Публикувано на 14.08.2019 / 9:59

ТОВА НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

ИВАН ГЕШЕВКолкото повече чета и слушам брътвежите на Иван Гешев за това какво ще прави като главен „прокурор,“ толкова повече ми настръхват косите. Поради нискочелата си „интелигентност” и безумна зависимост, той и хората, които го пробутват дори не осъзнават колко кретеноидно звучат опорните му точки и колкото повече дрънка, толкова повече се излага и компрометира.

В „концепцията си“, Гешев казва, че ще работи „за хармонични отношения на прокуратурата със съда.“ Хаааааха!!! Това показва, че този човек няма представа от това какво значи правораздаване в демократичния свят – а именно, че прокуратурата и съдът са две различни и независими институции, които не би трябвало да имат допирни точки и „хармонични“ отношения, защото съдът е този, който преценява работата на прокуратурата и дали тя спазва закона при обвиненията!!!

Човек не трябва да е юрист, дори не трябва да бъде много грамотен, за да знае този факт! Но той Гешев иска всички власти в България да работят в хармония – каза си го, че не одобрява разделението им.

Но основно Гешев щял да се бори за отпадане на мониторинга над съдебната власт, защото пречел. Хаххххаааа! Търкалям се на земята от смях. Ето го точния му цитат: “Продължителното функциониране на мониторинговия механизъм в настоящата му форма постепенно започва във вътрешен план да се ползва като инструмент за политическо противопоставяне и не мисля, че е пресилено да се каже, че в определени моменти предпоставя разделение и между органите на съдебната власт, което неминуемо пречи да се отговори на обществените очаквания за справедливост“.

По-голямата наглост и тъпотия трудно може да си представи човек! Мониторингът бил използван за „политически инструмент“ във вътрешен план! Хааааахаа!

Няма повече да коментирам, защото то е ясно какво искат хората зад тази диаболична кандидатура, която представи като основния й проблем няколко политици извън властта и няколко свободни медии, които не са от кръга „Пеевски.“

Хиляди пъти пфу!!! И протести до дупка! Това нещо НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

Татяна Кристи

Коментари 16 за
“ТОВА НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!”

 1. Ако, това нещо бъде избрано за главен прокурор, това означава края на нацията Българска…., т.е. през следващите 7г. не само няма да има реформи в съдебната институция, а ще заприличаме на дива…, щях да кажа автокрация, ама не, по скоро е деградация.. или не зная, някой знае ли по добра дума за това?
  И, последните нормални българи, кои още се надяват на нещо ще се наредят на опашката на терминал 2…

 2. Тоя е един комплексиран насерко.Обаче с огромната власт ще прави и пари и поразии.За това такъв недодялан кърлеж няма място на тоя стол.Цацаров е светлинни години над него.

 3. Профила на академик Янко Янков е блокиран във феисбук заради тия вещества!!!

 4. Що да не може? Боко тиквата е премиер на тази държава вече 10 г. и 15 пъти електората е гласувал за него. Плювню пък беше президент. И него електоратът го избра, същия десен електорат, който гласува като улав за тиквата вече 15 г.

  1. И още, щом Пацо Терасата може да е консул във Валенсия и Харизанов да е главен политолог на герберите, и този може да е главен прокурор, главен портиер или главен ибрикчия, все тая на Боко от пасианса мафиотски.

  2. При посещението си днес в зaвoд зa cтъклo в рaйoнa нa Търгoвищe Борисов каза: „Трябвaшe дa дoйдa нa oткривaнeтo, нo бях нa oфициaлнo пoceщeниe в Caрaeвo“. Тоя завод работи там от 2004 година. Какви ленти, кво откриване, кво посещение в Сараево бе, тикво проста? Такъв ниандерталец премиер- щеше да е смешно,ако не беше толкова печално.Но хитрецът открадна достатъчно,за да не пусне кокала и посмъртно.Той е проклятието на България!

   1. По 30 милиарда евро на година или 60 милиарда лева се изнасят печалба от мобилните оператори ЕРП тата ДЪНДИ ПРЕШЪС ТЪРГОВСКИТЕ ВЕРИГИ и останалите западни КОЛОНИЗАТОРИ у нас.Волен Сидеров бе изчислил през 2011 че са 28 МИЛИАРДА годишно но вече са станали двойно през трите МАНДАТА на НЕКАДЪРНИКА ЧЕРНИЯТ ГЛИГАН с Бялата Риза с навитите ръкави и синята ВРАТОВРЪЗКА и НЕГОВОТО ЕДНОЛИЧНО НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ КОЕТО УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ ГЛИГАНА и ГРУПИРОВКАТА МУ ДИВИТЕ ПРАСЕТАТА ГЕРБ ЕООД МНОГО СКОРО ЩЕ ИЗБУШАТ КОЧИНАТА И ЩЕ БЪДАТ ИЗТРЕБЕНИ ТАКА КАКТО ТЕ ИЗТРЕБИХА ДОМАШНИТЕ ПРАСЕТАТА ОТ ЗАДНИТЕ ДВОРОВЕ НА ХОРАТА ДА НЕ ПРЕЧАТ НА ИНТЕГРАЦИЯТА НА ЕМИГРАНТИТЕ МЮСЮЛМАНИ КОИТО ЕВРОПА НИ ВРЪЩА И РАЗСЕЛВА ИЗ УНИЩОЖЕНИТЕ ОТ ГЕРБ НАСЕЛЕНИ МЕСТА.

 5. Този най добре е да си прочете концепцшята си пред прасетата болни от африканска чума преди да ги умъртвят с пяна

 6. С тази повсеместна корупция на всички нива, от най-обикновения човек до премиер, министри и магистрати…няма друга оправия освен диктатура и много силна прокуратура….всеки да си го разбира, както си иска, но това са даденостите…свиквайте….ама стани, за да седна филма сме го гледали и не го щем вече…

 7. Явно сме още много далече от „Дъното“, а „миньорите“ от ГРОБ са много талантливи, усърдни и работни, копаят, копаят и дерзаят и доказват, че „луд умора няма“. Жалко за нормалните останали в Територията Му.

 8. Да това нещо с БРЪСНАТА КРАТУНА може да е главен прокурор или ГЛАДЕН ШОПАР ТИП сотир МИНДИЛ от нас зависи. Ако ГО позволим ще му сърбаме ПОМИЯТА пардон попарата. След като позволихме на ЕДИН ПРОСТ И ТЪП ГЪЗ тъй НАРЕЧЕНИЯ ОТ РАДАН КЪНЕВ БАЙ ХУЙ да е 3 МАНДАТА МИНИСТЪР ПРЕ..(ДСЕ)….ДАТЕЛ И да унищожи българската държавност значи всичко може. ЧЕРНИЯ ГЛИГАН С БЯЛАТА РИЗА И СИНЯТА ВРАТОВРЪЗКА НЕКАДЪРНИКА НЕДОКЛАТЕНИЯ БЪЛГАРОУБИЕЦА с неговите циркаджийски и сикаджийски изпълнения е един ПАРАВАН чрез КОЙТО се осъществява КОЛОСАЛНИЯ грабеж в ДЪРЖАВАТА за над 60 милиарда лева или 30 милиарда евро на година. С НЕГОВИТЕ ЛЪЖИ ПРЪДНИ ПОД НАЛЯГАНЕ И ПРОСТОТИИ И ЦИРКА С НАДУПЕНИТЕ КУПЕНИТЕ СОЦИОЛОЗИ ПОЛИТОЛОЗИ И ГЛИГАНОЛОЗИ СИРЕЧ ВЪРЗАНИТЕ МАГАРЕТА И МАГАРИЦИ КОЙТО ВСЕКИДНЕВНО РАЗИГРАВА Е ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ДОКАТО ИСТИНСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ И ИЗМАМНИЦИ ОТ ЕВРОПА И ЩАТИТЕ НИ УНИЩОЖИХА ВСИЧКО И ВЪВ ВСИЧКИ СЕКТОРИ НА ИКОНОМИКАТА ЕНЕРГЕТИКАТА И ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ . ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ ВСИЧКИ СМЕ В КЮПА И ЗАЕДНО СРЕЩУ МАФИЯТА И ПРОСТАЩИНАТА НА БАЙ ХУЙ НАЧАЛНИЦИТЕ МУ ОТ ЗАПАДА И СЛУГИТЕ МУ ОТГРУПИРОВКАТА УГППП.ИНАЧЕ ЗАГИВАМЕ..

 9. Това нещо НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!
  Абе съгласен съм…. но какво да кажем за онова – другото нещо, дето го инсталира това нещо!? То може ли да бъде премиерка?

 10. a геpбажийcкaта шайкa y наc „cтабилно“ ще пpодължи да ни граби безнакaзано…до гроб…

 11. Не си лъжете акъла. Гешеф много добре знае какво говори. Това, което говори, ще се стреми да го постигне. Той просто ни информира за намеренията си. Това е човекът, който ще направи прехода към правосъдие от руски тип – по модела на Чайка ( Вишински) . Не е нужно да се полагат много усилия, посоката е зададена от Цацаров, една малка крачка трябва да се направи и това Гешеф ще го стори. Честито !

  1. фсе ви бърка от обратната страна руския модел, виШте в УСА как е , същото ще стане и тук, туй нещо от тях се учи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *