Публикувано на 14.05.2020 / 9:37

ТОВА Е СТАРАТА ШКОЛА НА МАГУРАТА, ТИТКО. ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА. БЕГАЙ СЕГА ДА РЕВЕШ НА ЦЕКИТЕ.

ТОВА Е СТАРАТА ШКОЛА НА МАГУРАТА, ТИТКО. ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА. БЕГАЙ СЕГА ДА РЕВЕШ НА ЦЕКИТЕ.Титко гербаджийчето говори за лоши пиеси с лоши актьори.

Едно време на такива като теб им викаха „балъци“, Тите. А най-простата констатация на случката е, „изяде го“.

Та, да ти разясня, постановката си беше наред, ти обаче играеше балъка, който трябваше да слухтят службите.

Та не си само ти наредения, дет се вика.

Та, докато с Бойко сте правили „двойна лодка“, Черепа е бил в час.

Това е старата школа на Магурата, Титко, и още нещо – „тарикат мъж не писка“ , бЕгай сега да ревеш на Цеките.

Андрей Дамянов

Коментари 21 за
“ТОВА Е СТАРАТА ШКОЛА НА МАГУРАТА, ТИТКО. ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА. БЕГАЙ СЕГА ДА РЕВЕШ НА ЦЕКИТЕ.”

 1. Ами нали помните…. БАРБА ГАНЬОС каза, че е нужен нов собственик и зависи кой ще е той за да помогне!!!!!
  ЧЕРЕПА пък каза, че ще върне акциите безплатно на тоя който му ги е „ДАЛ“ или разпоредил да ги вземе!!!!!
  И ЧЕРЕПА му ги върна, безплатно за да може ТОЙ да ги ДАДЕ или да разпореди отново кой да ги вземе!!!!!
  Просто и логично дори и за ПОДУЯНЕ…. в тая територия ТОЙ дава и решава всичко….. но ако има беля и грешка за нещо, то всеки друг е виновен сал ТОЙ целият е в бяло!!!!!

 2. Константин Папазов е елементарно момченце. Смешник. Ревльото няма никакъв шанс да оцелее без да го пази някого, без да му диктува точно какво да казва и пише. Активираха го отново…

 3. Тити сълзата.
  Тити знаеш как е в хазарта,сам си казвал че си бил в този бранш в Албания.И много си спечелил.Но едно е да искаш друго е да ти се случи.Каза сам че искаш да поспиш 24 часа на спокойктвие .Абе да не проспа момента бе Тити,та акциите отидоха в ББ.

 4. Да господин Гунчев! Разбирач сте, безспорно! Опитвам се да определя за себе си обема от информация, който притежавате и ми е много трудно! Добре информираният човек е и сложен, силен противник и потенциална мишена! Дано второто никога да не Ви се случва! По предвидливите, сортират информацията си, обезопасяват е някъде в Швейцария и така доживяват до щастлини старини! Не е препоръка нито намек, просто констатация. Примерите са безброй – срамувам се да Ви ги представя и едва ли е необходимо за Вас! Поздрави и пожелания за здраве и лични успехи – то правото го направиха презрян занаят, ама все пак да си пожелаем успехи! Не се отказвам да Ви почерпя при случай!

 5. Много се кефа (както казват келешите), че Божков му го сложи на онова ревящо говедо Тити. Това заслужават смешниците от Гейарена, които се смееха на ЦСКА. Закривай оБора от Подхуяне.

 6. Tоя ревльо сега ще реве на ББ …
  През 1993 г тоя миндил и още един боклук Димитър Бенишев обраха 300 000usd един представител на Мултигруп в казиното в Скопие чрез измама брутална .
  После представителя на Мултигруп се обеси в хотела защото нямаше как да върне парите на Илия Павлов.
  А днес тоя миндил ревльото ми се прави на чиста душичка ,но аз съм сигурен че тази случка е известна на доста хора от този бранш.
  Така че и собствениците на акциите го знаят със сигурност .И затова тоя папагал който си повярва че ще бъде собственик на най голямия отбор в БГ ще без да даде и 1 лев ще продължава да прави свирки на власт имащите до като не прелее от сперма….
  Честито ревльо….

 7. От както БМБ срина „Националната лотария“ респ. прати Божков в топлите ширини, се опитвах да открия не само приликите със случая КТБ и Цв.Василев, но и разликите. Г-н Андрей Дамянов ми посочи основната: „Това е старата школа на „Магурата“……!!! Днес, Цв.Василев ми се струва прекалено „префинен“, „изтънчен“, „деликатен“, за мутраджийска битка. Виж, човек с прозвище „Черепа“ е друго нещо. Каквато и да ти е формата на главата, „Черепа“ ще те наречат в точно определени среди. Само, че лицето БМБ май забрави, че да смачкаш един Череп, отраснал по софийските улици не е като да смачкаш един банкер, дошъл от габровските гори.

 8. Още нещо само на мене ли ми прави впечатление-че ПРАНИТЕ ГАЩИ,БОРСУКА,ИНТРИГАНТА,СТРАХЛИВЕЦА(((СПОРЕД БИВШИЯ ТРЕНЬОР НА мутрата борисов ВАЛЕРИ НАЙДЕНОВ))),след инцидента със Клетия Милен Цветков,страхливеца бойко методиев борисов се покри за 3 дена,а на втория ден(след инцидента),изкара онуй мутафчийски смешника,на нощен брифинг,да ни уведомява,за някаква несъществуваща заплаха,за останки от радиацията в Чернобил,та мисълта ми е че банкянския интригант б.м.б. пак е взел ПОЗА НА СНИШАВАНЕ,ДОКАТО ОТМИНЕ БУРЯТА,няма го-никъде,пак ни облъчва със онуй мутафчийски(жалка неосъзната картина е въпросния смешник),и ни пуска другия невняем дебил ананиев,мутрата е притиснат в ъгъла,и прави грешен ход,след грешен ход,сега му е времето ШАХМАТИСТА УМЕН БОЖКОВ,да напрани следващия си ход,за да може и дебилите които все още му вярват на жалката мутра,която го играе „СМЕЛ“,не защото е СМЕЛ,а защото страхува хората,методите са му мутренски,използва деликатността и търпението на хората,та мисълта ми беше нека ВЕЛИКИЯ ШАХМАТИСТ БОЖКОВ,направи следващия си ход,за да видим как мутрата от банкя ше се напишка,иначе както виждаме,той винаги излиза със някой от дяволските си номера,да заблуждава дебилите,просто да не му остане нито един полезен ход,на НАЙ-ОМРАЗНОТО НЕЩО КОЕТО СЕ Е СЛУЧВАЛО НА БЪЛГАРИТЕ ,а именно бойко менодиев борисов,който разпердушини българите и България!!!Това е!!!

 9. Този „ревящ артист“,никога не съм го харесвала!!!
  Имах една интуиция,по която и медия да видя титко-шушутко,за едно ГОЛЯМО ПРЕИГРАВАНЕ,и едно набиване от страна на Медиите-за добрия Тити,една вътрешна интуиция,ми подсказваше че това е ПОЗА И ПРЕИГРАВАНЕ,наистина накрая интуицията ми се оказа блестящо точна,палячото ТИТИ-пудела на борисов,се опита да ни ШАШАРДИСА да пореден път,но математика БОЖКОВ,усети подсъзнателно лицемерните игрички на Плачещия артист ттитко,и му дръпна чергата под краката в последния момент!Евала на Божков-и позор за пудела,клоун на борисов-титко папазов!!!

 10. Най хубавото нещо на цирка с акциите е че вече втори ден ББ го няма по телевизията и брифингите.Само за това трябва да сме благодарни на Черепа че го свали от екрана. ЕВАЛЛА ВАСИЛЕ ГОЛУЕМ СИ!!!!!!

 11. До Дългия Балък: Лексотан,Транксен, ако не ганджа, но за медицински цели!

 12. Хи, хи, хи. Що така си мисля, че Черепът не се е обаждал на тити-то. Вероятно, след седмата ракия, най-големият баскетболен треньор по всите земни кълбета, нещо си е сънувал. По-скоро би звъннал на родата на Таки…

 13. Дръжте Тити далеч от язовирите щото има реална опасност да се скъсат стените вследствие на сълзливия поток.

 14. Ха..ха..ха. Жалки са. И Борисов и Папазов са смешни парцалени кукли в ръцете на добър кукловод.

 15. Не само титко, а и на Цеките тепърва им предстои да плачат…!!!

  А въобще не ми се мисли к’во шъ пра’и „най-големия левскар“ БОКо… :::)))

  Ха, ха, ха… :::)))

 16. Как ще се спаси говедарският отбор „Левски“ ли? Ами много просто, както беше купена „Нова ТВ“, както бяха „закупени“ много печеливши фирми. Боко Тиквата ще нареди на някой от герберастките олигарси да купи говедата. Най-вероятно Джи Пи Груп. Срещу това той ще им предоставя пак възможност да крадат милиарди от държавни поръчки. А народът ще играе футбол…бос и гол.
  А този истеричен ревльо е емблемата на левскарите. Постоянно реват – за пари, след загуба, за дузпа….

  1. К’во чака Д. Пеевски, че не купи „Левски“ – нали вече два месеца ни показва колко е мощен финансово и хвърля демонстративно дарения насам-натам?
   А сега, стиска ли му да направи един безкористен жест към любимия футболен клуб на народа?!

   1. Как да го купи от себе си, като заедно с Борисов са скритите собственици?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *