Публикувано на 09.10.2019 / 8:56

ТОВА Е РУДИ – ЧОВЕКЪТ НА СЛАВИ В ПАЗАРДЖИК, СЪВЕТНИК ОТ РБ, КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК ОТ БСП! Е, НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

ТОВА Е РУДИ – ЧОВЕКЪТ НА СЛАВИ В ПАЗАРДЖИК, СЪВЕТНИК ОТ РБ, КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК ОТ БСП! Е, НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!Вчера АФЕРА информира за „Слави – Варна“:
ДА ТИ ИМАМЕ „НОВИТЕ“ АПАПИ „АЛЧНИ ЗА … СПРАВЕДЛИВОСТ“, СЛАВИ! ВАРНА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!

Днес, благодарение на „Правна лудост“, научаваме:

Това е Руди – лидерът в Пазарджик на новоучредената партия на Слави Трифонов – „Няма такава държава“.
Руди Синапов е действащ общински съветник в Пазарджик, избран от листата на Реформаторски блок през 2015 г., а в настоящите местни избори е кандидат на Българска Социалистическа Партия. Докато води кампанията си за БСП, той изненадващо се оказва лидер на градската структура в Пазарджик на тайната конспиративна организация Няма Такава Държава. От действията му прозира изключителна последователност и политическо целомъдрие.

Е, наистина няма такава държава!

Afera.bg

Коментари 12 за
“ТОВА Е РУДИ – ЧОВЕКЪТ НА СЛАВИ В ПАЗАРДЖИК, СЪВЕТНИК ОТ РБ, КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК ОТ БСП! Е, НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!”

 1. Тези „партийни“ лица сигурно са проверени от хамериканската агентура и са одобрени за такива.Сред тях вече са подбрани следващите ПРЕДАТЕЛИ- послушковци.Те ще трябва да изпълняват нарежданията на плащащтите им вербовчици.Може да има и някой закачен за руснаците – да докладва своевременно.Уважаеми съграждани с избори и партии няма да се оправи положението.Тумор не се лекува с асрпирин!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Партията на Слави ще бъде същия тюрлю-гювеч като тази на тиквата. Но в партията на Дългия ще членуват по-продълговати „членове“ затова ще бъде партия на „пъпешите“.

 2. България-държавата на политическите проститутки и измекяр каза:

  „Партията“ на Славуца все повече започва да заприличва на НДСВ и ГЕРБ!
  И Саксофонски и Тиквата си събираха хората от улици и кръстовища.Събрани от кол и въже, колкото калабалък да става!

 3. Тъй нареченият „София Тех парк“ е рожба на крадливият и налудничев Плевньо-мухльото. Това е центъра, където се концентрира мафиотската симбиоза Боко-тиквата и Плевньо-мухльото. Ето за създаването на този мафиотски център Плевньо беше „назначен“ от Боко за държавен глава. Това е едно от ярките доказателства на каво високо ниво в управлението на държавата се заема от мафията.

 4. Слави имаш хубави идеи но със стари измъчени вереци нищо няма да направиш.Вземи хора които никога не са били в калташките партии на България.

 5. Ами аз бе. Къде ме забравихте. Независим съдия. Не се числя към партия. Но бях партиен секретар на комунистическата партия в районния съд – София. Като умря келепира от това, като направихме направихме революцията де, аз се записах в антикомунистическата партия СДС. Ама и те си заминаха. Сега съм си най-добре. – Членувам се в партията, която никога не губи – Партията на парите от Сорос. Ами тъй де. Животът кратък, децата растат. Пари трябват. Кепитализм.

 6. А тези през колко партии преминаха: Бойко Борисов, Цецка Цачева, Александър Йорданов, Георги Марков, Тома Биков, Данаил Кирилов, Антон Тодоров, Елена Поптодорова, Надежда Нейнски, Димитър Абаджиев и хиляди други знайни и незнайни лентяи, продукт единствено на МЪРЗЕЛА, ПОЛИТИЧЕСКА АМОРАЛНОСТ и най-вече на ЛИЧНАТА ИЗГОДА. За тези хора са характерни качествата БЕЗЧЕСТИЕ, ЗЛОБА, НАХАЛСТВО и най-вече НЕКАДЪРНОСТ. „Поставени“ на високи постове нанасят непоправими вреди на държава и общество. Образно казано малки циркови кученца, стоящи пред дресьора на треперещи задни краченца, влажен поглед и изплезени мокри езичета, очакващи поредното захарче. А публиката им ръкопляска и си дава и последните парички за да присъства на това ШОУ.

  1. Фльорцата на Чехльо и Шкембе войводата:
   „Ще настояваме за приемане на СевернаМакедония и Албания в Европепейския съюз в пакет – каза Захариева. – Разделянето на двете държави би било грешка, която може да доведе и до нестабилност в региона.“

 7. Вече писах: Да, няма такава държава България, има Чалгария!

 8. 90 процента ше са такива при слави недоказали се юнаци отпаднали поради некадърност от другите партий жадни за власт недоносени мамини детенца.Е наистина няма такава държава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *