Публикувано на 15.12.2016 / 14:07

ТОЗИ ЗАКОН Е БЕЗУМИЕ! КОЙТО СЕ ОТКАЗВА ОТ СВОБОДАТА ЗАРАДИ СИГУРНОСТ, НАКРАЯ ГУБИ И ДВЕТЕ! ТРАЙ СИ, НАРОДЕ, ПЛЕМЕ СИ И ПЛЕМЕ ЩЕ ЗАГИНЕШ!

АНТИТЕРОРИСТИЧЕН ЗАКОНВалери Тарандов:

Този закон е безумие! Който се отказва от свободата заради сигурност, накрая губи и двете! Надявам се, да има достоен президент, който да наложи вето върху това безумие!:

Закона за противодействие на тероризма:

– При терористичен акт службите ще имат право да прекъсват комуникационните връзки, ще могат да взимат частни автомобили, за да извозват пострадали, а гражданите ще са длъжни да предоставят телефоните си на служители при поискване.

-променят и правила в Закона за специалните разузнавателни средства. И се разрешава заподозрените в терористична дейност да бъдат подслушвани, следени и прочее две години. В момента максимумът за ползване на СРС спрямо едно лице е шест месеца, и то в защита на националната сигурност.

-По време на провеждана антитерористична операция полицаи, военни и определени компетентни органи ще имат право да прилагат поредица от ограничения. Освен проверка на самоличността и задържане на лица, те ще имат право да използват на „превозни средства на организации, независимо чия собственост са“ и на автомобили на физически лица. Това ще става при необходимост от спешна медицинска помощ.

-След терористичен акт службите ще могат да разпореждат спиране на опасни производства, в които се използват взривни, радиоактивни, химически и биологично опасни вещества. Ще се прекъсват комуникационни връзки, което на практика означава, че освен мобилните оператори, задължение за прекъсване на комуникационни връзки ще имат и доставчиците на интернет. В зоната на операцията доставчиците на информационни и телекомуникационни услуги ще са длъжни да изпълняват указанията на ръководителя на антитерористичната операция. Доставчиците ще имат правото и временно да ограничават ползването на електронни съобщителни услуги от определен потребител.

-Антитерористите ще имат право на свободен достъп до жилищни, производствени и други сгради и помещения на физически и юридически лица. Ще могат да отстраняват частни охранители, да спират работата на училища и детски градини, както и да прекратяват провеждането на митинги, събрания или манифестации.

Бележка на АФЕРА: Е, КАТО СПРАТ ФЕЙСБУК И ИНТЕРНЕТ МАЛОУМНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ, КОИТО СЛУЖАТ ЕДИНСТВЕНО НА БАЙ ХУЙ И ПОДОПЕЧНАТА МУ КОМПАНИЯ, ЩЕ ПИШЕМ НА ДУВАРО! НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ПОКРАЙ ТОЗИ „БЛАГОВИДЕН“ ПОВОД – „БОРБА СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА“, КАКВА ВАКХАНАЛИЯ ЩЕ НАСТАНЕ С ПОДСЛУШВАНЕ И ОГРАНИЧЕНИЕ НА „НЕПРАВИЛНИТЕ“ И „НЕПОСЛУШНИТЕ“?!

Трай си, народе, трай си! Племе си и племе ще си загинеш.

Afera.bg

Коментари 21 за
“ТОЗИ ЗАКОН Е БЕЗУМИЕ! КОЙТО СЕ ОТКАЗВА ОТ СВОБОДАТА ЗАРАДИ СИГУРНОСТ, НАКРАЯ ГУБИ И ДВЕТЕ! ТРАЙ СИ, НАРОДЕ, ПЛЕМЕ СИ И ПЛЕМЕ ЩЕ ЗАГИНЕШ!”

 1. Най-после намериха начина и цаката за справяне с терористите – като имат право да нахлуват в детски градини и училища – тъкмо така ще стресират децата, че няма да си помислят да стават терористи, мамицата им !!!!

 2. Този „антитерористичен“ закон е пълна глупост и недоносче!Най-вече защото е юридически неиздържан.Дори един студент 1-ви курс по право го знае и ще виго каже това!Защото е явно НАРУШЕНИЕ на конституцията на РБ от 1991г.
  По конституция „частната собственост е свещена и неприкосновена и е гарантирана от закона“.Не може някой щото тъй си е решил да ти влиза в къщата или да ти консфискува личния автомобил щото уж бил „извършвал“ антитерористична дейност!
  За да бъде прокаран и гласуван този закон трябва първо да бъде променена конституцията в тази си част, т.е. този антитерористичен закон да бъде конституционно официализиран!
  И БГ-раята да не спи, ами да излиза на улицата за протести и събиране на подписки.И инициаране на референдум за този закон, ако трябва!

 3. Още в началото на първия мандат свинефермата герб се опитаха да прокарат в ЗЕС 24 часа онлайн следене на денонощие. Казаха, че вече има купена техника за тази цел, остава само да ни вържат законно, защото незаконно вече ни слушат. Но този закон заедно с друг за ГМО съвпаднаха и бойко видя първите протести против себе си. После цецо цървуля чете от трибуната на народното събрание СРС–та придобити именно от тази прословута техника и те бяха събрани незаконно. СРС-тата бяха събирани от мобилни телефони без да разговарят по тях в момента собствениците им. Сега с този закон продължават да се опитват да ни вкарат в кошара и да ни направят безволеви роби.

 4. – Алоу, Цецоу съм.
  – Знам.
  – Е как разбра ?
  – Звъниш ми на изключения телефон…

  1. metev,KAPUTEEE NA MAJKA TI U PUTKATA SI! JA RAZKAZHI KAK PUSKASHE SM-SI KOGATO FALIRA KTB,BOKLUK MRUSEN! Razkazhi oshte kak postojanno se zavirash v chuzhdi p-c,mobili i prochie,ta da DOKLADVASH NA GLUPAVIJAT borisOOF,KOJ I ZASHTO GO E PRATIL NA MAJKA MU U PUTKATA ZAEDNO S OSTANALITE BOKLUCI,VKLIUCHAJA I TEB! PARCAL KRADLIV! I MNOGO VAZHNO KATO SI NAPISAL POCHTI VSICHKI POSTOVE PO -DOLU! RAZKAZA LI NA BOKO-TUPOTO KOJ,KAKVO GOVORI ZA NEGO ,DOKATO MU PRAVESHE SVIRKA?

 5. Веселина, ако си прочела мой отговор на jordi от вчера и си си направила труда да отвориш линка, то можеш да потърсиш в гугъл и мнението за същия град в Италия на близки до властта „специалисти“. Тяхното мнение разбира се е диаметрално. Управляват ни зомбита и техните илюминатски кукловоди са пълни професионалисти. Тази работа със сръдни не може да се поправи.

 6. а сега турете и мажоритарна изборна система – Бае ви Ганьо е Коригей в тая насока, особено като се стреми да си спаси съсаният от Симитлийският кмет дебел, мазен гъз – ще си направят Калимерата, самоедно може да ги спре – дебело и късо въже + домашен сапун!

 7. „Оти ручахме жабетата“ вече 27 години?Да се връща направо конституцията от 1971, а още по-добре от 1947-ма.Толкова сигурно си живеехме тогава.За още по-сигурно направо да се въведе ЗИДЗЗД на Цанков от 1924-та.То и без това няма разлика между тогавашните и днешните фашизоиди.

 8. САЩ СЪЗДАВАТ ТЕРОРИСТИ, А СЛЕД ТОВА УЖ СЕ БОРЯТ С ТЯХ-ЗА СПАСЯВАНЕ НА СВЕТА!СЕГАШНОТО ПРОАМЕРИКАНСКО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, НАПЪЛНИ БЪЛГАРИЯ С АРАБСКИ ЦИГАНИ,А СЕГА ВНАСЯ ЗАКОН ЗА „БОРБА“С ТЕРОРИЗМА!..И ОТ ТУК ПОГОВОРКТА:КУЧЕ КОЕТО,ВКАРВА ВЪЛКЪТ В КОШАРАТА НЕ Е КУЧЕ!ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВА ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ СЪДБАТА!

 9. САЩ СЪЗДАВАТ ТЕРОРИСТИ, А СЛЕД ТОВА УЖ СЕ БОРЯТ С ТЯХ-ЗА СПАСЯВАНЕ НА СВЕТА!СЕГАШНОТО ПРОАМЕРИКАНСКО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, НАПЪЛНИ БЪЛГАРИЯ С АРАБСКИ ЦИГАНИ,А СЕГА ВНАСЯ ЗАКОН ЗА „БОРБА“С ТЕРОРИЗМА!.ТОВА Е ВСЕ ЕДНО

 10. Тези бедни службички, защото са бедни и ще национализират частната собственост, пък ужким по конституция, частната собственост била неприкосновена и личния ни живот бил такъв, между другото.
  Ама като Цеко гуменката майстори правилата в България, така ще бъде.

 11. Г ЖО тОМОВА ЗАЩО НЕ МОГА ДА НАПИША КОМЕНТАР ? С КАКВО СЪМ ЗАСЛУЖИЛ ТОВА? ИМАМ ПРАВОТО ДА КАЖА ЧЕ ЕВРЕЙСКАТА ИЗМЕТ ЗА 70 ГОДИНИ ЕБАХА МАЙКАТА НА ТОЗИ НАРОД . И НЕ СЕ ОТРИЧАМ ОТ ДУМИТЕ СИ. СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НАТРЕСЕНИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ СЪЩОТО ПЛЕМЕ. НЯКОЙ ПРОЧЕЛ ЛИ Е КНИГАТА НА ДОНКА ЙОТОВА ЗА КЛАНЕТО НА СТАРА ЗАГОРА? А НА ВАЗОВ ЗА ОНЗИ ИЗМЕТ ОТВОРИЛ ВРАТИТЕ НА ТЪРНОВО? ПОГЛЕДНЕТЕ ФАМИЛИИТЕ НА НС . ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ НЕБЪЛГАРИ. ИСТИНАТА ТОМОВА. ИСТИНАТА.

  1. ОПИТАХ СЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ДА ВКАРАМ ТЕКСТ И ПОЛУЧИХ ЗАБРАНА. ИЗВИНЕНИЕ КЪМ Г-ЖА ТОМОВА.. НЯКОЛКО ПЪТИ МИ ПРЕКЪСВАТ ИНТЕРНЕТА. ПОДСЛУШВАТ ТЕЛЕФОНИТЕ МИ. НЕ МИ ПУКА. ЩЕ СЕ БОРЯ С ТАЗИ ИДИОТЩИНА ДОКАТО ДИШАМ.

 12. Днес 15 Декември 2016 под предлог спешна операция на 4месечно бебе ИЗЛИТА от летището Враждебна-София за ВИЕНА Австрия правителствения военно транспортен самолет СПАРТАН .Каузата е на 1поглед благородна и съвпада с БГКоледата но истината е че ИЗНАСЯТ чували с ЕВРО и пари в посока Австрийския клон на ДОЙЧЕ Банк-Виена любима дестинация на прецедента Офшорналиев

  1. Снощи, горе-долу по това време, от Виена се завърна спартана до Летище София! Видях го по flightradar24.com

 13. Че той „мат’риала“ си е роб отдавна…

  А СВОБОДНИТЕ ХОРА имат право да притежават и носят ОРЪЖИЕ ЗА САМООТБРАНА…!!!

  Дааа…!!!

 14. Сещам се за един друг закон,закона за защита на държавата,койта разделя нацията по неуписуем начин и преди 9 септември,и особено след ,когато покрай сухото изгаря цвета на нацията.

 15. Тези служби ако нямат телефони автомобили и затвори да се закрият а пък на овцете да им се вземат и езиците за да не могат и да БЛЕЯТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *