Публикувано на 11.09.2019 / 14:44

ТОВА СА ЛИЦАТА, КОИТО БРАНЯТ ГЕШЕВ! ДА НЯМА ПОСЛЕ, МА НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ…

ГЕШЕВТова са лицата, които днес бранят Гешев. Това са лицата, които Гешев утре ще брани като бъде назначен за главен прокурор.

Да няма после, ма ние не знаехме, че тоя е такъв…

Стефан Ламбрев

ГЕШВ

ГЕШЕВ

Коментари 31 за
“ТОВА СА ЛИЦАТА, КОИТО БРАНЯТ ГЕШЕВ! ДА НЯМА ПОСЛЕ, МА НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ…”

 1. Гешев трябва да се срамува от таз измет, а не да я поръчва да вика за него! Нещата ще се обърнат, не мислете, че ще останат така! Просто помнете кой кой е! Жалко е, че учат децата че Стамболов е бил велик държавник, защото е бил много вреден за България и накрая си е получил заслуженото! Аман от недоучили русофобски екскременти!

 2. Обаче аз не желая да протестирам под патронажа на платени грантояди от „Америка за България”. Нито желая да подкрепям платените от ГЕРБ и Пеевски.

  И едните и вторите играят в един и същи цирк .И протестиращите и провокаторите, и контрапротестиращите. В един проект са.

  Що не проумеете, че с промените в конституцията направени от ТОЧНО СЕГА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, само гилдията има право да издигне кандидата за Главен прокурор и ВСС да го избере. Та нали се борите за ПРАВОВА ДЪРЖАВА?

  БОЕЦ преди ви мислех за по-свестни, но ви се усладиха грантчетата…

  И също бих искал да попитам Силвия Великова относно обслужването на „Америка за България“ и протестърския кръг около Христо Иванов и Иво Прокопиев, та колко гранта усвои същата?

  https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Грантоядите

  https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Случаят-Гешев

 3. Те били комунисти,монархофашисти,много ги възвеличихте.За да си привърженик на една партия или идея,поне трябва да си прочел нещо издадено от нея.Вие вярвате ли,че тия знаят колко букви има българската азбука и кой я е написал?

 4. Вай,вай,вай,ама тези са клиентите на Цацаратурата и са пуснати специално от местата за изтърпяване на наказанията,т.н. ЗАТВОРНИЦИ!?!

 5. Че Номинираният за Главен прокурор не става за чеп за зеле, вече разбрахме не само в България, но и по света. Незнайно защо, герберите и обслужващият ги държавен персонал смятат, че един резил никога не е пълен, ако не стане достояние на целия свят. И усърдно действат в тази насока с нездравото убеждение, че лоша реклама няма. Важното е вятър да ги вее на бял кон.

  Номинираният си хвана шпиони. Бравос. Сега, след неземното щастие на Ал Йо, Роско Бившият, Сюлейман паша и прочие отбрани русофоби, да погледнем реалността.

  Издънката е тотална. Наистина тотал щета за прокуратурата. На първо място арестуват СВИДЕТЕЛ. С белезници. Защо се поставят белезници на човек, който не може да окаже съппротива и не го прави, остава загадка, която е решена само в болното съзнание на Номинирания. Обискирват свидетеля, като търсят на майка си…. Дотук добре. Бият тъпан пред цяла България и света, че са арестували руски шпионин, след което, като виждат обществената реакция, обясняват, че са го разпитвали като свидетел и го пускат. Дотук някъде към 100 000 лева обезщетение от ЕСЧП в Страсбург.

  След това си хващат още един шпионин. Публичен. Така да се каже, иновативно шпионирал публично, като дори е давал публични изявления за намеренията си за „зловредно влияние“. Явно нови постижения и висоти в шпионското изкуство. Отново разпити и обиски. Пресконференции. И изведнъж……пускат шпионинът под парична гаранция. Ай стига, бе! Верно??!

  Логиката и правото са напълно утрепани и заровени от Номинирания. Как така е хванал шпионин и го е пуснал. Ами ако вземе да ни изколи по леглата? Или да пусне ядрена бомба? Или, не дай, Боже, посегне на Светиня Му Бойко!?! Ааааа? Как така рискува сигурността на държавата и шайката?

 6. РУСОФОБИЯТА Е БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ !!!

  През 1935 г. в Москва, най-очебиещо е положението в съветския Съвет на цензурата. В него не влиза нито един руснак или представител на друга националност. Всички членове са 100% евреи.
  Много от руснаците започват да се оплакват помежду си, че болшевиките работят за юдеизма. Анархистите предприемат по-смела стъпка. Започват да правят научни и литературни събрания, на които известният анархист Лев Чорни обяснява, че болшевиките не са истински социалисти или комунисти, а са евреи, които работят тайно за юдеизма. Всички анархистични клубове в Москва и Петроград са унищожени по най-жесток начин. Дори сградите им са разрушени с оръдия, а членовете им – избити.

  Още през 1929 г., веднага след отстраняването на Троцки, Сталин постепенно започва да премахва неговите привърженици, повечето от които са евреи. Много са избити, а други са в затворите. Янкел, главата на политическия отдел на армията, е убит. Евреинът генерал Якир също е убит. Ягода е в затвора, а още много други изчезват, като на тяхно място застават руснаци. През 1938 г. повечето от старите ръководители, генерали и политици на болшевишка Русия са изправени пред съда за предателство, шпионство, измяна на родината, и са ликвидирани от Сталин. Много историци, критици и писатели твърдят, че Сталин прави тази голяма чистка единствено от страх да не го свалят от власт. Това действително е една от причините. Но той е имал достатъчно време да види и разбере какво става около него, и че самият той е попаднал несъзнателно в мрежата на това Световно невидимо управление и е станал негова пионка, затова прави опит да се отърве от опекунството му. И той, както много други преди него, не преценява добре силата на противника си. В потвърждение на това е загадъчната му смърт през март 1953 г.
  Вярно е, че Сталин е бил груб и страхлив, но не е бил глупав, както го представяше международната работническа преса. Настъплението на чуждите интелектуалци по време на революцията и след това го плаши. Неслучайно той отново отваря вратите на руските православни църкви, когато германците са пред Сталинград, и апелира към Матушка Русия. Сталин официално заявява, че руската култура не трябва да изчезне.

  1. От 1918 г. до 1938 г. повечето от ръководителите на болшевишка Русия са чужденци, предимно евреи. Няма комитет или комисариат, в който те да не са били болшинство с най-малко 75 %.
   Според официална информация от Русия в 1920 г. от цялата болшевишка администрация (545 членове) 447 са евреи, което представлява огромен процент в сравнение с еврейското население в Русия по същото време – около 8 милиона души, или само 4%.
   Централният комитет на Комунистическата партия в Москва през 1936 г. се състои от 56 членове, от които 53 са евреи, а останалите трима – женени за еврейки.

   Никола Маринов Николов – покойния вече голям български писател-дисидент и политически деец

  2. Аз знам от интернет че Сталин е убил и девет маршали един от които е Блюхер и началника на военното разузнаване Павел Берзин .Но и двамата са убити не че са Евреи а затова че са допуснали грешки единият във Сибир ,другият с провали във разузнаването в което дълбоко се съмнявам Но тук ще ти предложа един сайт които публикува архивни документи взети от държавният архив на Русия ,от царски дни та до ден днешен .Разгледай го ,особено във частта митове и легенди и там ще видиш доста истини за Сталин , и въобще за всичко станало по време на революцията та до неговата смърт .И се оказа че западната пропаганда е правила всичко възможно да изкара Сталин ,сатрап което всъщност не е вярно http://istmat.info/ Ето и други факти за репресиите на Сталин което също не е вярно https://infobalkani.wordpress.com/2014/06/10/%D0%B3%D1%83%D0%BB%D0%B0%D0%B3-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5/

 7. Еееех, а едно време тези момчета щяха да са трудови хора на някой Национален строителен обект и пак така с високо вдигната глава щяха да пеят отивайки на Обекта. Жалко такава сила, младост и желания се прахосват по митинги.

 8. Pазкарваш се налявo -надясно , пада пo някой лев…….. Aко бойко зaдържи фронта , някои от най верните може да ce назначaт на държавна служба. В краен случаи в някой център за дясна политика.

 9. Коренът на злото е русофилията. Тя роди БСП, мутрите и всичко уродливо. ГЕРБ не са цвете, но цвете ли са шайките на БНО ШИПКА например? Тези паравоенни формации защо съществуват?

  1. Този корен започва някъде около 850 г. с кирилицата. Пак по това време е и православието. Та има към 1000+ години преди Европата да стане „демократична“, през 20-ина поколения монархии. И 500+ години преди да има Америка, от която след още 500 ще се родят САЩ.

  2. Браво бе, Димче! По- голяма глупост не бях чувала! Русофили ята родила БСП! Я прочети внимателно Под игото, пък и още малко история! А русофоба Стамболов са го съсекли на улицата, защото русофобия върви ръка за ръка с диктатура и ненавист!

   1. Госпожо Стефанова, ако не беше Стамболов, Вие, особено ако живеете в Източна България, щяхте да живеете в някаква руска автономна република. България нямаше да я има. Стамболов е човекът, който когато е трябвало с дипломация, когато е трябвало със сила е съхранил българската държава от желанието на Руската империя да ни присъедини към себе си.

    В книгата на Артур фон Хун за Сръбско-Българската война пише неща, които никак не са в подкрепа на русофилията. Русофилията е доброволен отказ от българска държавност. Ако перифразираме В. И. Ленин, тя е опиум за народа. Изключително зло. Дотолкова е зло, че кара българите да забравят своите единокръвни родни братя – македонците, а да мислят за свои братя руснаците, които дори генетически са далечни от нас.

    1. Абе Димче личи си що за Българка или Българин си ти щом четеш лъжите на този англосаксонец . А англосаксите никога не са говорили добро за Русия по понятни причини .Русия е Православна държава а англосаксите са наследниците на най омразната западна Римска империя . И друго на теб кой ти даде акъл че сме далеч от Руснаците по кръв .Само че аз който се занимавам от 40 години със древната история на България ще ти кажа ако трябва и със факти исторически ,че на територията на Стара велика България е живяло едно Славянско племе със името Севери .Ето Руснаците са наследници на това племе и на други племена населявали територията на днешна Русия.И за тези 200 -300 години съвместно съжителство на древните Българи със СЕВЕРИТЕ се е получила тази смес между Славяни Българи .И не случайно когато Кан Аспарух премества столицата на България от Фанагория във Плиска с него тръгват и Северите по голямата част от този огромен Славянски народ .А за безродника и национален предател Стефан Стамболов ще ти кажа че той доведе във България една англосакска фамилия която ни натресе три национални катастрофи ,една гражданска война продължила от 1923 година до девети септември 1944 година 60 хиляди кв км отнети Бъллгарски земи и репарации в размер на два милиарда франка които България изплащаше на Гърция ,Сърбия ,Англия и Франция до 1974 година . .Ето това донесе сатрапът Стамболов на България драга Димче .

     1. Bozhe, kolko si zle rusofile!
      Kato te slusham kakvi gi rusish, napravo me e sram che se narichash bulgarin! Vzemi i cheti vernite istoricheski pisania. A Dimcheto e tolkova prava….Vuv Plovdiv na tepeto, pametnika triabva da e na Stambolov a ne na niakakva ruska piana bratushka ….Tupia i neblagodaren narodec si zasluzhava napulno dneshnata okaiana sudba!
      Bog da pazi Bulgaria!

    2. Пет века англичани , французи ,алемани и австриици дружиха с падишаха.Не друг а дядо Иван тури край на теглото ни .Руските ни братя проляха кръвта си заедно с нас ,за да живей България.Има я държавата защото я имаше Русия,а държавниците ни срещу Русия.От мен е да знаете те не само Русия, а България ще продадат и от народа си ще се отрекат.Забравиха кой проля кръвта си заради тях ,та побързаха да се поклонят на онези който предпочитаха дружбата с агаряните нежели свободата на раята . Капитан Петко Воевода.

    3. Затова понеже е бил много умен като днешния БАЙ ХУЙ ПРОСТИЯ УЙ ОТ БАНКЯ Е искал да се върнем обратно в османската империя. ТОВА ли е великия държавник не това е един ДРЪВНИК затова и го съсекоха .БАЙ ХУЙ върви по неговите стъпки …
     „свирчо“

    4. Т’ва ли е пре’фаления Стамболов, казва го Буров, който е всичко друго но не социалист и комунист 🙂 .

     „— Господин Буров, Вие говорехте за Фердинанд като държавник.

     — Не само като държавник, а и като психолог. Той, казах го вече, разбра що за говедо е Стамболов. Умен, но не много. Лаком премного. А такива хора най-лесно падат в клопката. Остави Стамболов да се налапа с гори, с ливади, с банки, с имоти, с пари и му тласна в ръце сопата. „На, бий. Аз се боя от Русия.“ А той не се боеше от никого. Защото зад него беше Англия, Германия. Беше Австро-Унгария, която го прати в България. Стамболов го удари по жени. Всеки политик, като се наяде, започва да си спомня за младостта и да съжалява, че не е юркал всички хубави жени. И си въобразява, че ще успее. И почва да лудува. Полудя и Стамболов. И още повече се разлакоми. Той завзе чифлика на Чобан-Генови, завзе чифлика на Олматарски, настани се в Оряховското село Бутан, Гложене, навря се там в чифлиците на село Селановци. Той нямаше мярка. Нямаше насищане. Сетне, през 1892 година, започна да вилней из Добруджа и взе осем чифлика от Бутански, Провадалийски, Гайтаневски и Ючормански. Фердинанд си седеше в двореца и само му гледаше сеира. „Лапай, лапай, иде ти краят.“ Умори зетя му — военния министър Сава Муткуров — и постави за военен министър полковник Рачо Петров. Добре. Философски погледнато, нищо особено. Но иначе погледнато — това бе преврат. Постът на военния министър е най-важният пост. Това е ключов пост. Върховна власт, на върховни права и сили. Неотменим закон в политиката е, че който държи военното министерство, той държи всичко.

     Вие, комунистите, господин Памукчиев, излязохте големи дяволи. Признавам го. Сложихте на 9 септември за министър на войната едно чучело, един глупак — Дамян Велчев, а го командувахте чрез маршал Толбухин и чрез помощник-военните министри. Знам ви игрите. Следя ви ходовете и виждам, че са гениални ходове. Но те не са ваше изобретение. Не. Те са ходове на чичко ви Сталинчо, да го туря на майка му грузинска. Той ги измисля тези велики игри и успява чрез тях. Помня и съм следил с най-голям интерес някога битките му с Лео Троцки. Аз познавах добре Лео Троцки, лично. През 1912 година той дойде тук, в България, като кореспондент на един швейцарски вестник. Беше голям ум. Голям журналист. Голям кореспондент. Имаше дар-слово на вития, на пророк Йеремия. Само вашият кумир — Георги Кирков — би могъл да се сравни с него и да излезе срещу него. Никой друг.“

     https://chitanka.info/text/24104/4#textstart

     1. Стамболов е играл тези игри с Османската империя (от която сме били част до 1908 година), за да се предпази от попълзновенията на Руската империя, да ни завладее. Русия, след едва спечелената война с Османската империя 1878 година не би искала да влиза пак във военни действия – не е била готова.

      Стамболов може да е бил такъв какъвто го описва Буров, сигурно е бил такъв. Но това че е опазил държавата, като е разгонвал русофилите е велико. Не случайно англичаните са казали, че един такъв на 100 години да има Британия, ще са благодарни на Господ.

      По време на Стамболов се изграждат институциите на българската държава и общество.

 10. Каквито са мутрите, такъв е и главатаря на мутрите – баш Мутрата! Държавата е превзета от мутри!

 11. Напъна се БСП и роди мутрите. Мутрите пораснаха и се превърнаха в ГЕРБ. Най-тъпата мутра измежду всички стана премиер. И така вече 10 години….
  Комунизмът си отива, спете спокойно деца, пееше Васко Кръпката. Уж комунизмът го пратихме в кенефа, ама той само се изпика и се върна. А ние, децата, спахме. Някои от тях избраха терминалите, други – продължават да спят непробудно.

 12. време е целият народ да стане и тези отрепки ще напълнят гащите,заедно сгосподарите си тикви.Този сволоч не знае от коя страна се държи калашника!Между другото тиквите вече ги тресе страха и затова правят отчаяни и грешни опити за оставане.Идва Видовден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *