Регистрация
Публикувано на 26.02.2018 / 11:42

ЕТО Я ДРУГАТА ВЪРБАКОВА ОТ СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „ИНЕРКОМ“ – МАЛИНА! ПРОФИЛЪТ И ГЪМЖИ ОТ ИЛЮСТРАЦИИ НА ИСУС, БОГОРОДИЦА И ЧУДОТВОРНИ ИКОНИ!

малина върбаковаВ съвета на директорите на „Инерком груп“, фирмата, която самата Гинка Върбакова определи като „краен собственик“ на ЧЕЗ,  са: Гинка Върбакова, Малина Върбакова и Петрана Пайтакова.

Гинка Върбакова вече я видяхме.

АФЕРА потърси във Фейсбук другия член на Съвета на директорите на „Инерком“ – Малина Иванова Върбакова.

И намерихме профила на Милена Върбакова, в който личат много индикации, свързани с Пазарджик:

малина върбаковаhttps://www.facebook.com/marina.ilieva.52

Прави впечатление, че на страницата на Малина Върбакова много от публикуваните постове са кичозни илюстрации, свързани с Исус, чудотворни икони, Богородица и прочие.

Съпругът на Гинка Върбакова се казва Славчо Иванов Върбаков и съдейки по презимето и фамилията на Малина Иванова Върбакова, то вероятно тя му е сестра.

Какво прави впечатление още?

Гинка Върбанова нали даде интервю уж от нейния офис. Обаче от приятелите на Малина Върбакова фигурира едно лице Кристина Илиева. Тя се е снимала в офиса на ММ Group. Мебелите са същите и столчето същото. А „нашата“ Гинка  оттам даде интервю. Има снимка на същото столче.

И още нещо: Малина Върбакова е коментирала и снимката на Кристина Илиева.

гинка върбакова

кристина илиевамалина върбаковаКакто стана ясно от думите на Гинка Върбакова – фирмата „Инерком“ е била създадена само заради сделката с ЧЕЗ. Дали членката на Съвета на директорите Малина Върбакова е специалист, свързан с енергетиката, не се наемаме да гадаем.

Afera.bg

Коментари 32 за
“ЕТО Я ДРУГАТА ВЪРБАКОВА ОТ СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „ИНЕРКОМ“ – МАЛИНА! ПРОФИЛЪТ И ГЪМЖИ ОТ ИЛЮСТРАЦИИ НА ИСУС, БОГОРОДИЦА И ЧУДОТВОРНИ ИКОНИ!”

 1. Интервюто е взето в една офис и жилищна сграда на околовръстното в София. По една „случайност“ тази сграда е на една Мая, дето беше по едно време близка Нему. На всичкото отгоре е конкуренция на онзи с автокъщата, дето му отвлякоха сина, а и му се случиха доста други неща на бизнеса преди това. Започвате ли да вдявате как се разплитат свински черва? Но помещаването на тази „крупна“, „стратегическа инвеститорка“ в ЧЕЗ в сградата на тази Мая, дето Го е виждала само по таливизура, е абсолютна случайност!

 2. след прочита на статията аз влязох в профила на Малина Върбакова и под една от снимките на господ писах коментар /след толко споделяне на господ купихте ЧЕЗ ,ама да не стане като с един министър плати си най милото за гяволъка/след 10 минути получих отговор-заплаха за това че ще ме намерят да внимавам . Не знам дали съм курназ или от страх отговорих в коя телевизия да им пратя заплахата да видят кои са тези хора .Изненадата беше голяма защото нямахме ток 2 часа и когато влязох в профила си всичко беше изтрито от моя профил ,не вярвам в случаиности

 3. V grad Vratsa ima edin sega e shef na RDVR-Cvetelin Stoqnov. Dimitur Gazibarski zatova go smeniha-stoto razdavashe SRSTA nalqvo i nadqsno. Toq podslushva nezakonno telefonite na horata, i posle gi iznudva. TIPI4NO V STIL „GARANTIRANO OT GERB“.

 4. ММ груп не бяха ли някакви безспорно гербероцентрични автоджамбази, чието име се спрягаше покрай отвличането на сина на друг автоджамбазин?

 5. ТЕ ПУТАРАНИТЕ ,НЯМА КВО ДА ГИ ОБВИНЯВАМЕ…..КВО СА ВИНОВНИ ,ЧЕ СА ИМ ОБЕЩАЛИ НЯКОЛКО ТЛЪСТИ ПАЧКИ В ЕВРО ДА НАПРАВЯТ СХЕМАТА?!?!!…….ТО ТВА ИМ Е В КРЪВТА ЯВНО!!!
  ИСМАМНИЦИ И МОШЕНИЦИ В БЪЛГАРИЯ …….С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ!!!!!!!!
  НАЙ-СТРАШНОТО Е ,ЧЕ НЯМА РАБОТЕЩИ ПРОСТИТУЦИИ……ПАРДОН, ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ДА ЗАЩИТЯТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ НАГЛИТЕ И БЕЗКРУПОЛНИ ГРАБИТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!

 6. БРАВО НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!!!……..ИЗЛОВИ ГИ В ЛЪЖА И ИЗМАМА ,КАТО ПИЛЦИ……..КОКОШИ ПИЛЦИ……., БАШ КОКОШКИ!!!!!!
  УРОДИ СУДЖУКГЕРБЕРАСКИ- АВСТРАЛОПИТЕКОВИ!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Поне една зелена жилетчица да си беше сложила! Така съвсем кравешки изглежда. А сигурно е и толкова умна.

 8. С помощта на Център за ускорено внедряване „ПРОГРЕС“ Гинка ЧЕЗ купуващ е създадена проблемно изследователска работилница“ Кипящ слой “ за бърза промяна на собственост. Направен е анализ на локалния КПД, установено е , че увеличението на съпротивлението на тока , се увеличава и цената на продукта и се намалява локалната ефективност, при еднакви други условия. Родата на софрата със професионален опит и стаж по специалността!

 9. Тя каза в интервюто на Виктор, „компаниите които, стоят ..ЗАД мен“, а не компаниите които аз представлявам? Лапсус.. може би, а може би на подсъзнателно ниво, се изпусна, че зад нея стоят компании, а тя е подставено лице.
  Нали в началото каза , че тя е собственик : „Аз съм крайния собственик…Да, това е компания, зад която стоят моите компании.
  Избрали са лоша актриса… не знам КОЙ, но състава е слаб.

  1. След като ДАНС я изперат, зад нея ще изскочи и Милен Влечев с ВТБ Капитал. Така става с всички стратегически дружества, приватизирани по Симеончово време. Има още такива сделки да гърмят, не бойте се!

 10. Това да не е ново комедийно предаване по Нова телевизия ?!? Вероятно е нов, но доста зле режисиран опит да се емитират ( пародия на) героите от „Улицата“.Тцц, скапано е.С тези Гинка и Малинка , тцц. Даже и ток да ни пускат , тцц. Я опитайте пак , но се подгответе по-добре. Лошият матрял повиши очакванията си.

 11. Госпожа директорката много бедно го раздава…. При толкова много милиони как можа да си купи яке за 45 лева ??

 12. Пазарджик се контролира от ДПС. Освен фирми на ДПС ,други не могат там да спечелят обществени поръчки . Паргингите в Пазарджик се държат от фирми на ДПС . Проверих из нета….един от тях се държи от фирма представлявана от въпросната Гинка. Другите от….някакъв си от село Симеоновец – родното село на съпруга на Гинка. Друг от някой си от с. Семчиново-съседно на Симеоновец. Спомням си за земята до Априлци за слънчевата електроцентрала беше продадена на някаква си регистрирана фирма три дни преди деня на продажбата на 60 годишна жена на име……не си го спомнях,но проверих в нета и излезе името- Петрана Пейтакова .

 13. Вижте и това от Господин Николай Слатински!
  Изключително вярна констатация!
  Ние сме вече във предсмъртна АГОНИЯ!
  НЯМА НАДЕЖДА,НИЕ САМИ СЕ ДОВЪРШИХМЕ,ЗАРАДИ БЕЗРАЗЛИЧИЕТО С КОЕТО ПОДХОДИХМЕ,КЪМ ТОВА КОЕТО НИ ПРИЧИНИ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ!
  https://www.vestnikzora.com/2018/02/26/гинка-е-началото-на-качествено-нов-ета/

  1. N.Slatinski e expert/intelektualec i nadali ima ayfon za selfita,po/verojatno da ima prenosim/laptop,koyto e spastril,vmesto da si kupi novi obuvki…Kakvo da se pravi/tova e satbata na inteligencijata pri GERB/ZAGIVA,VAPREKI SAPROTIVATA SI1…A Ginki,Kalinki,Malinki…ima i pri edin drug,,klan,,/ZRANKOVI,i razlikata may,ne e mnogo goljama!

 14. И тая с „дрес-код“ анцуг, само дето не е Самсунг, а ако има и селфи до некоя магнолия нещата са ясни. Ей го е другия мастит икономист открива инвестиционен форум не къде да е , а у Лондон и не къде да е, а у Ситито. Библютекарския ряпа да яде. Б@си т@ш@к@, тия ша ни напраат разногледи.

 15. Това задминава всичките ми отвращения!!!
  Как допускаме това,вижте тези физиономийки на дебилките калинки!
  А припкавия Виктор Николаев,който след отстрелването,на Анна Цолова,е все емоционално възбуден,много повярвал във себе си,как не зададе един остър,правилен въпрос за публиката,просто не е истина!Вижте и това!

  https://www.vestnikzora.com/2018/02/26/измама-покупката-на-чез-е-голяма-коруп/

  1. Az na teb shte ti dam Ani Colova,da ti ebem putkata majchina! ti niama kakvo fa dopuskash,zashtoto ti se plashta da celuvash debelijat,nasran Guz na prostaka borisoFf!Bokluk!

 16. ИСТИНАТА ЗА СХЕМАТА КАТО ВЪВ ФИЛМ: НА ВИДНО МЯСТО Е ГИНКА (АКТРИСА), ТЕМЕНУЖКА (ОПЕРАТОР), БОКО-ТИКВАТА (СЦЕНАРИСТ), ГРУПИРОВКАТА СИК (ПРОДУЦЕНТ И РЕЖИСЬОР), ДАНС (КОСТЮМИ И ДЕКОР). ФИЛМЪТ Е СНИМАН НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЧЕХИЯ.

 17. АМИ ТЯ Е ГОТОВА ЗА „ВИЕНСКИ БАЛ“ ….. ОБЛЯКЛА СИ Е НАЙ ХУБАВИЯ АНЦУНГ, ЖЕНАТА ………

 18. Кълбото се разплита… Джипсита с екзотични имена… Нека си почита Исус, но в рамките на пазарджишката си секта, без излизане на общонационалния терен. Те, сектите, много виреят именно сред джипситата, щото дават сухо, како, че и бате.
  Медиите: Нова ТВ-Николаев много се изложи. Но защо забравяме БТА – държавната агенция? Тя първа изпълни срамната поръчка да даде гласност на спуснато отгоре уж-интервю с фамозното Гинче. Оставка за самозабравилия се Максим Минчев, ако това е цената на четвъртия му мандат! Бетеански овце, събудете се!

 19. Българо-американската кредитна банка (БАКБ) ще финансира сделката за ЧЕЗ, научихме от наши източници в БНБ.
  Тъй като кредитът е голям, той трябва да се одобри от централната банка и документи за това са подадени още през януари.
  Общата сума е около 850 милиона лева, което е цената на самото Енергоразпределение, плюс незабавно дължимия кредит към ЕБВР

 20. Малинка ми ближе трътлестия гъз и върти свирки на Шиши Сюнета.

 21. И тъз е джипса, даже не е необходимо да и гледате тироида.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>