя свят и въобще не вдяват какво се случва! Важното е да гласуват за “наште“!

 8. Ники е тъжен, защото знае какво се случва в държавата зад пердетата.
  Просто не го казва в прав тест, защото е равнозначно да напръскаш свиня с Шанел 5.
  „ но Радев за сега е единствената опозиция и атаката срещу него си е подкрепа на Борисов! ” – Т’ва в твойте очи.
  В мойте, до този момент с нищо не е показал, че е опозиция.
  С гарантирана военна песия, гарантирани облаги от конституцията за след президент , като минимум, Аз от трибуната на президенството, щях да питам Баце, чий го дири на първия рожден ден на СИК. Снимките са навсякъде.
  Просто са баджанаци по рождение.
  Е*ем ти генерал – пилоту, ако лафи общи натруфени изрази и няма език за един очевиден, прост въпрос.

 9. До ОД
  От служебният адвокат на Марков.
  Бе ти от не постнеш нещо твое, ма със снимка и името Ти.
  Който е безгрешен, пръв да хвърли камък.
  Марков тъп, Баце – слънце, Радеф, пич от генерал.
  Има разлика между хора и човеци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>