Публикувано на 10.09.2020 / 12:25

ТОВА НЕ Е ШЕГА! ВИЖТЕ МВР ХУНТА КАКЪВ „ВЪОРЪЖЕН МЪЖ“ ЗАЛОВИ И ПЪХНА В АРЕСТА ЗА 24 ЧАСА!

 

ТОВА НЕ Е ШЕГА! ВИЖТЕ МВР ХУНТА КАКЪВ „ВЪОРЪЖЕН МЪЖ“ ЗАЛОВИ И ПЪХНА В АРЕСТА ЗА 24 ЧАСА!

Това не е шега: Задържане в 1 РУ – СДВР до 24ч.! Тежко въоръжен мъж заловен на протеста.

Оръжията са показани на снимките!!

Адвокат Полина Велчева е при него в момента.

Иван Иванов

ТОВА НЕ Е ШЕГА! ВИЖТЕ МВР ХУНТА КАКЪВ „ВЪОРЪЖЕН МЪЖ“ ЗАЛОВИ И ПЪХНА В АРЕСТА ЗА 24 ЧАСА!

Коментари 20 за
“ТОВА НЕ Е ШЕГА! ВИЖТЕ МВР ХУНТА КАКЪВ „ВЪОРЪЖЕН МЪЖ“ ЗАЛОВИ И ПЪХНА В АРЕСТА ЗА 24 ЧАСА!”

 1. Шегаджийски работи.Истината е,че нищо не става,защото хората не са достатъчно ядосани,даже изобщо не са.Имаше леко пощуряване на 2 септ.,колкото да ядосат полицията.Спряха да блокират кръстовища,което си беше добра тактика,и блокиране на министерства и важни институции.Мирните протести не могат да променят нищо,иначе щяха да ги забранят.

 2. И хиляда години да е във властта, боко ще си остане една проста, алчна, примитивна, неграмотна, цинична, зла и отмъстителна мутра.

 3. абе тези от ХИПОЛЕНД да не правят Драгунов в умален детски размер с ВОДА…Тези от ГЕРБ с ПРАНИТЕ ГАЩИ и рисунка да имаш с нарисуван ПИЩОВ ще те ЗАКОПЧАЯТ…АВЕ БОЦЕ…

 4. Погледнете внимателно снимката от канцеларията на двамата полицаи – освен телефоните по бюрото, всичко останало е от 80-те години на миналия век.
  Изразено обобщено: полицейските управления/участъци са нещо като кочини.
  Имам лични впечатления!

 5. Пръскането на на хора с газ, химическа атака ли е?
  Аз за един приятел питам.

 6. За тези, които не са гледали на живо цялото заседание на комисията към Европарламента днес мога да кажа, че европейските чиновници очаквано най-нагло се изплюха в лицето на протестиращия български народ, въпреки откритите и доста силни критики от страна на някой евродепутати, включително и доста чужди. Ще се опитам да обобщя, казаното от заместник шефката на комисията:
  1. Ние сме прости и не сме разбрали или сме неграмотни и не сме прочели, последния доклад на комисията относно правосъдието в страната. Абе въобще лош матря’л. Там пишело, че има огромен напредък за България и оставали едва само няколко незначителни недостатъка в съдебната ни система;
  2. След като заблудените български граждани не са разбирали, каква хубава правосъдна система имат и даже излизат да протестират, при което малко ги бият, все пак комисията ще продължи да пише своите беззъби доклади, които така или иначе никой не чете, нямат стойност и не могат да доведат до промяна;
  3. Комисията категорично отхвърля твърденията на някой чужди евродепутати, че крепи орехите на Баце, защото така или иначе няма правомощия да се меси във вътрешно-политическите събития в България, а и разбира се не гори от желание да направи каквото и да е. Абе въобще тези туземци там от дивите Балкани да се оправят, както могат. Това не е наш проблем и не може да бъде причина за обвързването на отпускането на европарите от новия бюджет със състоянието на правата и свободите на туземците, защото няма да има подкупи и за чиновниците.
  Очаквах подобна реакция, но наглостта им, признавам ме изненада. Това само утвърждава убеждението ми, че влизането и членството ни в ЕС беше, е и ще бъде грешка. Тези хора никога няма да седнат с нас на една маса като равноправни партньори, въпреки че и те са не по-малко зависими васали на господаря зад океана.
  П. С.
  Знаех си, че синът ми е терорист! Още довечера ще проведа антитерористична операция вкъщи. Предлагам и такива спонсори на тероризма като Хиполенд, продаващи оръжия на терористите да бъдат наказани с цялата строгост на закона. Каскет, къде спиш под някоя сянка? Действай докато не е станало късно!

 7. Ами ако се напълнят със запалителна течност тези безобидни водни пистолети и се напръскат полицаите им се драсне клечката какво става? И защо по дяволите накой ще носи водни играчки на протест?

  1. Виж ся, можеш да убиеш човек дори и само с лист хартия, и то по няколко начина.
   Ако почнем с „ами ако…“ най-добре да не пускат никой на площада.
   Освен това, за какво им е воден пистолет за запалителна течност като може и с едно шише да стане.

 8. Шега!? Каквито ни пушкалата, такива са ни и протестите! Нали, Весе?

 9. Мисля, че това е „оръжието“, с което синът на Чапа се опита да ограби банка… 😉

 10. Голям страх граничещ с параноя гони властоимащите. Така са се вкопчили във властта като че ли са се родили там и никога не са правили нищо друго. Изглежда че извън властта са обикновени мишки и не могат да си представят бъдещия живот без власт. Голям смях пада с тия хорица.

 11. И правилно!!!! Този е за задържане!!!! Представяте ли си какво ще стане ако напръска с вода физиономията на Буруджиева и се разтече грим????? И дяволите и таласъмите ще се попикаят от страх и ще се изпокрият в миша дупка!!!!!!

 12. Вижте ги какви души под наем носят !!! За това са им и татосите и брадите, защото вътрешно са едни много комплексирани момчета. Как може един нормален човек да работи в такива условия – стил 1965 г. Свинщина и сиромищина в една снимка!!! Едни ги е страх от репресията, която лично те са упражнявали, а други треперят, защото знаят че са толкова некадърни, че и работа като хамали няма да си намерят.
  Горко му на този, който казва на черното – бяло и на кривото – право !!!
  Има Бог и всеки ще си носи последствия за всяко едно действие.

 13. Това е агонията на Тиквата от Банкя. Един злодей може доста вреди да нанесе преди да свърши агонията му .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *